Mitelka כתב:אין שום סנטר נורמלי כרגע. מכבי היו צריכים לחכות לאוקטובר לפליטה ההומנית של הנ.ב.א ועד אז להסתדר עם מה שיש כולל לקחת בחשבון תבוסות בטורנירים זניחים והפסדים בטרום עונה. זה מה יש. אבל ההרגשה שלי היא שהחתימו סתם מישהו כדי "כאילו" להיות מוכנים לתחילת העונה ובאוקטובר יאכלו את הלב על שחקנים טובים שפתאום על המדף.
הליגה לא רלוונטית עד הסיבוב השלישי וגם ביורוליג אפשר לנשוך שפתיים קצת בהתחלה. הבעיה היא שזה לא מכבי ואוי ואבוי אם נפסיד איזה 20 לפנא בטורניר בעוד חודש.
אני מתקשה להאמין שהשם של הסנטר יפיל אותי מהכיסא.
יש מספר דברים בעיתיים בדבריך:
א. בדיוק אותו דבר אמרו בעונה שעברה. אין גבוהים באירופה (שקר), אז נחכה לפליטי המחנות. בפועל מה קרה? מכבי לא הייתה מוכנה לפתוח את הכיס והגיע אונואקו על חוזה זמני של 20 אלף דולר. מה גורם לך לחשוב שאותו דבר לא יקרה גם עכשיו? אני אישית מעדיף להביא שחקן עם קבלות באירופה מאשר עוד ארינזה מהדי ליג. גם אם השחקן הזה יהיה "לא מרשים" כמו סמארו סמואלס או ארט פרחובסקי.
ב. הפסידים בטורנירי טרום עונה הם לא כל כך זניחים כמו שאתה חושב. ראה ערך עונת אפי- מכבי הובסה בכל משחקי טרום העונה ונכנסה לכדור שלג שלא ניתן היה לעצור עד שאפי פוטר בחודש נובמבר. משחקי טרום העונה חשובים מאוד לבניית ועיצוב הקבוצה.
אני בעד פתרון כלאיים:
1. החתמת גארד ברמה הגבוהה ביותר- גאודולוק, קרופורד או מישהו אחר בסגנון.
2. החתמת 4 או 5 מוכח באירופה- לוואל, סמואלס, פרחובסקי, ג'ף אדריאן.
3. החתמת 4 או 5 (תלוי איזה עמדה הוחתמה בסעיף 2) פליט מחנות/הימור מהדי ליג.
ככה הנזק במקרה של נפילה יהיה מינימלי.