כדורסל ישראלי החדש!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי החדש!

הודעהעל ידי אדם » 25 דצמבר 2015, 01:29

לא רק זה כל שריקה נגד ירושלים לא הוא לא נגע בוא נראה וכאלה.
ובפעם אחרת היתה יציאה לארז אחרי שגיל ברק אמר שאין לו אינטרס אז ארז בא ואמר לו יש לך אינטרס ואז יצא ביציאה שזה לגבי הארכה ויצא מזה באיזה דרך.
אדם

הודעהעל ידי מכביסט24 » 25 דצמבר 2015, 01:36

rc4991 כתב:מכירים את זה שלפעמים שומעים את אנשי הסאונד במהלך השידור?
שמעתי פעם את אחד מאנשי הסאונד אומר "תנקו פה מהר, הוא שוב גמר" במהלך משחק שאלי סהר שידר את ירושלים

:laugh1 :laugh1 :laugh1 גדוללללל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 דצמבר 2015, 14:02

בתוך כך, במכבי תל אביב מגיבים לתקנה החדשה שהמנהלת מנסה להעביר. לפני שבוע החליטה ועדת המנהלת להמליץ לדירקטוריון מנהלת הליגה שמספר המתאזרחים בליגת העל יירד בשנתיים הקרובות למתאזרח אחד.

על פי הניסוח המסתמן יירד בעונה הבאה מספר המתאזרחים בליגת העל לשניים, ובשנה לאחר מכן למתאזרח אחד בלבד, כשקבוצה תוכל להחזיק יותר מתאזרחים, אם החוזה שלהם נחתם לפני שהחוק נוסח. ההמלצה עוד צריכה לעבור את אישור דירקטוריון המנהלת, כשהמכשול העיקרי צפוי להגיע מכיוון הייעוץ המשפטי, שכן אין לדעת האם הגבלת מתאזרחים מתיישבת בצורה מקובלת עם חוקי מדינת ישראל.

יו"ר מכבי תל אביב שמעון מזרחי התנגד באותה ישיבה להצעה זו. מזרחי התייחס לנושא בשיחה עם וואלה! ספורט: "זו המלצה שמנוגדת לחוקי המדינה. יש במדינה חוק שנקרא חוק השבות. אין להפלות בין אזרח לאזרח, זאת המלצה פסולה לחלוטין".

לשאלה האם ההמלצה נועדה בכדי לפגוע במכבי תל אביב, השיב היו"ר: "מה שברור כרגע לגמרי שזה נגד חוקי מדינת ישראל, היום זה פוגע במישהו כזה ומחר במישהו אחר. זה דבר שלא ייתכן. זו לא המלצה שיכולה להתקבל בניגוד לחוקי המדינה".

http://sports.walla.co.il/item/2919190

עדיין לא עבר. ואם שמעון ירצה, גם לא יעבור.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 דצמבר 2015, 14:03

זה לא יעבור נו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 דצמבר 2015, 14:52

אלא אם כן יעבירו חוק שמגדיר באופן ברור מי הוא מתאזרח ומה ההבדל בינו לבין עולה חדש, אני לא רואה איך זה עובר כי כרגע אין הגדרה כזו והמונח מתאזרח הוא מונח ייחודי לעולם הספורט ואינו מעוגן כהגדרה משפטית וחוקית, לכן במבחינת בית המשפט, הפרדה בין ישראלי "צבר" לישראלי "מתאזרח" זו בעצם הפרדה בין צבר לעולה חדש - אפליה שנוגדת לחלוטין את המהות הבסיסית של מדינת ישראל כמדינת מהגרים ומעודדת עלייה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 27 דצמבר 2015, 18:56

חנו'ש כתב:אלא אם כן יעבירו חוק שמגדיר באופן ברור מי הוא מתאזרח ומה ההבדל בינו לבין עולה חדש, אני לא רואה איך זה עובר כי כרגע אין הגדרה כזו והמונח מתאזרח הוא מונח ייחודי לעולם הספורט ואינו מעוגן כהגדרה משפטית וחוקית, לכן במבחינת בית המשפט, הפרדה בין ישראלי "צבר" לישראלי "מתאזרח" זו בעצם הפרדה בין צבר לעולה חדש - אפליה שנוגדת לחלוטין את המהות הבסיסית של מדינת ישראל כמדינת מהגרים ומעודדת עלייה.

האמת שאם הם חכמים, הם פשוט יקחו את ההגדרה של פיב"א. לפי פיב"א מי שקיבל אזרחות עד גיל 16, לא נחשב כמתאזרח בנבחרות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 דצמבר 2015, 19:26

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:אלא אם כן יעבירו חוק שמגדיר באופן ברור מי הוא מתאזרח ומה ההבדל בינו לבין עולה חדש, אני לא רואה איך זה עובר כי כרגע אין הגדרה כזו והמונח מתאזרח הוא מונח ייחודי לעולם הספורט ואינו מעוגן כהגדרה משפטית וחוקית, לכן במבחינת בית המשפט, הפרדה בין ישראלי "צבר" לישראלי "מתאזרח" זו בעצם הפרדה בין צבר לעולה חדש - אפליה שנוגדת לחלוטין את המהות הבסיסית של מדינת ישראל כמדינת מהגרים ומעודדת עלייה.

האמת שאם הם חכמים, הם פשוט יקחו את ההגדרה של פיב"א. לפי פיב"א מי שקיבל אזרחות עד גיל 16, לא נחשב כמתאזרח בנבחרות.

זה עדיין לא עובר בגץ.
פיבא לא קובעת מי הוא אזרח ישראלי מתוקף חוק השבות ומי לא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 דצמבר 2015, 20:26

felix_r כתב:

* עד גיל 18.

כמו שאור אמר, חוק של פיב"א או חוק של רמי כהן - זה לא הופך את זה לחוקתי בישראל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2015, 20:31

ע"פ רמי כהן המבחיל, ישראלי הוא רק מי שיש לוסרטון מבר מצווה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 דצמבר 2015, 20:50

תמונות לא נעימות במשחק של נס ציונה וקריית גת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 דצמבר 2015, 20:53

Holiday_Armadillo כתב:תמונות לא נעימות במשחק של נס ציונה וקריית גת

?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 דצמבר 2015, 20:55

פציעת ברך שנראית רע השחקן שבמשך דקות ארוכות לא מסוגל לקום מהפרקט
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 דצמבר 2015, 20:57

מי???
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 דצמבר 2015, 21:01

אוסבי מקריית גת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 27 דצמבר 2015, 22:36

רמת האימון בארץ כל כך נמוכה שרמי הדר נחשב, בעיני חברי הפאנל של ערב הכדורסל, למאמן הכי טוב בארץ...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי עידן » 27 דצמבר 2015, 23:41

my man כתב:רמת האימון בארץ כל כך נמוכה שרמי הדר נחשב, בעיני חברי הפאנל של ערב הכדורסל, למאמן הכי טוב בארץ...

ובכל זאת, אני חייב להודות שהוא מצליח להוציא הרבה יותר ממה שחשבתי שניתן להוציא ממכבי חיפה של השנה
עידן

הודעהעל ידי my man » 27 דצמבר 2015, 23:47

עידן כתב:
my man כתב:רמת האימון בארץ כל כך נמוכה שרמי הדר נחשב, בעיני חברי הפאנל של ערב הכדורסל, למאמן הכי טוב בארץ...

ובכל זאת, אני חייב להודות שהוא מצליח להוציא הרבה יותר ממה שחשבתי שניתן להוציא ממכבי חיפה של השנה

קודם כל- נו שוין מאזן 8-5 לא איי איי איי...הקבוצה כרגע למעלה אבל בוא נראה אותו מצליח להחזיק אותם שם לתקופה...
דבר שני נכון יש לו יכולות אימון- לא חולק על זה! אבל בוא נראה אותו מתמודד עם לחץ אמיתי והגעה לשלבים המאוחרים של העונה והפיינל פור המקולל!
לא מאמין שיש לו את זה בלקחת קבוצה עד הסוף.
נתחיל מזה שיביא את רמת הכדורסל שהביא מול מגדל למשחק מול מכבי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 27 דצמבר 2015, 23:52

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

* עד גיל 18.

כמו שאור אמר, חוק של פיב"א או חוק של רמי כהן - זה לא הופך את זה לחוקתי בישראל.

עד כמה שאני זוכר זה עד גיל 16. אולי שינו את זה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 27 דצמבר 2015, 23:53

my man כתב:
עידן כתב:

קודם כל- נו שוין מאזן 8-5 לא איי איי איי...הקבוצה כרגע למעלה אבל בוא נראה אותו מצליח להחזיק אותם שם לתקופה...
דבר שני נכון יש לו יכולות אימון- לא חולק על זה! אבל בוא נראה אותו מתמודד עם לחץ אמיתי והגעה לשלבים המאוחרים של העונה והפיינל פור המקולל!
לא מאמין שיש לו את זה בלקחת קבוצה עד הסוף.
נתחיל מזה שיביא את רמת הכדורסל שהביא מול מגדל למשחק מול מכבי...

אני לא חושב שהוא איזה מאמן על או משהו כזה. סביר להניח שהוא לא. אבל מאזן 8-5 עם מכבי חיפה של העונה זה בכלל בכלל לא רע בעיני.

מפה ועד להגיד שהוא המאמן הכי טוב בארץ זה באמת רחוק מאוד. בוא נראה איפה הוא יהיה עוד שנה-שנתיים.
עידן

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 דצמבר 2015, 05:53

felix_r כתב:עד כמה שאני זוכר זה עד גיל 16. אולי שינו את זה...

טי ג'יי ליף כדוגמא, ששבועיים לפני גיל 18 הגיע לישראל כדי להסדיר אזרחות. לא נחשב "מתאזרח" לפי חוקי פיב"א.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־45 אורחים