דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V4

הודעהעל ידי Blazergun » 11 פברואר 2022, 16:36

~Box & 1~ כתב:
Blazergun כתב:אנשים פה ממש מגזימים - תסתכלו על הסטטיסטיקה ותראו שדני היה השלישי בכמות הזריקות בקבוצה במשחק הזה - כולם שיחקו קבוצתי והיה כדורסל יפה של וושינגטון.

אגרסיביות לא נמדדת רק בכמות זריקות. (11 זריקות במשחק כזה זה לא מספיק, לא משנה כמה אחרים זרקו. קיספרט זרק 13 פעמים למרות שהיו לו אחוזים קטסטרופליים. תאר לך כמה הוא היה זורק אם היה ביום קליעה טוב)., זה כל הגישה, כמה הוא עושה במסגרת מה שהוא יכול כדי לקבל את הכדור, כמה הוא עושה כדי לחפש את הסל. מה הוא עושה כשהכדור כבר אצלו. במבחן העין הוא היה מאוד פסיבי. הוא היה היום פוינט גארד משני וזכורה לי רק פעם אחת שהוא חדר לסל במשך כל המשחק. לא תקין.

ואם לסבתא שלי היו גלגלים - דני שם עוד שלשה אחת והוא מסיים עם 16.
זה כאילו שתמיד לאנשים פה יהיו טענות ועד שדני לא יעשה טריפל דאבל של 20,10,10 הם לא ירגעו.

דיי, הוא בן 21 ויש לו זמן להתפתח וזה פשוט מוזר שאחרי משחק סולידי שהוא כן היה פעיל בו וגם הראה דברים שלא ראו אותו עושה הרבה לפני הטרייד עדיין אנשים מדברים כאילו הוא עשה 4 נקודות וזרק 5 זריקות.

משחק ראשון סולידי של דני בסגל החדש ומקווה שימשיך כך וישתפר.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי Runner30 » 11 פברואר 2022, 17:24

בלי קשר לדני,הייתי מת לגיל + קארי ג׳וניור במכבי.
כמות הכשרון שיש למחלקי המגבות בנבא זה בלתי נתפס.
Runner30

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 11 פברואר 2022, 17:50

Blazergun כתב:
זה כאילו שתמיד לאנשים פה יהיו טענות ועד שדני לא יעשה טריפל דאבל של 20,10,10 הם לא ירגעו.

דיי, הוא בן 21 ויש לו זמן להתפתח וזה פשוט מוזר שאחרי משחק סולידי שהוא כן היה פעיל בו וגם הראה דברים שלא ראו אותו עושה הרבה לפני הטרייד עדיין אנשים מדברים כאילו הוא עשה 4 נקודות וזרק 5 זריקות.

כי הציפיות שלכם ממנו בריצפה. אני מנתח אותו כשחקן בחירה 9 בדראפט, לא כשחקן סוף סיבוב שני. חצי קבוצה עפה, הרכז היחיד בקבוצה זה ראול נטו, אחד השחקנים הגרועים בליגה, ביל בחוץ, אין כבר דינווידי וברטנס, דני מקבל דקות כמוביל כדור, בסיטואציה כזו אני מצפה ממנו ליותר מ11 זריקות, 13 נקודות ואסיסט אחד. אני בספק אם מישהו כאן שמע על קאם תומאס הרוקי של הנטס, קולע 8.9 למשחק אבל היום דפק 27 נקודות באהלן אהלן. ככה מנצלים סיטואציה. אין אחד שרוצה שהוא יצליח יותר ממני פה, אבל אתם חייבים להבין שבליגה הזו יש מעט מאוד הזדמנויות כמו זו שנוצרה עבורו עכשיו כששני הרכזים של הקבוצה הם איש סמית' ונטו. הוא חייב להתאבד עליה בשתי ידיים. לחדור יותר, להראות קצת מובים התקפיים והטעיות, להלהיב קצת את הקהל, הוא צריך להותיר חותם ולא להיות פרווה. אני כל הזמן מסתובב סביב התגובות של אוהדי הוויזארדס ברשתות החברתיות, אם אני ככה קשה איתו זה כי אלה הביקורות שאני שומע מהם.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Blazergun » 11 פברואר 2022, 18:35

~Box & 1~ כתב:
Blazergun כתב:

כי הציפיות שלכם ממנו בריצפה. אני מנתח אותו כשחקן בחירה 9 בדראפט, לא כשחקן סוף סיבוב שני. חצי קבוצה עפה, הרכז היחיד בקבוצה זה ראול נטו, אחד השחקנים הגרועים בליגה, ביל בחוץ, אין כבר דינווידי וברטנס, דני מקבל דקות כמוביל כדור, בסיטואציה כזו אני מצפה ממנו ליותר מ11 זריקות, 13 נקודות ואסיסט אחד. אני בספק אם מישהו כאן שמע על קאם תומאס הרוקי של הנטס, קולע 8.9 למשחק אבל היום דפק 27 נקודות באהלן אהלן. ככה מנצלים סיטואציה. אין אחד שרוצה שהוא יצליח יותר ממני פה, אבל אתם חייבים להבין שבליגה הזו יש מעט מאוד הזדמנויות כמו זו שנוצרה עבורו עכשיו כששני הרכזים של הקבוצה הם איש סמית' ונטו. הוא חייב להתאבד עליה בשתי ידיים. לחדור יותר, להראות קצת מובים התקפיים והטעיות, להלהיב קצת את הקהל, הוא צריך להותיר חותם ולא להיות פרווה. אני כל הזמן מסתובב סביב התגובות של אוהדי הוויזארדס ברשתות החברתיות, אם אני ככה קשה איתו זה כי אלה הביקורות שאני שומע מהם.

זה לא שהציפיות שלי ברצפה ממנו - אני חושב שהציפיות של חלק מכם מגוחכות ולא ריאליסטיות.

תסתכל על כל הקבוצה ותראה שאף אחד לא לקח יותר מ-15 זריקות במשחק הזה ואפילו קוזמה שהוא השחקן הכי טוב בפער לא הכריח את עצמו יותר מדי. רוי לקח 8 זריקות ולמרות שקיספרט לקח 13 היעילות שלו הייתה ברצפה והוא בפער היה הכי גרוע על המגרש היום. הדבר הראשון שתמיד נמצא בראש של דני זה הניצחון וזה לא משנה מה הסיטואציה בה הוא נמצא - ואני מעדיף שהוא יהיה כזה ולא יכריח כשלא צריך. היה צריך לנצל טיפה יותר את המאטץ' אפים שלו אבל סך הכול זו הייתה הגישה של כל הקבוצה ואם במשחק שבו גם רוי וגם נטו משחקים קבוצתי זה יהיה מוזר לראות אותו זורק זין על כולם.

גם נמאס לי שאנשים פה נטרפים על משחק אחד שאיזה רוקי אחר עושה כאילו זה אומר הרבה וכאילו הם נמצאים על אותו תפקיד בקבוצה שלהם והם משחקים באותו סגנון ולכל אחד יש את אותו גרף התקדמות (ובינינו תומאס הולך להיעלם אחרי שסימונס וקרי יבואו ) . הדבר הכי חשוב בשביל דני כרגע זה שהוא יראה התקדמות (והוא הראה - בין אם אתה מסכים או לא מבחינה עובדתית וסטטיסטית הוא יותר טוב משנה שעברה ) ושיוכיח במשחקים שנשארו שיש לו יותר מה להראות התקפית - ובמשחק הראשון שלו הוא כבר נותן דו ספרתי גם בנקודות ובזריקות ושלשה אחת או שניים שנכנסות נותנות לו משחק של כמעט 20 נקודות . לא כל שחקן הולך להתפוצץ עם 20 נקודות כל משחק בגיל 21 כאילו הם דונציץ' או מוראנט, יש שחקנים שלוקח להם יותר זמן להתאקלם ( וזה אמור להיות לנו ברור גם במקרה של דני כי אותו דבר קרה במשך כל הקריירה שלו- אפילו כשהוא רק היה נער הוא לא התחיל בתור שחקן כזה טוב ) וצריכים למצוא את עצמם ואת האופי והסגנון שיהיה להם בתור שחקנים.

תסתכל למשל על OG Anunoby שגם הוא התחיל בתור כזה עם טיקט הגנתי והסטטיסטיקה שלו לא הייתה משהו להתגאות בו והיום הוא עם כמעט 20 נקודות למשחק והוא מצא את המקום שלו.
אני לא אומר שדני יהיה בול כזה והוא חד משמעית צריך לשפר פרמטרים במשחק ההתקפי שלו אבל כל משחק אתם חוטפים היסטריה כאילו אחרי זה הוא הולך לאבד את החוזה המובטח שלו אפילו כשהוא ליטרלי נותן משחק טוב גם על הנייר וגם באמיתי.

אני לא יודע באיזה פורומים אתה מסתובב (ואם אתה מדבר על הפורום של בולטס ראיתי שם כל כך הרבה טייקים גרועים ולא חסר גם אוהדים של דני שם ) אבל סך הכול האוהדים מרוצים מדני ורוצים לראות כמה שיותר ממנו, מרוי ומקיספרט.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי מילוס » 11 פברואר 2022, 19:45

שמע, זה לא שחור ולבן. לא חושב שמישהו מצפה שיהיה ג'ה מוראנט, אבל זה לא אומר שזה תלוש לצפות ממנו להרבה יותר. יש אמצע.
זה שגם יאניס, אנונובי ואחרים התחילו לאט לא אומר שאבדיה יכול להיות אופטימי, כי הם לגמרי היוצאים מהכלל, ולמרות שאתה אומר שסטטיסטית ועובדתית הוא השתפר מהעונה שעברה, אני לא רואה לא את השיפור הסטטיסטי ולא את העובדתי.
סטטיסטית הוא קולע נקודה אחת יותר, דקות\זריקות\אחוזים\ריב\אס\איבודים - הכל די דומה, ואני גם לא רואה איך המאמן או החברים שלו לקבוצה סומכים עליו יותר. אפשר להגיד שהגנתית נראה שיש שיפור מסויים, אבל גם זה לא עניין עובדתי.

ואכן אין מה להשתולל מרוקי שנותן משחק של 20+ כשהנטס בהרכב חסר, אבל מתי אבדיה נתן משחק כזה עם ה-9000 היעדרויות שהיו לוויזארדס אורך ימיו? עזוב, מתי נתן משחק אחד מעולה מהתחלה ועד הסוף? מתי נתן יותר מ-3 משחקים סבירים ברצף? והיו לוויזארדס עשרות משחקים בהרכב חסר, זה לא שרק אתמול החל עידן חדש.

ואחרון חביב, אם השווית בינו לבין אחרים, אז אבדיה זורק 6 זריקות בממוצע (קריירה), חצי מהאצ'ימורה למשל. גם בנתון הזה אין העונה שיפור, ובטח שזה רחוק מלהיות מספיק.

ביחס למחזור הדראפט שלו, לא בטוח שהוא שווה היום יותר ממקום אי שם בסיבוב השני (יכול להיות שזה דווקא היה עושה לו שירות, אם כך היה בפועל).
מילוס

הודעהעל ידי Shay_uzan » 11 פברואר 2022, 23:04

Blazergun כתב:
~Box & 1~ כתב:
Blazergun כתב:אנשים פה ממש מגזימים - תסתכלו על הסטטיסטיקה ותראו שדני היה השלישי בכמות הזריקות בקבוצה במשחק הזה - כולם שיחקו קבוצתי והיה כדורסל יפה של וושינגטון.

אגרסיביות לא נמדדת רק בכמות זריקות. (11 זריקות במשחק כזה זה לא מספיק, לא משנה כמה אחרים זרקו. קיספרט זרק 13 פעמים למרות שהיו לו אחוזים קטסטרופליים. תאר לך כמה הוא היה זורק אם היה ביום קליעה טוב)., זה כל הגישה, כמה הוא עושה במסגרת מה שהוא יכול כדי לקבל את הכדור, כמה הוא עושה כדי לחפש את הסל. מה הוא עושה כשהכדור כבר אצלו. במבחן העין הוא היה מאוד פסיבי. הוא היה היום פוינט גארד משני וזכורה לי רק פעם אחת שהוא חדר לסל במשך כל המשחק. לא תקין.

+1
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Blazergun » 11 פברואר 2022, 23:27

מילוס כתב:שמע, זה לא שחור ולבן. לא חושב שמישהו מצפה שיהיה ג'ה מוראנט, אבל זה לא אומר שזה תלוש לצפות ממנו להרבה יותר. יש אמצע.
זה שגם יאניס, אנונובי ואחרים התחילו לאט לא אומר שאבדיה יכול להיות אופטימי, כי הם לגמרי היוצאים מהכלל, ולמרות שאתה אומר שסטטיסטית ועובדתית הוא השתפר מהעונה שעברה, אני לא רואה לא את השיפור הסטטיסטי ולא את העובדתי.
סטטיסטית הוא קולע נקודה אחת יותר, דקות\זריקות\אחוזים\ריב\אס\איבודים - הכל די דומה, ואני גם לא רואה איך המאמן או החברים שלו לקבוצה סומכים עליו יותר. אפשר להגיד שהגנתית נראה שיש שיפור מסויים, אבל גם זה לא עניין עובדתי.

ואכן אין מה להשתולל מרוקי שנותן משחק של 20+ כשהנטס בהרכב חסר, אבל מתי אבדיה נתן משחק כזה עם ה-9000 היעדרויות שהיו לוויזארדס אורך ימיו? עזוב, מתי נתן משחק אחד מעולה מהתחלה ועד הסוף? מתי נתן יותר מ-3 משחקים סבירים ברצף? והיו לוויזארדס עשרות משחקים בהרכב חסר, זה לא שרק אתמול החל עידן חדש.

ואחרון חביב, אם השווית בינו לבין אחרים, אז אבדיה זורק 6 זריקות בממוצע (קריירה), חצי מהאצ'ימורה למשל. גם בנתון הזה אין העונה שיפור, ובטח שזה רחוק מלהיות מספיק.

ביחס למחזור הדראפט שלו, לא בטוח שהוא שווה היום יותר ממקום אי שם בסיבוב השני (יכול להיות שזה דווקא היה עושה לו שירות, אם כך היה בפועל).

"סטטיסטית הוא קולע נקודה אחת יותר, דקות\זריקות\אחוזים\ריב\אס\איבודים - הכל די דומה, ואני גם לא רואה איך המאמן או החברים שלו לקבוצה סומכים עליו יותר. אפשר להגיד שהגנתית נראה שיש שיפור מסויים, אבל גם זה לא עניין עובדתי."

הוא במהלך העונה הזו שיחק בקבוצה ששיחקה עם פחות פוזישנים מעונת הרוקי שלו (ווסטברוק אפקט ) וכמעט בכל פרמטר חוץ מהקליעה לשלוש הוא הראה שיפור מסויים - במיוחד כמו שציינת - ההגנה.

"ואחרון חביב, אם השווית בינו לבין אחרים, אז אבדיה זורק 6 זריקות בממוצע (קריירה), חצי מהאצ'ימורה למשל. גם בנתון הזה אין העונה שיפור, ובטח שזה רחוק מלהיות מספיק."

קריירה? אתה קורא לעונה וחצי באן בי איי אשכרה קריירה? חוץ מזה אתה יודע לאיזה וושינגטון רוי הגיע בכלל? תזכורת : זו אותה עונה שבה ידידנו ברטאנס נתן את העונה שבסופו של דבר נתנה לו את אחד החוזים הכי גרועים בליגה - להשוות את זה לקבוצה של ווסטברוק ושל ביל זה חתיכת הזייה ולהיררכיה שהלכה שם זה קצת מוזר. לרוי היה הרבה יותר קל להתפתח שלא לדבר שגם היה כמה שנים בקולג'ים ששם המטרה היא נטו לפתח שחקן בעוד שדני שיחק בקבוצה כמו מכבי שניצחון בה הוא מעל הכול (ואני חושב שכולנו נסכים פה שהיה עדיף שהיה הולך לקבוצה שבאמת תתמקד בו ).

"ביחס למחזור הדראפט שלו, לא בטוח שהוא שווה היום יותר ממקום אי שם בסיבוב השני (יכול להיות שזה דווקא היה עושה לו שירות, אם כך היה בפועל)."

זה בדיוק מה שאני מתכוון אליו כשאני אומר שאתם בהיסטריה. בבקשה - אני לא הולך לבקש ממך 30 שחקנים שיותר טובים מדני בדראפט - אני אבקש ממך לתת לי 20 כאלה- ואני גם בספק שבמקרה של דראפט חוזר הוא יוצא מהלוטרי כי מבחינה הגנתית הוא בין הטובים בדראפט וסך הכול שחקן קבוצתי,צעיר ועם פוטנציאל.

להיות שחקן בכללי ברמה גבוה של אול סטאר או אפילו חמישייה באן בי איי זה להיות יוצא מן הכלל - ולדני יש עדיין את הזמן ואת ההזדמנות להתפתח.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי מילוס » 12 פברואר 2022, 09:46

אתה מדבר על עונת השיא של ברטאנס בהשוואה לעונה הקשה עם ווסטברוק - והעונה הזו. שמע, בשום עונה מתוכן דני לא היה מקבל צ'אנס יותר גדול מזו הנוכחית (אפילו לברטאנס לא היו תנאים כ"כ אידיאלים), עזוב פוזשן יותר או פחות שיש לקבוצה הזו.
הקבוצה הזו משחקת בהרכבי טלאים מתחילת העונה, לא מעט משחקים עם 4, 6 ו-8 נעדרים (קורונה ופציעות) - ודני היחיד ששם, עם צ'אנסים בלתי נגמרים, עם הכדור הרבה יותר ביד, עם הזדמנויות בלתי נגמרות לקחת על עצמו יותר. והוא פשוט לא עושה את זה, גם כשבסגל יש כל מני אסופות שחקנים שהם סותמי חורים ופקקי אמבטיה (בלי לזלזל).
אתה יכול להצביע על משחק מעולה שהיה לו בזמן הזה? על רצף כלשהו של משחקים טובים (אפילו לא "מעולים")? התרומה הסטטיסטית שלו איכשהו מתכווצת ל-3-4 דקות טובות ברבע שני או בגארבג' טיים, בשאר הזמן הוא מעלים את עצמו, וזה גורם אפילו לסטטיסטיקה הזניחה גם ככה לשקר לטובתו. אתה יכול לסכם את רוב המשחקים שלו במקבץ הבלחות קצר, וזהו. מתי הוא באמת השפיע על משחק כלשהו (עם כל הכבוד לאיזו חטיפה או מסירה אקראים דקה וחצי לסוף)? כמה פעמים זה קרה?
ועם כל זה, נסתכל על הסטטיסטיקה, אתה יכול לדבר על שיפור של כמה אחוזים מהקו - כשהוא זורק פעם אחת במשחק. זה לא רציני.
בסה"כ, נק', זריקות, אחוזי קליעה, אס, ריב - שינויים זניחים (לטובה או לרעה). אין סימנים לשיפור ביסודות בסיסיים במשחק שלו (כדרור, מכניקת זריקה, עדיין זוועה מחוץ לקשת). מה כן שיפר? סימן היכר חדש וכנראה שהגנה. אבל הוא לא שומר-על כמו שעושים אותו פה, וזה לדעתי לא יחזיק אותו בליגה אם לא ילמד אסרטיביות וקליעה מהן.

ואני לא חושב שמישהו בהיסטריה.. יש רצון גדול שיצליח, ויש את הדעה שהוא מקבל הזדמנויות שלא יחזרו - ובועט בדלי, ועל זה הדיון.ץ
מילוס

הודעהעל ידי Blazergun » 12 פברואר 2022, 14:33

מילוס כתב:אתה מדבר על עונת השיא של ברטאנס בהשוואה לעונה הקשה עם ווסטברוק - והעונה הזו. שמע, בשום עונה מתוכן דני לא היה מקבל צ'אנס יותר גדול מזו הנוכחית (אפילו לברטאנס לא היו תנאים כ"כ אידיאלים), עזוב פוזשן יותר או פחות שיש לקבוצה הזו.
הקבוצה הזו משחקת בהרכבי טלאים מתחילת העונה, לא מעט משחקים עם 4, 6 ו-8 נעדרים (קורונה ופציעות) - ודני היחיד ששם, עם צ'אנסים בלתי נגמרים, עם הכדור הרבה יותר ביד, עם הזדמנויות בלתי נגמרות לקחת על עצמו יותר. והוא פשוט לא עושה את זה, גם כשבסגל יש כל מני אסופות שחקנים שהם סותמי חורים ופקקי אמבטיה (בלי לזלזל).
אתה יכול להצביע על משחק מעולה שהיה לו בזמן הזה? על רצף כלשהו של משחקים טובים (אפילו לא "מעולים")? התרומה הסטטיסטית שלו איכשהו מתכווצת ל-3-4 דקות טובות ברבע שני או בגארבג' טיים, בשאר הזמן הוא מעלים את עצמו, וזה גורם אפילו לסטטיסטיקה הזניחה גם ככה לשקר לטובתו. אתה יכול לסכם את רוב המשחקים שלו במקבץ הבלחות קצר, וזהו. מתי הוא באמת השפיע על משחק כלשהו (עם כל הכבוד לאיזו חטיפה או מסירה אקראים דקה וחצי לסוף)? כמה פעמים זה קרה?
ועם כל זה, נסתכל על הסטטיסטיקה, אתה יכול לדבר על שיפור של כמה אחוזים מהקו - כשהוא זורק פעם אחת במשחק. זה לא רציני.
בסה"כ, נק', זריקות, אחוזי קליעה, אס, ריב - שינויים זניחים (לטובה או לרעה). אין סימנים לשיפור ביסודות בסיסיים במשחק שלו (כדרור, מכניקת זריקה, עדיין זוועה מחוץ לקשת). מה כן שיפר? סימן היכר חדש וכנראה שהגנה. אבל הוא לא שומר-על כמו שעושים אותו פה, וזה לדעתי לא יחזיק אותו בליגה אם לא ילמד אסרטיביות וקליעה מהן.

ואני לא חושב שמישהו בהיסטריה.. יש רצון גדול שיצליח, ויש את הדעה שהוא מקבל הזדמנויות שלא יחזרו - ובועט בדלי, ועל זה הדיון.ץ

"אתה מדבר על עונת השיא של ברטאנס בהשוואה לעונה הקשה עם ווסטברוק - והעונה הזו. שמע, בשום עונה מתוכן דני לא היה מקבל צ'אנס יותר גדול מזו הנוכחית (אפילו לברטאנס לא היו תנאים כ"כ אידיאלים), עזוב פוזשן יותר או פחות שיש לקבוצה הזו. "

פוזשנים כן משנים ואני לא מאמין שאני אצטרך להתווכח על זה - קבוצות של ווסטברוק רצות כמו מטורפות ולמרות שוושינגטון השנה בבירור משחקת איטית יותר עדיין דני יותר פעיל התקפית - אף אחד לא מדבר על זה שהוא הפך להיות כוכב - נטו שהוא עשה שיפור.

"אתה יכול להצביע על משחק מעולה שהיה לו בזמן הזה? על רצף כלשהו של משחקים טובים (אפילו לא "מעולים")? "

הבט על חודש ינואר ותראה שהיה לו רצף של משחקים של דו ספרתי וסך הכול חודש סבבה - בכל מקרה לא על זה הדיון.

"ועם כל זה, נסתכל על הסטטיסטיקה, אתה יכול לדבר על שיפור של כמה אחוזים מהקו - כשהוא זורק פעם אחת במשחק. זה לא רציני."

עדיין זרק 20 זריקות יותר משנה שעברה והוא באחוזים יותר גבוהים

אתם בחתיכת היסטריה אם על משחק של 13 נקודות שבהן הוא גם זורק מספר דו ספרתי של זריקות ( ובין המובילים בקבוצה במשחק הזה ) אתם עדיין מדברים על כמה הוא פסיבי - כשאף אחד אחר בקבוצה לא זרק אפילו יותר מ-15 .

בכל מקרה הדיון מוסת לכיוון של סיכום העונה של דני עד עכשיו ולא לנושא.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי מילוס » 12 פברואר 2022, 15:19

הדיון מתפצל לכמה כיוונים. יכול להיות שאתה מתייחס למשחק ספציפי, ואני אומר שמשחק ספציפי הוא פחות חשוב, כמו שאם אבדיה יתן משחק של 40, לא אחשוב שהוא אולסטאר. אני לוקח את זה להסתכלות כוללת על תפוקה, שיפור ומגמות. בלי היסטריה ובלי להתייחס למשחק כזה או אחר.

אני מתעלם מעניין הפוזשנים כי כמובן שבקבוצות עם ווסטברוק יש יותר פוזשנים - אבל גם הרבה-הרבה-הרבה פחות מעורבות וכדורים ביד לשחקנים שהם לא ווסטברוק (וביל).
השנה אין ווסטברוק ובחלקים לא קטנים גם אין את ביל\ברטאנס\בראיינט\האצ'ימורה, זאת אומרת, כל שואבי הכדורים ומכריחי הזריקות בקבוצה הוחלפו בקוזמה אחד. הוא לא היה יכול לקוות לטוב מזה.

רצף המשחקים הדו ספרתי ההוא, שהוא כנראה הכי טוב שהיה לו עד עכשיו, עדיין הסתכם בתרומה בינונית מינוס לקבוצה. לא הייתי קורא לזה "רצף מעולה", אלא יכולת משופרת שמהר מאוד חזרה לרמת ה5-6 נק' לערב. זו תרומה מאוד זניחה עבור שחקן לקבוצת נבא, איך שלא תסתכל על זה.
לצורך העניין, לשחקן פחות מוכשר כמו אחד, כספי,, היו רצפי משחקים של 20 נק' בשנתיים הראשונות. ועם הוויזארדס של היום, כבר קשה להגיד שהסיטואציה של דני פחות נוחה מזו שהית לכספי.
מילוס

הודעהעל ידי Blazergun » 12 פברואר 2022, 15:45

מילוס כתב:הדיון מתפצל לכמה כיוונים. יכול להיות שאתה מתייחס למשחק ספציפי, ואני אומר שמשחק ספציפי הוא פחות חשוב, כמו שאם אבדיה יתן משחק של 40, לא אחשוב שהוא אולסטאר. אני לוקח את זה להסתכלות כוללת על תפוקה, שיפור ומגמות. בלי היסטריה ובלי להתייחס למשחק כזה או אחר.

אני מתעלם מעניין הפוזשנים כי כמובן שבקבוצות עם ווסטברוק יש יותר פוזשנים - אבל גם הרבה-הרבה-הרבה פחות מעורבות וכדורים ביד לשחקנים שהם לא ווסטברוק (וביל).
השנה אין ווסטברוק ובחלקים לא קטנים גם אין את ביל\ברטאנס\בראיינט\האצ'ימורה, זאת אומרת, כל שואבי הכדורים ומכריחי הזריקות בקבוצה הוחלפו בקוזמה אחד. הוא לא היה יכול לקוות לטוב מזה.

רצף המשחקים הדו ספרתי ההוא, שהוא כנראה הכי טוב שהיה לו עד עכשיו, עדיין הסתכם בתרומה בינונית מינוס לקבוצה. לא הייתי קורא לזה "רצף מעולה", אלא יכולת משופרת שמהר מאוד חזרה לרמת ה5-6 נק' לערב. זו תרומה מאוד זניחה עבור שחקן לקבוצת נבא, איך שלא תסתכל על זה.
לצורך העניין, לשחקן פחות מוכשר כמו אחד, כספי,, היו רצפי משחקים של 20 נק' בשנתיים הראשונות. ועם הוויזארדס של היום, כבר קשה להגיד שהסיטואציה של דני פחות נוחה מזו שהית לכספי.

זה באמת לא משנה את העובדה שדני קולע יותר בפחות פוזשנים משנה שעברה וזה למרות שהוא עדיין יחסית פסיבי - זה כן מראה על סוג של שיפור וכל עוד הוא לא נשאר במקום או ירד זה פלוס.

היי, אתה ביקשת ואתה קיבלת - אל תשנה עכשיו את הקריטריונים כי זה לא מתאים למציאות שבה לדני "לא היה רצף משחקים טובים "

אנשים כל הזמן אוהבים להביא את כספי כשלקבוצה שאליה הוא הגיע הכוכב היה קווין מרטין ורוקי בשם טייריק אוונס שהיום לא רלוונטי בשיט - לא היו ציפיות בכלל מהקבוצה הזו ( שלא לדבר על זה שכספי הגיע לאן בי איי בגיל 21, מה שדני היום ).

דני נתן משחק ראשון סולידי בסגל הנוכחי ועזר לקבוצה שלו לנצח והראה יותר אקטיביות ממה שהוא מראה בדכ - אין שום סיבה אובייקטיבית באמת לבקר את המשחק הזה כמו שאנחנו מבקרים אותו במשחק שבו הוא זורק מקסימום 4-5 זריקות ובסוף מסיים עם 2 נקודות מהעונשין.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 פברואר 2022, 05:08

משחק גרוע לאבדיה מול סקרמנטו כמעט מכל בחינה. לא מפספס הזדמנות לברוח מהכדור.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Runner30 » 13 פברואר 2022, 05:17

לא ברור.
מתנהל כאילו אין לו מה להוכיח
Runner30

הודעהעל ידי my man » 13 פברואר 2022, 08:20

אבדיה היה גרוע אבל ווס אנסלד יותר
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 13 פברואר 2022, 17:02

Runner30 כתב:לא ברור.

יש לו מעטפת שהיא איזור נוחות אחד גדול. אפס דחיפה למיקסום פוטנציאל ופיתוח אישי. החל מאבא שלו שהתראיין אתמול ואמר את המשפט הבא עליו:
יבואו ויגידו: 6 נקודות, 8 ריבאונדים ו-4 אסיסטים, זה משחק פושר? (אפשר להסיק מזה לבד למה כשדני התראיין אחרי משחקים חלשים שלו הוא נשמע מרוצה מהתפוקה שלו)

וכלה בסוכן, המאמן האישי וכל הקרובים אליו ששנה וחצי מספרים לו סיפורים ש"הכל מצויין ואתה בכיוון הנכון" אחרי אפס גרף שיפור התקפי מהרגע שהוא הגיע לליגה. לא פחות פוזישנים בלי ווסטברוק ולא בטיח. אפס שיפור. הוא אותו שחקן בהתקפה מאז אותו משחק אימון ראשון מול ברוקלין בשנה שעברה. היום זה בסה"כ היה תמונת מראה לכל העונה. בכל פעם שמוסרים לו כדור לייצר משהו הוא פשוט לא ידע מה לעשות וכשהוא כן ניסה ליצור זה היה נראה לא טבעי ומאולץ. מכדרר בלחץ, נפטר מהכדור כדי שיחזירו לו כשהוא בתנועה במקום לייצר בעצמו מכדרור, פלג הגוף התחתון שלו עדיין לא יציב והוא עושה את ה"בעיטה" המוזרה הזו כשהוא לוקח שלשות, שפת הגוף מזעזעת (הפסקתי לספור את הפעמים שהוא מוריד את הראש במהלך משחק), ולמרות שהוא שיחק היום עם סגל ג'י ליג, הוא שוב התנהל כמו אופציה חמישית בהתקפה. עם כמה שאני כועס על אנסלד ג'וניור, דני לצערי לא נותן לו שום סיבה לרצות שהוא יהיה במגרש מבחינה התקפית.

אין מילים לתאר כמה אני כועס על המעטפת שלו. הוא עוד ילד, ונאיבי, קשה לי להפיל יותר מדי אשמה עליו, אבל המעטפת סביבו אמורה לזהות עד כמה המשחק שלו לא מלוטש ולהציב לו את המאמנים הנכונים (מאמני סקילס ומאמנים מנטליים). לפני שנתיים התירוץ היה שהוא לא השתפר בכישורים בגלל נבחרת ועומס במכבי, השנה התירוץ היה הפציעה. מניח שבקיץ הקרוב כבר יהיה תירוץ חדש.

קיספרט כבר עם משחק שלישי העונה עם 20 נקודות. שחקן מוגבל בטירוף, לדעתי יותר מוגבל מדני, אבל לקח 16 זריקות היום. דני לא לקח כמות זריקות כזו באף משחק שלו באן בי איי.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 פברואר 2022, 18:45

~Box & 1~ כתב:
Runner30 כתב:לא ברור.

יש לו מעטפת שהיא איזור נוחות אחד גדול. אפס דחיפה למיקסום פוטנציאל ופיתוח אישי. החל מאבא שלו שהתראיין אתמול ואמר את המשפט הבא עליו:
יבואו ויגידו: 6 נקודות, 8 ריבאונדים ו-4 אסיסטים, זה משחק פושר? (אפשר להסיק מזה לבד למה כשדני התראיין אחרי משחקים חלשים שלו הוא נשמע מרוצה מהתפוקה שלו)

וכלה בסוכן, המאמן האישי וכל הקרובים אליו ששנה וחצי מספרים לו סיפורים ש"הכל מצויין ואתה בכיוון הנכון" אחרי אפס גרף שיפור התקפי מהרגע שהוא הגיע לליגה. לא פחות פוזישנים בלי ווסטברוק ולא בטיח. אפס שיפור. הוא אותו שחקן בהתקפה מאז אותו משחק אימון ראשון מול ברוקלין בשנה שעברה. היום זה בסה"כ היה תמונת מראה לכל העונה. בכל פעם שמוסרים לו כדור לייצר משהו הוא פשוט לא ידע מה לעשות וכשהוא כן ניסה ליצור זה היה נראה לא טבעי ומאולץ. מכדרר בלחץ, נפטר מהכדור כדי שיחזירו לו כשהוא בתנועה במקום לייצר בעצמו מכדרור, פלג הגוף התחתון שלו עדיין לא יציב והוא עושה את ה"בעיטה" המוזרה הזו כשהוא לוקח שלשות, שפת הגוף מזעזעת (הפסקתי לספור את הפעמים שהוא מוריד את הראש במהלך משחק), ולמרות שהוא שיחק היום עם סגל ג'י ליג, הוא שוב התנהל כמו אופציה חמישית בהתקפה. עם כמה שאני כועס על אנסלד ג'וניור, דני לצערי לא נותן לו שום סיבה לרצות שהוא יהיה במגרש מבחינה התקפית.

אין מילים לתאר כמה אני כועס על המעטפת שלו. הוא עוד ילד, ונאיבי, קשה לי להפיל יותר מדי אשמה עליו, אבל המעטפת סביבו אמורה לזהות עד כמה המשחק שלו לא מלוטש ולהציב לו את המאמנים הנכונים (מאמני סקילס ומאמנים מנטליים). לפני שנתיים התירוץ היה שהוא לא השתפר בכישורים בגלל נבחרת ועומס במכבי, השנה התירוץ היה הפציעה. מניח שבקיץ הקרוב כבר יהיה תירוץ חדש.

קיספרט כבר עם משחק שלישי העונה עם 20 נקודות. שחקן מוגבל בטירוף, לדעתי יותר מוגבל מדני, אבל לקח 16 זריקות היום. דני לא לקח כמות זריקות כזו באף משחק שלו באן בי איי.
מסכים עם הכל, אבל משהו אחד - מה שהמעטפת שלו מספרת לתקשורת זה לא בהכרח מה שנאמר לו בחדרי חדרים.
קשה לי להאמין שאבא שלו או הסוכן מרוצים מהתפוקה ההתקפית שלו. במיוחד זופר עם האופי הקשוח והלא מתפשר שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 13 פברואר 2022, 23:12

שמואל1 כתב:מסכים עם הכל, אבל משהו אחד - מה שהמעטפת שלו מספרת לתקשורת זה לא בהכרח מה שנאמר לו בחדרי חדרים.
קשה לי להאמין שאבא שלו או הסוכן מרוצים מהתפוקה ההתקפית שלו. במיוחד זופר עם האופי הקשוח והלא מתפשר שלו.

אנחנו לא באמת יכולים לדעת מה המעטפת אומרת לו, אבל המעשים של דני מדברים בפני עצמם. הוא מאוד עקבי בפסיביות שלו. לא זוכר אפילו משחק אחד שלו מאז שנחת בליגה שהוא בא להתפוצץ לאורך משחק שלם ולהשתיק את הספקנים. זה תמיד היה הבלחה של כמה דקות והסתפקות בזה. אתה גם רואה שההתנהלות שלו נשארת אותו הדבר לא משנה כמות החיסורים וחולשת הסגל. רק שחקן שהמעטפת שלו מכוונת אותו שהגישה שלו טובה יכול להתנהל ככה באופן כל כך עקבי. אחרת היינו רואים תנודתיות הרבה יותר גדולה- התפוצציות לצד נפילות. זה גם סה"כ מתיישר טוב עם הציטוט של זופי.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 פברואר 2022, 00:31

~Box & 1~ כתב:
שמואל1 כתב:מסכים עם הכל, אבל משהו אחד - מה שהמעטפת שלו מספרת לתקשורת זה לא בהכרח מה שנאמר לו בחדרי חדרים.

אנחנו לא באמת יכולים לדעת מה המעטפת אומרת לו, אבל המעשים של דני מדברים בפני עצמם. הוא מאוד עקבי בפסיביות שלו. לא זוכר אפילו משחק אחד שלו מאז שנחת בליגה שהוא בא להתפוצץ לאורך משחק שלם ולהשתיק את הספקנים. זה תמיד היה הבלחה של כמה דקות והסתפקות בזה. אתה גם רואה שההתנהלות שלו נשארת אותו הדבר לא משנה כמות החיסורים וחולשת הסגל. רק שחקן שהמעטפת שלו מכוונת אותו שהגישה שלו טובה יכול להתנהל ככה באופן כל כך עקבי. אחרת היינו רואים תנודתיות הרבה יותר גדולה- התפוצציות לצד נפילות. זה גם סה"כ מתיישר טוב עם הציטוט של זופי.
אולי. אני רק אומר שלא צריך להתרגש יותר מידי מציטוטים בתקשורת כי כמובן שהם כלפי חוץ ירצו לשדר עסקים כרגיל גם אם הם נותנים לו בראש מאחורי הקלעים. אבל אני מבין מה אתה אומר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 14 פברואר 2022, 10:21

מי אמר שיש לזופר אופי קשוח בכלל? בגלל החיקוי שלו בארץ נהדרת? בגלל המבטא שלו?
עידן

הודעהעל ידי מילוס » 14 פברואר 2022, 10:43

אני גם לא יודע כמה זה תפקידו של זופר אבדיה להיות האיש הרע שמנער אותו. הוא עדיין אבא של ילד בן 20 שמשוטט באמריקה.
בשביל זה יש לו צוות קטן סביבו, ויש לוויזארדס שורה של אנשי מקצוע, ויש לידו שחקנים מנוסים.. ובסוף בסוף הכל חוזר לדני ותלוי בדני.
דיברנו על סיטואציות עוד לפני הדראפט? עם כל הטראראם, כרגע הוא בסיטואציה המושלמת לדעתי. אין כוכבים, כנראה שאין ציפיות ענק לפלייאוף, יש נסיון של כמעט שנתיים בליגה, עלה לכיוון ה-30 דק' במשחק, כל התנאים. רוצה להוביל? קח, תוביל, אין מי שיפריע לך.
מילוס

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים