קוראת אתכם כבר הרבה זמן (ונהנית כמעט מכל פוסט:), אך לאור האירועים האחרונים מרגישה שחייבת להגיב.
אוהדת את מכבי עוד מהימים בהם שיחקתי וכילדה הקפצתי כדור מיד ליד מול מיקי ומוטי בטלויזיה.
יש לי קושי גדול עם התנהלות ההנהלה כלפי בלאט (ואני לא דוברת של אף אחד).
בשנים האחרונות הוא הצליח להרים את המועדון ולהחזיר לו מעט מזוהרו ומכבודו (ואת זה הוא עשה בשיתוף עם ההנהלה). האיש מכביסט אמיתי. גם בעבר יכול היה ללכת לקב' אחרת ולהרוויח יותר.
הוא בחר במכבי ומכבי בחרו בו.
הייתי מצפה מההנהלה להראות מעט כבוד ומחויבות כלפי מי שהקריב עבורה לא מעט, והם דורשים ממנו כל כך הרבה. לא יתכן שידרשו מהצוות המקצועי ומהשחקנים מחויבות והקרבה והם יהיו פטורים מכל אלה.
מול פרקינס הראו את הצד היפה כשתמכו בו מהפציעה לאורך השיקום כשלא היו חייבים (וזה ללא קשר אם אני בעד או לא פרקינס לשנה הבאה).
איפה ההתנהלות התקינה ? איפה כבוד והערכה הדדית בין אנשים שעובדים יחד שכם אל שכם להובלת והצלחת הקבוצה (ולא רק על המגרש) ?
זה בעיניי הבסיס לפני שמביאים שחקן כזה או אחר. לא רוצים את בלאט ? - אין בעיה. שבו, דברו, תגיעו להסכם היפרדות מכבד, מכובד וראוי בדיוק באותו האופן שבו חותמים על הסכם עבודה.
אני בעד תקינות, שפיות, כבוד והערכה הדדיים כבסיס לשיתוף פעולה כמו גם להתנתקות.
אני לא דוברת של אף אחד. בסכ"ה אוהדת של מכבי. ובאופן אישי מרגישה שגם אם אלהים בכבודו ובעצמו יגיע וידפוק על הדלת, אני בעד בלאט !
זהו. שפכתי קצת ! זה המקום, נכון ?