המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמוליק כתב:יש מצב שגונסון מחולון נוחת כאן על תקן מתאזרח?
שמוליק כתב:יש מצב שגונסון מחולון נוחת כאן על תקן מתאזרח?
למה מתאזרח?שמוליק כתב:יש מצב שגונסון מחולון נוחת כאן על תקן מתאזרח?
מקאדו 3 כתב:יש סנטרים פנויים ששוים משהו שכדאי למכבי לגשש לגביהם או שהעמדה הזו חלשה בשוק ? והקוסטלו הזה רשום בחלק מהאתרים אפילו 3 ובחלק 4 ובחלק 5 מהו בדיוק מישהו יודע ?
Mitelka כתב:למה מתאזרח?שמוליק כתב:יש מצב שגונסון מחולון נוחת כאן על תקן מתאזרח?
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Adam כתב:מקאדו 3 כתב:יש סנטרים פנויים ששוים משהו שכדאי למכבי לגשש לגביהם או שהעמדה הזו חלשה בשוק ? והקוסטלו הזה רשום בחלק מהאתרים אפילו 3 ובחלק 4 ובחלק 5 מהו בדיוק מישהו יודע ?
הוא 5 שמשחק הרבה עם הפנים לסל, כך שזה מאפשר לו לשחק בעמדה 4.
הוא יודע להוריד כדור אבל אין לו משחק עם הגב לסל ברמה גבוהה. הוא גם לא ריבאונדר כלכך מרשים (אוהב לעמוד מסביב לקשת השלוש ופחות להתעסק במלחמות צבע).
על הנייר, הוא מביא דברים שניבו לא מביא ולכן יכול להיות שהוא ישלים אותו טוב, אבל אני אישית מאוד לא מתלהב מהשם שלו. עם כל הכבוד ל1.4 בלוקים למשחק בליגה הספרדית שלו העונה, מכבי צריכה רים-פרוטקטור.
אגב, הוא גם נראה לי מאוד לא מתאים להגנת חילופים של קטש. גארדים יעברו אותו בלי למצמץ בכלל.
מקאדו 3 כתב:רק נזכר איך אנשים פה ריירו על אנווקו הזה כאילו הוא מנימום שאקיל אוניל , ממה שראינו ממנו בכל המשחקים נגד מכבי הוא סתם שחקן ממוצע עם הפרעה נפשית .
מקאדו 3 כתב:עוד פעם גבוה נמוך ? לא תודה , שיחפשו סנטר עם סייז ולא קפיץ סתמי סטייל ניבו פויטרס , שמחלקת הסקאוטינג תעשה את העבודה שלה , גם מאט קוסטלו יכול להיות אופציה לא רעה והוא נראה דווקא שחקן דיי מגווון
Adam כתב:A.Parker כתב:הלוואי שלא יבוא. זה גם יגדיל משמעותית את הסיכוי שמדר יגיע בקיץ הבא.
אתה צריך אבל מישהו במקום יפתח זיו כבר לקיץ הקרוב.
היחידים שיכולים לשדרג את העמדה הזאת ועדיפים על פניו הם בלאט או מדר.
Neo כתב:שוב חוזר הניגון , שוב אני מזכיר את שמו קמרון אוליבר... שנה שלישית ברציפות
אחרי ששנה שעברה הסתובב בכל מיני מקומות אקזוטיים על הגלובוס בשביל הרבה שטרות ומעט תחרות הוא רוצה לחזור לבמה הגדולה
יש בו כל כל כל כל כל כל כל מה שקטש אוהב בגבוהים + מחירו הריאלי בשוק היום 350 , בדיחה
check- ניידות
check- קליעה מבחוץ
check- חסימות טובות לגארדים
אני בטוח שאוליבר ב 350 יכול לתת לא פחות ( אני בטוח שיותר ) מכל מה שרוצים להביא ב850\900
**** כך ישאר גם לא מעט כסף לגארד יקר , שמכבי כל כך זקוקה לו (לא מקבל את אנגולה בתור 1\2) ****
https://www.youtube.com/watch?v=muHKzm80U88&t=176s
https://www.youtube.com/watch?v=z6-flGshbvs&t=32s
A.Parker כתב:Adam כתב:A.Parker כתב:הלוואי שלא יבוא. זה גם יגדיל משמעותית את הסיכוי שמדר יגיע בקיץ הבא.
אתה לא צריך מישהו במקום זיו כי מראש הוא לא היה פקטור. אפשר או להחתים סווינגמן שיעביר יותר את בולדווין לעמדת הרכז או להחתים רכז מחליף. לא צריך להוסיף בכח בינוניות לסגל.
Adam כתב:A.Parker כתב:Adam כתב:A.Parker כתב:הלוואי שלא יבוא. זה גם יגדיל משמעותית את הסיכוי שמדר יגיע בקיץ הבא.
אתה לא צריך מישהו במקום זיו כי מראש הוא לא היה פקטור. אפשר או להחתים סווינגמן שיעביר יותר את בולדווין לעמדת הרכז או להחתים רכז מחליף. לא צריך להוסיף בכח בינוניות לסגל.
לא מסכים.
זיו לא היה פקטור כי זיו שיחק חרא. אבל זאת עובדה שאתה צריך רכז ישראלי לליגה שיוריד מהעומס עבור BB. אין שום סיבה שבראון או בולדווין יתנו במשחקי ליגה 30 דק', גם לא במשחקי פלייאוף. לצערנו זיו היה כלכך רע (ראינו את זה מול באר שבע למשל כשהיה חסר את בולדווין, וכשבראון מותש פיזית ומנטלית מהעונה) שלקטש לא הייתה ברירה לשחק עם בראון כלכך הרבה.
תוסיף לכל זה שג'ונדי שיחק רע בפלייאוף ופתאום אתה רואה שאין לך ישראלי שהוא פקטור בעמדת הגארד בליגה הישראלית.
צריך לזכור שהיינו רחוקים 5 נק' מלהפסיד את האליפות בליגה הישראלית, שזה הלחם והחמאה שלנו. אני צופה ששנה הבאה הליגה תהיה יותר חזקה בגלל התוספת הכלכלית, כך שעכשיו על אחת כמה וכמה שמכבי צריכה להחתים גארד ישראלי בכיר מזיו (בלאט או מדר למעשה).
Adam כתב:A.Parker כתב:Adam כתב:A.Parker כתב:הלוואי שלא יבוא. זה גם יגדיל משמעותית את הסיכוי שמדר יגיע בקיץ הבא.
לא מסכים.
זיו לא היה פקטור כי זיו שיחק חרא. אבל זאת עובדה שאתה צריך רכז ישראלי לליגה שיוריד מהעומס עבור BB. אין שום סיבה שבראון או בולדווין יתנו במשחקי ליגה 30 דק', גם לא במשחקי פלייאוף. לצערנו זיו היה כלכך רע (ראינו את זה מול באר שבע למשל כשהיה חסר את בולדווין, וכשבראון מותש פיזית ומנטלית מהעונה) שלקטש לא הייתה ברירה לשחק עם בראון כלכך הרבה.
תוסיף לכל זה שג'ונדי שיחק רע בפלייאוף ופתאום אתה רואה שאין לך ישראלי שהוא פקטור בעמדת הגארד בליגה הישראלית.
צריך לזכור שהיינו רחוקים 5 נק' מלהפסיד את האליפות בליגה הישראלית, שזה הלחם והחמאה שלנו. אני צופה ששנה הבאה הליגה תהיה יותר חזקה בגלל התוספת הכלכלית, כך שעכשיו על אחת כמה וכמה שמכבי צריכה להחתים גארד ישראלי בכיר מזיו (בלאט או מדר למעשה).
שמוליק כתב:או איתי מושקוביץ. אמנם אין לו קילמטראז' יורוליג אבל צעיר יותר ומוכשר מאוד
שמוליק כתב:Adam כתב:A.Parker כתב:Adam כתב:A.Parker כתב:הלוואי שלא יבוא. זה גם יגדיל משמעותית את הסיכוי שמדר יגיע בקיץ הבא.
לא מסכים.
או איתי מושקוביץ. אמנם אין לו קילמטראז' יורוליג אבל צעיר יותר ומוכשר מאוד
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־42 אורחים