המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:קמרון אוליבר עוקב אחרי 32 איש באינסטגרם.
אחד מהם זה אבי אבן.
רק אומר
מסכים.Adam כתב:לא יודע אם זה טוב... לא רואה שחקן טוב מאייסי שיגיע במקומו, בטח עכשיו בפוסט-קורונה עם התקציב העצוב של מכבי.
למצוא שחקן שיודע לשמור + לקלוע מבחוץ במחיר במבה - איפה נמצא?
לדעתי הגנה עדיפה על קליעה מבחוץ, וזה אייסי נותן יותר טוב מכל מועמד פוטנציאלי שיגיע למכבי.
אגב, אוליבר קלעי לשלוש פחות טוב מאייסי (אם הוא בכלל באמת אופציה).
שמואל1 כתב:ובנוסף זו יריקה בפנים של שניים מהכוכבים שלנו, ווילבקין והאנטר, שביקשו באופן מפורש להשאיר את אייסי.
שמואל1 כתב:מסכים.Adam כתב:לא יודע אם זה טוב... לא רואה שחקן טוב מאייסי שיגיע במקומו, בטח עכשיו בפוסט-קורונה עם התקציב העצוב של מכבי.
למצוא שחקן שיודע לשמור + לקלוע מבחוץ במחיר במבה - איפה נמצא?
לדעתי הגנה עדיפה על קליעה מבחוץ, וזה אייסי נותן יותר טוב מכל מועמד פוטנציאלי שיגיע למכבי.
אגב, אוליבר קלעי לשלוש פחות טוב מאייסי (אם הוא בכלל באמת אופציה).
יש את קלויארו ובלייזר שיכולים לקלוע בעמדה הזאת.
מה שמכבי צריכה יותר מהכל זה 4 הגנתי, חיית טרף ומטריה אווירית. את כל זה אייסי מביא (+ בונוס של קליעה לא רעה מבחוץ).
התחליף שאבי אבן יביא בשקל 90 יהיה פחות טוב מאייסי בכל פרמטר ואני מוכן לחתום על כך.
Jack55 כתב:בעיניי למרות המצב של השוק רוב הסיכויים שמכבי תצליח להחתים שחקן שעדיף על אייסי (אוליבר לדעתי עדיף), רק מעניין מי זה יהיה.
אגב, אין לי ספק שמכבי הגישו הצעה לאייסי והוא זה שלא היה מוכן להתפשר, שיהיה לו בהצלחה בלחפש קבוצה בסוף אוגוסט, סתם אידיוט.
Neo כתב:חברים בואו נעשה סדר
אייסי -- לא צריך
גיל-- שם סקסי , תנועה יפה כמו של אנה אהרונוב , אחוז מתאים לשלוש ,גוף אתלטי כמו של בראד פיט...........אבל עם גיל לא מגיעים לשום מקום
וויטינגטון-- הכי מתאים לשחק ליד זיזיץ' , באמת צמד מהסרטים בסכום של ארוחת סושי איכותית בניו יורק
אוליבר - אהוב יקר שלי . אשמח מאוד'
שמואל1 כתב:אות'לו האנטר מגיב בטוויטר לדיבורים על אייסי:
Don’t believe everything you hear. When
@QuincyAcy
tells me then I’ll believe it.
https://twitter.com/O_hunter5/status/12 ... 9279089666
שופי שוף כתב:שמואל1 כתב:אות'לו האנטר מגיב בטוויטר לדיבורים על אייסי:
Don’t believe everything you hear. When
@QuincyAcy
tells me then I’ll believe it.
https://twitter.com/O_hunter5/status/12 ... 9279089666
לא מקצועי בעליל בעיניי.
מותר לדבר עם הצוות המקצועי בחדרים סגוריםעל עניינים שכאלה, אבל להתבטא ככה בפומבי בטוויטר זה כבר מוגזם.
לא מתאים לאות'לו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים