המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:מקל כנראה ישאר. אולי גם סילבן. יוגב גם כנראה. זה כבר לוקח לך מלא מהתקציב. יוביץ יעלה מעל מליון דולר, גם גיימס, גם מילר, גם דאנסטון.
איתי-שגב כתב:מקל כנראה ישאר. אולי גם סילבן. יוגב גם כנראה. זה כבר לוקח לך מלא מהתקציב. יוביץ יעלה מעל מליון דולר, גם גיימס, גם מילר, גם דאנסטון.
arel123 כתב:איתי-שגב כתב:מקל כנראה ישאר. אולי גם סילבן. יוגב גם כנראה. זה כבר לוקח לך מלא מהתקציב. יוביץ יעלה מעל מליון דולר, גם גיימס, גם מילר, גם דאנסטון.
יוביץ' ג'יימס מילר ודאנסטון ביחד יעלו בסביבות ה5 מיליון, זהו אלה הכוכבים שלנו, מה שמשאיר לך 7-8 מיליון לעוד 9 שחקנים בערך
אמורים להיות בערך 5 ישראלים בסגל של 14 שחקנים, נגיד מקל סילבן שגב משעור פניני, חמישתם ביחד יעלו 2.5 - 3 מיליון ?
משאיר לך בסביבות ה4-5 מיליון ל5 זרים אחרונים בשביל השלמת בסגל
מילר (שעולה ממש זול בגלל החוזה החדש לדעתי), תייס, ראד ועוד שני שחקנים לעמדות 2 ו 5 ואתה יכול לסגור את הסגל
1 - יוביץ' מקל
2 - ג'יימס, שחקן משלים, סילבן
3 - מילר, ראד, פניני
4 - תייס, מילר, משעור
5 - דאנסטון, שחקן משלים, שגב
סגל לא רע שעומד בתקציב שלנו
זה לא כל כך בעיה, פשוט צריך לדעת איך לבנות את הסגל טוב
החציל האצטקי כתב:פספסתי משהו?
מה חדש?
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:פספסתי משהו?
מה חדש?
לא כל כך, הדברים הרגילים. פדרמן מסיק שצריך לחסוך (ברור), והחבר'ה פה מציעים של סגל 9 זרים.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:פספסתי משהו?
מה חדש?
לא כל כך, הדברים הרגילים. פדרמן מסיק שצריך לחסוך (ברור), והחבר'ה פה מציעים של סגל 9 זרים.
בואו נבנה סגל של שחקנים משלימים, מחוייבים ורעבים שייתנו הכל על המגרש, כמו מקל סילי ואייברסון, עם כשרונות צעירים כמו ראד, וסביב כוכב אחד כמו גאודלוק, סטייל אולימפיאקוס, ונראה שזה עדיף על השקעה מנוהלת ומחוכמת?
כמובן...
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה מדהים איך עם כל הביקורת על ההנהלה, הם קיבלו פה בדיוק את מה שהם רוצים.
במקום לדבר על שחקני כדורסל מצויינים בכל עמדה, מדברים שוב על "מחוייבות ולחימה".
זה מה שתקבלו אגב, זאת תהיה האסטרטגיה הקיץ. ככה בדיוק יצדיקו לכם החתמות.
שחקני כדורסל מצויינים בכל עמדה, לא יגיעו לכאן.
מנסים להיות ריאליים סה"כ.
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:פספסתי משהו?
מה חדש?
RomanR כתב:לא רואה את מקל ולנדסברג נשארים. פניני כנראה ישאר, וגם יוגב. הייתי מצרף את קולושוב לישראלים ואולי את יפתח זיו בתור רכז שלישי
החציל האצטקי כתב:RomanR כתב:לא רואה את מקל ולנדסברג נשארים. פניני כנראה ישאר, וגם יוגב. הייתי מצרף את קולושוב לישראלים ואולי את יפתח זיו בתור רכז שלישי
אף אחד מהנ"ל לא שווה כלום ברמת יורוליג.
arel123 כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:פספסתי משהו?
מה חדש?
אחדשיודע, אם כל הכבוד, אני לא רואה מה הבעיה בסגל של 9 זרים, העונה נבנה סגל עם 8 זרים
בכל מקרה, ראינו כמה פציעות נובעות מעומס המשחקים הרב של הפורמט החדש ביורוליג, ובגלל זה צריך סגל יותר עמוק ומגוון, שאם יהיה מישהו חשוב בקבוצה שנפצע שיהיה שחקן משלים טוב מהספסל שיוכל להשלים את מקומו.
8-9 זרים לדעתי זה נורמלי בגלל המשחקים הרבים שיש לקבוצה
אחדשיודע כתב:אה, היה אחלה השנה עם 8 זרים. תודה על המידע.
נתחיל בזה ש-8/9 זרים בקיץ סותמים כמעט בוודאות את הגולל על שינוי משמעותי במהלך העונה, כמו שקרה השנה (בין היתר בגלל חוקי הליגה - שמאפשרים רישום של עד 8 זרים בעונה). ולצערנו, שינוי/שדרוג במהלך העונה הוא הכרחי כמעט לכל קבוצה כיום, בייחוד למכבי פדרמן ת"א.
שנית, ככל שתביא יותר זרים, כך השכר שמכבי תוכל להציע להם יהיה קטן יותר. עדיף להביא 7 זרים ולשלם להם 10 מיליון דולר, ולא 9 זרים באותו סכום. ועוד מסתמן שהתקציב יקטן בשנה הבאה...
לגבי חישובי התקציב שלך, תן לי לחדש לך כמה דברים. לנדסברג ומקל לבדם תופסים כמעט 2.5 מיליון דולר ברוטו.
כל שחקן ש-"העפת" מהקבוצה - מכבי תצטרך לשלם לו, בדרך כזאת או אחרת. לסמית' יש חוזה של למעלה מ-2 מיליון דולר ברוטו לעונה הבאה - מי ישלם לו את זה? במקרה הטוב ביותר, מכבי תוכל לקבל חצי מהסכום. צירבס מחזיק בחוזה של כ-1.6 מיליון דולר ברוטו (1.2 נטו).
מה חדש?
אחדשיודע, אם כל הכבוד, אני לא רואה מה הבעיה בסגל של 9 זרים, העונה נבנה סגל עם 8 זרים
בכל מקרה, ראינו כמה פציעות נובעות מעומס המשחקים הרב של הפורמט החדש ביורוליג, ובגלל זה צריך סגל יותר עמוק ומגוון, שאם יהיה מישהו חשוב בקבוצה שנפצע שיהיה שחקן משלים טוב מהספסל שיוכל להשלים את מקומו.
מה חדש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: docariel ו־14 אורחים