המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:זה מדהים כמה רשימת הרכזים החופשיים ששיחקו ביורוליג מצומצמת , יש את ג'אקסון שהוא יכול להיות בתקציב של מכבי , יש את אוקיץ' שהוא רחוק מהתקציב , יש את פרקיס שחיי בספירה אחרת בין הרצוי למצוי...יש את דה קולו שלא סגור על עצמו כלכך....בקיצור אני לא אתפלא אם מכבי תעשה מאמץ אדיר להביא לפה את ג'אקסון שמאוד מתאים לסגנון של בלאט .
asafb96 כתב:yzafrir כתב:זה מדהים כמה רשימת הרכזים החופשיים ששיחקו ביורוליג מצומצמת , יש את ג'אקסון שהוא יכול להיות בתקציב של מכבי , יש את אוקיץ' שהוא רחוק מהתקציב , יש את פרקיס שחיי בספירה אחרת בין הרצוי למצוי...יש את דה קולו שלא סגור על עצמו כלכך....בקיצור אני לא אתפלא אם מכבי תעשה מאמץ אדיר להביא לפה את ג'אקסון שמאוד מתאים לסגנון של בלאט .
זהו פחות או יותר. השחקנים שרשמת, חוץ מפרקינס, הם הרכזים המוכחים והטובים ביותר בשוק. אני חושב שמבחינה תקציבית, אוקיץ' לא ריאלי. ואם דה קולו הולך לNBA כמו שאומרים, נשארנו רק עם ג'קסון, או פרקינס שלדעתי לא ממש יתאים, או להמר על רכז צעיר וזול
yzafrir כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:זה מדהים כמה רשימת הרכזים החופשיים ששיחקו ביורוליג מצומצמת , יש את ג'אקסון שהוא יכול להיות בתקציב של מכבי , יש את אוקיץ' שהוא רחוק מהתקציב , יש את פרקיס שחיי בספירה אחרת בין הרצוי למצוי...יש את דה קולו שלא סגור על עצמו כלכך....בקיצור אני לא אתפלא אם מכבי תעשה מאמץ אדיר להביא לפה את ג'אקסון שמאוד מתאים לסגנון של בלאט .
זהו פחות או יותר. השחקנים שרשמת, חוץ מפרקינס, הם הרכזים המוכחים והטובים ביותר בשוק. אני חושב שמבחינה תקציבית, אוקיץ' לא ריאלי. ואם דה קולו הולך לNBA כמו שאומרים, נשארנו רק עם ג'קסון, או פרקינס שלדעתי לא ממש יתאים, או להמר על רכז צעיר וזול
אם האופציות הם להביא את ג'אקסון ולהמר על שוטינג גארד זול או להשאיר את לאנגפורד ולהמר על רכז זול (שבמקרה כזה כנראה שאפילו פרקינס לא נכנס בקטגוריה של זול) אז אני בוחר באופציה הראשונה .
אני חושב שלהביא שוטינג גארד שמתמחה בעיקר בדבר שהכי חסר לנו כרגע שזה קליעה טובה מבחוץ זה הרבה יותר קל למצוא מאשר רכז שצריך הרבה יותר תכונות מרק ניהול משחק טוב...מה גם שכנראה יהיה גם את הלפרין ב-2...
rc4991 כתב:אם ג'קסון לא יגיע למכבי אולי כדאי לנו להחתים את עומאר קוק
נכון הוא שחקן אפור והוא לא ממש התקפי אבל הוא יתן לנו ניהול משחק ברמה גבוהה ו8-10 נקודות למשחק
הוא לא האופציה המועדפת עלי אבל שוק הרכזים ממש גרוע כך שאולי יהיה כדאי לנו להחתים אותו כי כשחושבים על זה הוא גרסה קצת פחות טובה מג'קסון אבל גם יותר זולה
felix_r כתב:למי שמתעניין, זוכרים את דבון ג'פרסון, ששיחק במכבי חיפה?
השנה עשה חייל בליגה הרוסית כשהצעיד את טריומף למקום השלישי בליגה (אחרי צסקא וחימקי).
ג'פרסון עצמו מוביל את הליגה במדד היעילות (24.3 למשחק) ובנקודות (20.9 למשחק),
והוא גם במקום השני בליגה בריבאונד (7.6 למשחק), כשלפניו רק ג'רמיה מאסי מלוקומוטיב.
לא שאנחנו צריכים פורווארדים, אבל אם נצטרך, הוא יכול להיות אופציה לא רעה בכלל וזולה.
jol9 כתב:אכן שחקן מצויין.
מעניין אם הוא יכול מבחינת הסייז להתמודד ביורוליג, כי אני זוכר שהוא היה קטן יחסית, אבל אולי אני טועה כאן.
jol9 כתב:אכן שחקן מצויין.
מעניין אם הוא יכול מבחינת הסייז להתמודד ביורוליג, כי אני זוכר שהוא היה קטן יחסית, אבל אולי אני טועה כאן.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אכן שחקן מצויין.
בגובה הוא לא נמוך לעמדה 4(2.03 ו-98 ק''ג)אבל השאלה היא איך הוא יהיה בהגנה כי הוא לא הראה רצון מיוחד לעבוד בהגנה בקבוצות הקודמות שלו..
אולי בלאט יצליח להוציא ממנו רצון כי הוא בול השחקנים שבלאט אוהב מבחינת היכולות הטבעיות..
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אכן שחקן מצויין.
בגובה הוא לא נמוך לעמדה 4(2.03 ו-98 ק''ג)אבל השאלה היא איך הוא יהיה בהגנה כי הוא לא הראה רצון מיוחד לעבוד בהגנה בקבוצות הקודמות שלו..
אולי בלאט יצליח להוציא ממנו רצון כי הוא בול השחקנים שבלאט אוהב מבחינת היכולות הטבעיות..
את בטוחה במה שאת אומרת? כי אני לא זוכר שהוא היה חלש בהגנה כששיחק בחיפה, דווקא ההפך. אבל יכול להיות שאני טועה
EulGam05 כתב:2.04 זה די נדיב לג'פרסון, כשהוא נמדד לפני הדראפט הוא היה 6.5 '6 עם נעליים שזה פחות מ-2 מטר (לצורך העניין זה יותר נמוך מהנדריקס בלי נעליים).