המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:דווקא נראה לי ששאר הקבוצות בליגה אמורות לאהוב את ההצעה. מה רע בעוד 3 משחקי בית מול הקבוצות הכי חזקות בליגה?
בלאט בחוצפתו, מדבר על האפשרות שמכבי תשחק בשתי ליגות ומשאיר את התשובה על אילו שתיים הוא מדבר פתוחה. אם זה לא איום מה כן?
מכבי ת"א הרשמית, לא הגיבה עד היום על החרם שהטילו חלק קטן מאוהדי הקבוצה על הפיינל-פור. מכבי, זו שיש לה מה להגיד בכל נושא, תומכת בשתיקה בחרם שבא לפגוע בליגה בה היא משחקת.
מכבי אלקטרה ת"א הוא מועדון כדורסל מפואר. למעשה המפואר ביותר באירופה ולכן כדאי ואולי הגיע הזמן, יתעסקו שם בכדורסל ובניהול הקבוצה הנהדרת שלהם, הם טובים בזה וישאירו לאחרים את ניהול הליגה כולה.
חנו'ש כתב:לא ברור לי מה מכבי מנסה להשיג בהמצאת השיטה הדי דבילית הזו.
הקבוצות האחרות יעדיפו לחזור לסדרות מאשר לעבור לשיטה הזו שתמחוק לחלוטין את הסיכויים שלהם לקחת אליפות.
סדרה לפחות נותנת להם איזשהוא סיכוי לקחת אליפות.
בכלל אני אף פעם לא מצליחה להבין את השטות הזו של להמציא כל מיני שיטות מטומטמות במקום פשוט ללכת על מה שעובד כל כך יפה בכל העולם.
למה תמיד יש כאלה שחושבים שהם הכי חכמים בעולם והם ימציאו מחדש את הגלגל.
קודם קופל ולוזון ועכשיו גם מכבי מצטרפת?? איזו שטות....
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא ברור לי מה מכבי מנסה להשיג בהמצאת השיטה הדי דבילית הזו.
הקבוצות האחרות יעדיפו לחזור לסדרות מאשר לעבור לשיטה הזו שתמחוק לחלוטין את הסיכויים שלהם לקחת אליפות.
בכלל אני אף פעם לא מצליחה להבין את השטות הזו של להמציא כל מיני שיטות מטומטמות במקום פשוט ללכת על מה שעובד כל כך יפה בכל העולם.
זה מה שנקרא ''הכי פחות גרוע''
אם יודעים שלא יכולה להיות פה שיטה הגיונית ונורמלית אז הולכים על הכי פחות גרוע
אני גם לא מבינה פה את האדישות לדברים הבזויים שנכתבו באתר המנהלת
ציפיתי פה שאנשים ייכעסו והתאכזבתי
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא ברור לי מה מכבי מנסה להשיג בהמצאת השיטה הדי דבילית הזו.
זה מה שנקרא ''הכי פחות גרוע''
אם יודעים שלא יכולה להיות פה שיטה הגיונית ונורמלית אז הולכים על הכי פחות גרוע
אני גם לא מבינה פה את האדישות לדברים הבזויים שנכתבו באתר המנהלת
ציפיתי פה שאנשים ייכעסו והתאכזבתי
רק את עדיין מתעצבנת מהמפגרים האלה.
רובינו כבר הפסקנו לייחס חשיבות לשטויות שיוצאות להם מהפה.
אולי מכבי מנסה להמציא שיטה כל כך דפוקה שתגרום לשאר הקבוצות להגיד שאם כבר אז במקסימום הם מוכנים לחזור לשיטת סדרות רק לא השיטה שמכבי המציאה.
ואולי זו בכלל המטרה של מכבי....
חנו'ש כתב:מאז שירת העילית בדמות ה"מתוק לו מתוק לו" אני לא חושבת שניתן לקחת את מה שנכתב באתר המנהלת ביותר מידי רצינות.
אגב, אם את באמת רוצה להתעצבן את מוזמנת לקרוא את גיבוב השטויות של עידו אשד ב-YNET:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4223176,00.html
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:מאז שירת העילית בדמות ה"מתוק לו מתוק לו" אני לא חושבת שניתן לקחת את מה שנכתב באתר המנהלת ביותר מידי רצינות.
אגב, אם את באמת רוצה להתעצבן את מוזמנת לקרוא את גיבוב השטויות של עידו אשד ב-YNET:
אין בי שום עצבים כשזה מגיע מאיזשהו טור דעה פופוליסטי ואדום, האמת שאני מצפה לזה ותמיד מופתעת אם זה טור אוהד
אבל השתלחות כזאת מצד מנהלת הליגה? זה מוגזם
לא רק שירדו בצורה מבישה על מכבי כמועדון אלא הרשו לעצמם להיכנס אישית בבלאט
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:מאז שירת העילית בדמות ה"מתוק לו מתוק לו" אני לא חושבת שניתן לקחת את מה שנכתב באתר המנהלת ביותר מידי רצינות.
אין בי שום עצבים כשזה מגיע מאיזשהו טור דעה פופוליסטי ואדום, האמת שאני מצפה לזה ותמיד מופתעת אם זה טור אוהד
אבל השתלחות כזאת מצד מנהלת הליגה? זה מוגזם
לא רק שירדו בצורה מבישה על מכבי כמועדון אלא הרשו לעצמם להיכנס אישית בבלאט
Holiday_Armadillo כתב:אמרו בחדשות הספורט שחולון רוצים שני זרים וגליל רוצים 3
אפי אמר בחמישיות שהמסמך הזה מגוחך והוא רוצה 4 זרים ואחרי זה 3
בקיצור, לא הולך בזמן הקרוב להיות פה שפוי, כולם יכולים לראות את זה
הגיע הזמן לעשות את הצעד האמיץ ולהשאיר את הליגה הזאת לגסוס
כל הזמן אומרים שבלי מכבי תהיה פה תחרותיות..אז מה? אז יופי יהיה קרבות ענקים בין מכבי חיפה למכבי נתניה ובאירופה המקסימום שיעשו זה להפסיד לקבוצה מהליגה הסלובנית שחגי סגל כל כך אוהב
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אמרו בחדשות הספורט שחולון רוצים שני זרים וגליל רוצים 3
כל הזמן אומרים שבלי מכבי תהיה פה תחרותיות..אז מה? אז יופי יהיה קרבות ענקים בין מכבי חיפה למכבי נתניה ובאירופה המקסימום שיעשו זה להפסיד לקבוצה מהליגה הסלובנית שחגי סגל כל כך אוהב
בנתים הם בדרך להפוך את ליגת על לליגה לאומית גירסה 2.
בליגה לאומית יש 2 זרים, אין מכבי, יש תחרות. רק שמשום מה אני לא רואה אלפים שדוהרים לראות את הליגה הזאת...
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אמרו בחדשות הספורט שחולון רוצים שני זרים וגליל רוצים 3
בנתים הם בדרך להפוך את ליגת על לליגה לאומית גירסה 2.
בליגה לאומית יש 2 זרים, אין מכבי, יש תחרות. רק שמשום מה אני לא רואה אלפים שדוהרים לראות את הליגה הזאת...
יודע מה? הליגה הלאומית זאת ליגה שאני נהנית ממנה וכן זה בגלל שיש שני זרים אבל יש גם קאץ'..זאת הליגה הלאומית!!
בכל ליגה לאומית, בארץ ובעולם, בכדורסל ובכדורגל יש הגבלה הרבה יותר רצינית של זרים כי זה אמור להיות קרש הקפיצה של השחקנים המקומיים
למשל בצרפת אין להם שום הגבלה על זרים בליגה הראשונה(כדורגל)אבל בליגה הלאומית מותר להם רק 3 זרים..זה אומר שהולכים להגביל את הזרים בליגה הראשונה? לא! כי בשביל לעשות משהו ברמות הגבוהות צריך זרים(וזה משהו שיודעים גם במדינה עם כשרונות יותר גדולים מפה)והליגה הלאומית זאת הליגה הלאומית
אני מקשיבה לפעמים(כשאני לא מתוסכלת)לתוכנית ספורט כמו חמישיות ויציע העיתונות ואני קולטת של-90% מה''מומחים'' שם אין שום מושג על מה הם מדברים
מפליצים שטויות שזה פשוט כואב לשמוע כי אלה אנשים שאמורים ''להטיף'' על הספורט הזה
מן דברים בסגנון ''למה לא אכפת להם שיש פיינל פור ביורוליג?'' ''למה לא אכפת להם שיש משחק אחד בגביע המדינה?'', כי אלה מפעלי גביע!!
העובדה שהמומחים כביכול לא מסוגלים להבין את זה בעצמם היא עצובה כי זה מראה על חוסר הבנה בסיסי בספורט שאותו הם אמורים לסקר
ד''א,יש טור שטותי בישראל היום על האיומים של מכבי לצאת מהליגה
שוב פעם עיתונאי שלא קשור ולא מאורע בדעות של אוהדי מכבי מחליט לנו האוהדים במטרה לשטוף את המוח לאוהדים הלא אמיתיים(שאותם הוא מבקר)שחשוב לנו יותר משחק נגד מכבי נתניה מאשר משחק נגד ''צ'יקיטיטאס סרייבו''
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים