אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אפריל 2012, 19:39

זה מדהים כמה רשימת הרכזים החופשיים ששיחקו ביורוליג מצומצמת , יש את ג'אקסון שהוא יכול להיות בתקציב של מכבי , יש את אוקיץ' שהוא רחוק מהתקציב , יש את פרקיס שחיי בספירה אחרת בין הרצוי למצוי...יש את דה קולו שלא סגור על עצמו כלכך....בקיצור אני לא אתפלא אם מכבי תעשה מאמץ אדיר להביא לפה את ג'אקסון שמאוד מתאים לסגנון של בלאט .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 19:49

yzafrir כתב:זה מדהים כמה רשימת הרכזים החופשיים ששיחקו ביורוליג מצומצמת , יש את ג'אקסון שהוא יכול להיות בתקציב של מכבי , יש את אוקיץ' שהוא רחוק מהתקציב , יש את פרקיס שחיי בספירה אחרת בין הרצוי למצוי...יש את דה קולו שלא סגור על עצמו כלכך....בקיצור אני לא אתפלא אם מכבי תעשה מאמץ אדיר להביא לפה את ג'אקסון שמאוד מתאים לסגנון של בלאט .

זהו פחות או יותר. השחקנים שרשמת, חוץ מפרקינס, הם הרכזים המוכחים והטובים ביותר בשוק. אני חושב שמבחינה תקציבית, אוקיץ' לא ריאלי. ואם דה קולו הולך לNBA כמו שאומרים, נשארנו רק עם ג'קסון, או פרקינס שלדעתי לא ממש יתאים, או להמר על רכז צעיר וזול
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אפריל 2012, 20:00

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:זה מדהים כמה רשימת הרכזים החופשיים ששיחקו ביורוליג מצומצמת , יש את ג'אקסון שהוא יכול להיות בתקציב של מכבי , יש את אוקיץ' שהוא רחוק מהתקציב , יש את פרקיס שחיי בספירה אחרת בין הרצוי למצוי...יש את דה קולו שלא סגור על עצמו כלכך....בקיצור אני לא אתפלא אם מכבי תעשה מאמץ אדיר להביא לפה את ג'אקסון שמאוד מתאים לסגנון של בלאט .

זהו פחות או יותר. השחקנים שרשמת, חוץ מפרקינס, הם הרכזים המוכחים והטובים ביותר בשוק. אני חושב שמבחינה תקציבית, אוקיץ' לא ריאלי. ואם דה קולו הולך לNBA כמו שאומרים, נשארנו רק עם ג'קסון, או פרקינס שלדעתי לא ממש יתאים, או להמר על רכז צעיר וזול

אם האופציות הם להביא את ג'אקסון ולהמר על שוטינג גארד זול או להשאיר את לאנגפורד ולהמר על רכז זול (שבמקרה כזה כנראה שאפילו פרקינס לא נכנס בקטגוריה של זול) אז אני בוחר באופציה הראשונה .
אני חושב שלהביא שוטינג גארד שמתמחה בעיקר בדבר שהכי חסר לנו כרגע שזה קליעה טובה מבחוץ זה הרבה יותר קל למצוא מאשר רכז שצריך הרבה יותר תכונות מרק ניהול משחק טוב...מה גם שכנראה יהיה גם את הלפרין ב-2...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אפריל 2012, 20:03

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:

אם האופציות הם להביא את ג'אקסון ולהמר על שוטינג גארד זול או להשאיר את לאנגפורד ולהמר על רכז זול (שבמקרה כזה כנראה שאפילו פרקינס לא נכנס בקטגוריה של זול) אז אני בוחר באופציה הראשונה .
אני חושב שלהביא שוטינג גארד שמתמחה בעיקר בדבר שהכי חסר לנו כרגע שזה קליעה טובה מבחוץ זה הרבה יותר קל למצוא מאשר רכז שצריך הרבה יותר תכונות מרק ניהול משחק טוב...מה גם שכנראה יהיה גם את הלפרין ב-2...

אני לא אוהבת את ג'קסון ועדיין אני מסכימה איתך ומעדיפה שהוא יגיע במקום לאנגפורד..
לא בגלל שאני צמאה לרכז אלא בגלל שמפריע לי סגנון המשחק(וחלק מהיכולות)של לאנגפורד..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אפריל 2012, 20:46

אם ג'קסון לא יגיע למכבי אולי כדאי לנו להחתים את עומאר קוק
נכון הוא שחקן אפור והוא לא ממש התקפי אבל הוא יתן לנו ניהול משחק ברמה גבוהה ו8-10 נקודות למשחק
הוא לא האופציה המועדפת עלי אבל שוק הרכזים ממש גרוע כך שאולי יהיה כדאי לנו להחתים אותו כי כשחושבים על זה הוא גרסה קצת פחות טובה מג'קסון אבל גם יותר זולה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אפריל 2012, 20:58

rc4991 כתב:אם ג'קסון לא יגיע למכבי אולי כדאי לנו להחתים את עומאר קוק
נכון הוא שחקן אפור והוא לא ממש התקפי אבל הוא יתן לנו ניהול משחק ברמה גבוהה ו8-10 נקודות למשחק
הוא לא האופציה המועדפת עלי אבל שוק הרכזים ממש גרוע כך שאולי יהיה כדאי לנו להחתים אותו כי כשחושבים על זה הוא גרסה קצת פחות טובה מג'קסון אבל גם יותר זולה

יש לו חוזה לעוד שנה
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 אפריל 2012, 21:14

מה אתם אומרים על ג'ורדן היל?
נגרון לא קטן, אבל שחקן הגנה לא רע בכלל, אולי אופצייה נחמדה במקרה ששרמדיני חותם והנדריקס\ג'יימס עוזב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 17 אפריל 2012, 21:32

למי שמתעניין, זוכרים את דבון ג'פרסון, ששיחק במכבי חיפה?

השנה עשה חייל בליגה הרוסית כשהצעיד את טריומף למקום השלישי בליגה (אחרי צסקא וחימקי).
ג'פרסון עצמו מוביל את הליגה במדד היעילות (24.3 למשחק) ובנקודות (20.9 למשחק),
והוא גם במקום השני בליגה בריבאונד (7.6 למשחק), כשלפניו רק ג'רמיה מאסי מלוקומוטיב.

לא שאנחנו צריכים פורווארדים, אבל אם נצטרך, הוא יכול להיות אופציה לא רעה בכלל וזולה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 17 אפריל 2012, 21:34

שחקן לא רע בכלל. גם בליגה שלנו אני זוכר שהייתה לו עונה טובה.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אפריל 2012, 21:37

felix_r כתב:למי שמתעניין, זוכרים את דבון ג'פרסון, ששיחק במכבי חיפה?

השנה עשה חייל בליגה הרוסית כשהצעיד את טריומף למקום השלישי בליגה (אחרי צסקא וחימקי).
ג'פרסון עצמו מוביל את הליגה במדד היעילות (24.3 למשחק) ובנקודות (20.9 למשחק),
והוא גם במקום השני בליגה בריבאונד (7.6 למשחק), כשלפניו רק ג'רמיה מאסי מלוקומוטיב.

לא שאנחנו צריכים פורווארדים, אבל אם נצטרך, הוא יכול להיות אופציה לא רעה בכלל וזולה.

אהבתי אותו מאוד בחיפה למרות שהוא היה חור בהגנה וגם האיי.קיו שלו לא בשמיים..
כשראיתי אותו לפני שנה בוילרבאן עדיין היו רגעים שאמרתי ''זה לא קרה הרגע..אין מהלכים כאלה באירופה :nono''..הוא אתלט נהדר ובלאט רמז שאם בלו יפרוש אז יהיה PF זר(עאלק ''רמז'' חחח)והוא לא אמר בפירוש שזה יהיה מצ'באן..אולי הוא יחפש מישהו כמו ג'פרסון..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2012, 21:39

אכן שחקן מצויין.
מעניין אם הוא יכול מבחינת הסייז להתמודד ביורוליג, כי אני זוכר שהוא היה קטן יחסית, אבל אולי אני טועה כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 17 אפריל 2012, 21:41

jol9 כתב:אכן שחקן מצויין.
מעניין אם הוא יכול מבחינת הסייז להתמודד ביורוליג, כי אני זוכר שהוא היה קטן יחסית, אבל אולי אני טועה כאן.

זה נכון, הוא נראה די רזה ולא ממש גבוה... לפי אתר הליגה הרוסית הוא 204 ס"מ
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אפריל 2012, 21:42

בגובה הוא לא נמוך לעמדה 4(2.03 ו-98 ק''ג)אבל השאלה היא איך הוא יהיה בהגנה כי הוא לא הראה רצון מיוחד לעבוד בהגנה בקבוצות הקודמות שלו..
אולי בלאט יצליח להוציא ממנו רצון כי הוא בול השחקנים שבלאט אוהב מבחינת היכולות הטבעיות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 17 אפריל 2012, 21:43

Holiday_Armadillo כתב:

בגובה הוא לא נמוך לעמדה 4(2.03 ו-98 ק''ג)אבל השאלה היא איך הוא יהיה בהגנה כי הוא לא הראה רצון מיוחד לעבוד בהגנה בקבוצות הקודמות שלו..
אולי בלאט יצליח להוציא ממנו רצון כי הוא בול השחקנים שבלאט אוהב מבחינת היכולות הטבעיות..

את בטוחה במה שאת אומרת? כי אני לא זוכר שהוא היה חלש בהגנה כששיחק בחיפה, דווקא ההפך. אבל יכול להיות שאני טועה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אפריל 2012, 21:47

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

את בטוחה במה שאת אומרת? כי אני לא זוכר שהוא היה חלש בהגנה כששיחק בחיפה, דווקא ההפך. אבל יכול להיות שאני טועה

כששחקנים משחקים בכל קבוצה שהיא לא מכבי והם גרועים בהגנה אני פשוט מצחקקת לעצמי בשקט שעוד פעם הם קיבלו על הראש ועוד פעם הם קיבלו על הראש ועוד פעם ועוד פעם..מצאתי את עצמי מצחקקת הרבה מג'פרסון..הוא היה מן האליהו של חיפה..רצית לעשות נקודות הלכת עליו..אבל זה כן נראה שזה עניין של רצון וחוסר התמצאות אצלו..הוא גם היה צעיר אז..שנה ראשונה מחוץ לקולג' והכל..להתחיל דווקא בחיפה את השידרוג שלך לכדורסל המקצועני זה לא אידיאלי..
כן הייתה לו יכולת חסימה כשהוא בא לעזרה אבל בהגנה בסיסית הוא לא היה משהו בכלל..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אפריל 2012, 04:39

דבון ג'פרסון הוא שחקן עם המון פוטנציאל שאפשר היה לראות את זה עוד בחיפה . רק שאז הוא היה שחקן לא מלוטש והיום אני לא יודע איך הוא כי לא יצא לי לראות אותו .
מה שכן , אף פעם לא ראיתי בו מעומד למכבי פשוט כי העמדה הזאת הייתה תמיד סגורה אבל עכשיו אם בלו פורש ומילאן לא יחזור אז הוא בהחלט יכול להיות אופציה טובה .
ממה שזכור לי ממנו בחיפה הוא גם קולע לא רע מבחוץ ויש לו גם יכולת הורדת כדור טובה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 18 אפריל 2012, 05:33

2.04 זה די נדיב לג'פרסון, כשהוא נמדד לפני הדראפט הוא היה 6.5 '6 עם נעליים שזה פחות מ-2 מטר (לצורך העניין זה יותר נמוך מהנדריקס בלי נעליים).
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אפריל 2012, 06:02

EulGam05 כתב:2.04 זה די נדיב לג'פרסון, כשהוא נמדד לפני הדראפט הוא היה 6.5 '6 עם נעליים שזה פחות מ-2 מטר (לצורך העניין זה יותר נמוך מהנדריקס בלי נעליים).

זו כנראה טעות בהקלדה כי תקרא בטקסט עצמו כתוב שהוא 6.8.... הוא כנראה באזור ה-2.02 -2.04 אבל בכל אופן זה מספיק לשחקן בעמדה 4 , בטח ובטח כשהוא אתלטי...
http://www.nbadraft.net/players/davon-jefferson
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אפריל 2012, 09:03

ג'פרסון הוא באמת אחלה שחקן וגם היה פרוספקט NBA.
הבעיה שלו (לפחות מבחינת הNBA) זה שהוא נפל בין העמדות 3 ל4.
אין לו את הגובה והפיזיות לעמדה מס' 4 ומשחק הפוסט אפ שלו די מגובל, ומצד שני, אין לו שליטה טובה בכדור וגם לא יד מבחוץ בשביל להיות 3.
באירופה הוא מסוגל לשחק 4 והוא באמת שחקן מאוד איכותי ומלהיב, אבל הוא לא בדיוק התאמה מושלמת לעמדה זו גם במונחים של היורוליג.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אפריל 2012, 17:35

מה דעתכם להביא את את לותר הד לעמדת הרכז?
אני לא ממש מכיר אותו אבל הבנתי שהוא כישרון גדול עם יכולות קליעה גבוהות(בעיקר מהשלוש)ושחקן הגנה טוב אבל בעל יכולות ריכוז בינוניות
ומה דעתכם עליו כמחליף ללאנגפורד?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־16 אורחים