המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:עדיין, עם כל החסרונות של מאריץ, הוא ושרמדיני מעמידים יחד עמדה 5 עם סייז אדיר, עם שחקן מטרה אמיתי לאורך כל 40 הדקות ועם יכולות התקפיות נהדרות שלא נופלות מאף קבוצה ביבשת. אז אמנם שניהם לא מושלמים אבל בכל זאת מדובר באיום לכל קבוצה שלא תיתן להם את תשומת הלב הראויה.
קודי כתב:עדיין, עם כל החסרונות של מאריץ, הוא ושרמדיני מעמידים יחד עמדה 5 עם סייז אדיר, עם שחקן מטרה אמיתי לאורך כל 40 הדקות ועם יכולות התקפיות נהדרות שלא נופלות מאף קבוצה ביבשת. אז אמנם שניהם לא מושלמים אבל בכל זאת מדובר באיום לכל קבוצה שלא תיתן להם את תשומת הלב הראויה.
itai7 כתב:מאכזב הבחור לא?
felix_r כתב:קודי כתב:עדיין, עם כל החסרונות של מאריץ, הוא ושרמדיני מעמידים יחד עמדה 5 עם סייז אדיר, עם שחקן מטרה אמיתי לאורך כל 40 הדקות ועם יכולות התקפיות נהדרות שלא נופלות מאף קבוצה ביבשת. אז אמנם שניהם לא מושלמים אבל בכל זאת מדובר באיום לכל קבוצה שלא תיתן להם את תשומת הלב הראויה.
זה במקרה ושניהם מסוגלים לתת 40 דקות ביחד, מה שאני ממש לא בטוח שהם יכולים.
felix_r כתב:אם היו שואלים אותי, היתי הולך על דונאטס מוטיונס מפרוקום במקום מאריץ', ואז יחד עם שרמאדיני היו למכבי את שני הסנטרים הצעירים הכי טובים באירופה מתוך שלושה (אם כי ואלאנצ'יונס במילא הולך ל NBA אם לא הקייץ, אז בקייץ הבא)
felix_r כתב:אם היו שואלים אותי, היתי הולך על דונאטס מוטיונס מפרוקום במקום מאריץ', ואז יחד עם שרמאדיני היו למכבי את שני הסנטרים הצעירים הכי טובים באירופה מתוך שלושה (אם כי ואלאנצ'יונס במילא הולך ל NBA אם לא הקייץ, אז בקייץ הבא)
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:עדיין, עם כל החסרונות של מאריץ, הוא ושרמדיני מעמידים יחד עמדה 5 עם סייז אדיר, עם שחקן מטרה אמיתי לאורך כל 40 הדקות ועם יכולות התקפיות נהדרות שלא נופלות מאף קבוצה ביבשת. אז אמנם שניהם לא מושלמים אבל בכל זאת מדובר באיום לכל קבוצה שלא תיתן להם את תשומת הלב הראויה.
הגזמת לגמרי. מאריץ שיחק לפני שנתיים בפרטיזן 25 דקות בממוצע למשחק (כולל 35 דקות בחצי הגמר נגד צסק"א) ואילו שרמדיני שיחק העונה בממוצע 22 דקות למשחק. שניהם בגיל טוב ואין להם בעיות פיזיות משמעותיות שימנעו מהם לשחק הרבה.
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:עדיין, עם כל החסרונות של מאריץ, הוא ושרמדיני מעמידים יחד עמדה 5 עם סייז אדיר, עם שחקן מטרה אמיתי לאורך כל 40 הדקות ועם יכולות התקפיות נהדרות שלא נופלות מאף קבוצה ביבשת. אז אמנם שניהם לא מושלמים אבל בכל זאת מדובר באיום לכל קבוצה שלא תיתן להם את תשומת הלב הראויה.
הגזמת לגמרי. מאריץ שיחק לפני שנתיים בפרטיזן 25 דקות בממוצע למשחק (כולל 35 דקות בחצי הגמר נגד צסק"א) ואילו שרמדיני שיחק העונה בממוצע 22 דקות למשחק. שניהם בגיל טוב ואין להם בעיות פיזיות משמעותיות שימנעו מהם לשחק הרבה.
ומה בדיוק הקשר של מה שעשה מאריץ' מלפני שנתיים לעניינינו? בשתי העונות האחרונות הוא משחק פחות מ 10 דקות למשחק בממוצע. אולי הוא יכול לשחק הרבה יותר ואולי לא. אנחנו לא יודעים.
yzafrir כתב:felix_r כתב:אם היו שואלים אותי, היתי הולך על דונאטס מוטיונס מפרוקום במקום מאריץ', ואז יחד עם שרמאדיני היו למכבי את שני הסנטרים הצעירים הכי טובים באירופה מתוך שלושה (אם כי ואלאנצ'יונס במילא הולך ל NBA אם לא הקייץ, אז בקייץ הבא)
יכול להיות שגם מוטיונאס (שהוא הרבה יותר פאוורד מסנטר ) ילך גם כן לNBA...הבעיה עם מוטיונאס זה שהוא לא מספיק פיזי (ואלציונאס דווקא כן..)
felix_r כתב:קודי,
מה זאת אומרת לא עבר שום בעיה פיזית בשנתים האלה? ולמה הוא החמיץ חצי מהעונה שעברה?
קודי כתב:felix_r כתב:קודי,
מה זאת אומרת לא עבר שום בעיה פיזית בשנתים האלה? ולמה הוא החמיץ חצי מהעונה שעברה?
הוא החמיץ בעונה שעברה שלושה חודשים אבל הוא החלים ממנה לחלוטין ולא החמיץ משחק בעונה הזאת. כבר בתחילת העונה שעברה, עוד לפני הפציעה, אובראדוביץ לא ספר אותו והוא שיחק מעט.
cannon כתב:בענין ZARKO - הבחור אמין בכל מה שקשור בשחקנים סרבים ולכן כנראה שבסבירות די גבוהה הענין עם מאריץ' אכן סוכם כבר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים