felix_r כתב:סנטר. מלאגה ניסו אותו לפני שנה-שנתיים, אבל הוא ממש לא היה מצוין, ולכן המשיך במורסיה.
יצא לי לראות אותו איזה פעם פעמיים משחק טוב. אתלט גדול ושחקן אגרסיבי מאוד. סנטר קפיצי כזה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:סנטר. מלאגה ניסו אותו לפני שנה-שנתיים, אבל הוא ממש לא היה מצוין, ולכן המשיך במורסיה.
ankram כתב:rc4991 כתב:אולי יפסיקו להגיד שלאולימפיאקוס יש תקציב צנוע
התקציב של מכבי הוא מספיק טוב כדי שיקרא תיגר על ענקיות היבשת , ב 1.5 שפארמר הרוויח היו יכולים להביא לפה סנטר איכותי , בחסכון של אוננוקו ופאבריני היה אפשר להביא לפה 2 תותח , במקום בנדר ורנדל + החוזה של יבזורי היה אפשר להביא לפה 4 איכותי.
במקום ה 1.3 של דווין יכלו להביא לפה שחקן איכותי לא פחות ואולי אפילו להביא 3 איכותי + גיבוי לסנטר.
הקיצר , לא שאלה של תקציב , שאלה של בניית קבוצה , ושמי שבונה לך את הקבוצה הוא הסקאוט הכושל בתולדות היבשת ומנהל מקצועי (ניקו) שיש לו אג'נדה ומטרה להרוויח כסף מבנדר , אתה מקבל בזבוז משווע של 20 מליון $.
my man כתב:אני חושב שלא מספיק מדברים על מה שולנסיה עושה העונה. זה לא פחות ממדהים!
28-0!!!
היה כבר דבר כזה באירופה?
felix_r כתב:my man כתב:אני חושב שלא מספיק מדברים על מה שולנסיה עושה העונה. זה לא פחות ממדהים!
28-0!!!
היה כבר דבר כזה באירופה?
היה יותר. ב 2005 צסקא של איבקוביץ' הלכה בלי הפסדים כל העונה עד שעפה בחצי גמר יורוליג נגד טאו ויטוריה
חנו'ש כתב:felix_r כתב:my man כתב:אני חושב שלא מספיק מדברים על מה שולנסיה עושה העונה. זה לא פחות ממדהים!
28-0!!!
היה כבר דבר כזה באירופה?
היה יותר. ב 2005 צסקא של איבקוביץ' הלכה בלי הפסדים כל העונה עד שעפה בחצי גמר יורוליג נגד טאו ויטוריה
אני די בטוחה שהיה להם הפסד אחד בטופ 16.
משהו זכור לי על זה שהגיעו לפיינל פור עם הפסד אחד בלבד כל העונה.
my man כתב:אבל הם היו מושלמים גם בVTB?
ולנסיה גם בליגה הספרדית ב16-0...
felix_r כתב:my man כתב:אבל הם היו מושלמים גם בVTB?
לא היה אז VTB. הייתה אליפות רוסיה
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:אבל הם היו מושלמים גם בVTB?
לא היתה ליגה שם?
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:אבל הם היו מושלמים גם בVTB?
לא היתה ליגה שם?
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:אבל הם היו מושלמים גם בVTB?
לא היתה ליגה שם?
אוף פליקס.. אני יודע לקרוא, אני פשוט לא מבין מה זה אומר? מה המבנה של האליפות? הם ניצחו את כל המשחקים?
my man כתב:אני חושב שלא מספיק מדברים על מה שולנסיה עושה העונה. זה לא פחות ממדהים!
28-0!!!
היה כבר דבר כזה באירופה?
החציל האצטקי כתב:אחרי שרכשו בביי-אאוט מז׳לגיריס את מנטאס קלנייטיס, כוכב הליגה הסינית אותו מכבי ניסתה לצרף, אסטבן באטיסטה, סיכם את תנאיו במדי ארמני מילאנו.
http://www.sportando.com/en/italy/serie ... tista.html
יעבור רשמית עם סיום הליגה בסין ולא ישחק ביורוקאפ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], Mitelka, גל גל, מרסר, משה ו־32 אורחים