שמואל1 כתב:החתמה מרשימה מאוד של ירושלים.
שמואל , אני מסתכל על השחקנים בחתימה שלך ואני עדיין לא מאמין שזה בעצם הסגל של מכבי לעונה הבאה....
זה פשוט מדהים שכל שנה יש פה קבוצה כמעט חדשה לגמרי...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:החתמה מרשימה מאוד של ירושלים.
itai7 כתב:האולם החדש של מכבי חיפה, מדהים!
felix_r כתב:אולם יפה מאוד, רק חבל שלא עשו אותו גדול יותר.
בעצם עשו אותו צפוף יותר, וככה הגדילו את מספר המקומות מ 3.5 אלף ל 5 אלף.
עכשיו זה רשמי: אבנר קופל מונה ליו"ר איגוד הכדורסל
המועמד מטעם חמשת המרכזים זכה ב-76% מהקולות, רק 24% לצביקה שרף. מאמן נבחרת ישראל לשעבר יתנחם ב-9 נציגים מטעמו בהנהלת האיגוד, מתוך 39
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:עסקנים עלובים
וזה כולל בפנים גם את מכבי ושמעון
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:עסקנים עלובים
לא יודע, את באמת חושבת שתוצאות ההצבעה טובות לכדורסל? שקופל יהיה יותר טוב למכבי משרף? אני מבין ששמעון חייב כמובן לכבד את המילה שלו ואין לי טענות אליו, אבל אני לא חושב שמשהו ישתנה עכשיו בהתנהלות של קופל ולכן החמצת ההזדמנות הזו כל כך מרגיזה.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:עסקנים עלובים
לא יודע, את באמת חושבת שתוצאות ההצבעה טובות לכדורסל? שקופל יהיה יותר טוב למכבי משרף? אני מבין ששמעון חייב כמובן לכבד את המילה שלו ואין לי טענות אליו, אבל אני לא חושב שמשהו ישתנה עכשיו בהתנהלות של קופל ולכן החמצת ההזדמנות הזו כל כך מרגיזה.
אני אמרתי שזה טוב? נו באמת
אתה כבר מכיר אותי ויודע טוב מאוד מה אני חושבת על קופל ומה אני חושבת על צביקה
ברור שרציתי שצביקה ייבחר
אמרת שזה חבורת עסקנים עלובים אז אמרתי שאסור לשכוח שגם מכבי הייתה עם קופל וגם שמעון שיבח אותו בכל הזדמנות אפשרית(והוא מספר 2 אצל קופל ברשימה)
Mta_atic כתב:אחרי שהתבררו תוצאות הבחירות אפשר להבין למה שמעון הלך עם קופל. התוצאות היו ידועות מראש ותמיכה של שמעון בצביקה הייתה לא יותר מהד תקשורתי קצר טווח שהיה יכול לפגוע במכבי לטווח הרחוק.
בסופו של דבר לשמעון יש קבוצה להגן עליה, ויש לא מעט שועלים בענף הכדורסל שלנו שישמחו לקפוץ על ההזדמנות לתת בראש למכבי.
חנו'ש כתב:Mta_atic כתב:אחרי שהתבררו תוצאות הבחירות אפשר להבין למה שמעון הלך עם קופל. התוצאות היו ידועות מראש ותמיכה של שמעון בצביקה הייתה לא יותר מהד תקשורתי קצר טווח שהיה יכול לפגוע במכבי לטווח הרחוק.
בסופו של דבר לשמעון יש קבוצה להגן עליה, ויש לא מעט שועלים בענף הכדורסל שלנו שישמחו לקפוץ על ההזדמנות לתת בראש למכבי.
ואתה חושב שהשועל הראשי (קופל) יהפוך עכשיו לאיזה אוהד מכבי מושבע בשל התמיכה של שמעון??
בכלל, כמה כבר האיגוד יכול להשפיע על מכבי? לטובה או לרעה?
אני עדיין חושבת שהתמיכה של שמעון בקופל נועדה להוריד אותו מהגב שלו במנהלת שזה גוף בעל השפעה הרבה יותר גבוהה על מכבי (בעיקר רעה בשנים האחרונות), ו"להגלות" אותו לאיגוד שם הוא כבר לא יוכל להזיק למכבי יותר מידי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־39 אורחים