אם לא יהיה גבוה אמריקאי אחד בשנה הבאה אני פורש מהפורום לפחות לחצי עונה כעונש עצמי.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אני בדרך כלל מעדיף זרים אמריקאים אבל דווקא בעמדות הפנים אני מעדיף את אירופאיים כך שלא אכפת לי שהקו הקדמי יהיה אירופאי למרות שהייתי שמח לראות פה איזה 4 קפיצי שנותן הגנה,אתלטיות ושואו
אגב,הישראלים נחשבים גם לשחקנים אירופאים?
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אני בדרך כלל מעדיף זרים אמריקאים אבל דווקא בעמדות הפנים אני מעדיף את אירופאיים כך שלא אכפת לי שהקו הקדמי יהיה אירופאי למרות שהייתי שמח לראות פה איזה 4 קפיצי שנותן הגנה,אתלטיות ושואו
ל-2 מתוך ה-3 יש לך כבר שחקן שנותן אותם בעמדה 4.
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אני בדרך כלל מעדיף זרים אמריקאים אבל דווקא בעמדות הפנים אני מעדיף את אירופאיים כך שלא אכפת לי שהקו הקדמי יהיה אירופאי למרות שהייתי שמח לראות פה איזה 4 קפיצי שנותן הגנה,אתלטיות ושואו
ומי אלה?
itay92 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אני בדרך כלל מעדיף זרים אמריקאים אבל דווקא בעמדות הפנים אני מעדיף את אירופאיים כך שלא אכפת לי שהקו הקדמי יהיה אירופאי למרות שהייתי שמח לראות פה איזה 4 קפיצי שנותן הגנה,אתלטיות ושואו
ומי אלה?
אליהו...
itay92 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אני בדרך כלל מעדיף זרים אמריקאים אבל דווקא בעמדות הפנים אני מעדיף את אירופאיים כך שלא אכפת לי שהקו הקדמי יהיה אירופאי למרות שהייתי שמח לראות פה איזה 4 קפיצי שנותן הגנה,אתלטיות ושואו
ומי אלה?
אליהו...
rc4991 כתב:itay92 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אני בדרך כלל מעדיף זרים אמריקאים אבל דווקא בעמדות הפנים אני מעדיף את אירופאיים כך שלא אכפת לי שהקו הקדמי יהיה אירופאי למרות שהייתי שמח לראות פה איזה 4 קפיצי שנותן הגנה,אתלטיות ושואו
ומי אלה?
אליהו...
אבל אני מדבר על שואו אחר,כמו שמגיע גבוה ודופק חסימה תוך כדי תנועה או שנותנים לו כדור תוך כדי שהוא רץ לטבעת ונותן דאנק גדול
בקיצור שחקנים כמו מנסה בונסו וג'יימס גיסט
rc4991 כתב:itay92 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אני בדרך כלל מעדיף זרים אמריקאים אבל דווקא בעמדות הפנים אני מעדיף את אירופאיים כך שלא אכפת לי שהקו הקדמי יהיה אירופאי למרות שהייתי שמח לראות פה איזה 4 קפיצי שנותן הגנה,אתלטיות ושואו
ומי אלה?
אליהו...
אבל אני מדבר על שואו אחר,כמו שמגיע גבוה ודופק חסימה תוך כדי תנועה או שנותנים לו כדור תוך כדי שהוא רץ לטבעת ונותן דאנק גדול
בקיצור שחקנים כמו מנסה בונסו וג'יימס גיסט
yarinsaky כתב:הנה אחד כזה :
חנו'ש כתב:לא מעניין אותי שואו, אנחנו לא הארלם גלובטרוטרס.
אתלטיות וזריזות אנחנו כבר מקבלים מעמדה 4 (הגנה וריבאונד לא ממש).
צריך עכשיו שחקן שישלים את אליהו בצורה נכונה. ייתן יותר פיזיות, הגנה וריבאונד ואולי גם קצת קליעה במחוץ.
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:לא מעניין אותי שואו, אנחנו לא הארלם גלובטרוטרס.
אתלטיות וזריזות אנחנו כבר מקבלים מעמדה 4 (הגנה וריבאונד לא ממש).
צריך עכשיו שחקן שישלים את אליהו בצורה נכונה. ייתן יותר פיזיות, הגנה וריבאונד ואולי גם קצת קליעה במחוץ.
זה בדיוק מה שאמרתי,שלמרות שזה מפתה להביא 4 קפיצי עדיף לנו להשאיר את מצ'באן כי הוא הרבה יותר טוב מה"קפיצים" האלה
yarinsaky כתב:אני דווקא הייתי מאוד שמח אם מכבי הייתה משחקת יותר משחק של מעל הטבעת והתקפות יותר שוטפות, זה היה חסר לי בשנה שעברה.
לדעתי האלמנט של כדורסל שהוא גם קצת שואו זה כן חלק מהאתוס של מכבי , שתי השושלות הגדולות כן הצטיינו בזה.
rc4991 כתב:yarinsaky כתב:אני דווקא הייתי מאוד שמח אם מכבי הייתה משחקת יותר משחק של מעל הטבעת והתקפות יותר שוטפות, זה היה חסר לי בשנה שעברה.
לדעתי האלמנט של כדורסל שהוא גם קצת שואו זה כן חלק מהאתוס של מכבי , שתי השושלות הגדולות כן הצטיינו בזה.
גם לי זה חסר,משחק ההתקפה של השושלת השניה(את הראשונה לא ראיתי)היה כל כך יפה ומושלם ממש תענוג צרוף
איך אני מתגעגע
בכל מקרה, נעבוד קשה על מנת לבנות קבוצה שתוכל להתחרות על כל התארים. במכבי אף פעם לא היה אדם אחד שקבע את ההחלטות המקצועיות, משום שחלק מההחתמות נעשות גם בשיקול כלכלי. אני יכול לומר שלא ישחק במכבי ת"א שחקן שאני לא ארצה שיגיע ומאז שאני פה, למאמנים יש את קול חזק לבחירת הסגל". לגבי מועמדים לחיזוק ציין בלאט: "על שרמאדיני נדבר אחרי הפיינל פור. שאראס? לא נעלם וממשיך לשחק מצויין, אבל נחליט על שחקנים רב בעונה הבאה".
yarinsaky כתב:אני דווקא הייתי מאוד שמח אם מכבי הייתה משחקת יותר משחק של מעל הטבעת והתקפות יותר שוטפות, זה היה חסר לי בשנה שעברה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־27 אורחים