פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: המלפפונים באים

12 יולי 2012, 20:20

להרגע חבר'ה, אף אחד עדיין לא אמר את המילה האחרונה במכבי. שתי החתמות קריטיות בפתח והן יכולות לשנות את כל התמונה.
עד עכשיו הסגל שמתגבש נראה בסך הכל בסדר גמור- ברגע שיגיעו האסים נוכל לשפוט את כל המכלול...

12 יולי 2012, 20:21

אלי סהר עכשיו בחדשות הספורט סיפר כי שוחח עם אחד מבכירי מכבי במשך כשעתיים היום, ולפי מה שנמסר לו מכבי היו לחוצים לפני 10 ימים.
מאז ההגרלה, כולם נרגעו ועכשיו הכל עובד על הילוך שני להגדרתו.

לא יכול להיות יותר נהדר מזה :insist

12 יולי 2012, 20:22

מתAMסרת כתב:אלי סהר עכשיו בחדשות הספורט סיפר כי שוחח עם אחד מבכירי מכבי במשך כשעתיים היום, ולפי מה שנמסר לו מכבי היו לחוצים לפני 10 ימים.

חדשות מצויינות... ככה זה כשהמטרה היא טופ 16.

12 יולי 2012, 20:25

פארמר חתם רשמית באפס

12 יולי 2012, 20:28

החציל האצטקי כתב:להרגע חבר'ה, אף אחד עדיין לא אמר את המילה האחרונה במכבי. שתי החתמות קריטיות בפתח והן יכולות לשנות את כל התמונה.
עד עכשיו הסגל שמתגבש נראה בסך הכל בסדר גמור- ברגע שיגיעו האסים נוכל לשפוט את כל המכלול...

זה נכון ברמה העקרונית. אבל תסכים איתי שההתנהלות בתקופה האחרונה מאד לא רצינית..
בתחילת הקיץ הייתי מחזקת את מה שכתבת. היום (וזה לא יום טוב שלי) זה נשמע יותר כמו סיסמאות חלולות, לצערי.

12 יולי 2012, 20:31

קודי כתב:
מתAMסרת כתב:אלי סהר עכשיו בחדשות הספורט סיפר כי שוחח עם אחד מבכירי מכבי במשך כשעתיים היום, ולפי מה שנמסר לו מכבי היו לחוצים לפני 10 ימים.

אבל ממתי במכבי המטרה היא טופ 16 ? (ישנתי ולא העירו אותי ?)
אני מכירה את מכבי שתמיד מכוונת לפיינר פול !

12 יולי 2012, 20:32

מתAMסרת כתב:
קודי כתב:

אבל ממתי במכבי המטרה היא טופ 16 ? (ישנתי ולא העירו אותי ?)
אני מכירה את מכבי שתמיד מכוונת לפיינר פול !

המטרות שלנו והמטרות של ההנהלה שונות כנראה.

12 יולי 2012, 20:33

העיקר שקיבלנו בית שיבנה טוב את הקבוצה ויתן לה ביטחון,הנה עוד סיבה למה היה עדיף לקבל בית קשה

12 יולי 2012, 20:40

rc4991 כתב:

העיקר שקיבלנו בית שיבנה טוב את הקבוצה ויתן לה ביטחון,הנה עוד סיבה למה היה עדיף לקבל בית קשה

אל תזלזל בזה. יכול להיות סופר משמעותי.
בית קשה עוד עלול היה להפיל אותנו לקרשים..

מכבי צריכה לבנות קבוצה לפי היכולות שלה, לא לפי בית קל או קשה.

12 יולי 2012, 20:47

עם כל הכעס על יוגב אוחיון ועל פארגו ואפילו גם קצת על הלפרין , מסיבת עיתונאים אחת עם התנצלות של השחקן וכולנו מתמוגגים מההחתמה...
עזבו שטויות , השחקן הוא תותח ובדיוק מה שאנחנו צריכים , מה גם שבניגוד לזרים אחרים כמו אנדרסון יש לו אופי מצויין (גם ליוגב עם כל התרגיל המסריח...) .
אם יש למבכי הזדמנות להחזיר אותו הם חייבים לקפוץ על זה .
בינינו , העונה שהוא הציג במכבי שווה הרבה יותר מה-900K שמכבי רצו לתת לו , בטח אם מסתכלים על החתמות אחרות העונה ביבשת (ג'אקסון , סאטו ....)

לגבי קינסיי , לפני הפציע הוא היה מדהים אבל עכשיו הוא לא נראה טוב...מה גם שהוא לא בעמדה שאנחנו צריכים...

12 יולי 2012, 21:35

אלי סרוסי: ״מכבי צריכים שחקן שגם יודע לקלוע וגם יודע לעשות נקודות״

איך עורכים ערכים בויקיציטוט?

12 יולי 2012, 21:52

החציל האצטקי כתב:להרגע חבר'ה, אף אחד עדיין לא אמר את המילה האחרונה במכבי. שתי החתמות קריטיות בפתח והן יכולות לשנות את כל התמונה.

זה בתנאי שיגיעו אסים בכלל. מבחינת ההנהלה, מאוד יכול להיות שיגיע עוד מחליף לאוחיון (שיכול להיות בכלל ישראלי) והלפרין, וזהו העסק סגור.
יש קו קדמי, יש קו אחורי, יש באמצע...

אני כן מאמין שיגיעו עוד שחקנים, אבל ממש לא בטוח שאלה יהיו "אסים". מאוד יכול להיות שבסוף יגיעו לכאן שני שחקנים מלאס וגאס ובגלל הלחץ על ישראלים, מכבי גם תשלם
להלפרין הרבה כסף (הרבה יותר ממה שאולי היתה יכולה אם היתה סוגרת את הדברים מוקדם יותר).

12 יולי 2012, 21:56

MTA2311 כתב:איזה כיף לראות שמכבי לומדת מטעויות עבר ומחתימה קודם כל את השחקנים המשמעותיים ורק אז את המשלימים. אה, רגע...

באמת יש לי תחושה שעד כה החתמנו את המרכזיים..
בטח יוסיפו עוד איזה גארד מבאיירן מינכן וסנטר מנבחרת חוף השנהב..

13 יולי 2012, 03:16

על איזה שני אסים אתם מדברים בדיוק? אבי סגל אומר הבוקר שגם הקומבינציה של ג׳מונט גורדון יחד עם פופס מנסה-בונסו יקרה מדי עבור מכבי.

13 יולי 2012, 04:31

בניגוד לפרשנים שמדברים על קטסטרופה במקרה שאליהו יעבור ל-NBA, אני לא רואה כל בעיה עם זה. יש לליאור חוזה כבד מאוד (משהו כמו 800 אלף דולר נטו) ומכבי תקבל עליו עוד חצי מיליון דולר. אני מניח שבמקרה שהוא יעזוב מכבי תציע לבלו את החוזה של אליהו (למעלה מפי 2 ממה שהוא הרוויח) ואולי אפילו טיפה יותר. אם זה לא ילך אז סביר להניח שישאילו את ג'יימס ויביאו זר טוב נוסף לעמדה 4 (אולי מצ'באן?) יחד עם גארד ישראלי נוסף וזול יחסית.

13 יולי 2012, 05:02

רק זה חסר לנו שיחתימו את בונסו,
יש את שון ג'יימס בשביל מה עוד שחקן בסטייל שלו?????
נהיה קבוצה של פורוורדים דקיקים שכל קו קדמי באירופה יעשה מאיתנו בדיחה אחת גדולה
ובמקרה כזה גם בלאט יעשה מעצמו צחוק אחרי כל הדיבורים על סנטר מאסיבי עם משחק פוסט-אפ שהוא מחפש

13 יולי 2012, 05:28

קודי כתב:בניגוד לפרשנים שמדברים על קטסטרופה במקרה שאליהו יעבור ל-NBA, אני לא רואה כל בעיה עם זה. יש לליאור חוזה כבד מאוד (משהו כמו 800 אלף דולר נטו) ומכבי תקבל עליו עוד חצי מיליון דולר. אני מניח שבמקרה שהוא יעזוב מכבי תציע לבלו את החוזה של אליהו (למעלה מפי 2 ממה שהוא הרוויח) ואולי אפילו טיפה יותר. אם זה לא ילך אז סביר להניח שישאילו את ג'יימס ויביאו זר טוב נוסף לעמדה 4 (אולי מצ'באן?) יחד עם גארד ישראלי נוסף וזול יחסית.

אני חושב שהגיע הזמן שליאור ייתן עונה טובה יותר, ולדעתי עכשיו בלי בלו על הראש שלו, זה יכול לקרות.
לדעתי עזיבה של ליאור זאת כן מכה, גם מקצועית, וגם בקטע של הישראלים. מיד אחרי העזיבה של ליאור, אתה תראה פתאום תהלוכה של החתמות ישראלים בינוניים עד עלובים
בשכר מופקע ומופרז, רק בשביל למלא את השורות.

נכון שליאור הוא שחקן יקר, אבל הוא גם שחקן טוב. אני ממש רוצה לראות אותו עושה שדרוג במשחק שלו. אולי אם מכבי תשכיל להנחית כאן את ארויו, נראה פתאום שחקנים נותנים
עונות שיא לידו, כמו שהיה ב2009 עם ליאור ופישר.

13 יולי 2012, 05:51

מכביסט כתב:רק זה חסר לנו שיחתימו את בונסו,
ובמקרה כזה גם בלאט יעשה מעצמו צחוק אחרי כל הדיבורים על סנטר מאסיבי עם משחק פוסט-אפ שהוא מחפש

מבחינה התקפית אתה צודק, אבל מבחינה הגנתית ממש לא. פופס שומר טוב יותר ממאריץ וידע גם להתמודד עם סנטרים מאסיביים טוב יותר ממנו. בכל מקרה, אם שון ג'יימס אכן נשאר אני מסכים שאין טעם להביא שחקן כמו פופס והרבה יותר הגיוני להביא סנטר עם פוסט אפ.
בלי שום קשר, אני לא מצליח להבין את השארת ג'יימס כגבוה חמישי, במיוחד כשבמכבי אומרים שאין להם כסף גם לגארד מהרמה הגבוהה וגם לסנטר כזה. החוזה של ג'יימס יכול להיות ההבדל בין להביא שני שחקנים איכותיים לאחד, מה שיכול לשנות את העונה הקרובה מקצה לקצה.

13 יולי 2012, 06:00

קודי כתב:
מכביסט כתב:רק זה חסר לנו שיחתימו את בונסו,

מבחינה התקפית אתה צודק, אבל מבחינה הגנתית ממש לא. פופס שומר טוב יותר ממאריץ וידע גם להתמודד עם סנטרים מאסיביים טוב יותר ממנו. בכל מקרה, אם שון ג'יימס אכן נשאר אני מסכים שאין טעם להביא שחקן כמו פופס והרבה יותר הגיוני להביא סנטר עם פוסט אפ.
בלי שום קשר, אני לא מצליח להבין את השארת ג'יימס כגבוה חמישי, במיוחד כשבמכבי אומרים שאין להם כסף גם לגארד מהרמה הגבוהה וגם לסנטר כזה. החוזה של ג'יימס יכול להיות ההבדל בין להביא שני שחקנים איכותיים לאחד, מה שיכול לשנות את העוהה הקרובה מקצה לקצה.

נראה לי שקצת הגזמת עם המחמאות לפופס. לא שחקן ברמה מספיק גבוהה עבור מכבי לדעתי, לא התקפית ולא הגנתית.

13 יולי 2012, 06:01

רק אני חושב שמכבי מיהרה לוותר על סופו ? עם מדלי ב 4 וגיבוי של סנטר גבוהה כמו שרמדיני זה היה יכול להיות קו קידמי מצויין , כמובן בתנאי שסופו עובר ניתוח ומתגבר על הפציעה .

בקשר לבעיות היתנהגות אני באמת לא יודע , עובדה היא שהחזיקו איתו עונה ושליש בלי בעיות ועם יכולת מצויינת , אישית אני חושב שסופו של העונה הראשונה לא רואה אף אחד מהסנטרים שהוזכרו הקייץ ממטר וזה עם כל המגבלות והבעיות שלו.
נושא נעול