המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:לדעתי מכבי כבר נהיית יותר פאטתית משמקל עף על עצמו
פשוט מורידים מכבודם עם כל ההתנהלות הביזיונית מולו
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לדעתי מכבי כבר נהיית יותר פאטתית משמקל עף על עצמו
אני יודעת שהמון פה לא אוהבים את מקל
אני אישית שמחתי כשהוציאו את ההודעה שהוא לא יהיה פה
השאלה שלי היא מה שונה ההתנהלות של מכבי עם מקל מההתנהלות שלה עם בלו? גם לבלו חיכינו לא מעט והוא משך אותו, אז מה שונה? חוץ מזה שזה מקל כמובן
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לדעתי מכבי כבר נהיית יותר פאטתית משמקל עף על עצמו
אני יודעת שהמון פה לא אוהבים את מקל
אני אישית שמחתי כשהוציאו את ההודעה שהוא לא יהיה פה
השאלה שלי היא מה שונה ההתנהלות של מכבי עם מקל מההתנהלות שלה עם בלו? גם לבלו חיכינו לא מעט והוא משך אותו, אז מה שונה? חוץ מזה שזה מקל כמובן
לא רואה אפילו דמיון קל בין הסיטואציות.
MTA2311 כתב:מקל הוא זונה קטנה ואוהדת הפועל, שחוץ מלהשתין לשמעון על הראש, עושה הכל בשביל להבהיר שהוא לא רוצה להיות כאן. הוא כמובן עושה את זה בצורה מבזה. גם מקצועית הוא שחקן בינוני שלא עשה ולא הוכיח שום דבר בקריירה שלו.
בלו הוא שחקן ענק וווינר מוכח שהחליט לפרוש מכדורסל. הוא לא ניסה לקבל חוזה בשום מקום אחר, הוא לא הוליך שולל אף אחד והוא בטח שלא דרש יותר ממה שהגיע לו (הרבה פחות מזה למען האמת).
מקרים שונים לחלוטין.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מקל הוא זונה קטנה ואוהדת הפועל, שחוץ מלהשתין לשמעון על הראש, עושה הכל בשביל להבהיר שהוא לא רוצה להיות כאן. הוא כמובן עושה את זה בצורה מבזה. גם מקצועית הוא שחקן בינוני שלא עשה ולא הוכיח שום דבר בקריירה שלו.
בלו הוא שחקן ענק וווינר מוכח שהחליט לפרוש מכדורסל. הוא לא ניסה לקבל חוזה בשום מקום אחר, הוא לא הוליך שולל אף אחד והוא בטח שלא דרש יותר ממה שהגיע לו (הרבה פחות מזה למען האמת).
מקרים שונים לחלוטין.
לא זאת הייתה השאלה
השאלה שלי הייתה במה שונה ההתנהלות של מכבי, לא של השחקנים
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מקל הוא זונה קטנה ואוהדת הפועל, שחוץ מלהשתין לשמעון על הראש, עושה הכל בשביל להבהיר שהוא לא רוצה להיות כאן. הוא כמובן עושה את זה בצורה מבזה. גם מקצועית הוא שחקן בינוני שלא עשה ולא הוכיח שום דבר בקריירה שלו.
מקרים שונים לחלוטין.
לא זאת הייתה השאלה
ההתנהלות שונה בזה שההמתנה לבלו הייתה לגיטימית, וההמתנה למקל היא מביכה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מקל הוא זונה קטנה ואוהדת הפועל, שחוץ מלהשתין לשמעון על הראש, עושה הכל בשביל להבהיר שהוא לא רוצה להיות כאן. הוא כמובן עושה את זה בצורה מבזה. גם מקצועית הוא שחקן בינוני שלא עשה ולא הוכיח שום דבר בקריירה שלו.
מקרים שונים לחלוטין.
לא זאת הייתה השאלה
מכבי זה מועדון שהאנשים בו יעשו מה שהם חושבים שהכי טוב למועדון, בלי סנטימנטים
בגלל זה הם שיחררו את שון ג'יימס ורנדל ובגלל זה הם רודפים אחרי מקל, כי הם חושבים שזה מה שהכי טוב למועדון
אז לנו חשוב שבלו ווינר מכביסט ומקל הוא זונה קטנה ואוהד הפועל שמשחק בכולם בצורה נוראית אבל לאנשים במכבי שצריכים להחתים שחקנים זה ממש לא משנה ואולי עדיף ככה
Number8 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מקל הוא זונה קטנה ואוהדת הפועל, שחוץ מלהשתין לשמעון על הראש, עושה הכל בשביל להבהיר שהוא לא רוצה להיות כאן. הוא כמובן עושה את זה בצורה מבזה. גם מקצועית הוא שחקן בינוני שלא עשה ולא הוכיח שום דבר בקריירה שלו.
מקרים שונים לחלוטין.
לא זאת הייתה השאלה
מכבי זה מועדון שהאנשים בו יעשו מה שהם חושבים שהכי טוב למועדון, בלי סנטימנטים
בגלל זה הם שיחררו את שון ג'יימס ורנדל ובגלל זה הם רודפים אחרי מקל, כי הם חושבים שזה מה שהכי טוב למועדון
אז לנו חשוב שבלו ווינר מכביסט ומקל הוא זונה קטנה ואוהד הפועל שמשחק בכולם בצורה נוראית אבל לאנשים במכבי שצריכים להחתים שחקנים זה ממש לא משנה ואולי עדיף ככה
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות. זה שהם "חושבים שזה הכי טוב למועדון" לא אומר שזה הכי טוב למועדון. ואני לא אתחיל למנות כאן את אינספור ההחלטות הגרועות שקיבלו "האנשים במועדון"
בשנים האחרונות.
שחף כתב:לדעתי מכבי לא נסגרו על עצמם עדיין כי האופציה הראשונה שלהם הייתה מקלין
אני לא אוהב את הנדריקס, בעיני הוא סנטר יורוקאפ קלאסי בלי טווח לשחק 4. לוקח את דיי לפניו בלי למצמץ בכלל.
החציל האצטקי כתב:שחף כתב:לדעתי מכבי לא נסגרו על עצמם עדיין כי האופציה הראשונה שלהם הייתה מקלין
אני לא אוהב את הנדריקס, בעיני הוא סנטר יורוקאפ קלאסי בלי טווח לשחק 4. לוקח את דיי לפניו בלי למצמץ בכלל.
כן, נראה שמישקו זיין אותנו בתוחעס.
דיי אופציה אמיתית בכלל או סתם נאד שמישהו תקע באיזה פורום?
כי על פניו הוא תחליף מאוד טוב לבריאן רנדל. כזה שמחזיק ברוב היתרונות ומכסה על רוב החסרונות...
שחף כתב:לדעתי מכבי לא נסגרו על עצמם עדיין כי האופציה הראשונה שלהם הייתה מקלין
החציל האצטקי כתב:שחף כתב:לדעתי מכבי לא נסגרו על עצמם עדיין כי האופציה הראשונה שלהם הייתה מקלין
כן, נראה שמישקו זיין אותנו בתוחעס.
דיי אופציה אמיתית בכלל או סתם נאד שמישהו תקע באיזה פורום?
כי על פניו הוא תחליף מאוד טוב לבריאן רנדל. כזה שמחזיק ברוב היתרונות ומכסה על רוב החסרונות...
שחף כתב:הוא שומר כזה טוב? האיש עם פריים קצת דק(למרות שגם רנדל לא בדיוק מאסיבי)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים