המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:אגב, לכל אלו שחשבו משום מה שרק מכבי תיפגע כלכלית, אז בספרד מדווחים על פגיעה ממשית בתקציב של ריאל
שועל כתב:גל גל כתב:אין שום סיבה שזיזיץ לא יצליח אם בגיל 19 הוא היה מצויין באירופה
מצוין הוא לא היה
https://sports.walla.co.il/item/3381920ז'יז'יץ' אמנם לא סבל מפציעות משמעותיות לאורך הקריירה, אולם בינואר השנה נעדר למשך שישה שבועות בשל בעיה נדירה של שיווי משקל. ז'יז'יץ' סבל במשך שבועות ארוכים מסחרחורות, הקאות, בחילות וכאבי אוזניים חריפים, ואובחן עם פגיעה במערכת הוסטיבולרית האחראית על שיווי המשקל. במהלך פרק הזמן הזה, הוא התקשה לעמוד לאורך זמן. לא ברור אם מדובר בתופעה כרונית או נקודתית אצל ז'יז'יץ', אולם בספרד טוענים שהמידע הזה הדליק אצל הבלאנקוס נורה אדומה.
ז'יז'יץ' סיפר בעבר לתקשורת הקרואטית על הקושי שחווה באותם ימים, ואמר ש"זה הדבר הכי קשה שהתמודדתי איתו בחיים. התקשיתי לבצע את הפעולות הבסיסיות ביותר, אבל אני מקווה שעכשיו זה מאחוריי".
גם בספרד אין עוררין על כך שהסיבה העיקרית לויתור של ריאל על ז'יז'יץ', שכבר הגיע להסכמות עקרוניות עם הקבוצה, היא כלכלית. חוסר הוודאות סביב עתידו של פקונדו קמפאסו, שרוצה להגשים את חלום ה-NBA ולעזוב הקיץ, גרם לקיפאון אצל הבלאנקוס בשוק ההעברות, ובין היתר מנע גם את השלמת העסקה עם ז'יז'יץ'.
מקווה שזה לא ויטור פבראני 2אחדשיודע כתב:https://sports.walla.co.il/item/3381920ז'יז'יץ' אמנם לא סבל מפציעות משמעותיות לאורך הקריירה, אולם בינואר השנה נעדר למשך שישה שבועות בשל בעיה נדירה של שיווי משקל. ז'יז'יץ' סבל במשך שבועות ארוכים מסחרחורות, הקאות, בחילות וכאבי אוזניים חריפים, ואובחן עם פגיעה במערכת הוסטיבולרית האחראית על שיווי המשקל. במהלך פרק הזמן הזה, הוא התקשה לעמוד לאורך זמן. לא ברור אם מדובר בתופעה כרונית או נקודתית אצל ז'יז'יץ', אולם בספרד טוענים שהמידע הזה הדליק אצל הבלאנקוס נורה אדומה.
ז'יז'יץ' סיפר בעבר לתקשורת הקרואטית על הקושי שחווה באותם ימים, ואמר ש"זה הדבר הכי קשה שהתמודדתי איתו בחיים. התקשיתי לבצע את הפעולות הבסיסיות ביותר, אבל אני מקווה שעכשיו זה מאחוריי".
גם בספרד אין עוררין על כך שהסיבה העיקרית לויתור של ריאל על ז'יז'יץ', שכבר הגיע להסכמות עקרוניות עם הקבוצה, היא כלכלית. חוסר הוודאות סביב עתידו של פקונדו קמפאסו, שרוצה להגשים את חלום ה-NBA ולעזוב הקיץ, גרם לקיפאון אצל הבלאנקוס בשוק ההעברות, ובין היתר מנע גם את השלמת העסקה עם ז'יז'יץ'.
זאת בעיקר כתבת יח''צ לריאל מדריד איך הם איבדו שחקן שכבר היה סגור אצלם לטובת קבוצה שהציעה פחותשמואל1 כתב:מקווה שזה לא ויטור פבראני 2אחדשיודע כתב:https://sports.walla.co.il/item/3381920ז'יז'יץ' אמנם לא סבל מפציעות משמעותיות לאורך הקריירה, אולם בינואר השנה נעדר למשך שישה שבועות בשל בעיה נדירה של שיווי משקל. ז'יז'יץ' סבל במשך שבועות ארוכים מסחרחורות, הקאות, בחילות וכאבי אוזניים חריפים, ואובחן עם פגיעה במערכת הוסטיבולרית האחראית על שיווי המשקל. במהלך פרק הזמן הזה, הוא התקשה לעמוד לאורך זמן. לא ברור אם מדובר בתופעה כרונית או נקודתית אצל ז'יז'יץ', אולם בספרד טוענים שהמידע הזה הדליק אצל הבלאנקוס נורה אדומה.
הפער בין זה לפאברני זה עצוםשמואל1 כתב:מקווה שזה לא ויטור פבראני 2אחדשיודע כתב:https://sports.walla.co.il/item/3381920ז'יז'יץ' אמנם לא סבל מפציעות משמעותיות לאורך הקריירה, אולם בינואר השנה נעדר למשך שישה שבועות בשל בעיה נדירה של שיווי משקל. ז'יז'יץ' סבל במשך שבועות ארוכים מסחרחורות, הקאות, בחילות וכאבי אוזניים חריפים, ואובחן עם פגיעה במערכת הוסטיבולרית האחראית על שיווי המשקל. במהלך פרק הזמן הזה, הוא התקשה לעמוד לאורך זמן. לא ברור אם מדובר בתופעה כרונית או נקודתית אצל ז'יז'יץ', אולם בספרד טוענים שהמידע הזה הדליק אצל הבלאנקוס נורה אדומה.
אדגר פו כתב:ברור שהם רוצים לצאת המעניין בכבוד ולכן העניין הזה. ריאל לא רגילים להפסד מול מכבי ברכש, על המגרש דווקא כן.( אולי לא בשנה האחרונה ).
מה שכן, לא ברור לי העניין שהוא הולך לנחות ביום רביעי ורק "ישראל היום "יודעים מזה. אם זה יהיה באמת כך, משהוא פישי קורה בערוץ הספורט.
BIG sofo כתב:1. לא ברורה לי ההשוואה של חלק מהמגיבים כאן לעונה של זיזיץ בדרושאפקה לפני 4 שנים לעכשיו. זה בכלל לא אותו שחקן. הוא הרבה יותר פיזי וקצת פחות נייד. שחקן אחר. ואני עדיין חושב שיש לו פוטינציאל ענק.
2. משקל מאוד משמעותית אם זיזיץ מגיע בטיסה מארה"ב או מקרואטיה. אם אני מבין את התקנות החדשות של משרד הבריאות, אם הוא מגיע מקרואטיה הוא לא יצטרך להיות בבידוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־22 אורחים