jol9 כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:http://www.one.co.il/Article/189602.html
לא מזיק לנסות..אבל חיפה תחליף את הסקורר הטוב ביותר שלה תמורת אחד שלא פוגע? קשה לי לראות את זה קורה..
לדעתי אם ישאילו את שאייר לחיפה העונה, יחד עם פיצוי כספי קטן מאוד, תמורת לאנדסברג שיעבור למכבי יקבל חוזה ארוך (עם אופציות יציאה כמובן), זה יכול ליהיות מהלך לא רע. להשאיל את שאייר בלבד זה טעות, אבל אם מביאים את לאנדסברג במקום, ושאייר יהיה אך ורק מושאל, ויחזור כמובן בעונה הבאה, זה יכול ליהיות מעניין.
גם אם שאייר ישאר, כמובן שאני לא אתלונן. אני מחזיק ממנו, למרות שהוא לא מרשים יתר על המידה עד עכשיו, אבל אני חושב שהוא יכול בעתיד לתת תפוקה מצוינת ביורוליג
תן לי סיבה, למה שחיפה תסכים למהלך כזה. הסיבה היחידה זה כסף, והרבה (במונחי הליגה המקומית).
זה די מרתיח האמת להודות שיובל-קודי צדק (ואני באמת מחבב אותו). לא יכול להיות שבנובמבר, מכבי עדיין ממשיכה להתעסק בסגל שלה.
למה זה לא נעשה בקיץ? איך היה אפשר לצאת עם כ"כ הרבה סימני שאלה לדרך? לא מתאים.
שמע, אני לא תומך נלהב במהלך כן.. זה יכול ליהיות מעניין ולא רע, אבל גם אם לא, לא קרה כלום. לא לאנדסברג ישנה את הקבוצה.
כמו שאמרת, רק כסף. בשביל מכבי זה כסף קטן, שיכול אפילו להחזיר את עצמו אם יוחתם על חוזה ארוך וקטן מעכשיו, אבל בשביל קבוצה כמו חיפה זה לא מעט. הרי הוא יודע שזה העונה האחרונה של לאנדסברג בחיפה..
אני ממש ממש לא מסכים. מכבי סגרה את הסגל הבכיר נכון לעכשיו. ההתעסקות הזאת היא שולית ביותר. זה לא משהו משנה וחשוב. הסגל חתום ונעול כרגע, וגם שינוי כזה, לא ישנה כלום.
מכבי תחזור להתעסק בסגל, כמו רוב אירופה, בסיום השביתה. ממש לא רואה שום טעות או התנהלות לא נכונה של ההנהלה בקיץ כמו שמנסים להציג. עכשיו, שכולם חכמים בדיעבד, ישר קופצים ואומרים "למה החתימו את פארמר?!?!". זה כל ילד יכול לעשות. אבל שהחתימו אותו, לי זכור התלהבות לא קטנה בפורום. בטח שהובטח מחליף במוקמו שיעזוב.