מילוס כתב:שמע, זה לא שחור ולבן. לא חושב שמישהו מצפה שיהיה ג'ה מוראנט, אבל זה לא אומר שזה תלוש לצפות ממנו להרבה יותר. יש אמצע.
זה שגם יאניס, אנונובי ואחרים התחילו לאט לא אומר שאבדיה יכול להיות אופטימי, כי הם לגמרי היוצאים מהכלל, ולמרות שאתה אומר שסטטיסטית ועובדתית הוא השתפר מהעונה שעברה, אני לא רואה לא את השיפור הסטטיסטי ולא את העובדתי.
סטטיסטית הוא קולע נקודה אחת יותר, דקות\זריקות\אחוזים\ריב\אס\איבודים - הכל די דומה, ואני גם לא רואה איך המאמן או החברים שלו לקבוצה סומכים עליו יותר. אפשר להגיד שהגנתית נראה שיש שיפור מסויים, אבל גם זה לא עניין עובדתי.
ואכן אין מה להשתולל מרוקי שנותן משחק של 20+ כשהנטס בהרכב חסר, אבל מתי אבדיה נתן משחק כזה עם ה-9000 היעדרויות שהיו לוויזארדס אורך ימיו? עזוב, מתי נתן משחק אחד מעולה מהתחלה ועד הסוף? מתי נתן יותר מ-3 משחקים סבירים ברצף? והיו לוויזארדס עשרות משחקים בהרכב חסר, זה לא שרק אתמול החל עידן חדש.
ואחרון חביב, אם השווית בינו לבין אחרים, אז אבדיה זורק 6 זריקות בממוצע (קריירה), חצי מהאצ'ימורה למשל. גם בנתון הזה אין העונה שיפור, ובטח שזה רחוק מלהיות מספיק.
ביחס למחזור הדראפט שלו, לא בטוח שהוא שווה היום יותר ממקום אי שם בסיבוב השני (יכול להיות שזה דווקא היה עושה לו שירות, אם כך היה בפועל).
"סטטיסטית הוא קולע נקודה אחת יותר, דקות\זריקות\אחוזים\ריב\אס\איבודים - הכל די דומה, ואני גם לא רואה איך המאמן או החברים שלו לקבוצה סומכים עליו יותר. אפשר להגיד שהגנתית נראה שיש שיפור מסויים, אבל גם זה לא עניין עובדתי."
הוא במהלך העונה הזו שיחק בקבוצה ששיחקה עם פחות פוזישנים מעונת הרוקי שלו (ווסטברוק אפקט ) וכמעט בכל פרמטר חוץ מהקליעה לשלוש הוא הראה שיפור מסויים - במיוחד כמו שציינת - ההגנה.
"ואחרון חביב, אם השווית בינו לבין אחרים, אז אבדיה זורק 6 זריקות בממוצע (קריירה), חצי מהאצ'ימורה למשל. גם בנתון הזה אין העונה שיפור, ובטח שזה רחוק מלהיות מספיק."
קריירה? אתה קורא לעונה וחצי באן בי איי אשכרה קריירה? חוץ מזה אתה יודע לאיזה וושינגטון רוי הגיע בכלל? תזכורת : זו אותה עונה שבה ידידנו ברטאנס נתן את העונה שבסופו של דבר נתנה לו את אחד החוזים הכי גרועים בליגה - להשוות את זה לקבוצה של ווסטברוק ושל ביל זה חתיכת הזייה ולהיררכיה שהלכה שם זה קצת מוזר. לרוי היה הרבה יותר קל להתפתח שלא לדבר שגם היה כמה שנים בקולג'ים ששם המטרה היא נטו לפתח שחקן בעוד שדני שיחק בקבוצה כמו מכבי שניצחון בה הוא מעל הכול (ואני חושב שכולנו נסכים פה שהיה עדיף שהיה הולך לקבוצה שבאמת תתמקד בו ).
"ביחס למחזור הדראפט שלו, לא בטוח שהוא שווה היום יותר ממקום אי שם בסיבוב השני (יכול להיות שזה דווקא היה עושה לו שירות, אם כך היה בפועל)."
זה בדיוק מה שאני מתכוון אליו כשאני אומר שאתם בהיסטריה. בבקשה - אני לא הולך לבקש ממך 30 שחקנים שיותר טובים מדני בדראפט - אני אבקש ממך לתת לי 20 כאלה- ואני גם בספק שבמקרה של דראפט חוזר הוא יוצא מהלוטרי כי מבחינה הגנתית הוא בין הטובים בדראפט וסך הכול שחקן קבוצתי,צעיר ועם פוטנציאל.
להיות שחקן בכללי ברמה גבוה של אול סטאר או אפילו חמישייה באן בי איי זה להיות יוצא מן הכלל - ולדני יש עדיין את הזמן ואת ההזדמנות להתפתח.