NBA 2014 - הליגה הכי טובה בעולם פותחת עונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2014 - הליגה הכי טובה בעולם פותחת עונה

הודעהעל ידי roy1000 » 21 נובמבר 2014, 11:21

נראה לי שהתקווה שכספי יחזור לאירופה העונה הבאה אוזלת במהירות. הוא נותן עונה מצויינת עד עכשיו בקינגס.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 נובמבר 2014, 20:24

מישהו הבין מה הוא אומר ב0:11? http://youtu.be/Q4rRDxVZ76s
לא בסוף, ממש ב0:11.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2014, 02:27

LIAV10 כתב:מה אתה רציני? הוא שחקן שמכניס את השחקנים שלו למשחק, הוא הסטאר הכי קבוצתי שיכול להיות.
מה הבעיה שהוא לוקח משחקים על עצמו? הוא לא השחקן הכי טוב בעולם? זה עדיין לא מפריע לו למסור את הזריקה האחרונה של המשחק (האסלם, אלן וכו׳).
אור זרקורים יהיה עליו anyway.

כן אני רציני , הוא לא מכניס את השחקנים שלו למשחק, הוא מחזיק הרבה יותר מדי זמן בכדור ולא נותן להתקפה לזרום, כמות האסיסטים שלו נובעת מכמות העצומה של הפוזישנים ההתקפיים שלו. קורה לא פעם שהוא לא יורד להגנה ונשאר למעלה ובכך מקרין חוסר מחוייבות כלפי הקבוצה שלו.
הוא לא מכבד את המאמנים שלו, כולל את המאמן הנוכחי,הוא רואה את עצמו מעליהם, איזה אגו ענק יש לבחור הזה, לגמרי מרוכז בעצמו. הוא מתעקש לעשות את "שיחות המנהיגות" המטופשות שלו, בלי שהוא שאל אף אחד מהקבוצה או את המאמן שלו אם זה מקובל עליהם, ובכל הדברים האלה שציינתי הוא גורם לפירוד בתוך הקבוצה ולא לאיחוד.
הוא גורם בעייתי בקליבלנד לא פחות מקיירי אירווינג, אבל על אירווינג יותר קל להגיד כי הוא לא לברון "קינג" ג'יימס. אפילו בשידורים של ערוץ הספורט, שימי יורד על אירויינג בלי סוף, אבל כשלברון מתחיל שוב עם הכדררת שלו, הוא מרגיש קצת לא נעים ואומר בעקיפין, "אני לא מבין את ההתקפות שלהם " וכו'. כשברור לגמרי על מי הוא מדבר. אם זה ימשיך ככה, זה רק עניין של זמן עד שהביקורות יגיעו ללברון. כי בעבר היכולת שלו אפשרה לעשות מה שבא לו, אבל בלי זה הוא כבר לא יהיה כל כך מוגן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2014, 02:40

יש מצב הייתם באותו גן ורבתם פעם מכות?
אם הוא לא מכניס את השחקנים למשחק כנראה שלא ראית משחק שלו הרבה זמן, הטענות שעובדות כנגד היקמן לא עובדות כנגד לברון, אתה יכול לשאול גם את אלה ששונאים את לברון אבל נשאר להם טיפת אובייקטיביות.
עאלק לא נעים לשימי לרדת עליו, מה הוא חייב לו משהו?
הוא מכדרר הרבה כי הוא במקרה השחקן הכי טוב בעולם וכל השחקנים הגדולים האלה מחזיקים הרבה בכדור.
אני לא מדבר על המשפט האחרון שלך שגרם לי לחיוך גדול, אני לא מאמין שאמרת על שחקן שחוגג 30 בסה״כ בחודש הבא שהוא איבד מהיכולות שלו, זה די ברור שאתה hater ותו לא כי כמעט ואין היגיון במה שאתה אומר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2014, 02:53

LIAV10 כתב:יש מצב הייתם באותו גן ורבתם פעם מכות?
אם הוא לא מכניס את השחקנים למשחק כנראה שלא ראית משחק שלו הרבה זמן, הטענות שעובדות כנגד היקמן לא עובדות כנגד לברון, אתה יכול לשאול גם את אלה ששונאים את לברון אבל נשאר להם טיפת אובייקטיביות.
עאלק לא נעים לשימי לרדת עליו, מה הוא חייב לו משהו?
הוא מכדרר הרבה כי הוא במקרה השחקן הכי טוב בעולם וכל השחקנים הגדולים האלה מחזיקים הרבה בכדור.
אני לא מדבר על המשפט האחרון שלך שגרם לי לחיוך גדול, אני לא מאמין שאמרת על שחקן שחוגג 30 בסה״כ בחודש הבא שהוא איבד מהיכולות שלו, זה די ברור שאתה hater ותו לא כי כמעט ואין היגיון במה שאתה אומר.

hater? על סמך מה יש לי לשנוא אותו חוץ ממה שאמרתי לך? אולי היינו פעם בגן ורבנו מכות אני לא יודע..
ראיתי את המשחקים שלו כולל האחרונים, וכנראה שההבדל בינינו שאתה לא רואה דברים שאני לא רואה, כנראה שיש לך בעיה של חוסר אובייקטיביות, יכול להיות שאתה אחת המעריצות שלו שגורם לך לעיוורון מסויים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2014, 03:02

יכול להיות.
לברון הוא בעצם שחקן בינוני ובעצם בגלל שאני ״אחת המעריצות שלו״ אני לא אובייקטיבי.
תרשה לי לסיים את הדיון הזה, מרגיש לי טיפה מגוחך כבר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2014, 11:36

מעניין להיכנס לאתר האוהדים של הקאבס, אפשר לראות שם תגובות של אוהדים שאומרים את מה שאמרתי, שלברון וקיירי מחזיקים יותר מדי זמן בכדור, חוסר המחוייבות של לברון בהגנה, על כך שהוא מדבר יותר מדי על חבריו לקבוצה בתקשורת אבל בעצמו לא מהווה דוגמא, על כך שזה שהוא שחקן גדול לא הופך אותו באופן אוטומטי למנהיג וכו'.כמובן שלברון לא היחידי שנמצא על המוקד ברגעים של משבר אלא כל הקבוצה וגם המאמן, אבל עדיין מעניין.
http://realcavsfans.com/community/index ... 09/page-60
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2014, 11:45

ייתכן שהוא מכדרר יותר מידי, אבל אם היה מכדרר פחות היו צועקים שהוא לא לוקח מספיק על עצמו.
עזוב, הקבוצה עדיין לא מחוברת, מי שראה הרבה משחקים של מיאמי יודע שלברון (בעיקר במחצית הראשונה) עסוק בלהכניס את החברים למשחק והוא עושה את זה בהצלחה.
במרוצת השנים הוא גרם לשחקנים בינוניים כמו מו וויליאמס וצ׳אלמרס להראות טוב מאוד, חכה קצת זמן ותראה.
לא אוהב את מה שקיירי ווויטרס נותנים לקבוצה.
לגבי ההגנה אתה צודק, יכול להיות שזה בגלל עייפות (משחק המון), אבל נכון, הרבה פעמים בפאסט ברייקים הוא מסמן לאחד החברים שלו לקבוצה שיקח את השחקן שלו כשהוא לוקח את השחקן האחרון לעלות בהתקפה ויורד להגנה באיטיות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 נובמבר 2014, 11:59

עושה רושם שהפרוייקט הנוצץ של קליבלנד הולך להתרסק לחלוטין. משהו פשוט לא עובד שם.
לברון שחקן הרבה פחות טוב, הוא לא אקספלוסיבי כמו פעם ולא יכול לעשות כל מה שהוא רוצה על הפרקט. מבחינה פיזית ואתלטית, יש ירידה דרסטית ברמה.
זה טבעי לגמרי בגיל שלו, ואם הוא רוצה להמשיך להיות שחקן על הוא חייב לפתח קליעה יציבה.
מעבר לכך, קווין לאב, שהוא ללא ספק אחד הפוורוורדים האיכותיים ב- NBA, כמעט לא משותף במשחק ההתקפה.
קיירי ארווינג שכונתי ורואה רק את הסל, כנ"ל דיון וויטרס.
הספסל לא קיים וזאת עוד בעיה חמורה בקבוצה.

לגבי בלאט- הוא לא שולט בשחקנים ובנעשה על הפרקט, ולא באשמתו. השחקנים לא ממש סופרים אותו, הוא עדיין לא מקבל כבוד של מאמן NBA לגיטימי.
הצורה שבה קליבלנד משחקת- זה נוגד לחלוטין את כל האני מאמין של בלאט.

הוא גם סובל כעת מהכוכבים הגדולים שלו- אחרי המשחק , נשאל בלאט על היכולת של קווין לאב והוא ענה שהוא משחק פצוע.
לאחר מכן, התשובה הופנתה לקווין לאב שאמר: "אני בסדר. אולי המאמן היה צריך להגיד משהו". איך שחקן אומר דבר כזה על המאמן שלו? גם אם הוא באמת לא פצוע, מדוע לשרוף ככה את המאמן בפני התקשורת וכל העולם?
במכבי, אם שחקן היה אומר דבר כזה בתקשורת על בלאט, הוא היה עולה בפני ועדת משמעת ואולי עף מהקבוצה, או לכל הפחות מסופסל במשחק הבא.
דיוויד בלאט מתחיל לאבד את חדר ההלבשה, וזה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לו כמאמן רוקי ב- NBA.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2014, 12:05

לגבי כידרורים, אני מנסה להיזכר בג'ורדן, ואני לא מצליח לזכור שהוא היה מכדרר הרבה ותוקע את ההתקפה. אצלו בדר"כ הGPS היה עובד בכיוון אחד והוא היה כל
הזמן מתקיף את השומר שלו ואת הסל.
בשנים הראשונות הוא היה עושה את זה בחדירות מבחוץ פנימה, ובשנים המתקדמות יותר הוא היה מתמקם בלואו או בהיי פוסט ורוצח אותך משם.

האמת שאני בכלל לא זוכר את שיקאגו של פיל ג'קסון מכדררת את הכדור, אלא בעיקר מניעה אותו במהירות, ולבסוף מצליחה לבודד את מייק או לארגן איזשהו תרגיל נחמד לקליעה
חופשית או קרש סל.

מבחינתי זה ההבדל בין הכדורסל של פעם (וגם אז לא היה חסר אגו), לבין הכדורסל של היום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2014, 12:11

שמואל1 כתב:עושה רושם שהפרוייקט הנוצץ של קליבלנד הולך להתרסק לחלוטין. משהו פשוט לא עובד שם.
לברון שחקן הרבה פחות טוב, הוא לא אקספלוסיבי כמו פעם ולא יכול לעשות כל מה שהוא רוצה על הפרקט. מבחינה פיזית ואתלטית, יש ירידה דרסטית ברמה.
זה טבעי לגמרי בגיל שלו, ואם הוא רוצה להמשיך להיות שחקן על הוא חייב לפתח קליעה יציבה.
מעבר לכך, קווין לאב, שהוא ללא ספק אחד הפוורוורדים האיכותיים ב- NBA, כמעט לא משותף במשחק ההתקפה.
קיירי ארווינג שכונתי ורואה רק את הסל, כנ"ל דיון וויטרס.
הספסל לא קיים וזאת עוד בעיה חמורה בקבוצה.

לגבי בלאט- הוא לא שולט בשחקנים ובנעשה על הפרקט, ולא באשמתו. השחקנים לא ממש סופרים אותו, הוא עדיין לא מקבל כבוד של מאמן NBA לגיטימי.
הצורה שבה קליבלנד משחקת- זה נוגד לחלוטין את כל האני מאמין של בלאט.

הוא גם סובל כעת מהכוכבים הגדולים שלו- אחרי המשחק , נשאל בלאט על היכולת של קווין לאב והוא ענה שהוא משחק פצוע.
לאחר מכן, התשובה הופנתה לקווין לאב שאמר: "אני בסדר. אולי המאמן היה צריך להגיד משהו". איך שחקן אומר דבר כזה על המאמן שלו? גם אם הוא באמת לא פצוע, מדוע לשרוף ככה את המאמן בפני התקשורת וכל העולם?
במכבי, אם שחקן היה אומר דבר כזה בתקשורת על בלאט, הוא היה עולה בפני ועדת משמעת ואולי עף מהקבוצה, או לכל הפחות מסופסל במשחק הבא.
דיוויד בלאט מתחיל לאבד את חדר ההלבשה, וזה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לו כמאמן רוקי ב- NBA.

אתה יודע איך זה, כשמנצחים הכל טוב, וכשמפסידים הכל צף למעלה.

אני עוד בקיץ הופתעתי לרעה מצורת הבנייה של הקבוצה. אני כבר לא ממש עוקב אחרי הNBA, בטח לא ברמה של פעם, ולא מכיר הרבה מדי שחקנים מהדור הצעיר (למשל את פאריד ראיתי
בפעם הראשונה באליפות העולם וגם על אנטוני דייויס בקושי שמעתי לפני).
בגלל זה מאוד הופתעתי שבקאבס הלכו על המון וטרנים שאני עוד מכיר וזוכר אותם אפילו מתחילת העשור כמו מריון, ג'ונס ומילר.
יש שם רק רוצח אחד - ורז'או ויותר מדי אגואים.

בדר"כ קבוצת כוכבים זה משהו שלוקח זמן לבנות, ואני חושש שהקבוצה הזאת תתגבש ותצליח יותר רק בעוד עונה-שתיים, כשבלאט כבר לא יהיה שם.
אני חושב שדווקא בקבוצה נטולת כוכבים גדולים ואגואים, היה לדייויד יותר קל להצליח, כי כרגע זאת קבוצה של לברון שמשחקת את הכדורסל שהוא רוצה, ולא קבוצה
של בלאט שמשחקת את הכדורסל שהוא רוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2014, 12:11

בלאט בצרות. בלי הגיבוי של לברון, בלאט לא יכול לאמן את הקבוצה הזו וכרגע ממש לא ברור אם לברון מגבה אותו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2014, 12:15

roy1000 כתב:בלאט בצרות. בלי הגיבוי של לברון, בלאט לא יכול לאמן את הקבוצה הזו וכרגע ממש לא ברור אם לברון מגבה אותו.

אני מאמין שיש להם לפחות עוד חודשיים בשביל לסדר את העניינים.

בכל אופן, ברור שהקאבס לא במצב טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2014, 15:15

jol9 כתב:
roy1000 כתב:בלאט בצרות. בלי הגיבוי של לברון, בלאט לא יכול לאמן את הקבוצה הזו וכרגע ממש לא ברור אם לברון מגבה אותו.

אני מאמין שיש להם לפחות עוד חודשיים בשביל לסדר את העניינים.

בכל אופן, ברור שהקאבס לא במצב טוב.

עוד זמן יש לו. הבעיה שלו היא שאין לו עוגן בקרב השחקנים. הקבוצה הזו צריכה להתחיל לנצח ומהר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2014, 17:20

אחד הדברים המשעשעים בכתבות על הקאבס בעיתונות בארץ זה התגובות. תמיד יש את התגובות שאומרות כמה פיני מאמן גדול ואיך הוא עשה את בלאט. נראה לי שפיני עדיין קצת חמוץ מההצלחה של בלאט.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 23 נובמבר 2014, 02:19

roy1000 כתב:אחד הדברים המשעשעים בכתבות על הקאבס בעיתונות בארץ זה התגובות. תמיד יש את התגובות שאומרות כמה פיני מאמן גדול ואיך הוא עשה את בלאט. נראה לי שפיני עדיין קצת חמוץ מההצלחה של בלאט.

אני לא יודע איפה קראת את זה. כי אני דווקא תמיד ראיתי כתבים מנסים לגמד את הישגיו של גרשון, כשהם אומרים שהכל בזכות בלאט.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yehooda » 23 נובמבר 2014, 05:41

"הפרויקט הנוצץ" של קליבלנד היה בעייתי מלכתחילה. חוסר איזון משווע בין שחקני חמישיה לשחקני ספסל. בנוסף - השלישיה ה"נוצצת" מאוד בעייתית כיוון שהיא פועלת רק בצד אחד של המגרש - בהתקפה. וביום שאחד או שניים משחקני המפתח לא מופיעים התקפית הקבוצה קורסת. חוץ מלברון שיכול לשמור על כל שחקן וורז'או הנפלא שבא בכל ערב עם האנרגיה הנדרשת גם קיירי וגם לאב מאוד בעייתיים לא מהירים מספיק בעזרה ולא פיזיים מספיק במשחק עומד. גם וויטרס מאוד תלוי בהתקפה וההגנה שלו מתחת לכל ביקורת. שון מריון לעומת כל השאר חזק מאוד בחלק ההגנתי וחלש בהתקפי מה שגורם לכך שהרבה קבוצות מרשות לעצמן לצופף בהגנה לקחת סיכון ולהשאיר אותו פנוי.
אם החמישיה של קליבלנד בעייתית. הספסל של קליבלנד הרבה יותר. הספסל חסר ברק כיוון שהקלעים לכאורה "ג'ונס ומילר" לא מתפקדים בכלל בעיקר לא בתפקיד שלשמו הביאו אותם - קליעה. דבר שגורם לקבוצות לקווץ את ההגנה ולהביא את קליבלנד למבחן במשחק עומד. בקיצור קליבלנד היא קבוצה עם הרבה מאוד שחקנים עם אוריינצטיה התקפית שברגע המבחן לא מתפקדים.
הימור שלי: אם קליבלנד לא תעשה ומהר את השינויים הנדרשים והם להעיף את מילר גו'נס והייוורד ולהביא במקומם שחקנים רעבים ואיכותיים שיודעים לעשות עוד משהו חוץ מלזרוק משלוש. כמו להביא אנרגיה וקשיחות מהספסל היא יכולה לא להעפיל לפליאוף המזרח
yehooda

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2014, 08:51

טוב, אין לו עוד הרבה זמן שם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 נובמבר 2014, 19:18

בתור אחת שראתה את המשחק, זה היה פשוט הזוי ומכעיס
זריקות הכי קלות ופנויות שיש שחקנים כמו לברון, קיירי, ווייטרס ולאב פשוט..פגעו איפשהו בלמעלה של הקרש
התפרקות טוטאלית הייתה שם ובעיקר מנטלית
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 23 נובמבר 2014, 19:45

Holiday_Armadillo כתב:בתור אחת שראתה את המשחק, זה היה פשוט הזוי ומכעיס
זריקות הכי קלות ופנויות שיש שחקנים כמו לברון, קיירי, ווייטרס ולאב פשוט..פגעו איפשהו בלמעלה של הקרש
התפרקות טוטאלית הייתה שם ובעיקר מנטלית

קיצר צריך להביא לו את פיני לעמדת העוזר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־43 אורחים