ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי toja27 » 20 יוני 2015, 16:25

roy1000 כתב:
toja27 כתב:הוא לא יקר מדי, כולה גל מקל בוא לא נסחף. אבל מסכים שיש איתו בעיות אחרות כמו זאת שהזכרת וגם בניית סגל מאוזן.

גל מקל זה סיפור של מליון דולר ברוטו. במצב הנוכחי של הסגל זה לא סביר, מה גם שזה ייצור בעיה וישראלי אחד ישב בחוץ בכל משחק. גל מקל לא יהיה, גם שמעון אמר את זה.

זה שהוא כנראה לא יהיה זה נכון. אבל גם יוגב אוחיון זה סיפור של כמעט מיליון דולר ברוטו והוא כנראה כן ישחק במכבי. זה פשוט עניין של העדפה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 20 יוני 2015, 16:27

toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:הוא לא יקר מדי, כולה גל מקל בוא לא נסחף. אבל מסכים שיש איתו בעיות אחרות כמו זאת שהזכרת וגם בניית סגל מאוזן.

גל מקל זה סיפור של מליון דולר ברוטו. במצב הנוכחי של הסגל זה לא סביר, מה גם שזה ייצור בעיה וישראלי אחד ישב בחוץ בכל משחק. גל מקל לא יהיה, גם שמעון אמר את זה.

זה שהוא כנראה לא יהיה זה נכון. אבל גם יוגב אוחיון זה סיפור של כמעט מיליון דולר ברוטו והוא כנראה כן ישחק במכבי. זה פשוט עניין של העדפה.

נכון. אני מנחש שלפני שסגרו עם אוחיון הבינו שמקל לא יגיע למכבי. אם ירושלים באמת סגרו עם יבזורי, אז גם לשם הוא לא יגיע. כנראה שהוא רוצה לנסות NBA או להישאר באירופה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 20 יוני 2015, 20:34

בואו נראה אדם אריאל נוסע לחו״ל מקל כנ״ל , לבר טימור יש דרכון זר והוא יסיים את העונה בירושליים ויגיע לאירופה. אם מכבי לא היו חוסמים את יוגב הוא היה בקובאן.
ועוד פה מדברים על מתאזרחים והזיקה שלהם למדינה. טפו עליהם.
שם המשחק הוא כסף. מכבי צריכה למצוא את הכי טוב שהיא יכולה גם אם הוא לא צבר. בטוח יש יהודי איפה שהוא שיכול להתאים.
העיקר שיש מוק צעירים מסריח.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2015, 20:49

ankram כתב:בואו נראה אדם אריאל נוסע לחו״ל מקל כנ״ל , לבר טימור יש דרכון זר והוא יסיים את העונה בירושליים ויגיע לאירופה. אם מכבי לא היו חוסמים את יוגב הוא היה בקובאן.
ועוד פה מדברים על מתאזרחים והזיקה שלהם למדינה. טפו עליהם.
שם המשחק הוא כסף. מכבי צריכה למצוא את הכי טוב שהיא יכולה גם אם הוא לא צבר. בטוח יש יהודי איפה שהוא שיכול להתאים.
העיקר שיש מוק צעירים מסריח.

זה נכון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יוני 2015, 22:19

מיום ליום אני חושב שויטור פבארני יכול להיות גניבה ענקית של מכבי
סנטר עם נתונים מעולים אבל נייד ומהיר יחסית, עם קליעה טובה מבחוץ, ריבאונד מעולה וגם חוסם טוב
הוא סוג של הימור אבל נראה כמו הימור מושכל שבמידה ויצליח מכבי תקבל סנטר אדיר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 יוני 2015, 23:16

מרגע לרגע אני הופך להיות פחות ופחות אופטימי.
.מרגע זה אני עובר למוד הפאנטזיה וכל שחקן או סגל שאני מזכיר מדובר במכבי של הפאנטזיה שלי ולא המציאות....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 21 יוני 2015, 16:04

סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יוני 2015, 16:06

אדגר פו כתב:פישר כבר במכבי ?

http://basketball.eurobasket.com/team/I ... 159?Page=1

זה כבר איזה חודש ככה...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 21 יוני 2015, 16:16

במקביל להחתמת רוצ'סטי וכפי שפרסמנו כאן לראשונה, ג'רמי פארגו צפוי לעזוב לאחר שנרשמה אכזבה מיכולתו ומהתנהלותו. המגעים עם גל מקל, חברו של רוצ'סטי בניז'ני נובגורוד בעונה החולפת. הנהלת מכבי מפעילה מכבש לחצים על הגארד ששיחק בשורותיה בעבר, ולדברי גורם במועדון התקבלה החלטה "לעשות את כל המאמצים כדי להחתים אותו". גם עם ג'ורדן פארמר, ששיחק ביד אליהו במהלך שביתת ה-NBA ב-2011, מתקיים משא ומתן, אך הפערים בו מהותיים בשלב זה.

במכבי מנסים להשאיר את אלכס טיוס, שזוכה להתעניינות מצד חימקי מוסקבה וקאזאן, ולהחזיר את דיאור פישר, המחזיק באזרחות ישראלית. איתי שגב בן ה-20 צפוי לחזור מהשאלה לגלבוע/גליל.

וואלה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יוני 2015, 16:20

אדגר פו כתב:במקביל להחתמת רוצ'סטי וכפי שפרסמנו כאן לראשונה, ג'רמי פארגו צפוי לעזוב לאחר שנרשמה אכזבה מיכולתו ומהתנהלותו. המגעים עם גל מקל, חברו של רוצ'סטי בניז'ני נובגורוד בעונה החולפת. הנהלת מכבי מפעילה מכבש לחצים על הגארד ששיחק בשורותיה בעבר, ולדברי גורם במועדון התקבלה החלטה "לעשות את כל המאמצים כדי להחתים אותו". גם עם ג'ורדן פארמר, ששיחק ביד אליהו במהלך שביתת ה-NBA ב-2011, מתקיים משא ומתן, אך הפערים בו מהותיים בשלב זה.

במכבי מנסים להשאיר את אלכס טיוס, שזוכה להתעניינות מצד חימקי מוסקבה וקאזאן, ולהחזיר את דיאור פישר, המחזיק באזרחות ישראלית. איתי שגב בן ה-20 צפוי לחזור מהשאלה לגלבוע/גליל.

וואלה.

you dont say
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי docariel » 21 יוני 2015, 16:37

לפי אינטרבסקט פורום, פארמר כנראה יורד מהפרק (אין לי מושג עד כמה זה היה אמין לכתחילה):

Talks between Maccabi and Farmar have come to a dead-end.
Currently seems like he's staying in TBL. Offered big money from several teams.

The player has shown a lot of passion about joining the team, but offers fell too short.
As earlier said, the player might still be on the market until the end of this month.

http://www.interbasket.net/forums/showt ... urs/page20
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי toja27 » 21 יוני 2015, 16:39

docariel כתב:לפי אינטרבסקט פורום, פארמר כנראה יורד מהפרק (אין לי מושג עד כמה זה היה אמין לכתחילה):

The player has shown a lot of passion about joining the team, but offers fell too short.
As earlier said, the player might still be on the market until the end of this month.

באסה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 יוני 2015, 16:47

זה בסך הכל גולש שכתב את זה ואי אפשר לדעת אם זה ניחוש לא ממש פרוע או ידיעה אמינה שמבוססת על משהו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי toja27 » 21 יוני 2015, 16:48

מקאדו 3 כתב:זה בסך הכל גולש שכתב את זה ואי אפשר לדעת אם זה ניחוש לא ממש פרוע או ידיעה אמינה שמבוססת על משהו .

אבל זה אותו הגולש שפירסם לראשונה שמתקיימות שיחות בין מכבי לפארמר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2015, 16:48

Shocking
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 21 יוני 2015, 16:51

אדגר פו כתב:במקביל להחתמת רוצ'סטי וכפי שפרסמנו כאן לראשונה, ג'רמי פארגו צפוי לעזוב לאחר שנרשמה אכזבה מיכולתו ומהתנהלותו. המגעים עם גל מקל, חברו של רוצ'סטי בניז'ני נובגורוד בעונה החולפת. הנהלת מכבי מפעילה מכבש לחצים על הגארד ששיחק בשורותיה בעבר, ולדברי גורם במועדון התקבלה החלטה "לעשות את כל המאמצים כדי להחתים אותו". גם עם ג'ורדן פארמר, ששיחק ביד אליהו במהלך שביתת ה-NBA ב-2011, מתקיים משא ומתן, אך הפערים בו מהותיים בשלב זה.

וואלה.

מכל מה שכתוב כאן, אותי הכי מפתיע שמכבי רוצה להשאיר את אלכס טיוס. הם הוציאו הודעות כל שני וחמישי על כך שהוא מזייף פציעות ופתאום הכל בסדר מבחינתם. אז הוא מזייף פציעות או שלא?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2015, 16:54

[quote="toja27״]מכל מה שכתוב כאן, אותי הכי מפתיע שמכבי רוצה להשאיר את אלכס טיוס. הם הוציאו הודעות כל שני וחמישי על כך שהוא מזייף פציעות ופתאום הכל בסדר מבחינתם. אז הוא מזייף פציעות או שלא?[/quote]

קשקשת. לא ניתן להתחרות בחימקי עם מיסוי ישראלי. טיוס לא יהיה פה.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 יוני 2015, 16:56

toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:זה בסך הכל גולש שכתב את זה ואי אפשר לדעת אם זה ניחוש לא ממש פרוע או ידיעה אמינה שמבוססת על משהו .

נו אז מה ? אני יוציא ידיעה שמתנהל מו'מ בין סרחיו רודריגז ומכבי ואחרי כמה ימים יפרסם שהמו'מ נכשל בגלל שהסכומים שהוא דורש גבוהים מדי מה זה מוכיח בדיוק ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי toja27 » 21 יוני 2015, 16:58

מקאדו 3 כתב:
toja27 כתב:

נו אז מה ? אני יוציא ידיעה שמתנהל מו'מ בין סרחיו רודריגז ומכבי ואחרי כמה ימים יפרסם שהמו'מ נכשל בגלל שהסכומים שהוא דורש גבוהים מדי מה זה מוכיח בדיוק ?

לא יודע, זה פשוט מצב מוזר :)
אם לא הוא , לא נראה לי שהיינו מדברים על פארמר בימים אחרונים כמו שדיברנו. אז ברגע שהמקור של הידיעה שולל את הידיעה ,אז בעצם אין יותר מקור.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2015, 16:58

docariel כתב:לפי אינטרבסקט פורום, פארמר כנראה יורד מהפרק (אין לי מושג עד כמה זה היה אמין לכתחילה):

לא יודע עד כמה הדיווח הזה אמין אבל אם כן אז יכול להיות שכל הפעמים שהוזכר שרוצים לסגור עסקה עד סוף החודש נועדה כדי לדעת אם משאירים את פארגו? יכול להיות שבמכבי החליטו שזה או פארגו או פארמר?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־16 אורחים