Mta_atic כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:ראיתי אותו שנתיים במכבי ואני יכול להגיד בפה מלא שהנדריקס שחקן מעולה. העונה השנייה שלו במכבי הייתה נהדרת. לא יודע אם הוא שווה מיליון דולר, אבל אין מה לעשות כדי להחזיק שחקן יורוליג מוכח וצעיר צריך לשלם.
וזה שהוא עשה 2+2 לא אומר כלום על היכולות שלו.
יש לו מזל שיש פראירים כמוך בעולם
הפראיירים היחידים הם החכמים שטענו שהנדריקס לא מתאים למכבי הוא 4.5 ולא סנטר, ובמקומו הביאו פורוורד שהוא 4 מובהק ולא מוכח בשום רמה.
מכיר את המשפט, זול עולה ביוקר?
זה שמכבי לא מחתימה סנטרים, לא אומר שהנדריקס שחקן מעולה. אין שום קשר לוגי בין הדברים.
אם אתה חושב, ששחקן שבעונת יורוליג האחרונה קלע פחות מ 10 נקודות ב 15 מתוך 21 משחקים, הוא שחקן מעולה של מיליון דולר, אז תסלח לי, אבל אתה לא רק פראיר, אתה פשוט דמות הזויה בנוף פורום כדורסל כלשהו.
פליקס אני חושב שאתה מגזים ומטעה.
בוא ניקח את רוב הסנטרים שמשחקים היום בקבוצות גדולות באירופה (שחלקנו רצינו בקיץ לראות את חלקם משחק במכבי) ונראה איך הם עומדים במדד שלך לגבי העונה שעברה:
קוסטה פרוביץ' - קלע בדאבל פיגרס רק ב-2 מתוך 20 משחקים.
אנטה טומיץ' - קלע בדאבל פיגרס רק ב-4 מתוך 15 משחקים.
פראן ואסקז - קלע בדאבל פיגרס רק ב-3 מתוך 21 משחקים.
ג'ואי דורסי - קלע בדאבל פיגרס רק ב-2 מתוך 17 משחקים.
נתן ג'אוואי - קלע בדאבל פיגרס רק ב-5 מתוך 15 משחקים.
סשה קאון - קלע בדאבל פיגרס רק במשחק אחד מתוך 21 משחקים.
מה אנחנו כן יודעים על הנדריקס?
שבמשך שנתיים הוא שמר על מכבי בטופ האירופי ועזר להביא אותה לגמר יורוליג ולפליאוף שנגמר בפוטו פיניש.
שהוא שחקן שעושה עבודה ענקית בהגנה, ומבחינת סטטיסטיקה של ריבאונדים וחסימות (5.3 ריב', 1.3 חס' לערב) הוא עובר כל סנטר מהרשימה שנתתי לעיל גם אם תוסיף לה שחקנים כמו מייק באטיסט, ארזם לורבק וקרסטיץ'.
לא סתם בעל מקצוע אמיתי כמו בלאט רצה מאד שהוא יישאר בקבוצה.
הרוב פה זה שקר או סילוף עובדות! במשך שנתים הוא שמר את מכבי בטופ???? באמת??? שבשנה הראשונה סופו הוא זה שנבחר לחמישיית היורוליג והנדריקס כמעט ולא נתן כלום! להזכירך:

השנה, כאשר הוא הפך לסנטר המרכזי של מכבי בגלל פציעתו של סופו, הוא היה טוב רק בטופ 16. ובחודשים האחרונים הוא היה חלש אפילו בליגה, ושון ג'יימס הועדף על פניו. להזכירך:

להנדריקס אין כלום שבו הוא מצטיין. לא בהתקפה ולא בהגנה!
תגיד לי אתה, מה הוא יודע לעשות בהתקפה שאתה יכול לסמוך שתקבל את זה ברוב המשחקים?
בנוסף, הנדריקס שחקן הגנה בינוני כי פשוט אין לו גובה! לכן כל שחקן גבוהה חוגג עליו. רק בגלל זה אתה ועוד הרבה אנשים פה מתלהבים מכל מיני גבוהים בנוניים מאוד כמו פרוביץ', כי כל שחקן גבוה חגג על הנדריקס ביורוליג!!!
הנדריקס הוא שחקן מחליף נחמד, כזה שמקבל 450-500 אלף (אני מדבר על מכבי, ולא על כל מיני קבוצות הזויות)