פדרמן בישראל היום

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

פדרמן בישראל היום

הודעהעל ידי NY boy » 23 אפריל 2012, 23:11

http://digital-edition.israelhayom.co.i ... %2F04%2F24

ראיון מעניין וקצת מדאיג.

הדברים העיקריים לגביי כמה מהשחקנים:
בלו - לא יהיה פה בשנה הבאה
לאנגפורד - כנראה גם כן.
סופו - אם הצוות המקצועי ירצה יהיה
הנדריקס - טוען שאם ירצו יהיה.
NY boy

Re: פדרמן בישראל היום

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 23:29

NY boy כתב:http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/Default.aspx?href=ITD%2F2012%2F04%2F24

ראיון מעניין וקצת מדאיג.

הדברים העיקריים לגביי כמה מהשחקנים:
בלו - לא יהיה פה בשנה הבאה
לאנגפורד - כנראה גם כן.
סופו - אם הצוות המקצועי ירצה יהיה
הנדריקס - טוען שאם ירצו יהיה.

הכי מדאיג: "אם זה תלוי בי אוחיון יהיה הרכז הראשון".
בנוסף, הוא מעביר ביקורת קשה על היחס של בלאט לפאפאס וטוען שזה דומה להשפלה שפיני גרשון עשה לשאראס מול ההורים שלו ולהתנהגות של גרשון בניו יורק.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 24 אפריל 2012, 00:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 אפריל 2012, 00:07

אני מהקבוצה פה של אלה שקופצים להגן על פדרמן בקשר לכספים אבל הפעם הוא הגזים עם הביקורת הגלויה שלו על בלאט..אמר שם כמה מילים מכוערות מאוד..
מה שהכי הקפיץ לי את הפיוז היה הדבר הזה
מה שקרה עם פפאלוקאס היה מאוד קרוב למה שהיה עם גרשון בניו יורק, ואנחנו לא ניתן לזה לעבור.

באמת? לא לשתף שחקן בן 35 שכבר הרבה מעבר לשיא שווה לבושה שהייתה ב-MSG? פדרמן..סתום..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אפריל 2012, 03:43

אם יש משהו שלמדתי לאורך השנים זה לא להאמין לפדרמן .
הבן אדם אלוף באילטורים ותרוצים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי misha » 24 אפריל 2012, 04:39

לינק ישיר: http://www.israelhayom.co.il/site/newsl ... 24.04.2012

כן, גם אני חשבתי שהביקורת של פדרמן הייתה מוגזמת. אפשר להתווכח האם פאפא היה צריך לשחק יותר או לא, אבל זה ממש לא דומה למה שהיה ב-MSG. מקרים שונים לגמרי.
ובכלל, לא חייבים לשפוך הכל בעיתונים. תסגרו את הדברים בארבע עיניים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 אפריל 2012, 05:01

מה מדאיג בראיון הזה ? אתם עדיין לא מכירים את פדרמן ושיטת פדרמן ?

בקיצור הוא אומר כך - בשנה הבאה רק שתי ליגות ( אין אדריאטית, לא מאמין שיעזבו את ליגת קופל ).

בלו בטוח לא יהיה בסגל.
ללאנגפורד יש הצעות גבוהות יותר והוא לא ישאר.
לסופו לא יציעו להישאר לפי האופציה שיש לו ולכן גם הוא הולך בדרך כל בשר.
דווקא עם הנדריקס יש סיכוי.

מסתבר שפדרמן אוהב להפסיד אם מפסידים כמו השנה, לא בדיוק האתוס המכביסטי, אלו דברים שמזרחי אף פעם לא היה אומר.

חוץ מזה גם אני לא אהבתי את הירידה על בלאט, מדוע לא לסגור את הדברים האלו בחדר סגור ? פדרמן שורף את כל המאמנים במכבי בגלל האגו הגדול שלו.
זו גם הסיבה שאף פעם לא יצטרף משקיע רציני למכבי . קונטרול פריק.

ד"א, שימו לב למה שהוא אומר על דור ההמשך - אני ושאר ההנהלה לא אוהבים להפסיד כסף, אבל הדור החדש בהנהלה אפילו יותר - הם מסוגלים להתווכח על 30 אלף דולר מה שאנחנו החלקנו.
עכשיו תתחילו לפנטז על כל מיני שחקנים. ;)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי aribari24 » 24 אפריל 2012, 05:31

אם הייתי בלאט גם אני לא הייתי עובר על זה בשקט...
aribari24

הודעהעל ידי jol9 » 24 אפריל 2012, 06:26

די מגעיל האמת... אפילו לא בא לי לקרוא את זה.

דור המנהלים החדש הזה מזכיר לי קצת התנהלות של מפלגת הבעת' בסוריה... מה הקשר של הבנים של, לניהול?
שיחקו קצת מנג'ר וחושבים שהם יכולים לנהל קבוצת כדורסל?

אם כבר יש מקום לצביקה במכבי, אז זה בשביל לחזק את שמעון ולהפוך חלק מההנהלה הבכירה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 אפריל 2012, 06:37

סה"כ, לא ראיון כזה גרוע וגם אין בו משהו שמחדש לנו יותר מדי.
אישית, אותי קצת מדאיגה הגישה שפדרמן מציב בנוגע לשיתוף שחקנים היא אינה מקצועית בעליל; נראה שלפי התפיסה שלו שחקן יזכה לדקות משחק רק אם הוא שחקן אהוב ו/או אם הוריו באים לראות אותו. כנראה שנושא זה לא מתקשר אצלו להחלטות מקצועיות.

את לנגפורד כנראה לא נצליח להשאיר וגם בלו בדרך החוצה, אך כאמור, זה לא בדיוק חדש וגם אין כאן את מי להאשים.
נראה שהולכים לרענן קצת את השורות בעונה הבאה ולדעתי, מדובר דוקא בצעד מבורך.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 24 אפריל 2012, 10:43

חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, לא ראיון כזה גרוע וגם אין בו משהו שמחדש לנו יותר מדי.
אישית, אותי קצת מדאיגה הגישה שפדרמן מציב בנוגע לשיתוף שחקנים היא אינה מקצועית בעליל; נראה שלפי התפיסה שלו שחקן יזכה לדקות משחק רק אם הוא שחקן אהוב ו/או אם הוריו באים לראות אותו. כנראה שנושא זה לא מתקשר אצלו להחלטות מקצועיות.

את לנגפורד כנראה לא נצליח להשאיר וגם בלו בדרך החוצה, אך כאמור, זה לא בדיוק חדש וגם אין כאן את מי להאשים.

למה העזיבה של לאנגפורד הוא צעד מבורך?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אפריל 2012, 10:47

איזה בנאדם דוחה יש לנו במערכת..
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 24 אפריל 2012, 11:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 אפריל 2012, 10:51

jol9 כתב:

לא אמרתי שעזיבת לנגפורד היא צעד מבורך, אלא צעד צפוי.
אני חושב שרענון השורות הוא דבר מבורך. הקונספט של הקבוצה הנוכחית פשוט נראה בעיניי כלא טוב. יש לא מעט שחקנים שצריכים להחליף וחלק מהם כבר עזב או נמצא עם רגל אחת מחוץ לקבוצה.

חוץ מזה, ייתכן שיביאו מישהו טוב יותר או מתאים יותר מלנגפורד. באמת שאי-אפשר לדעת ולא צריכים להבהל מכל שינוי בסגל.
בזמנו, לא חשבו שמכבי תוכל למצוא מחליפים לשחקנים כמו האפמן וקטש ולבסוף היא דוקא הצליחה בגדול. לכל שחקן יש תחליף.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 24 אפריל 2012, 11:00

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

אני חושב שרענון השורות הוא דבר מבורך. הקונספט של הקבוצה הנוכחית פשוט נראה בעיניי כלא טוב. יש לא מעט שחקנים שצריכים להחליף וחלק מהם כבר עזב או נמצא עם רגל אחת מחוץ לקבוצה.

חוץ מזה, ייתכן שיביאו מישהו טוב יותר או מתאים יותר מלנגפורד. באמת שאי-אפשר לדעת ולא צריכים להבהל מכל שינוי בסגל.
בזמנו, לא חשבו שמכבי תוכל למצוא מחליפים לשחקנים כמו האפמן וקטש ולבסוף היא דוקא הצליחה בגדול. לכל שחקן יש תחליף.

חביב, הבעיה מתחילה כשבכל שנה ושנה אתה אומר את אותו הדבר, שאפשר להביא תחליפים לשחקנים שיש בסגל וזה אפילו מבורך.
ככה לא נתקדם לשום מקום.

לא סתם פאו, בארסה וצסקא שולטות באירופה. לא רק הכסף מדבר אצלן (כי כסף יש גם לריאל וגם לטורקיות). יש לקבוצות האלה יכולת
לשמור על יציבות בסגל לפחות בכל מה שקשור בשחקנים שהרשימו ונמצאו מתאימים למערכת.
בעוד הן עושות את זה, ולוקחות תארי יורוליג, אנחנו נצמדים לקונספט שבו "לכל שחקן יש תחליף" וש"ריענון השורות הוא צעד מבורך".
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 אפריל 2012, 11:35

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

חביב, הבעיה מתחילה כשבכל שנה ושנה אתה אומר את אותו הדבר, שאפשר להביא תחליפים לשחקנים שיש בסגל וזה אפילו מבורך.
ככה לא נתקדם לשום מקום.

לא סתם פאו, בארסה וצסקא שולטות באירופה. לא רק הכסף מדבר אצלן (כי כסף יש גם לריאל וגם לטורקיות). יש לקבוצות האלה יכולת
לשמור על יציבות בסגל לפחות בכל מה שקשור בשחקנים שהרשימו ונמצאו מתאימים למערכת.
בעוד הן עושות את זה, ולוקחות תארי יורוליג, אנחנו נצמדים לקונספט שבו "לכל שחקן יש תחליף" וש"ריענון השורות הוא צעד מבורך".

דוקא הגישה הזו הובילה את מכבי ללא מעט הישגים.
בעונה שעברה מכי החליפה כמעט את כל החמישיה, עשתה לא מעט מהפכות בקו הקדמי, החליפה רכז ראשון ועל הדרך גם את המאמן, והפכה מקבוצה אפרורית שעפה ברבע הגמר היורוליג ומפסידה את האליפות בארץ, לסגנית אלופת אירופה ודאבליסטית בארץ ועוד עשתה זאת בהרכב חסר. צריך להזכיר שבאותו קיץ ביכו את עזיבתם של פישר (שברמה העבודתית, התגלה כאחד הסנטרים היותר גרועיםשהיו למכבי) ואנדרסון שלא הצליח להגיע לשום הישג משמעותי ביורוליג.
גם ב2008, 2004 ו2000, מכבי עשתה לא מעט שינויים בסגל ומצאה את עצמה בגמר היורוליג או אפילו כאלופת אירופה.

אגב, אני תוהה מדוע אתה טוען שבארסה שולטת ביבשת.
מה כבר הקבוצה הזו עשתה ב13 השנים האחרונות? בתקופה זו היא זכתה רק פעמיים ביורוליג והתקשתה מאוד לחבר שני פיינל-פורים רצופים. על הדרך היא גם הודחה פעמיים על-ידי מכבי בשלבים מכריעים (אותה מכבי שעשתה הרבה שינויים בסגל) וגם הספיקה להפסיד כמה אליפויות מקומיות (בסדרה ולא בפיינל-פור).
מה מכבי עשתה בשנים האילו? זכתה 3 פעמים ביורוליג וגם הגיעה לשלושה פיינל-פורים ברצף ואף עשתה זאת פעמיים . באותה תקופה, מכבי גם לא הפסידה שום תואר מקומי שהכורע בסדרה. אין אף קבוצה באירופה (חוץ מפאו ואולי גם צסקא) שהגיעו לכזה הישג בשנים הללו. לא סיינה שמשמרת את סגלה מעונה לעונה, לא ויטוריה עם כל השושלות מתחיל העשור הקודם, לא ריאל מדריד שבכלל לא התקרבה להישגים הללו וכאמור, גם לא ברצלונה שלאורך כל התקופה הזו נהנתה מתקציב עצום (גדול בהרבה מזה של מכבי), הצליחו להגיע לכאלו השגים וזאת עובדה מוצקה.

גם פאו היתה יכולה לעשות הרבה יותר מהסגל והתקציב שלה. עם כל הכסף, השמות הנוצצים, המאמן הותיק והמסורת, היא לא הצליחה לייצר שושלת מרשימה בשנים האחרונות והתקשתה מאוד לחבר שני פיינל-פורים רצופים וספק מאוד גדול אם היא תצליח לזכות העונה שוב בגביע הנכסף. מקבוצה כזו צופה להרבה יותר.

בכל מקרה, מכבי לא נופלת רחוק מן הקבוצות הגדולות של אירופה ועל חלקן כאמור, היא דוקה עולה ואפילו די בהרבה. למרות הנחיתות התקציבית, מכבי היא אחת מבין שלושת הקבוצות המצליחות ביותר באירופה ב13 השנים האחרונות וזאת בעיקר בזכות רכש נכון ותחלופת שחקנים. לא מעט פעמים מכבי ידעה לאתר שחקנים לפני פריצה וזה בדיוק היה הדבר שהווה שפן שנשלף מן הכובע והיה לשובר שוויון בין מכבי לקבוצות הגדולות שהעדיפו לשפוך מליוני דולרים על שחקנים פחות טובים.

חוץ מזה, אני לא רואה מה הטעם לשמר את רוב הסגל הקיים.
האם שחקנים כמו בורשטיין, פאפאלוקאס, שייר ומאלט (שכבר הספיקו לעזוב), הם אילו שיקחו אותנו לפיינל-פור? האם סופו באמת יזכה לברך חדשה ויחזור להיות אותו סופו של השנה שעברה? האם סמית' באמת יראה את אותה יכולת כמו בסדרה מול פאו בעונה הבאה? האם כדאי להשאיר את יוגב בתור רכז ראשון?
כמו שלי זה נראה, השארות עם המצב הקיים היא הימור הרבה יותר גדול מאשר נסיון לרענן את הסגל ולבצע תחלופת שחקנים.
אישית, הסגל של השנה נראה בעיניי די בינוני ואפור. הוא אמנם טוב יותר מזה שהיה כאן לפני שנתיים וגם הצליח להביא את מכבי מרחק נגיע מן הפיינל-פור, אבל אני לא מזהה בסגל הזה יותר מדי שחקנים שבאמת שייכים לרמות הגבוהות של אירופה או כאלו שיכלו לתת תפוקה משמעותית מול קבוצות כמו ברצלונה או צסקא.
פרט לשחקנים הישראלים (חוץ מבורשטיין) כל השחקנים בסגל הזה נראים לי ברי החלפה. הייתי מאוד שמח אם לנגפורד ישאר, אבל גם לו ניתן למצוא תחליף. למרות שאני מאוד מחבב אותו, אני לא חושב שמכבי תעשה בשכל אם תשלם לו סכומים מופקעים. אולי כדאי לבחור בקונספט אחר בכל הנוגע לקו האחורי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 24 אפריל 2012, 12:00

שני דברים חיוביים על פדרמן הם הכנות המדהימה שלו וכן החשיבות הרבה שהוא נותן לתרבות של המועדון ולא רק להישגים.
מעבר לכך, הראיון הזה לא ממש מעודד, מכמה סיבות:
1. הקבוצה עוברת לניהול של שני חבר'ה צעירים שאין להם שום נסיון ניהולי ובוודאי לא נסיון בניהול קבוצות ספורט, אלא עוברים כרגע סטאז' על חשבון הקבוצה במשחק הג'נרל מנג'ר.
2. לא רק הבנים של פדרמן ורקנאטי מעורבים בקבוצה אלא שמסתבר שגם הנכד של פדרמן חווה את דעתו על שחקנים.
3. פדרמן מגזים לחלוטין בזובור הציבורי שהוא עושה לדייויד בלאט, מאמן נהדר שכבר שנתיים מקבל בעיקר מקלות בגלגלים מההנהלה ולמרות זאת מצליח להצעיד את הקבוצה להישגים נהדרים. במקום לומר לו תודה רבה על ההישגים שלו פדרמן לא מתבייש להשוות ספסול של פאפאס אחרי סדרת איבודים רשלניים לבושות שפיני עשה במדיסון סקוור גארדן? אחרי זה מישהו מתפלא שבלאט לא מעוניין ששאראס יחזור לכאן?
4. מטריד אותי שמבחינת פדרמן עלויות אבטחה של אוהדים קודמים להישגים של הקבוצה. כלומר, הוא מרוצה שהקבוצה לא עלתה לפיינל פור בגלל שזה היה עולה לו עוד כסף.
5. פדרמן מעוניין שאוחיון יהיה הרכז הראשון ואנחנו הרי יודעים מי מחליט במכבי ולכן די ברור שלא נראה כאן רכז רציני לצידו של אוחיון.

אני דווקא מסכים עם פדרמן בנושא הפיינל פור בליגה. הרבה יותר חשוב מבחינת מכבי זה נושא הזרים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 אפריל 2012, 12:15

קודי כתב:5. פדרמן מעוניין שאוחיון יהיה הרכז הראשון ואנחנו הרי יודעים מי מחליט במכבי

ולכן בלאט וגודס יביאו רכז זר כמו שכבר הם אמרו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אפריל 2012, 12:29

ראיון פשוט מגעיל(ירידות על בלאט),דפוק(נשאר בליגה גם אם הפיינל פור ישאר)ומעצבן(אוחיון רכז ראשון,טוב שהבן שלי מבטל עסקאות בגלל 30 אלף דולר) שלו
אני ממש לא אוהב אותו בלשון המעטה,אולי היינו צריכים להשאיר דווקא את כץ?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 אפריל 2012, 13:20

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19635.html

עכשיו כבר ברור שהטמטום של פדרמן יצר עימות עם בלאט ואם פדרמן אומר משהו כמו "אני מקווה שההגיון הבריא יגבר" זה אומר שלבלאט כבר יש מחשבות שניות באשר להמשך העבודה במכבי, והאמת היא שבמידה רבה של צדק. אחרי שבלאט שוכב על הגדר בשביל ההנהלה, מחפה על הטעויות שלה, עסוק בלתקן את ההנחתות שהוא חוטף (רכז זמני, אדריאטית ועוד) ועושה עבודת אימון מדהימה הוא צריך לחטוף זובור פומבי משפיל שכזה? אפילו פיני גרשון לא חטף כזה דבר בזמן שהוא רמס את כבוד המועדון, אז דווקא לבלאט זה מגיע? בושה וחרפה.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 24 אפריל 2012, 13:45

קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119635.html

עכשיו כבר ברור שהטמטום של פדרמן יצר עימות עם בלאט ואם פדרמן אומר משהו כמו "אני מקווה שההגיון הבריא יגבר" זה אומר שלבלאט כבר יש מחשבות שניות באשר להמשך העבודה במכבי, והאמת היא שבמידה רבה של צדק. אחרי שבלאט שוכב על הגדר בשביל ההנהלה, מחפה על הטעויות שלה, עסוק בלתקן את ההנחתות שהוא חוטף (רכז זמני, אדריאטית ועוד) ועושה עבודת אימון מדהימה הוא צריך לחטוף זובור פומבי משפיל שכזה? אפילו פיני גרשון לא חטף כזה דבר בזמן שהוא רמס את כבוד המועדון, אז דווקא לבלאט זה מגיע? בושה וחרפה.

באמת מטומטם. מה משך אותו בלשון?? למה לעלות את הדברים האלה עכשיו לפני הפיינל פורים?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 אפריל 2012, 13:47

jol9 כתב:
קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119635.html

באמת מטומטם. מה משך אותו בלשון?? למה לעלות את הדברים האלה עכשיו לפני הפיינל פורים?

למה אנחנו באים בטענות לגרינוולד אם יש אחד כזה בתוך הקבוצה...
קודי

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־34 אורחים