דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

הודעהעל ידי גיא » 16 אפריל 2026, 11:11

זוכרים איך קראנו לו עציץ כאשר הוא היה עומד בפינה ומסיים עם 6 או 9 נקודות?
כמה זמן הוא ישב על ה - 6 נקודות האלה...
זה מראה כמה סיטואציה ומאמן יכולים להשפיע על שחקן - וזה שיעור טוב בכלל לכל אחד בחיים.
גיא

הודעהעל ידי עידן » 16 אפריל 2026, 12:32

גיא כתב:זוכרים איך קראנו לו עציץ כאשר הוא היה עומד בפינה ומסיים עם 6 או 9 נקודות?
כמה זמן הוא ישב על ה - 6 נקודות האלה...
זה מראה כמה סיטואציה ומאמן יכולים להשפיע על שחקן - וזה שיעור טוב בכלל לכל אחד בחיים.

זה הרבה מעבר לסיטואציה ומאמן. הוא עבד קשה מאוד כל קיץ וגם במהלך העונה יש הרבה דיווחים על כך שהוא הראשון שהיה מגיע להתאמן והאחרון שהיה עוזב את המגרש.
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 16 אפריל 2026, 14:26

נכון, זה גם ניכר.
השליטה שלו בגוף, בכדור, הפיזיות שלו, הטכניקליות שלו והיכולת שלו להגיע לכל מקום בטבעת - אומנות שדורשת גם המון כישרון, אבל גם המון עבודה קשה. זה לא יכול לבוא במקום.
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 16 אפריל 2026, 15:38

יש לדני יכולות של רכז, כי שיחק בעמדת רכז עד גיל 16.

יש לו גם עבודת רגלים טובה מאוד, וזה לדעתי אפשר ליחס לעובדה שעד כיתה ד' הוא בכלל היה מתאמן בכדורגל, ולא בכדורסל. כמובן, אי אפשר להיות בטוח בטענה הזאת, אבל אני יודע שיש הרבה כדורסלנים שבילדות התחילו בכדורגל, (ועברו לכדורסל רק כאשר החלו לגבוה מעל הממוצע), ולכולם יש עבודת רגלים מצוינת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 16 אפריל 2026, 20:44

בנבא קיבלו את הערעור של קאנינגהאם ודונצ'יץ', והם יהיו זכאים לפרסי סוף העונה למרות שלא הגיעו ל-65 משחקים.

הסיכוי הנמוך גם ככה של דני להיכנס לחמישיות העונה ירד עוד יותר.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 17 אפריל 2026, 02:52

לא הייתי פה הרבה זמן בגלל עבודה (שגם היא סוג של בעקבות דני) אז אתן נקודת מבט אישית קטנה.
דני הביא את מכביסטיות לפורטלנד, את הווינריות, הלחימה, המשחק הקבוצתי ולעשות הכל בשביל המשחק.
לפני דני זאת הייתה קבוצה שלא מוסרת, לא שומרת והולכת ראש בקיר כל המשחק, מאז שהוא הגיע לשם הוא פשוט שינה הכל (קשה לומר שלבד אבל מגיע לו את רוב הקרדיט). שמשחקים של מכבי בשנים האחרונות פשוט בלתי ניתנים לצפיה (בגלל דָּנִי) ואני פשוט הפסקתי לצפות, בשבועיים האחרונים החזירו אותי 12 שנים אחורה. כוכב, אוסלסטאר, סופרסטאר, him, מלך... אין מספיק מילים לתאר את מה שהוא עשה בשבועיים האחרונים ושככה מכבי נראת, אין לי מה לומר לו חוץ מתודה ושימשיך להראות לכל העולם מי זה דני פאקינג אבדיה.
לדעתי דני ופורטלנד עשו את שלהם העונה, גם אם הם יובסו 4 משחקים זה לא משנה כלום, הם עלו על הציפיות והוכיחו מה הם שווים ומפה הכל זה בונוס.

אגב הערה נוספת, הוא בהחלט הראה לעולם מי זה דני אבדיה, ביום שהיה משחק שהלך להארכה עם 2 סלי ניצחון ולמאלו שפצע במכוון את באם, דני היה הנושא הכי חם בNBA למשך יומיים וחצי. הוא השתיק מלא מבקרים ובאמת הראה לכולם מה הוא שווה. זה הPR הכי טוב שהוא יכל לעשות לעצמו אחרי העונה הזאת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], מרסר ו־12 אורחים