כדורסל מאירופה והעולם 22/23 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל מאירופה והעולם 22/23 V2

הודעהעל ידי Adam » 12 מאי 2023, 15:42

ועדיין מכבי מעדיפים את בלאט על פניו... מישהו שם פשוט עוצם עיניים.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 מאי 2023, 16:36

Rampel כתב:אחלה ים. אחלה פוטנציאל.

אבל אובייקטיבית, פטרוסב לא היה ראוי יותר?

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

הוא מעל הגיל, כבר בן 23.
זכאים שחקנים עד גיל 22 (נכון ל-1.7.2022)

המועמדים הרלוונטיים שהיו:
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... andidates/
אחדשיודע

הודעהעל ידי Rampel » 12 מאי 2023, 16:37

אחדשיודע כתב:
Rampel כתב:אחלה ים. אחלה פוטנציאל.

אבל אובייקטיבית, פטרוסב לא היה ראוי יותר?

הוא מעל הגיל, כבר בן 23.
זכאים שחקנים עד גיל 22 (נכון ל-1.7.2022)
טוב לדעת. ברכות לים.

חבל שלא נראה אותו אצלנו בקרוב.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי TAYO » 12 מאי 2023, 17:52

Adam כתב:ועדיין מכבי מעדיפים את בלאט על פניו... מישהו שם פשוט עוצם עיניים.
לדעתי עניין של זמינות ופחות של העדפה. למרות שקטש ספציפית מאד אוהב את בלאט.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי מרסר » 12 מאי 2023, 18:02

תמיר בלאט זה לא רק מקצועי זה גם ברמה שקטש פשוט אוהב את השחקן הזה עוד שגילה אותו במיזם שלו ושל דויד בלאט ''שחקן אמיתי'', עד כדי כך הוא מעריך אותו שהוא מחק את בר טימור שהיה בשיא שלו בהפועל ירושלים בשבילו מהרוטציה, אם לבלאט לא היה חוזה העונה באלבה ברלין הוא היה הרכש הראשון של הקיץ שעבר במכבי.
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 12 מאי 2023, 18:37

כל הכבוד לו באמת הישג מדהים, אבל צריך לומר את האמת, הוא לא היה יוצא דופן: 5.8 נק' למשחק ו-1.6 אסיסטים זה לא מדהים ומצית את הדמיון. הוא נבחר כי לא באמת הייתה לו תחרות.
אני רואה בטוויטר ובתקשורת עפים על זה ומזכירים שדונציץ ומירוטיץ זכו בזה בעבר, כאילו יש פה בכלל השוואה.
הוא תכף בן 23, זה לא באמת גיל צעיר במושגי כדורסל של היום וכדאי להפסיק להתייחס אליו בתור "ילד מוכשר".
לצורך העניין, ביינום הגיע בגיל שלו בתור רוקי באירופה והיה רכז ראשון בקבוצה הכי לחוצה באירופה, והשיג הרבה יותר.
omerk

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 מאי 2023, 19:46

נכון. התחרות העיקרית שלו על הפרס הייתה מול יוקובאיטיס (הליטאים מתרעמים שלא הוא זכה) מברצלונה, שגם הוא לא נתן עונה יוצאת דופן
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 12 מאי 2023, 20:52

מרסר כתב:

תמיר בלאט זה לא רק מקצועי זה גם ברמה שקטש פשוט אוהב את השחקן הזה עוד שגילה אותו במיזם שלו ושל דויד בלאט ''שחקן אמיתי'', עד כדי כך הוא מעריך אותו שהוא מחק את בר טימור שהיה בשיא שלו בהפועל ירושלים בשבילו מהרוטציה, אם לבלאט לא היה חוזה העונה באלבה ברלין הוא היה הרכש הראשון של הקיץ שעבר במכבי.

לקטש ולאמא של תמיר יש עסק משותף
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itai7 » 13 מאי 2023, 13:12

וולטר טבארס נבחר לשחקן ההגנה של היורוליג. שבר את שיא המפעל עם 84 חסימות
itai7

הודעהעל ידי omerk » 13 מאי 2023, 14:34

אני ממש מתנגד לדעה הזאת של חלק שבלאט הגיע רק בגלל נפוטיזם. אם היה מגיע מהליגה הישראלית או מוצנח לפה להיות רכז ראשון, סטייל מקל, אז הייתי אומר שיש פה משהו מסריח, אבל זה לא המצב.

לבלאט יש את החסרונות הברורים שלו, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא קנה לעצמו את המקום במכבי. סך הכל רכז מחליף לגיטימי כשלוקחים בחשבון שהוא גם ישראלי.

יש פה ישראלי שהוכיח את עצמו בתור שחקן לגיטימי ביורוליג והוא בגיל שאמור להיות השיא של ספורטאי. זה בדיוק הטייפ של הישראלים שאמורים להגיע למכבי. אם הוא היה אמריקאי יהודי שמכבי מאזרחים אז כולם היו מבסוטים מההחתמה.
omerk

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 מאי 2023, 14:47

אף אחד לא אומר שהוא פה רק בגלל נפוטיזם. הוא פה בגלל שיש לו תעודת זהות כחולה.

מדובר בשחקן שלנצח יהיה בנחיתות פיזית ברמת יורוליג. הוא מנהל משחק טוב, קולע טוב מבחוץ, אבל המגבלות הפיזיות הן תקרה שהוא לעולם לא יצליח לשבור.

אם היה בא על תקן רכז שלישי ותמורת הרבה פחות ממה שירוויח כאן, הייתי אומר שזה סביר. אבל בתור רכז שני? על חוזה של סביב המיליון דולר (מעריך)? כשאנחנו רואים כמה לורנזו חייב מישהו שיוריד ממנו עומס?

לא תודה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי JarJarBinx » 13 מאי 2023, 19:35

MTA2311 כתב:אף אחד לא אומר שהוא פה רק בגלל נפוטיזם. הוא פה בגלל שיש לו תעודת זהות כחולה.

מדובר בשחקן שלנצח יהיה בנחיתות פיזית ברמת יורוליג. הוא מנהל משחק טוב, קולע טוב מבחוץ, אבל המגבלות הפיזיות הן תקרה שהוא לעולם לא יצליח לשבור.

אם היה בא על תקן רכז שלישי ותמורת הרבה פחות ממה שירוויח כאן, הייתי אומר שזה סביר. אבל בתור רכז שני? על חוזה של סביב המיליון דולר (מעריך)? כשאנחנו רואים כמה לורנזו חייב מישהו שיוריד ממנו עומס?

לא תודה.

איזה מיליון דולר??? לא קרוב לזה
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Adam » 13 מאי 2023, 20:13

JarJarBinx כתב:
MTA2311 כתב:אף אחד לא אומר שהוא פה רק בגלל נפוטיזם. הוא פה בגלל שיש לו תעודת זהות כחולה.

לא תודה.

עם מס של 100% אני לא אתפלא שזה אכן יגיע ל1M.
אבל אני חושב שיציעו לו יותר באיזור ה350K-400K, כמו שסורקין מרוויח בעצם (שזה גם כן מס כפול).

חשוב להגיד שבלאט לגמרי שחקן יורוליג לגיטימי בעיניי. יכול להיות רכז שני בקבוצות מסוימות שאינן מכבי. אבל הוא לא מתאים למה שיש לנו פה. הוא לא משלים טוב את השחקנים החתומים של הקו האחורי. תתארו לכם פתאום בחמישייה ביורוליג את ג'ונדי + בלאט ביחד. זאת נחיתות פיזית מטורפת.
דווקא מדר, שנתן מספרים פחות טובים מבלאט, הרבה יותר מתאים למה שיש לנו כאן. מעבר לזה, הוא גם הוכיח את עצמו כשחקן רוטציה בקבוצת פלייאוף (בשונה מבלאט).
אני חושב שבגלל זה אנשים מתבאסים על בלאט, כי גם הוא וגם מדר יהיו פנויים בקיץ.
מצד שני, אני לא רואה את מדר מסכים להגיע לכאן. אני בטוח שפרטיזן תשמח להשאיר אותו / קבוצת יורוליג אחרת תיקח אותו. לעומת זאת, אני בספק אם בלאט יישאר ביורוליג עונה הבאה במידה והוא מחליט שלא לבוא למכבי, ולכן אני חושב שכן יש לו אינטרס לחתום כאן.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי מרסר » 13 מאי 2023, 20:18

סשה וזנקוב צפוי לעבור לסקרמנטו בעונה הבאה.

כוכב אולימפיאקוס שצפוי להיבחר ל-MVP של היורוליג יעשה את קפיצת המדרגה לקינגס, ששלחו נציגים וביניהם המאמן מייק בראון ליוון כדי לצפות בו מקרוב.

https://sports.walla.co.il/item/3578378 ... cialbutton
מרסר

הודעהעל ידי אדם » 13 מאי 2023, 20:31

בעיני הולך להיות כשלון גדול וזנקוב באנביאי ,טיול מיותר אבל אולי כסף גדול ויכול לפה בכסף גדול יותר
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 מאי 2023, 21:20

JarJarBinx כתב:

לא תודה.

החוזה שלו ככהנ יהיה בין 400-500 אלף לעונה, שזה 800-מיליון ברוטו.

המון כסף בשביל מכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 13 מאי 2023, 21:34

MTA2311 כתב:
JarJarBinx כתב:

לא תודה.

החוזה שלו ככהנ יהיה בין 400-500 אלף לעונה, שזה 800-מיליון ברוטו.

המון כסף בשביל מכבי.

כמה הוא מקבל באלבה?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי משה » 13 מאי 2023, 21:34

לא תודה.

גם קאמפסו בנחיתות פיזית תמידית והוא אחד הגארדים הטובים ביבשת. ועדיין, לא חושב שהוא מנהל משחק טוב, הוא מאבד המון, זורק שלשות שלא קשורות לכלום המון פעמים, לא רוצה אותו פה.
משה

הודעהעל ידי itai7 » 14 מאי 2023, 14:07

בארצוקס זכה במאמן השנה ביורוליג
itai7

הודעהעל ידי omerk » 14 מאי 2023, 14:47

Adam כתב:
JarJarBinx כתב:

לא תודה.

עם מס של 100% אני לא אתפלא שזה אכן יגיע ל1M.
אבל אני חושב שיציעו לו יותר באיזור ה350K-400K, כמו שסורקין מרוויח בעצם (שזה גם כן מס כפול).

חשוב להגיד שבלאט לגמרי שחקן יורוליג לגיטימי בעיניי. יכול להיות רכז שני בקבוצות מסוימות שאינן מכבי. אבל הוא לא מתאים למה שיש לנו פה. הוא לא משלים טוב את השחקנים החתומים של הקו האחורי. תתארו לכם פתאום בחמישייה ביורוליג את ג'ונדי + בלאט ביחד. זאת נחיתות פיזית מטורפת.
דווקא מדר, שנתן מספרים פחות טובים מבלאט, הרבה יותר מתאים למה שיש לנו כאן. מעבר לזה, הוא גם הוכיח את עצמו כשחקן רוטציה בקבוצת פלייאוף (בשונה מבלאט).
אני חושב שבגלל זה אנשים מתבאסים על בלאט, כי גם הוא וגם מדר יהיו פנויים בקיץ.
מצד שני, אני לא רואה את מדר מסכים להגיע לכאן. אני בטוח שפרטיזן תשמח להשאיר אותו / קבוצת יורוליג אחרת תיקח אותו. לעומת זאת, אני בספק אם בלאט יישאר ביורוליג עונה הבאה במידה והוא מחליט שלא לבוא למכבי, ולכן אני חושב שכן יש לו אינטרס לחתום כאן.

אתה בטוח שמדר פנוי בקיץ? ממה שאני זוכר, וגם מגוגל עכשיו, בזמנו הוא חתם על חוזה 3 שנים וכרגע סיים את השנה השנייה שלו. אם הוא באמת פנוי בקיץ, זה ממש משונה שהשם שלו אפילו לא עולה בתור אופציה.

דווקא היה איזה ראיון ממש מזמן שהוא רמז שכן היה שמח להגיע למכבי מתישהו. הזכיר את האווירה בהיכל או איזה שיט כזה לא זוכר כבר מה בדיוק. לא נראה לי שזה מקרה תומר גינת.

להיות ישראלי במכבי, בהנחה שאתה פקטור ביורוליג, זה דווקא ממש אחלה וחיים נוחים בסך הכל: אתה מרוויח כסף טוב, אין כמעט אינטנסיביות בליגה המקומית, גר במדינה שלך עם החברים והמשפחה, המקום עבודה שלך יותר יציב כי פחות סביר שבתור ישראלי אתה תחתך, ועל הדרך אתה מקבל צ'אנס ביורוליג בקבוצה שמתיימרת להיות תחרותית וכמובן שלהיות ישראלי אהוב בהיכל זה משהו מאד מיוחד וכיף. בתור זר אתה שכיר חרב והיחס הוא בהתאם.
omerk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־31 אורחים