Tomer כתב:נכון! ידעתי את זה! את מטילה אימה על הפורום, לא? עם חנוש
נו, החברים בפורום הזה לא טועים
אני רק נגררת אחריה, אני מושפעת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Tomer כתב:נכון! ידעתי את זה! את מטילה אימה על הפורום, לא? עם חנוש
Holiday_Armadillo כתב:Tomer כתב:רשמתי לעצמי
אני יכול להשבע שפעם ידעתי את השם של השטן, ברח לי עכשיו
השם בישראל הוא כרמל (בחו''ל זה כבר משהו אחר)
וד''א, סיפור אמיתי לחלוטין, בתור שם חיבה אמא שלי מילדות כבר קוראת לי לוציפר
Holiday_Armadillo כתב:Tomer כתב:נכון! ידעתי את זה! את מטילה אימה על הפורום, לא? עם חנוש
אני רק נגררת אחריה, אני מושפעת
jol9 כתב:LIAV10 כתב:Tomer כתב:Holiday_Armadillo כתב:Tomer כתב:די די, תמשיכו![]()
הורדתי את הפרסומת למטה, למרות שאני לא-הכי-בעד-שבעולם-בגלל-שכמעט-ולא-רואים-אותה, אבל אתן לזה צ׳אנס. אני אנסה למצוא פרסומת שתשתלב בלי להציק גם במיקום שאנשים רואים.
לגבי השעון, יסתדר בימים-שבועות הקרובים. לצערי זה אחד הדברים שאינם בשליטתי אלא בשליטת Rehost. מקווה שהם ייענו לאתגר לכוון את השעון של השרת שלהם.
בכל אופן, שמח לקבל את הדעות האלו.. אל תפסיקו!
שינית את הכותרת איפה שהלוגו? כי בפלאפון זה עובר לשורה שנייה ואז המילה ''בכדורסל'' חותכת את הלוגו
אולי זה תמיד היה ככה ואני לא זוכרת פשוט
יאפ, תסתכלי איך זה עכשיו
LIAV10, הפרסומות מותאמות אלייך (Google AdSense), אם חיפשת רוסיות... זו הסיבה
אתה מאמין לי שמעולם לא חיפשתי משהו ברוסית?
וואי איזה שקרן...
MTA2311 כתב:כרמל, בטח תשמחי לשמוע שהפרסומות שאני מקבל הן לקבוצות רכישה של נדלן בתל אביב, והשקעות פיננסיות בארצות הברית.
MTA2311 כתב:כרמל, בטח תשמחי לשמוע שהפרסומות שאני מקבל הן לקבוצות רכישה של נדלן בתל אביב, והשקעות פיננסיות בארצות הברית.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:כרמל, בטח תשמחי לשמוע שהפרסומות שאני מקבל הן לקבוצות רכישה של נדלן בתל אביב, והשקעות פיננסיות בארצות הברית.
לי זה משהו ברוסית ועוד משהו לילדים שלי.
LIAV10 כתב:מסתבר שהפרסומת ברוסית היא לקניית כרטיסים למופע של להקת יצ׳וסלוב פוטושב יו פיטר או משהו כזה.
מכיר פליקס? יוני?
Tomer כתב:(עד שמישהו יתלונן, הפרסומת מופיעה מתחת לפוסט הראשון בכל אשכול. כדי לא להציק לכם סתם, אני רק אזכיר שאתם יכולים להתנגד לזה)
LIAV10 כתב:מסתבר שהפרסומת ברוסית היא לקניית כרטיסים למופע של להקת יצ׳וסלוב פוטושב יו פיטר או משהו כזה.
מכיר פליקס? יוני?
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:מסתבר שהפרסומת ברוסית היא לקניית כרטיסים למופע של להקת יצ׳וסלוב פוטושב יו פיטר או משהו כזה.
מכיר פליקס? יוני?
כזה ילד.
מדובר באחת מלהקות הרוק הרוסיות הגדולות בעולם. חייב להיות בהופעה שלהם פעם.
jol9 כתב:Tomer כתב:Holiday_Armadillo כתב:Tomer כתב:די די, תמשיכו![]()
הורדתי את הפרסומת למטה, למרות שאני לא-הכי-בעד-שבעולם-בגלל-שכמעט-ולא-רואים-אותה, אבל אתן לזה צ׳אנס. אני אנסה למצוא פרסומת שתשתלב בלי להציק גם במיקום שאנשים רואים.
לגבי השעון, יסתדר בימים-שבועות הקרובים. לצערי זה אחד הדברים שאינם בשליטתי אלא בשליטת Rehost. מקווה שהם ייענו לאתגר לכוון את השעון של השרת שלהם.
שינית את הכותרת איפה שהלוגו? כי בפלאפון זה עובר לשורה שנייה ואז המילה ''בכדורסל'' חותכת את הלוגו
יאפ, תסתכלי איך זה עכשיו
אז למה אני מקבל פרסומות לזה??
rc4991 כתב:jol9 כתב:Tomer כתב:Holiday_Armadillo כתב:Tomer כתב:די די, תמשיכו![]()
יאפ, תסתכלי איך זה עכשיו
אז למה אני מקבל פרסומות לזה??
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים