המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אתם מתעלמים ממשהו או שאתם פשוט שוכחים..
אם בלאט לא רוצה את שאראס..שיביא מועמד אחר! כל מועמד שלא דורש סעיף יציאה! רק שיביא שם!
כל עוד לבלאט אין שום מועמד שהוא דורש במקום שאראס..איך אפשר לכעוס על ההנהלה?
חביב אורנג'ד כתב:כאשר ההנהלה מנסה להנחית שחקן על ראשו של בלאט, אז ההנהלה היא על הפנים, פדרמן הוא השטן ובלאט הוא הקרבן.
אבל כשקוראים לשחקן הזה שאראס, אז הכל טוב ויפה.
אם פארמר לא ישאר כאן עונה שלמה ונקבל כאן את שאראס כמחליפו של פארגו, אנחנו יכולים לשכוח מהעונה הזאת.
בלאט חייב לעשות הכל בכדי לטרפד המהלך, גם אם הדבר כרוך בשחרורו של הנדריקס. אי-אפשר להפקיר כך את הקו האחורי.
חביב אורנג'ד כתב:כאשר ההנהלה מנסה להנחית שחקן על ראשו של בלאט, אז ההנהלה היא על הפנים, פדרמן הוא השטן ובלאט הוא הקרבן.
אם פארמר לא ישאר כאן עונה שלמה ונקבל כאן את שאראס כמחליפו של פארגו, אני יכולים לשכוח מהעונה הזאת.
בלאט חייב לעשות הכל בכדי לטרפד המהלך, גם אם הדבר כרוך בשחרורו של הנדריקס. אי-אפשר להפקיר כך את הקו האחורי.
Mta_atic כתב:חביב אורנג'ד כתב:כאשר ההנהלה מנסה להנחית שחקן על ראשו של בלאט, אז ההנהלה היא על הפנים, פדרמן הוא השטן ובלאט הוא הקרבן.
אם פארמר לא ישאר כאן עונה שלמה ונקבל כאן את שאראס כמחליפו של פארגו, אני יכולים לשכוח מהעונה הזאת.
איך אפשר לטרפד מהלך כזה כשתולים את הנדריקס על חוט השערה?
בלאט הוא דיפלומט (וברוב המקרים זה נזקף לזכותו, ובצדק), אני לא יודע מה הוא אומר/לא אומר להנהלה,
אבל אחרי ההעונה המהדימה בשנה שעברה, ההצטרפות לאדריאטית והעזיבה של פארגו, יש לו את כל הזכות לבוא בדרישה להנהלה להביא גארד טוב גם מבלי לשחרר את הנדריקס.
דבר כזה לא היה קורה בבית ספר של פיני גרשון.
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:כאשר ההנהלה מנסה להנחית שחקן על ראשו של בלאט, אז ההנהלה היא על הפנים, פדרמן הוא השטן ובלאט הוא הקרבן.
אם פארמר לא ישאר כאן עונה שלמה ונקבל כאן את שאראס כמחליפו של פארגו, אנחנו יכולים לשכוח מהעונה הזאת.
זה לא שמישהו(אולי 1-2)באמת חושב ששאראס מתאים מבחינה מקצועית..
אבל אם לא רוצים אז שאראס אז שהצוות המקצועי יביא שחקן אחר..אחרת אי אפשר באמת להתלונן..
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:כאשר ההנהלה מנסה להנחית שחקן על ראשו של בלאט, אז ההנהלה היא על הפנים, פדרמן הוא השטן ובלאט הוא הקרבן.
אבל אם לא רוצים אז שאראס אז שהצוות המקצועי יביא שחקן אחר..אחרת אי אפשר באמת להתלונן..
העניין הוא שיש כאלו "שחקנים אחרים". ברוקס, בראון ות'ורנטון הם באמת הטופ, ולשם כנראה מכבי מכוונת. עם זאת, גם הוזכרו כאן שחקנים פחות בכירים (כמו דאודל, הד ועוד כמה) שרובם (אם לא כולם) מתאימים יותר משאראס למכבי, והם גם לא אמורים להיות שחקנים יותר מדי יקרים.
אם מכבי באמת לא תצליח לשים את ידה על שחקן אנ.בי.אי. איכותי, ישנם אלטרנטיבות הרבה יותר טובות משאראס.
כבר עכשיו לבחור בשאראס כמחליף של פארגו, זאת טעות פאטאלית.
חביב אורנג'ד כתב:אני לא בטוח שזה רק סעיפי היציאה, עובדה שהיו כמה פרי אייג'נטים שהסכימו לחתום לעונה שלמה.
בכל מקרה, אני לא מאמין ששאראס הוא השחקן הטוב ביותר הנמצא בהישג יד. לא נשמע לי הגיוני כל-כך.
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:כאשר ההנהלה מנסה להנחית שחקן על ראשו של בלאט, אז ההנהלה היא על הפנים, פדרמן הוא השטן ובלאט הוא הקרבן.
העניין הוא שיש כאלו "שחקנים אחרים". ברוקס, בראון ות'ורנטון הם באמת הטופ, ולשם כנראה מכבי מכוונת. עם זאת, גם הוזכרו כאן שחקנים פחות בכירים (כמו דאודל, הד ועוד כמה) שרובם (אם לא כולם) מתאימים יותר משאראס למכבי, והם גם לא אמורים להיות שחקנים יותר מדי יקרים.
אם מכבי באמת לא תצליח לשים את ידה על שחקן אנ.בי.אי. איכותי, ישנם אלטרנטיבות הרבה יותר טובות משאראס.
עזוב יקרים או לא יקרים!! הסוכן של דאודל אמר שדאודל(אפילו שחקן ברמתו של דאודל!!)לא מוכן לחתום בלי סעיף יציאה..
אתה לא מבין שהעניין פה הוא לא הכסף? העניין פה הוא אך ורק סעיפי היציאה המטופשים..
where is the love? כתב:Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:כאשר ההנהלה מנסה להנחית שחקן על ראשו של בלאט, אז ההנהלה היא על הפנים, פדרמן הוא השטן ובלאט הוא הקרבן.
עזוב יקרים או לא יקרים!! הסוכן של דאודל אמר שדאודל(אפילו שחקן ברמתו של דאודל!!)לא מוכן לחתום בלי סעיף יציאה..
אתה לא מבין שהעניין פה הוא לא הכסף? העניין פה הוא אך ורק סעיפי היציאה המטופשים..
רגע רגע, אבל את אמרת מקודם שפדרמן מוכן להביא גארד במקרה שהנדריקס יעזוב כי ככה יתפנה כסף, אבל עכשיו את אומרת שזה לא הכסף...לא הבנתי אותך כל כך...
Holiday_Armadillo כתב:As Billy Hunter reports no progress today, no ownership budging, no new meetings scheduled, this remains: NBA's still coming for everything.
מהטוויטר של ה..אדריאן הזה מיאהו! ספורט..
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:אני חושב שב 7 מיליון דולר נטו הם יסכימו, גם הטובים ביותר בדרג השני. אבל אין למכבי אין הכסף שהיה לאולימפיאקוס כשהחתימה את צ'יילדרס.
ב-7 מליון דולר נטו גם אני הייתי מסכימהאבל מכבי מעולם לא הציעו לי סכומים כאלה
אז מי אשם?
כמו שרשמתי..השחקנים שרוב הסיכויים לא היו מקבלים חוזה אחרי המחנות האחרונים באוקטובר(ואולי אפילו היו מנופים לפני)אבל לא מוכנים לחתום על חוזה בלי סעיף יציאה..כי אף אחד בעצם לא אמר להם ''לא'' השנה..
Chen כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:אני חושב שב 7 מיליון דולר נטו הם יסכימו, גם הטובים ביותר בדרג השני. אבל אין למכבי אין הכסף שהיה לאולימפיאקוס כשהחתימה את צ'יילדרס.
ב-7 מליון דולר נטו גם אני הייתי מסכימהאבל מכבי מעולם לא הציעו לי סכומים כאלה
אז מי אשם?
כמו שרשמתי..השחקנים שרוב הסיכויים לא היו מקבלים חוזה אחרי המחנות האחרונים באוקטובר(ואולי אפילו היו מנופים לפני)אבל לא מוכנים לחתום על חוזה בלי סעיף יציאה..כי אף אחד בעצם לא אמר להם ''לא'' השנה..
איך אפשר להאשים שחקנים שהם לא חלק מהקבוצה לא ברור לי?
במידה ואת מתכוונת לפארגו-זה קרה כי אנשים במכבי לא יודעים לכתוב חוזים כנראה הם איפשרו לו לצאת מבלי לראות חוזה חתום... שלא נדבר על זה שהם יכלו להחתים אותו קודם שהדרישות שלו היו נמוכות יותר.
ובנוגע לגארדים, היו כמה טובים באירופה בתחילת עונת המלפפונים שלא הביאו לא יודע למה, אם פארגו היה עוזב היו מביאים את התגובה המידית של פאפא והיינו מסודרים.
שלא נדבר על השביתה, קשה להם להתעלם מקיימו של פארמר, אם הוא בונוס היו יכולים להביא אותו כשהכל כבר היה סגור.
מה שאני מנסה לומר כאן, שחלק מהסיבה שאנחנו במצב הזה זה כשל של ההנהלה.. וניתן להאשים אותם על זה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־30 אורחים