המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yellowaura כתב:מעניין לראות את השונות בהצבעות. עד עכשיו רק 10 הצבעות![]()
נקווה לפחות למדגם של 30 לקבוע מובהקות
צהוב בנשמה כתב:מחיר המנוים נשאר אותו דבר כמו בהעונה החולפת אבל יש עליה ביחס להעונה שעברה לא החולפת.
באתחלה חשבתי שהעליה בגלל הליגה האדריאטית כנראה שהמחשבה שלי היא טעות.
צריך לבוא שינוי לדעתי.
צהוב בנשמה כתב:מחיר המנוים נשאר אותו דבר כמו בהעונה החולפת אבל יש עליה ביחס להעונה שעברה לא החולפת.
באתחלה חשבתי שהעליה בגלל הליגה האדריאטית כנראה שהמחשבה שלי היא טעות.
צריך לבוא שינוי לדעתי.
yellowaura כתב:פדרמן מרגיש לא בנוח ...עם עניין התקציב:
"מכבי לא השתנתה. התקציב שלה זהה למה שהיה בשנים ההן, וזה לא שאנחנו לא שמים כסף על השחקנים החשובים", אומר פדרמן. "מה ששונה זה שניקולה וויצ'יץ' קיבל בזמנו הצעה לשכר פי 3 מצסק"א ובחר להישאר. שאראס ופארקר קיבלו הצעות ובחרו להישאר. שחקים עושים את השיקולים שלהם, כספיים, חברתיים ומקצועיים ואפשר לומר שבשנים האחרונות הכסף מנצח"
אני חושב שפדרמן לא מדייק (שלא יתבעו אותי אני מנסח יפה).. התקציב הוערך אז ב - 25 מיליון והיום ב 20 מיליון לכל היותר. בנוסף וויצ'יץ' קיבל 1.3 מיליון ופארקר 3 מיליון לשנתיים. אז תעשו אתם את החשבון אם פדרמן מדייק והתקציב לא השתנה.
חוץ מזה שפדרמן לא מדבר על העלאת מחירי המנויים כל שנה (אני מבין שלפחות חלק מהאינפלציה אבל באותה מידה שמעלים בעשרות אחוזים את המנוי כך גם התקציב צריך לגדול משיקולי איפלציה ולא לרדת בפועל או בגרסה הלא מדוייקת לטעמי של פדרמן- להישאר)
מקובי כתב:קודי- אני גם מנוי ולי המנוי לא עלה.
כל מי שאומר שהמנוי עלה אני באמת יותר מאשמח אם תרשמו כאן כמה שלמתם שנה שעברה וכמה השנה וכמובן את המיקום של המנוי.
אתם רציניים שאתם מביאים את האופציה של חרם מנויים?
Tomer05 כתב:שלום לכולם
לפי נתונים של שנת 2010 מכבי הוציאה על השחקנים בלבד 10.5 מיליון דולר כאשר התקציב הסופי עמד על 17 מיליון דולר (7 מליון דולר כולל הכול מאמנים,תחזוקה משכורות וכו' עלות ממוצעת לשנה ) ,מאותו סוף שנה (ראה ערך אנדרסון) הודיעה הנהלת מכבי שלא תצא יותר להרפתקנות ולא תשלם סכומים גבוהים בסביבות מיליון דולר כמו אותה שנה אלא רק לכישרון מוכח (הבעיה שהם חיים בלהלה לנד..שחקן מוכח עולה יותר אולי פי שתיים) , השנה היתה עונה הוצאה על שחקנים בסביבות 6.5 מיליון דולר שכל אחד יעשה חישוב לבד..פשוט למדי.
זאת אומרת שקיצצו כמעט בחצי..במשכורות לשחקנים מעבר לשנת 2010.
השנה בינתיים נראית כך:
1. שון גיימס-350K
2. ליאור אליהו-750K
3. פניני-500K
4.שרמנדידני-500K
5. ריקי היקמן -350K.
6.מדלי-750K.
7.סמית-600K.
8.לנדסברג-300K.
9.מצ'בן-900K(עדיין חתום).
עומד על 5 מיליון בערך...
מה שמעניין כאן הוא כדלקמן...לפי ההתנהלות בשנתיים האחרונות לא יחתימו שחקנים יקרים יותר מדי מעבר למה שחתום כבר גג מיליון דולר לשני שחקנים נוספים ביחד (מישהו אמר הלפרין ועוד סנטר מעולם הלהלה לנד) ..
טוענים שהתקציב עומד על 20 מיליון דולר,זאת אומרת שיש לפחות עוד 5 מיליון בשנה.
אבל השאלה שהכי מטרידה היא... איפה לעזאזל שאר הכסף??איך זה שאין כסף להחתים שחקנים עם שם וניסיון ?
ניהול חכם שחוסך 5 מיליון דולר בשנה? הזוי מוזר ...גם אם יש חובות זה לא מסתדר 5 מיליון דולר בשנה (לפחות בשתי עונות האחרונות/עונות פיננסיות?)...??
איך הצליחו לקצץ בחצי מתקציב השחקנים ואף אחד לא שם לב.?
זה רק נראה גרוע משנה לשנה כנראה ששקיפות "אמיתית " לא תזיק נוכח התמיהה הנוכחית.
yellowaura כתב:פדרמן מרגיש לא בנוח ...עם עניין התקציב:
"מכבי לא השתנתה. התקציב שלה זהה למה שהיה בשנים ההן, וזה לא שאנחנו לא שמים כסף על השחקנים החשובים", אומר פדרמן. "מה ששונה זה שניקולה וויצ'יץ' קיבל בזמנו הצעה לשכר פי 3 מצסק"א ובחר להישאר. שאראס ופארקר קיבלו הצעות ובחרו להישאר. שחקים עושים את השיקולים שלהם, כספיים, חברתיים ומקצועיים ואפשר לומר שבשנים האחרונות הכסף מנצח"
אני חושב שפדרמן לא מדייק (שלא יתבעו אותי אני מנסח יפה).. התקציב הוערך אז ב - 25 מיליון והיום ב 20 מיליון לכל היותר. בנוסף וויצ'יץ' קיבל 1.3 מיליון ופארקר 3 מיליון לשנתיים. אז תעשו אתם את החשבון אם פדרמן מדייק והתקציב לא השתנה.
חוץ מזה שפדרמן לא מדבר על העלאת מחירי המנויים כל שנה (אני מבין שלפחות חלק מהאינפלציה אבל באותה מידה שמעלים בעשרות אחוזים את המנוי כך גם התקציב צריך לגדול משיקולי איפלציה ולא לרדת בפועל או בגרסה הלא מדוייקת לטעמי של פדרמן- להישאר)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים