מילוס כתב:האמת שאני הוספתי.. אבל זה רק מראה איזה שכונה הויקיפדיה הזה.. ולחשוב שיש אנשים שמסתמכים על האתר הזה במבחנים באקדמיה..
אופס

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:האמת שאני הוספתי.. אבל זה רק מראה איזה שכונה הויקיפדיה הזה.. ולחשוב שיש אנשים שמסתמכים על האתר הזה במבחנים באקדמיה..
Dperk כתב:מילוס כתב:האמת שאני הוספתי.. אבל זה רק מראה איזה שכונה הויקיפדיה הזה.. ולחשוב שיש אנשים שמסתמכים על האתר הזה במבחנים באקדמיה..
אופס![]()
yiffy כתב:Dperk כתב:מילוס כתב:האמת שאני הוספתי.. אבל זה רק מראה איזה שכונה הויקיפדיה הזה.. ולחשוב שיש אנשים שמסתמכים על האתר הזה במבחנים באקדמיה..
אופס![]()
אולי במכללת אריאל...
שימוש בויקיפדיה לרוב מוביל לפסילת עבודות.
Dperk כתב:yiffy כתב:Dperk כתב:מילוס כתב:האמת שאני הוספתי.. אבל זה רק מראה איזה שכונה הויקיפדיה הזה.. ולחשוב שיש אנשים שמסתמכים על האתר הזה במבחנים באקדמיה..
אופס![]()
אולי במכללת אריאל...
נכון, אבל במבחן עצמו אתה לא צריך לרשום מקורות, וויקיפדיה מהווה מקור מידע לא רע כשאתה מתחיל ללמוד יום לפני מבחן ומגלה שהסיכומים שקיבלת מהסטודנטית עם העיניים היפות כתובים בכתב חרתומים שמצריך קורס בפני עצמו לפיענוח.
Dperk כתב:yiffy כתב:Dperk כתב:מילוס כתב:האמת שאני הוספתי.. אבל זה רק מראה איזה שכונה הויקיפדיה הזה.. ולחשוב שיש אנשים שמסתמכים על האתר הזה במבחנים באקדמיה..
אופס![]()
אולי במכללת אריאל...
נכון, אבל במבחן עצמו אתה לא צריך לרשום מקורות, וויקיפדיה מהווה מקור מידע לא רע כשאתה מתחיל ללמוד יום לפני מבחן ומגלה שהסיכומים שקיבלת מהסטודנטית עם העיניים היפות כתובים בכתב חרתומים שמצריך קורס בפני עצמו לפיענוח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים