12 יולי 2012, 20:20
12 יולי 2012, 20:21
12 יולי 2012, 20:22
מתAMסרת כתב:אלי סהר עכשיו בחדשות הספורט סיפר כי שוחח עם אחד מבכירי מכבי במשך כשעתיים היום, ולפי מה שנמסר לו מכבי היו לחוצים לפני 10 ימים.
מאז ההגרלה, כולם נרגעו ועכשיו הכל עובד על הילוך שני להגדרתו.
לא יכול להיות יותר נהדר מזה
12 יולי 2012, 20:25
12 יולי 2012, 20:28
החציל האצטקי כתב:להרגע חבר'ה, אף אחד עדיין לא אמר את המילה האחרונה במכבי. שתי החתמות קריטיות בפתח והן יכולות לשנות את כל התמונה.
עד עכשיו הסגל שמתגבש נראה בסך הכל בסדר גמור- ברגע שיגיעו האסים נוכל לשפוט את כל המכלול...
12 יולי 2012, 20:31
קודי כתב:מתAMסרת כתב:אלי סהר עכשיו בחדשות הספורט סיפר כי שוחח עם אחד מבכירי מכבי במשך כשעתיים היום, ולפי מה שנמסר לו מכבי היו לחוצים לפני 10 ימים.
חדשות מצויינות... ככה זה כשהמטרה היא טופ 16.
12 יולי 2012, 20:32
מתAMסרת כתב:קודי כתב:מתAMסרת כתב:אלי סהר עכשיו בחדשות הספורט סיפר כי שוחח עם אחד מבכירי מכבי במשך כשעתיים היום, ולפי מה שנמסר לו מכבי היו לחוצים לפני 10 ימים.
חדשות מצויינות... ככה זה כשהמטרה היא טופ 16.
אבל ממתי במכבי המטרה היא טופ 16 ? (ישנתי ולא העירו אותי ?)
אני מכירה את מכבי שתמיד מכוונת לפיינר פול !
12 יולי 2012, 20:33
מתAMסרת כתב:אלי סהר עכשיו בחדשות הספורט סיפר כי שוחח עם אחד מבכירי מכבי במשך כשעתיים היום, ולפי מה שנמסר לו מכבי היו לחוצים לפני 10 ימים.
12 יולי 2012, 20:40
rc4991 כתב:מתAMסרת כתב:אלי סהר עכשיו בחדשות הספורט סיפר כי שוחח עם אחד מבכירי מכבי במשך כשעתיים היום, ולפי מה שנמסר לו מכבי היו לחוצים לפני 10 ימים.
העיקר שקיבלנו בית שיבנה טוב את הקבוצה ויתן לה ביטחון,הנה עוד סיבה למה היה עדיף לקבל בית קשה
12 יולי 2012, 20:47
12 יולי 2012, 21:35
12 יולי 2012, 21:52
החציל האצטקי כתב:להרגע חבר'ה, אף אחד עדיין לא אמר את המילה האחרונה במכבי. שתי החתמות קריטיות בפתח והן יכולות לשנות את כל התמונה.
עד עכשיו הסגל שמתגבש נראה בסך הכל בסדר גמור- ברגע שיגיעו האסים נוכל לשפוט את כל המכלול...
12 יולי 2012, 21:56
MTA2311 כתב:איזה כיף לראות שמכבי לומדת מטעויות עבר ומחתימה קודם כל את השחקנים המשמעותיים ורק אז את המשלימים. אה, רגע...
13 יולי 2012, 03:16
13 יולי 2012, 04:31
13 יולי 2012, 05:02
13 יולי 2012, 05:28
קודי כתב:בניגוד לפרשנים שמדברים על קטסטרופה במקרה שאליהו יעבור ל-NBA, אני לא רואה כל בעיה עם זה. יש לליאור חוזה כבד מאוד (משהו כמו 800 אלף דולר נטו) ומכבי תקבל עליו עוד חצי מיליון דולר. אני מניח שבמקרה שהוא יעזוב מכבי תציע לבלו את החוזה של אליהו (למעלה מפי 2 ממה שהוא הרוויח) ואולי אפילו טיפה יותר. אם זה לא ילך אז סביר להניח שישאילו את ג'יימס ויביאו זר טוב נוסף לעמדה 4 (אולי מצ'באן?) יחד עם גארד ישראלי נוסף וזול יחסית.
13 יולי 2012, 05:51
מכביסט כתב:רק זה חסר לנו שיחתימו את בונסו,
יש את שון ג'יימס בשביל מה עוד שחקן בסטייל שלו?????
נהיה קבוצה של פורוורדים דקיקים שכל קו קדמי באירופה יעשה מאיתנו בדיחה אחת גדולה
ובמקרה כזה גם בלאט יעשה מעצמו צחוק אחרי כל הדיבורים על סנטר מאסיבי עם משחק פוסט-אפ שהוא מחפש
13 יולי 2012, 06:00
קודי כתב:מכביסט כתב:רק זה חסר לנו שיחתימו את בונסו,
יש את שון ג'יימס בשביל מה עוד שחקן בסטייל שלו?????
נהיה קבוצה של פורוורדים דקיקים שכל קו קדמי באירופה יעשה מאיתנו בדיחה אחת גדולה
ובמקרה כזה גם בלאט יעשה מעצמו צחוק אחרי כל הדיבורים על סנטר מאסיבי עם משחק פוסט-אפ שהוא מחפש
מבחינה התקפית אתה צודק, אבל מבחינה הגנתית ממש לא. פופס שומר טוב יותר ממאריץ וידע גם להתמודד עם סנטרים מאסיביים טוב יותר ממנו. בכל מקרה, אם שון ג'יימס אכן נשאר אני מסכים שאין טעם להביא שחקן כמו פופס והרבה יותר הגיוני להביא סנטר עם פוסט אפ.
בלי שום קשר, אני לא מצליח להבין את השארת ג'יימס כגבוה חמישי, במיוחד כשבמכבי אומרים שאין להם כסף גם לגארד מהרמה הגבוהה וגם לסנטר כזה. החוזה של ג'יימס יכול להיות ההבדל בין להביא שני שחקנים איכותיים לאחד, מה שיכול לשנות את העוהה הקרובה מקצה לקצה.
13 יולי 2012, 06:01