אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי שחף » 13 ספטמבר 2011, 16:16

פדרמן בנה קבוצה מזדקנת בכדורגל שזכתה לכינוי ''עגלקטיקוס'' . מקווה שהוא לא מנסה לשחזר את זה. שדייויד לא יסכים לזה בשום אופן.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 13 ספטמבר 2011, 16:41

כאשר ההנהלה מנסה להנחית שחקן על ראשו של בלאט, אז ההנהלה היא על הפנים, פדרמן הוא השטן ובלאט הוא הקרבן.
אבל כשקוראים לשחקן הזה שאראס, אז הכל טוב ויפה.

אם פארמר לא ישאר כאן עונה שלמה ונקבל כאן את שאראס כמחליפו של פארגו, אנחנו יכולים לשכוח מהעונה הזאת.
בלאט חייב לעשות הכל בכדי לטרפד המהלך, גם אם הדבר כרוך בשחרורו של הנדריקס. אי-אפשר להפקיר כך את הקו האחורי.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 13 ספטמבר 2011, 16:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 13 ספטמבר 2011, 16:44

Holiday_Armadillo כתב:אתם מתעלמים ממשהו או שאתם פשוט שוכחים..
אם בלאט לא רוצה את שאראס..שיביא מועמד אחר! כל מועמד שלא דורש סעיף יציאה! רק שיביא שם!
כל עוד לבלאט אין שום מועמד שהוא דורש במקום שאראס..איך אפשר לכעוס על ההנהלה?

גנבת לי את מה שרציתי לכתוב כשנכנסתי לת'רד הזה... :unsure בדיוק אמרתי את זה לחבר שלי
אי אפשר לבוא להנהלה בטענות כשאין אף אופציה אחרת. זה כמו שילד קטן לא מסכים לאכול כל דבר שמביאים לו. הוא לא יכול להגיד "לא" על הכל ולא להגיד על משהו שהוא מסכים.
נקווה שלבלאט יהיה שחקן, ואם לא- לפחות מהנוסטלגיה נהנה, כי ההחתמה הזאת לא מקצועית. לא יודע מה אתכם- אבל כשאני חושב על ההצגת שחקנים הראשונה עם שאראס זה עושה לי צמרמורת
נערך לאחרונה על ידי Ido_Maccabi בתאריך 13 ספטמבר 2011, 16:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 ספטמבר 2011, 16:46

חביב אורנג'ד כתב:כאשר ההנהלה מנסה להנחית שחקן על ראשו של בלאט, אז ההנהלה היא על הפנים, פדרמן הוא השטן ובלאט הוא הקרבן.

אם פארמר לא ישאר כאן עונה שלמה ונקבל כאן את שאראס כמחליפו של פארגו, אנחנו יכולים לשכוח מהעונה הזאת.
בלאט חייב לעשות הכל בכדי לטרפד המהלך, גם אם הדבר כרוך בשחרורו של הנדריקס. אי-אפשר להפקיר כך את הקו האחורי.

זה לא שמישהו(אולי 1-2)באמת חושב ששאראס מתאים מבחינה מקצועית..
אבל אם לא רוצים אז שאראס אז שהצוות המקצועי יביא שחקן אחר..אחרת אי אפשר באמת להתלונן..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 13 ספטמבר 2011, 16:46

חביב אורנג'ד כתב:כאשר ההנהלה מנסה להנחית שחקן על ראשו של בלאט, אז ההנהלה היא על הפנים, פדרמן הוא השטן ובלאט הוא הקרבן.

אם פארמר לא ישאר כאן עונה שלמה ונקבל כאן את שאראס כמחליפו של פארגו, אני יכולים לשכוח מהעונה הזאת.

איך אפשר לטרפד מהלך כזה כשתולים את הנדריקס על חוט השערה?

בלאט הוא דיפלומט (וברוב המקרים זה נזקף לזכותו, ובצדק), אני לא יודע מה הוא אומר/לא אומר להנהלה,
אבל אחרי ההעונה המהדימה בשנה שעברה, ההצטרפות לאדריאטית והעזיבה של פארגו, יש לו את כל הזכות לבוא בדרישה להנהלה להביא גארד טוב גם מבלי לשחרר את הנדריקס.
דבר כזה לא היה קורה בבית ספר של פיני גרשון.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 13 ספטמבר 2011, 16:53

Mta_atic כתב:

אם פארמר לא ישאר כאן עונה שלמה ונקבל כאן את שאראס כמחליפו של פארגו, אני יכולים לשכוח מהעונה הזאת.

איך אפשר לטרפד מהלך כזה כשתולים את הנדריקס על חוט השערה?

בלאט הוא דיפלומט (וברוב המקרים זה נזקף לזכותו, ובצדק), אני לא יודע מה הוא אומר/לא אומר להנהלה,
אבל אחרי ההעונה המהדימה בשנה שעברה, ההצטרפות לאדריאטית והעזיבה של פארגו, יש לו את כל הזכות לבוא בדרישה להנהלה להביא גארד טוב גם מבלי לשחרר את הנדריקס.
דבר כזה לא היה קורה בבית ספר של פיני גרשון.

אתה צודק, אבל לא בטוח ששחקן כזה נמצא בהישג יד.
אני מזכיר שרוב המועמדים שהוזכרו כאן הם שחקנים מאוד יקרים ולא בטוח שהסכום שהרוויח כאן פארגו יספיק בכדי להביאם. למעשה, חלק מהשחקנים האילו הרוויחו סכומים כפולים (ואף יותר מזה) ממה שפארגו היה צפוי להרוויח העונה, ובכיד להנחיתם כאן נצטרך לשחרר עוד שחקן.

בכל מקרה, שחרור של הנדריקס והבאת שחקן אנ.בי.אי איכותי, היא עדיפה בהרבה על השארות עם הנדריקס והבאת שאראס.
אגב, כמה שמות פחות גדולים שהוזכרו כאן בקיץ (כמו דאודל למשל) מתאימים יותר משאראס למכבי, וחבל שמכבי תבחר בשחקן שאפילו במסגרת ביררות המחדל אינו נמצא בטופ, רק בגלל רצונה של ההנהלה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 ספטמבר 2011, 16:55

חביב, אתה קורא את ההודעות בפורום הזה או רק את ההודעות של שמואל??
מי (חוץ משמואל) חושב שהמהלך של שאראס הוא טוב ויפה?

אגב, אני היחידה שמרגישה כאן מיחזור? כאילו חזרנו שנה אחורה בזמן,
לא נמאס?? אותם שמות, אותם דיונים מעייפים.
רק חסר לנו שיתחילו לדבר גם עם ניקולה...
די!!! :x
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי itay176 » 13 ספטמבר 2011, 17:00

בשנה שעברה בלאט הצליח להדוף לחצים של ההנהלה ולא להחזיר את שאראס

מעניין מה יגמר הפעם

אני חושב שיש השפעה ישירה על השיחות אם הם יתקדמו עוד היום ניראה לי שלבלאט לא תיהיה בררה
itay176

הודעהעל ידי מקאדו » 13 ספטמבר 2011, 17:02

אני קצת לא מבין למה ןאיך שיטת המשחק מהעונה שעברה הפכה לקדושה ובלתי ניתנת להחלפה , אז נכון שהיתה הגנה טובה וג'רמי פארגו הפתיע והיתגלה כשחקן ברמת יורוליג גבוהה והיה חלק מרכזי בשיטת המשחק הזו , זה לא אומר שאי אפשר בשום אופן לשנות קצת גישה ובאין מוצאים שחקנים ( קשה לי להאמין שאין תחליף לשחקן בסיגנון פארגו) שמתאימים לסיגנון הקבוצה של העונה החולפת אפשר בהחלט ללכת על קבוצה עם סיגנון משחק שונה שיתאים לשחקנים שונים , אם שאראס יבוא (ואני ממש לא מתלהב מהאפשרות ) אז אולי נראה קבוצה פחות מהירה , עם הגנה פחות טובה , ופחות ג'רמי פארגו חודר ומטביע אבל זו יכולה להיות קבוצה מאוד חכמה עם טונות של נסיון , משחק יותר מסודר ומאורגן , הפעלת גבוהים יעילה יותר , עליה באסיסטים ומסירות , כישרון ממש לא חסר אפילו ביחס לעונה שעברה , בכל זאת מכבי תחזיק את 2 הרכזים הטובים ביבשת עד לפניי שנה שנתיים , כדורסל הם יודעים ... אפילו לפארגו הגדול יש עדיין מה ללמוד מהם.
מקאדו

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 13 ספטמבר 2011, 17:11

Holiday_Armadillo כתב:

אבל אם לא רוצים אז שאראס אז שהצוות המקצועי יביא שחקן אחר..אחרת אי אפשר באמת להתלונן..

העניין הוא שיש כאלו "שחקנים אחרים". ברוקס, בראון ות'ורנטון הם באמת הטופ, ולשם כנראה מכבי מכוונת. עם זאת, גם הוזכרו כאן שחקנים פחות בכירים (כמו דאודל, הד ועוד כמה) שרובם (אם לא כולם) מתאימים יותר משאראס למכבי, והם גם לא אמורים להיות שחקנים יותר מדי יקרים.

אם מכבי באמת לא תצליח לשים את ידה על שחקן אנ.בי.אי. איכותי, ישנם אלטרנטיבות הרבה יותר טובות משאראס.
כבר עכשיו לבחור בשאראס כמחליף של פארגו, זאת טעות פאטאלית.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 ספטמבר 2011, 17:14

חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

העניין הוא שיש כאלו "שחקנים אחרים". ברוקס, בראון ות'ורנטון הם באמת הטופ, ולשם כנראה מכבי מכוונת. עם זאת, גם הוזכרו כאן שחקנים פחות בכירים (כמו דאודל, הד ועוד כמה) שרובם (אם לא כולם) מתאימים יותר משאראס למכבי, והם גם לא אמורים להיות שחקנים יותר מדי יקרים.

אם מכבי באמת לא תצליח לשים את ידה על שחקן אנ.בי.אי. איכותי, ישנם אלטרנטיבות הרבה יותר טובות משאראס.

עזוב יקרים או לא יקרים!! הסוכן של דאודל אמר שדאודל(אפילו שחקן ברמתו של דאודל!!)לא מוכן לחתום בלי סעיף יציאה..
אתה לא מבין שהעניין פה הוא לא הכסף? העניין פה הוא אך ורק סעיפי היציאה המטופשים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 13 ספטמבר 2011, 17:17

אני לא בטוח שזה רק סעיפי היציאה, עובדה שהיו כמה פרי אייג'נטים שהסכימו לחתום לעונה שלמה.
בכל מקרה, אני לא מאמין ששאראס הוא השחקן הטוב ביותר הנמצא בהישג יד. לא נשמע לי הגיוני כל-כך.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mta_atic » 13 ספטמבר 2011, 17:19

חביב אורנג'ד כתב:אני לא בטוח שזה רק סעיפי היציאה, עובדה שהיו כמה פרי אייג'נטים שהסכימו לחתום לעונה שלמה.
בכל מקרה, אני לא מאמין ששאראס הוא השחקן הטוב ביותר הנמצא בהישג יד. לא נשמע לי הגיוני כל-כך.

בכל הכנות, אני מעדיף את איבי ג'אבר ולא את שאראס.
פאפאלוקס נותן את מה ששאראס יתן.

כרגע צריך קומבו גארד אתלט.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 13 ספטמבר 2011, 17:21

Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

עזוב יקרים או לא יקרים!! הסוכן של דאודל אמר שדאודל(אפילו שחקן ברמתו של דאודל!!)לא מוכן לחתום בלי סעיף יציאה..
אתה לא מבין שהעניין פה הוא לא הכסף? העניין פה הוא אך ורק סעיפי היציאה המטופשים..

רגע רגע, אבל את אמרת מקודם שפדרמן מוכן להביא גארד במקרה שהנדריקס יעזוב כי ככה יתפנה כסף, אבל עכשיו את אומרת שזה לא הכסף...לא הבנתי אותך כל כך...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 ספטמבר 2011, 17:28

where is the love? כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

רגע רגע, אבל את אמרת מקודם שפדרמן מוכן להביא גארד במקרה שהנדריקס יעזוב כי ככה יתפנה כסף, אבל עכשיו את אומרת שזה לא הכסף...לא הבנתי אותך כל כך...

אני אומרת שאם יש אפשרות לגארד מאוד יקר אז פדרמן יעשה את זה..אבל זה לא שלא מביאים גארד אחר,אפילו לא מהשורה הראשונה כי אין כסף..לא מביאים כי גם שחקנים כמו דאודל לא רוצים לחתום בלי סעיף יציאה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 ספטמבר 2011, 17:54

אני לא הייתי רוצה לראות כאן כל מיני גלמים. אם מכבי יכולה להביא שחקן טוב, אז מצויין, גם אם זה על חשבונו של ריצ'. אבל אם המועמדים הם דודלי וג'אבר,
אז אני מעדיף את נעימי, בכל הכנות.

בוא נקווה שכמו בעונה שעברה מכבי תפתיע עם החתמה טובה שתצליח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 ספטמבר 2011, 17:55

As Billy Hunter reports no progress today, no ownership budging, no new meetings scheduled, this remains: NBA's still coming for everything.

מהטוויטר של ה..אדריאן הזה מיאהו! ספורט..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 13 ספטמבר 2011, 17:57

Holiday_Armadillo כתב:As Billy Hunter reports no progress today, no ownership budging, no new meetings scheduled, this remains: NBA's still coming for everything.

מהטוויטר של ה..אדריאן הזה מיאהו! ספורט..

אארון ברוקס לנוקיה ובהקדם האפשרי.
שחף

הודעהעל ידי Chen » 13 ספטמבר 2011, 17:58

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:אני חושב שב 7 מיליון דולר נטו הם יסכימו, גם הטובים ביותר בדרג השני. אבל אין למכבי אין הכסף שהיה לאולימפיאקוס כשהחתימה את צ'יילדרס. :)

ב-7 מליון דולר נטו גם אני הייתי מסכימה :grin אבל מכבי מעולם לא הציעו לי סכומים כאלה :beee

אז מי אשם?

כמו שרשמתי..השחקנים שרוב הסיכויים לא היו מקבלים חוזה אחרי המחנות האחרונים באוקטובר(ואולי אפילו היו מנופים לפני)אבל לא מוכנים לחתום על חוזה בלי סעיף יציאה..כי אף אחד בעצם לא אמר להם ''לא'' השנה..

איך אפשר להאשים שחקנים שהם לא חלק מהקבוצה לא ברור לי?
במידה ואת מתכוונת לפארגו-זה קרה כי אנשים במכבי לא יודעים לכתוב חוזים כנראה הם איפשרו לו לצאת מבלי לראות חוזה חתום... שלא נדבר על זה שהם יכלו להחתים אותו קודם שהדרישות שלו היו נמוכות יותר.
ובנוגע לגארדים, היו כמה טובים באירופה בתחילת עונת המלפפונים שלא הביאו לא יודע למה, אם פארגו היה עוזב היו מביאים את התגובה המידית של פאפא והיינו מסודרים.
שלא נדבר על השביתה, קשה להם להתעלם מקיימו של פארמר, אם הוא בונוס היו יכולים להביא אותו כשהכל כבר היה סגור.

מה שאני מנסה לומר כאן, שחלק מהסיבה שאנחנו במצב הזה זה כשל של ההנהלה.. וניתן להאשים אותם על זה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 ספטמבר 2011, 17:59

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:אני חושב שב 7 מיליון דולר נטו הם יסכימו, גם הטובים ביותר בדרג השני. אבל אין למכבי אין הכסף שהיה לאולימפיאקוס כשהחתימה את צ'יילדרס. :)

ב-7 מליון דולר נטו גם אני הייתי מסכימה :grin אבל מכבי מעולם לא הציעו לי סכומים כאלה :beee

אז מי אשם?

כמו שרשמתי..השחקנים שרוב הסיכויים לא היו מקבלים חוזה אחרי המחנות האחרונים באוקטובר(ואולי אפילו היו מנופים לפני)אבל לא מוכנים לחתום על חוזה בלי סעיף יציאה..כי אף אחד בעצם לא אמר להם ''לא'' השנה..

איך אפשר להאשים שחקנים שהם לא חלק מהקבוצה לא ברור לי?
במידה ואת מתכוונת לפארגו-זה קרה כי אנשים במכבי לא יודעים לכתוב חוזים כנראה הם איפשרו לו לצאת מבלי לראות חוזה חתום... שלא נדבר על זה שהם יכלו להחתים אותו קודם שהדרישות שלו היו נמוכות יותר.
ובנוגע לגארדים, היו כמה טובים באירופה בתחילת עונת המלפפונים שלא הביאו לא יודע למה, אם פארגו היה עוזב היו מביאים את התגובה המידית של פאפא והיינו מסודרים.
שלא נדבר על השביתה, קשה להם להתעלם מקיימו של פארמר, אם הוא בונוס היו יכולים להביא אותו כשהכל כבר היה סגור.

מה שאני מנסה לומר כאן, שחלק מהסיבה שאנחנו במצב הזה זה כשל של ההנהלה.. וניתן להאשים אותם על זה...

איך הגעת לזה שאני מדברת על פארגו? אני מדברת על עשרות שחקנים שהולכים למחנות NBA כל שנה ולא מקבלים חוזה..
השנה פשוט לא היו מחנות כאלה אז הם דורשים סעיף יציאה בשביל שהם יוכלו לנסות את מזלם שוב..הפעם זה כלול בלעזוב קבוצה באמצע העונה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־30 אורחים