אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

הודעהעל ידי yarinsaky » 31 אוקטובר 2011, 21:14

מה בעייה שהקפטן ילך ? אנטרפרייז הסתדרו יפה בלי קפטן ז'אן לוק פיקרד בהרבה קרבות.

האמת שקצת הפרזתי בכוונה כדי להראות שמכבי מחזיקה סגל קצת מעצבן השנה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 31 אוקטובר 2011, 21:14

לנדסברג ויותם זה יכול להיות פנטסטי לקו האחורי הישראלי.

זה גם יקרה לדעתי, אבל רק בעוד 2 עונות (יותם חתום בספרטק גם לעונה הבאה. לנדסברג יהיה פה כבר מהעונה הבאה).
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 31 אוקטובר 2011, 21:15

jol9 כתב:
er79 כתב:אני תומך, אבל אין סרט שרוזן יסכים. לנדסברג יהיה פה בעונה הבאה.

לנדסברג ויותם זה יכול להיות פנטסטי לקו האחורי הישראלי.

יותם חתם לשנתיים בספרטק. אני חושב שאת הסיפור שלו במכבי הוא גמר. בטח אם שאייר ולאנדסברג יראו יכולת טובה בשנתיים האלה
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 אוקטובר 2011, 21:16

yarinsaky כתב:מה בעייה שהקפטן ילך ? אנטרפרייז הסתדרו יפה בלי קפטן ז'אן לוק פיקרד בהרבה קרבות.

האמת שקצת הפרזתי בכוונה כדי להראות שמכבי מחזיקה סגל קצת מעצבן השנה.

לא יעשו את זה בגלל הכבוד של בורשטיין..לא בגלל משהו אחר(לצערי)..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 31 אוקטובר 2011, 21:17

הכבוד של מארצינו.. :bigsmile3
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 31 אוקטובר 2011, 21:18

מה הבעיה שלכם עם בורשטיין? בליגה ובאדריאטית הוא תורם בסדר גמור, ונותן את דקות המנוחה לשחקנים הבכירים. זה שהשכר שלו גבוה, זה נכון, וזה שהוא ממש לא קרוב למה שהיה בעבר גם נכון, אבל גם אם ישחררו אותו, יצטרכו לשלם לו את החוזה. ככה אין מצב שהוא עוזב, ואין מצב גם שפארגו יגיע. כדי שתשלימו עם המצב..
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 31 אוקטובר 2011, 21:20

זו בדיוק הבעייה העונה.
אחד מצטיין בליגה, אחד מצטיין באדריאטית, אחד ביורוליג, אחד בכלל לא מצטיין ואחד לא משחק בכלל. ממש חד גדיא בתרי זוזא.

ואתה צודק, אין מצב שישחררו אותו. אבל מותר קצת לעקוץ. ;)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 אוקטובר 2011, 21:22

asafb96 כתב:מה הבעיה שלכם עם בורשטיין? בליגה ובאדריאטית הוא תורם בסדר גמור, ונותן את דקות המנוחה לשחקנים הבכירים. זה שהשכר שלו גבוה, זה נכון, וזה שהוא ממש לא קרוב למה שהיה בעבר גם נכון, אבל גם אם ישחררו אותו, יצטרכו לשלם לו את החוזה. ככה אין מצב שהוא עוזב, ואין מצב גם שפארגו יגיע. כדי שתשלימו עם המצב..

על כל משחק שהוא נלחם בליגה הוא מחרב אחד ביורוליג :neutral
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 31 אוקטובר 2011, 21:23

במכבי אוכלים את מה שבישלו בקיץ. החתימו בעמדה הכי חשובה על המגרש שחקן על חוזה זמני, שעם כל ציוץ בטוויטר מארה״ב מתחיל לארוז את המזוודות ועכשיו משלמים על זה את המחיר. אבל כמו שאמרתי קודם, זה עוד חלק קטן מהמחיר ואת המחיר האמיתי נשלם כשהוא יעזוב, ואז נחכה עוד חודש עד שיכנס לעניינים המחליף שלו. בשביל למנוע את הקטסטרופה הזו חייבים להחתים עכשיו שחקן, אבל פדרמן יקווה לטוב ולא יעשה כלום.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 31 אוקטובר 2011, 21:24

yarinsaky כתב:זו בדיוק הבעייה העונה.
אחד מצטיין בליגה, אחד מצטיין באדריאטית, אחד ביורוליג, אחד בכלל לא מצטיין ואחד לא משחק בכלל. ממש חד גדיא בתרי זוזא.

ואתה צודק, אין מצב שישחררו אותו. אבל מותר קצת לעקוץ. ;)

נכון, זה המצב.. לא המצב האופטימלי, אבל זה המצב. מי שמתעניין באמת במשחקי הליגה והאדריאטית חסרי המשמעות, ומייחס להם משמעות רבה, זה בעייה שלו. בסך הכל, הקבוצה נראת מצוין מבחינת הסגל ליורוליג. לאנגפורד הוא בדיוק השחקן שחסר, ושיתחבר ויכנס לכושר, תיהיה קבוצה נפלאה.
מה שבאמת חשוב, וצריך לקבל יותר תשומת לב לדעתי, במקום כל השטויות האלה מול נתניה או אשקלון, זה המצב בNBA והשביתה. לא נראה שיש משהו באופק, אבל בכל זאת, זה דבר שישפיע מאוד על מכבי.
אם השביתה נגמרת עוד שבוע/שבועיים, זה מכה קשה ביותר למכבי, הרבה יותר רציני וחמור מאשר כל המשחקים הקיקיוניים האלה ש3 שחקנים בכירים יושבים על אזרחי.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 31 אוקטובר 2011, 21:29, נערך 3 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוקטובר 2011, 21:26

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:http://www.one.co.il/Article/189602.html

לא מזיק לנסות..אבל חיפה תחליף את הסקורר הטוב ביותר שלה תמורת אחד שלא פוגע? קשה לי לראות את זה קורה..

אולי שיציעו להם גם אותי. פעם הייתי קולע ממש טוב. גם שאייר היה כזה... :tongue3

היה כאן מישהו שהציע להעביר אליהם את שאייר, בורשטיין ואוחיון תמורת לנדסברג

אני לא חושבת שצריך להגזים..
דבר ראשון בורשטיין לא יילך כי הוא קפטן
דבר שני,אוחיון לא צריך ללכת כי בעיניי הוא סביר++
שייר+כסף(נגיד..75K-100K)נראה לי בסדר..

לא אני אמרתי - זה ירין... :laugh1 (הלשנתי).

מה שאת מציעה בחיים לא יקרה. רוזן לא צריך את הכסף הזה ממכבי. זה יקרה רק אם מכבי תשים 150-200K. לא מאמין שזה יכול להיסגר בפחות.

אם חיפה רצו עליו 250K בלי שום שחקן אז אין סיבה שישלמו עליו 200K+שחקן..בעיקר שאני בטוחה שהם לא ישלמו את כל המשכורת של שייר..

מה לעשות שהדברים השתנו. מכבי גילתה ששאייר זה פח (במצבו הנוכחי) ולאנדסברג בינתיים משחק מדהים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 31 אוקטובר 2011, 21:27

קודי כתב:במכבי אוכלים את מה שבישלו בקיץ. החתימו בעמדה הכי חשובה על המגרש שחקן על חוזה זמני, שעם כל ציוץ בטוויטר מארה״ב מתחיל לארוז את המזוודות ועכשיו משלמים על זה את המחיר. אבל כמו שאמרתי קודם, זה עוד חלק קטן מהמחיר ואת המחיר האמיתי נשלם כשהוא יעזוב, ואז נחכה עוד חודש עד שיכנס לעניינים המחליף שלו. בשביל למנוע את הקטסטרופה הזו חייבים להחתים עכשיו שחקן, אבל פדרמן יקווה לטוב ולא יעשה כלום.

עוד פעם פדרמן? לא נמאס?
קודם שיהיה מו"מ, כי כרגע כל העסק פוצץ, ואחרי זה יחשבו מתי להחתים שחקן.
אני מסכים שאם יגיעו להסכם בקרוב, זה יהיה מאוד בעייתי, אבל זה לא נראה כרגע, ואני לא רואה מה כל הפניקה. אני מאמין ומאוד מקווה שלא יקרה כלום בתקופה הקרובה במו"מ.
לחכות חודש? לא הגזמת קצת? שבוע מקסימום מקסימום שבועיים. זה שחקן שיצטרך לשחק 10-20 דקות סך הכל, לא צריך להגזים.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 31 אוקטובר 2011, 21:31

סיפור על פארגו ופאפאלוקאס , נשמע מעניין. מכבי רצתה להחליף את פאפלוקאס בקיץ בשחקן של באמברג ולפארגו יש הצעה לחוזה רב שנתי מובטח בנ.ב.א.

http://euroleagueadventures.com/rumors- ... apaloukas/
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 31 אוקטובר 2011, 21:36

yarinsaky כתב:סיפור על פארגו ופאפאלוקאס , נשמע מעניין. מכבי רצתה להחליף את פאפלוקאס בקיץ בשחקן של באמברג ולפארגו יש הצעה לחוזה רב שנתי מובטח בנ.ב.א.

מכיר קצת את רוברטס. אני חושב שבהנחה שבאמברג תעוף מהשלב הראשון, אולי לפני סיום שלב הבית, הוא אופציה טובה להחליף את פארמר, אם באמברג לא תדרוש בייאאוט גדול
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 31 אוקטובר 2011, 21:39

asafb96 כתב:
קודי כתב:במכבי אוכלים את מה שבישלו בקיץ. החתימו בעמדה הכי חשובה על המגרש שחקן על חוזה זמני, שעם כל ציוץ בטוויטר מארה״ב מתחיל לארוז את המזוודות ועכשיו משלמים על זה את המחיר. אבל כמו שאמרתי קודם, זה עוד חלק קטן מהמחיר ואת המחיר האמיתי נשלם כשהוא יעזוב, ואז נחכה עוד חודש עד שיכנס לעניינים המחליף שלו. בשביל למנוע את הקטסטרופה הזו חייבים להחתים עכשיו שחקן, אבל פדרמן יקווה לטוב ולא יעשה כלום.

עוד פעם פדרמן? לא נמאס?
קודם שיהיה מו"מ, כי כרגע כל העסק פוצץ, ואחרי זה יחשבו מתי להחתים שחקן.
אני מסכים שאם יגיעו להסכם בקרוב, זה יהיה מאוד בעייתי, אבל זה לא נראה כרגע, ואני לא רואה מה כל הפניקה. אני מאמין ומאוד מקווה שלא יקרה כלום בתקופה הקרובה במו"מ.
לחכות חודש? לא הגזמת קצת? שבוע מקסימום מקסימום שבועיים. זה שחקן שיצטרך לשחק 10-20 דקות סך הכל, לא צריך להגזים.

שבוע-שבועיים עד שימצאו ויחתימו, עוד שבועיים שלושה עד שיכנס לכושר (ראה מקרה לנגפורד). הוא לא יצטרך לשחק 10-20 דקות אלא בערך 25-30 דקות למשחק ב-3 מסגרות, כמו פרמאר. או שאתה רוצה שאוחיון יהיה הרכז המוביל ביורוליג?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 31 אוקטובר 2011, 21:39

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:סיפור על פארגו ופאפאלוקאס , נשמע מעניין. מכבי רצתה להחליף את פאפלוקאס בקיץ בשחקן של באמברג ולפארגו יש הצעה לחוזה רב שנתי מובטח בנ.ב.א.

מכיר קצת את רוברטס. אני חושב שבהנחה שבאמברג תעוף מהשלב הראשון, אולי לפני סיום שלב הבית, הוא אופציה טובה להחליף את פארמר, אם באמברג לא תדרוש בייאאוט גדול

איך הוא יכול להחליף את פרמאר אם הוא לא רכז?
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 אוקטובר 2011, 21:44

למה שמכבי תחתים שחקן בקיץ (ועוד אחד מוכר כמו פאפאס) וישר תרצה להיפטר ממנו עוד לפני המשחק הראשון??
מה ההיגיון בזה?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 אוקטובר 2011, 21:45

נשמע כמו חרטא. התעניינות ברוברטס דווקא הגיונית, היה יכול להתאים במידה זו או אחרת, ושחקן שאני אישית מאוד מעריך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 31 אוקטובר 2011, 21:45

חנו'ש כתב:

למה שמכבי תחתים שחקן בקיץ (ועוד אחד מוכר כמו פאפאס) וישר תרצה להיפטר ממנו עוד לפני המשחק הראשון??
מה ההיגיון בזה?

אולי לא היו מרוצים ממה שראו ממנו בהתחלה. היו דיבורים כאלו .

לשמחתנו דווקא בגזרה הזאת מכבי הצליחה, טוב שלא עשו כלום.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 31 אוקטובר 2011, 21:46

קודי כתב:
asafb96 כתב:

איך הוא יכול להחליף את פרמאר אם הוא לא רכז?

תשמע, הוא לא רכז טבעי כמו פאפאס, אבל הוא סוג של קומבו כזה, שכשפאפאס על הספסל, בהחלט אפשר לשחק איתו יחד עם לאנגפורד. זה עדיף מאשר יביאו רכז "טהור" כזה, כמו רודריגז או פריג'יוני כזה סתם לדוגמא, אבל שלא יתרום כלום
רוברטס שחקן מוכח ברמות היורוליג כשחקן נחמד, עם זאת לא יקר, ונמצא בשיא הקריירה שלו. אני חושב ששחקנים כאלה אפשר בהחלט לקחת כאופציה
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, מרסר ו־33 אורחים