שחף כתב:מאצ'יוליס בעיני שחקן שלם יותר. נותן ריבאונד, קליעה מבחוץ, סייז טוב. חזק מאוד.
זה נכון, אבל למה אתם מאמינים בכלל שאנחנו נצליח לקחת אותו מפאו?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:מאצ'יוליס בעיני שחקן שלם יותר. נותן ריבאונד, קליעה מבחוץ, סייז טוב. חזק מאוד.
felix_r כתב:שחף כתב:מאצ'יוליס בעיני שחקן שלם יותר. נותן ריבאונד, קליעה מבחוץ, סייז טוב. חזק מאוד.
זה נכון, אבל למה אתם מאמינים בכלל שאנחנו נצליח לקחת אותו מפאו?
Assaf M כתב:אני מקווה שאף אחד מהמועמדים שפורסמו בוואלה היום לא יגיעו. כי אם כן, אין טעם לשחרר את פלניניץ' ולוגאן.
MTA2311 כתב:Assaf M כתב:אני מקווה שאף אחד מהמועמדים שפורסמו בוואלה היום לא יגיעו. כי אם כן, אין טעם לשחרר את פלניניץ' ולוגאן.
ריברס ודייויס שחקנים טובים מאוד.
Assaf M כתב:MTA2311 כתב:Assaf M כתב:אני מקווה שאף אחד מהמועמדים שפורסמו בוואלה היום לא יגיעו. כי אם כן, אין טעם לשחרר את פלניניץ' ולוגאן.
דיוויס לא מתאים ליד ג'יימס לדעתי והוא יקבל הצעות טובות יותר ממכבי, תאמין לי. לריברס יש חוזה אז הוא לא רלוונטי בכלל, וגם הוא עולה יותר ממיליון יורו.
Assaf M כתב:MTA2311 כתב:Assaf M כתב:אני מקווה שאף אחד מהמועמדים שפורסמו בוואלה היום לא יגיעו. כי אם כן, אין טעם לשחרר את פלניניץ' ולוגאן.
דיוויס לא מתאים ליד ג'יימס לדעתי והוא יקבל הצעות טובות יותר ממכבי, תאמין לי. לריברס יש חוזה אז הוא לא רלוונטי בכלל, וגם הוא עולה יותר ממיליון יורו.
felix_r כתב:Assaf M כתב:MTA2311 כתב:Assaf M כתב:אני מקווה שאף אחד מהמועמדים שפורסמו בוואלה היום לא יגיעו. כי אם כן, אין טעם לשחרר את פלניניץ' ולוגאן.
אני לא בדיוק מבין למה דיוויס אמור להתאים לייד ג'יימס? שניהם סנטרים.
Assaf M כתב:אני מקווה שאף אחד מהמועמדים שפורסמו בוואלה היום לא יגיעו. כי אם כן, אין טעם לשחרר את פלניניץ' ולוגאן.
CYellow7 כתב:מט לוג'סקי מאוסטנד עשוי להחליף את סמית'. ספורט 5
חנו'ש כתב:CYellow7 כתב:מט לוג'סקי מאוסטנד עשוי להחליף את סמית'. ספורט 5
אחלה סטטיסטיקות, רק שזו הליגה הבלגית....
והוא בן 28, איך לא גילו אותו עד עכשיו אם הוא כזה מוכשר??
CYellow7 כתב:מט לוג'סקי(28, 1.98) מאוסטנד עשוי להחליף את סמית'. ספורט 5
felix_r כתב:גם סמית' לא בדיוק חגג ביורוליג לפני מכבי.
er79 כתב:רק אלוהים יודע מאיפה הסקאוטים "המפוארים" שלנו מפליצים את השמות האלו. מודה שבחיים לא שמעתי על השחקן. האם מדובר בעוד פלופ שיתאים לנישת השחקנים ב-300 אלף דולר לראש של דני חסכני, או האם מדובר בדאור פישר/דורון פרקינס הבא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], גל גל ו־17 אורחים