התנין כתב:אתה מוזמן לפרט.
אני לא מעוניין.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:אתה מוזמן לפרט.
התנין כתב:יהיה יורוליג סטנדרטי. אמנם היווניות מתחזקות על הנייר, אבל ברצלונה נחלשה וכנ"ל לגביי צסק"א ופנר. כמו כן, בזכות ג'ורדי האפס ומחריב הכדורסל האירופי, נזכה לראות שתי קבוצות טורקיות מעפנות: האחת אמנם בצדק כי היא זכתה באליפות בארצה, אבל דרושפקה עם כל ההבטחות על תקציבים גדולים בינתיים עם החתמות לא מרשימות בכלל - סאבאש, ארסלן, בייליצה ורדינג. קבוצת יורוקאפ טיפוסית שקיבלה ווילד קארד בגלל הסירחון של היול"ב. ואם להוסיף על הביזיון, אזי להזכירכם שמדובר בקבוצה מאיסטנבול, חסרת כל שם וגרוע מכך - חסרת אוהדים. יהיה "מעניין" מאוד שם.
וזה עוד לפני שהזכרתי את הווילד קארד לשטרסבורג.
אוי ג'ורדי, הלוואי שתיעלם או לחילופין שהפרויקט של פיב"א יקרום עור וגידים.
התנין כתב:זה בסדר, גם ככה אתה לא נוהג להגיד דברים חכמים בד"כ. לך "תתרום" את הגיגך באשכולות אחרים.
צ'שר כתב:התנין כתב:יהיה יורוליג סטנדרטי. אמנם היווניות מתחזקות על הנייר, אבל ברצלונה נחלשה וכנ"ל לגביי צסק"א ופנר. כמו כן, בזכות ג'ורדי האפס ומחריב הכדורסל האירופי, נזכה לראות שתי קבוצות טורקיות מעפנות: האחת אמנם בצדק כי היא זכתה באליפות בארצה, אבל דרושפקה עם כל ההבטחות על תקציבים גדולים בינתיים עם החתמות לא מרשימות בכלל - סאבאש, ארסלן, בייליצה ורדינג. קבוצת יורוקאפ טיפוסית שקיבלה ווילד קארד בגלל הסירחון של היול"ב. ואם להוסיף על הביזיון, אזי להזכירכם שמדובר בקבוצה מאיסטנבול, חסרת כל שם וגרוע מכך - חסרת אוהדים. יהיה "מעניין" מאוד שם.
וזה עוד לפני שהזכרתי את הווילד קארד לשטרסבורג.
אוי ג'ורדי, הלוואי שתיעלם או לחילופין שהפרויקט של פיב"א יקרום עור וגידים.
גם אני לא מסכים איתך.
ראשית ברצלונה לא נחלשה בכלל בעייני. יש להם קו קדמי מגוון בטירוף, עם המון כישרון סייז וסקילס . הקו האחורי שלה מזדקן אמנם, אבל להגיד שנבארו, ארויו, אולסן, ריבס וסטורנסקי זה קו חלש, זה פשוט לא נכון. לגבי פנר וצסק"א אני לא חושב שזה כזה חד משמעי. שתיהן אמנם איבדו שני שחקני מפתח כל אחת, אבל הן הביאו תחליפים לא רעים. פנר עשתה רכש מאוד מאוד מעניין בעייני...
לא רק היווניות התחזקו בניגוד למה שאתה אומר. גם חמקי וקובאן בנו קבוצה מעולה. גם אנדולו אפס עשתה עבודה יפה מאוד..וכן, גם אנחנו. אני חושב שהיורוליג כן עבר שדרוג השנה כי למעשה כל הקבוצות העשירות ששיחקו ביורוקאפ משחקות השנה ביורוליג, היורוקאפ אמנם נחלש בטירוף, אבל היורוליג קיבל בוסט. אני גם לא חושב שהמשוואה הבסיסית שלך נכונה, כי זה שקבוצה אחת נחלשת והאחרת מתחזקת לא בהכרח מתקזז. ברצלונה, פנר וצסקא במקרה הגרוע (ושוב, אני לא חושב ככה) נחלשו קצת, אבל היווניות הרוסיות הנוספות ואנחנו התחזקו מאוד. ככה שבסופו של דבר היורוליג כן יותר איכותי השנה.
צ'שר כתב:ראשית ברצלונה לא נחלשה בכלל בעייני. יש להם קו קדמי מגוון בטירוף, עם המון כישרון סייז וסקילס . הקו האחורי שלה מזדקן אמנם, אבל להגיד שנבארו, ארויו, אולסן, ריבס וסטורנסקי זה קו חלש, זה פשוט לא נכון. לגבי פנר וצסק"א אני לא חושב שזה כזה חד משמעי. שתיהן אמנם איבדו שני שחקני מפתח כל אחת, אבל הן הביאו תחליפים לא רעים. פנר עשתה רכש מאוד מאוד מעניין בעייני...
לא רק היווניות התחזקו בניגוד למה שאתה אומר. גם חמקי וקובאן בנו קבוצה מעולה. גם אנדולו אפס עשתה עבודה יפה מאוד..וכן, גם אנחנו. אני חושב שהיורוליג כן עבר שדרוג השנה כי למעשה כל הקבוצות העשירות ששיחקו ביורוקאפ משחקות השנה ביורוליג, היורוקאפ אמנם נחלש בטירוף, אבל היורוליג קיבל בוסט. אני גם לא חושב שהמשוואה הבסיסית שלך נכונה, כי זה שקבוצה אחת נחלשת והאחרת מתחזקת לא בהכרח מתקזז. ברצלונה, פנר וצסקא במקרה הגרוע (ושוב, אני לא חושב ככה) נחלשו קצת, אבל היווניות הרוסיות הנוספות ואנחנו התחזקו מאוד. ככה שבסופו של דבר היורוליג כן יותר איכותי השנה.
felix_r כתב:התנין כתב:זה בסדר, גם ככה אתה לא נוהג להגיד דברים חכמים בד"כ. לך "תתרום" את הגיגך באשכולות אחרים.
אני לא מעוניין להתווכח עם מישהו שאין לו מושג
התנין כתב:צ'שר כתב:ראשית ברצלונה לא נחלשה בכלל בעייני. יש להם קו קדמי מגוון בטירוף, עם המון כישרון סייז וסקילס . הקו האחורי שלה מזדקן אמנם, אבל להגיד שנבארו, ארויו, אולסן, ריבס וסטורנסקי זה קו חלש, זה פשוט לא נכון. לגבי פנר וצסק"א אני לא חושב שזה כזה חד משמעי. שתיהן אמנם איבדו שני שחקני מפתח כל אחת, אבל הן הביאו תחליפים לא רעים. פנר עשתה רכש מאוד מאוד מעניין בעייני...
הקו הקדמי של בארסה הוא בהחלט חביב, אם כי אני לא מאוד מתרשם מלוואל, וסמואלס בעיניי הוא שחקן מצויין לקבוצות כמו מילאנו ולא מעבר לכך. הקו האחורי שלהם הוא בינוני להחריד בעיניי - נבארו סוס מת, ריבס בינוני להחריד וסטורנסקי עדיין לא עשה דבר שיצדיק את ההתלהבות הגדולה מהכישרון שלו (שבהחלט קיים) והוא עוד בגדר סימן שאלה, לכל היותר. גם ההחלטה להחתים את ארויו בגיל 35 תמוהה ביותר בעיניי.
לגביי פנרבחצ'ה - מדובר בקיץ נפל שלהם. איבדו את שני התותחים הכי גדולים שלהם, בייליצה וגאודלוק, ובמקום הביאו בהמון כסף שחקן פח אשפה זקן כמו אנטיץ' ורכז יווני ברמה של יוגב אוחיון (סלוקאס). שלא לדבר על כך שהחתימו רכז אמריקאי מבוגר (דיקסון) שהוא גאנר מהסוג שרגילים לראות בליגה הישראלית, ובחיים לא שחקן שיכול להביא קבוצה למקומות גבוהים ביורוליג.
בקיצור קיץ די סטנדרטי, ובתוספת העלובות שקיבלו ווילד קארד מג'ורדי החלאה, אני לא רואה פה יורוליג משופר, אפילו להפך.
felix_r כתב:ידיעה מעכשיו. פנר החתימה את Ekpe Udoh (לא יודע איך כותבים את שמו בעברית) מלוס אנג'לס קליפרס
התנין כתב:צ'שר, אני מוכן להגיד לכל הפחות שברצלונה לא התחזקה. לדעתי הזוניה היה נפלא בעונה שעברה, ופרפרוגלו הוא שחקן מאוד בינוני ולא ברמתו. ריבס הוא לא שחקן פח, אלא בינוני. יוגב אוחיון של ספרד אם תרצה.
ושוב, השחקנים שחזרו מה NBA פרט לשבד, רדוליצה וקלאתיס, הם ממש לא משהו לספר עליו בבית. דטומה הוא שחקן שהשורה הכי מרשימה בקורות החיים שלו היא עונה חביבה ברומא, ויש לו עוד המון להוכיח. שחקנים טובים מהיורוקאפ שמצטרפים ליורוליג זה לא דבר חדש, וכל שנה יש כמה כאלה. אתם פשוט מציגים את זה כאילו היתה נהירה לאירופה מה-NBA, וזה פשוט לא נכון.
ושוב, אתם גם לא מתייחסים ברצינות לעובדה שחולקו 3 כרטיסים חופשיים לקבוצות פח, עם פוטנציאל לעוד אחת בינונית לכל היותר (באיירן שלא ממש הרשימה עם ההחתמות שלה).
felix_r כתב:ידיעה מעכשיו. פנר החתימה את Ekpe Udoh (לא יודע איך כותבים את שמו בעברית) מלוס אנג'לס קליפרס
felix_r כתב:צ'שר,
אתה גם שכחת את הרכש הכי מעניין של בארסה: אלכסנדר וזנקוב הבולגרי - שחקן שכל הגדולות של אירופה רצו אותו. העונה בגיל 19 בלבד הוא נבחר ל MVP הליגה היוונית.
roy1000 כתב:felix_r כתב:צ'שר,
אתה גם שכחת את הרכש הכי מעניין של בארסה: אלכסנדר וזנקוב הבולגרי - שחקן שכל הגדולות של אירופה רצו אותו. העונה בגיל 19 בלבד הוא נבחר ל MVP הליגה היוונית.
מריו הזוניה הבא?
roy1000 כתב:felix_r כתב:ידיעה מעכשיו. פנר החתימה את Ekpe Udoh (לא יודע איך כותבים את שמו בעברית) מלוס אנג'לס קליפרס
שחקן מצויין. החתמה יפה של פנר. הם עדיין צריכים גארד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], מרסר ו־18 אורחים