תקציב, מנויים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

תקציב 2012-2013 ומחירי המנויים

מחירי המנויים מוצדקים וגודל התקציב ראוי
3
7%
מחירי המנויים ראויים רק בתנאי שיעלו את התקציב שהוא נמוך
10
22%
מחירי המנויים גבוהים וצריך להוריד אותם גם על חשבון השארת התקציב ואפילו קיצוצו
0
אין הצבעות
מחירי המנויים גבוהים וגודל התקציב נמוך ויש מקום לשינוי
12
26%
צריך להפסיק, לפחות זמנית, לרכוש מנויים כדי ללחוץ על ההנהלה
9
20%
צריך להמשיך לרכוש מנויים כדי לא לפגוע במכבי
1
2%
צריך להמשיך לרכוש מנויים כי התקציב ראוי, מחירי המנויים מתאימים וההנהלה עושה עבודה טובה
0
אין הצבעות
צריך להמשיך לרכוש מנויים אבל להפעיל לחץ על ההנהלה בדרכים אלטרנטיביות
8
17%
צריך להמשיך לרכוש מנויים כי אוהד אמיתי עושה מנוי ללא קשר להנהלה, למחירי המנוי או לתקציב
3
7%

סך הכול הצבעות : 46

תקציב, מנויים וכו'

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2012, 13:29

בעקבות בקשה מוצדקת להזיז את הדיון מאשכול המלפפונים. אני חושב שהנושא ראוי התייחסות.
ראיתי גם בפורומים אחרים שאנשים התחילו להזכיר את הנושא.

הסקר הוא ספתח לראות מה אנשים חושבים על הנושא אבל העיקר לדעתי הוא בדיון על מה צריך או אפשר לעשות בנושא.

אני מבקש לענות 2 תשובות אחת לגבי הדיון על מחיר ותקציב ותשובה שנייה מה ראוי לעשות בקשר לזה אם בכלל
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

Re: תקציב 2012-2013 ומחירי המנויים

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 13:37

אני חושב שהנושא הוא יותר עמוק ממחירי המנויים בלבד. כלומר, נוצר רושם שרק מי שקונה מנוי יכול להתלונן על התקציב, כאשר בפועל זה לא בדיוק נכון.
רייטינג הצופים בבית, הוא מאוד משמעותי, כי ממנו נגזרות זכויות השידור, ובאמצעותו אפשר גם להביא ספונסרים ומשקיעים חדשים.

בכל אופן, ההפרדה שלך בין נושא ההתנהלות בבניית הקבוצה, החוזים, ההחתמות וכו', לבין נושא התקציב ומחירי המנויים היא נכונה, כי למרות שיש קשר בהדוק בין נושאים
אלה, אני אישית לא מרגיש בנוח לדבר על נושא התקציב הכללי ומחירי המנויים, כי אני לא מבין בזה מספיק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2012, 15:20

מעניין לראות את השונות בהצבעות. עד עכשיו רק 10 הצבעות :beee

נקווה לפחות למדגם של 30 לקבוע מובהקות ;)
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Dperk » 29 יוני 2012, 16:10

yellowaura כתב:מעניין לראות את השונות בהצבעות. עד עכשיו רק 10 הצבעות :beee

נקווה לפחות למדגם של 30 לקבוע מובהקות ;)

אל דבר על סטטיסטיקה עכשיו יש לי מבחן בזה ביום ראשון ואני לא יודע כלום! אני בלחץ מטורף!!!
Dperk

הודעהעל ידי צהוב בנשמה » 30 יוני 2012, 00:41

מחיר המנוים נשאר אותו דבר כמו בהעונה החולפת אבל יש עליה ביחס להעונה שעברה לא החולפת.
באתחלה חשבתי שהעליה בגלל הליגה האדריאטית כנראה שהמחשבה שלי היא טעות.
צריך לבוא שינוי לדעתי.
תמונה
דף מחאה בפייסבוק נגד שלטון הניהול של דיוויד פדרמן במכבי
http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
סמל אישי של המשתמש
צהוב בנשמה

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2012, 05:40

צהוב בנשמה כתב:מחיר המנוים נשאר אותו דבר כמו בהעונה החולפת אבל יש עליה ביחס להעונה שעברה לא החולפת.
צריך לבוא שינוי לדעתי.

מכיוון שאני מנוי (חידשתי כבר), אני יכול לומר לך בוודאות שגם העונה המחיר עלה במעט. בשנה שעברה הוא עלה ביותר מ- 10 אחוז והעונה הוא עלה בעוד קצת. פשוט לא ייתכן שמחיר המנוי עולה ועלה בגלל כל מיני תירוצים (פעם טענו ששער הדולר עלה, אחר כך הסבירו את זה בגידול במספר המשחקים בגלל האדריאטית) ואילו תקציב השחקנים רק הולך ויורד. לא ברור למה מחיר המנוי של מכבי הוא הכי יקר היוםמבכדורסל האירופאי, בעוד תקציב הקבוצה הוא אפילו לא במקום העשירי ביבשת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יוני 2012, 11:57

צהוב בנשמה כתב:מחיר המנוים נשאר אותו דבר כמו בהעונה החולפת אבל יש עליה ביחס להעונה שעברה לא החולפת.
צריך לבוא שינוי לדעתי.

היה שינוי מהעונה החולפת וגם היה שינוי גדול..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

מכבי ת"א: פנטזי מנג'ר 2012-2013

הודעהעל ידי yellowaura » 30 יוני 2012, 13:28

לאור הדיונים הרבים על התנהלות קלוקלת של ההנהלה... זו ההזדמנות שלכם

מה אתם הייתם עושים. דוגמה, סדרי עדיפויות שלי:

קודם כל במקרו יש הרבה בעיות וצריך להתחיל מהם:

1. תקציב- ישיבת דירקטוריון. האם התקציב היום ראוי ? האם החלוקה של התקציב נכונה ? לאור השינויים באירופה בשנים האחרונות וקיפאון תקציבי שנמשך שנים אני מניח שכבר מזמן היה מקום לעלות את התקציב על מנת לשמר את היכולת התחרותית. חוץ מזה הייתי בודק את נושאי המשכורות של בכירים בחברה ובודק אפשרות לקצץ בנושאים אחרים על מנת להוסיף לתקציב הרכש. בנוסף הרבה מאוד כסף שהיה מבוזבז משנים קודמות התפנה: מאצ'באן, פיני גרשון, בורשטיין וגרין, שארפ... היום אפשר לומר שרוב מוחלט מההוצאות המיותרות שהיו בשנים הקודמות ירדו מהגב של מכבי. אני חושב שיש להחזיר לתקציב של 2003 (כ- 25 מיליון).
2. האם יש מקום לעוד בעלים ?
3. שיווק- איך מכניסים כסף חוץ ממנויים, התנהלות מול הנהלה, התנהלות מול התקשורת, חיזוק המותג, האם לא ראוי שההתבטאויות של ההנהלה לא יעברו דרך דובר ? יש מקום לשיפור. אני גם מקווה שלא מתכננים לתרץ לנו חוסר החתמות אטרקטיביות או להלל החתמות פופוליסטיות לא טובות כי זה שיווק רע ובועה שצפויה להתפוצץ..
4. הפקת לקחים לגבי החוזים: 1. ניסוח חוזים אחידים וטובים לשחקנים בכירים 2. ניסוח חוזים אחידים לשחקנים משלימים 3. ניסוח חוזים אחידים לשחקנים ישראלים.
בזמנו למשל הופקו לקחים אחרי באסטון לגבי סעיפי יציאה לנ.ב.א שיהיו בתשלום. גם כאן יש מקום לדון בהרחבה בנושאים. אני חושב שהחוזים צריכים להיות פחות או יותר אחידים ושיכסו את הסיכונים של כל סקטור וזה ימנע הרבה בלאגן. צריך להיות התייחסות לנושאי פציעות (למשל נניח מחתימים את מאריץ' שיוצא לאולימפיאדה איך מכבי מכסה את עצמה אם הוא נפצע באופן הטוב ביותר), סעיפי שחרור לאירופה ולנ.ב.א וכדומה. והכי חשוב אני היית מנסה להחתים שחקנים בכירים לחוזים ארוכי טווח. למי שזוכר לפני מספר שנים הקבוצות הבכירות התחילו להחתים סנטרים על חוזים ארוכי טווח... הסיבה היא שהם ראו את המגמה של הירידה בהיצע ועליית הביקושים. אולי קצת מאוחר לזה כי המחירים כבר עלו משמעותית אבל במידה ומצליחים לשים את היד על שחקן שהוא בגדר בונקר אז החוזה צריל להיות לטעמי ל - 3 שנים (כמובן במידה והשחקן היום בגיל 27-28 ולא היה לו עבר מרשים של פציעות). חוזה ארוך טווח בד"כ מאפשר גם קיצוץ בתשלומים בכל שנה.
5. תיאום ציפיות בין בלאט לבעלים לגבי קבלת החלטות על הרכש.

אחרי זה לעבור למיקרו:

1. קביעת סדר עדיפויות של שחקנים וסידור תרחישים ומתן הצעות מחיר (סה"כ כ: 5-6 תרחישים אפשריים):

נניח:

שלב א' (עד 10.7) כל השחקנים בשלב הזה מקבלים הצעות בו זמנית. בסוף השלב הזה בוחרים את הטוב ביותר שהסכים (וגם הקבוצה שלו הסכימה) לפי סדר עדיפויות:

א. מקאלב- מקבל הצעה 3 שנים (תוקף עד 10.7)- 2,000,000 $ שנה ראשנה (+700,000 דולר לסיינה) , 2,300,000 $ שנה שנייה, 2,645,000 $ שנה שלישית. זו הצעה אטרקטיבית וניצול יתרון יחסי של מכבי משום שאין הרבה קבוצות שיהיו מוכנים לתת חוזה ארוך טווח יפה (עלייה של 15 % לשחקן כל שנה) לשחקן לא צעיר כל כך ועם עבר פציעות כמו מקאלב ויש להם יציבות כלכלית כמו שיש למכבי (אצל הטורקיות לך תדע מה יהיה מחר חוץ מזה שהם לא ברמה של מכבי). אגב דמי שחרור צריכים להיות גבוהים שישקפו את הסיכון שמכבי לוקחת על עצמה. כך במידה והוא יצליח מאוד יוכלו למכור אותו במחיר יפה.

ב. בוורלי- מקבל הצעה ל 3 שנים (תוקף עד 10.7)- 700,000 דולר שנה ראשונה (+ 400,000 דולר דמי שחרור) , 800,000 דולר שנה שנייה, 900,000 דולר שנה שלישית

ג. פרקינס- הצעה ל 2 שנים (תוקף עד 10.7)- 750,000 דולר שנה ראשונה , 800,000 דולר שנה שנייה

ד. אי סי לואו (למרות פיינל פור רע חושב שהוא יכול לתרום)- הצעה ל- 1 שנים (תוקף 10.7)- 500,000 דולר

שלב ב' ( 10.7- 17.7) כל השחקנים בשלב הזה מקבלים הצעות בו זמנית. בסוף השלב הזה בוחרים את הטוב ביותר שהסכים לפי סדר עדיפויות:

א. פרוביץ'- מקבל הצעה ב 10.7 (תוקף עד 17.7) חוזה לשלוש שנים - 1,200,000 שנה ראשונה, 1,300,000 דולר שנה שנייה, 1,300,000 דולר שנה שלישית.

ב. מאריץ' - מקבל הצעה ב 10.7 (תוקף עד 17.7) חוזה לשנתיים (בגלל שהייתה לו פציעה לא קלה לא שלוש שנים) - 900,000 דולר שנה ראשונה , 1,100,000 דולר שנה שנייה.

ג. דיוויד אנדרסן מקבל הצעה ב 10.7 (תוקף עד 17.7) חוזה לשנתיים (מבוגר יחסית)- 1,100,000 שנה ראשונה (+300,000 לסיינה), 1,300,000 שנה שנייה

ד. וויוקאס- מקבל הצעה ב 10.7 (תוקף עד 17.7) חוזה לשנתיים - 750,000 $ שנה ראשונה, 850,000 $ שנה שנייה.

שלב ג' ( 17.7- 27.7) כל השחקנים בשלב הזה מקבלים הצעות בו זמנית. בסוף השלב הזה בוחרים את הטוב ביותר שהסכים לפי סדר עדיפויות:

א. דבון ג'פרסון- מקבל הצעה ב 17.7 (תוקף עד 27.7) חוזה לשנתיים- 600,000 דולר שנה ראשונה, 700,000 דולר שנה שנייה

ב. ג'ואי דורסי- מקבל הצעה ב 17.7 (תוקף עד 27.7) חוזה לשנתיים- 600,000 דולר שנה ראשונה, 700,000 דולר שנה שנייה

ג. ג'ף אדריאן- מקבל הצעה ב 17.7 (תוקף עד 27.7) חוזה לשנה- 400,000 דולר

ד. לורנס רוברטס- מקבל הצעה ב 17.7 (תוקף עד 27.7) חוזה לשנה- 400,000 דולר

שלב ד' ( 17.7- 27.7) שלב ג' ו- ד' בו זמנית. בשלב ד' הייתי מצרף 2 ישראלים אם שניהם יסכימו:

א. יותם הלפרין מקבל הצעה ב 17.7 (תוקף עד 27.7) חוזה לשלוש שנים- 600,000 דולר (בגלל המס), 500,000 דולר , 500,000 דולר

ב. סילבן לאנדסברג מקבל הצעה ב 17.7 (תוקף עד 27.7) חוזה לשלוש שנים- 350,000 דולר, 450,000 דולר , 600,000 דולר

ג. במידה ו -2 שחקנים הסכימו משלב א' ורק אחד משני הישראלים הסכים הייתי לוקח גם את הזר הנוסף (פרקינס או אי סי לואו... בוורלי יקר מדי לזר נוסף).

הסיבה שפירקתי לפי תאריכים זה לבנות לוחות זמנים. בתוך כל שלב פועלים במקביל על מנת להגדיל סיכוי. יש אפשרות לבצע את כל השלבים במקביל אבל אני מניח שמבחינה מציאותית אם למשל מקאלב וסיינה איכשהו יסכימו יהיה קשה להביא את פרוביץ' למשל. בשביל להקטין את הסיכון אפשר לתת הצעה קצת יותר טובה לבחירות הפחות מועדפות כדי במידה ושאר הבחירות יסרבו שלא נשאר עם כלום.

פחות או יותר זה מה שהייתי מנסה לעשות. העיקר כאן לפעול במקביל ובאופן תכליתי עם מסגרת זמן ולהבין שחייבים לפתוח קצת את הארנק.

ואם עוד איכשהו אפשר לתקן את המצב עם אוחיון (באמת לתקן כלומר להגיע למצב ששני הצדדים מוכנים להמשיך הלאה) אז לנסות לעשות את זה ומכל הלב (לעלות לו את השכר ל- 400,000 דולר).

אם יעשו את מה שכתבתי בחלק הראשון (שינוי החוזים) מקרה כזה לא יקרה שוב.

דבר אחד במקרו שלא התייחסתי אליו אלו מחירי המנויים (כי זה דיון לעונה הבאה)... המצב היום בארץ לא אידיאלי בלשון המועטה (הרבה גם צופים מיתון בקרוב)... אני חושב שמכבי קצת מנותקים ממה שקורה. מחירי המנויים צריכים לרדת בהדרגה מעט. אני חושב שהרבה כאן בפורום לא ממש מתנגדים למחירי המנויים כי יש כאן הרבה אנשים שהם לא בעלי מנוי או שלא משלמים על המנוי מכספם.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2012, 18:29

זה לא ממש קשור אבל סתם מעניין אותי לדעת כמה עולה בערך מנוי לקבוצה ב-NBA?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 30 יוני 2012, 19:51

פדרמן מרגיש לא בנוח ...עם עניין התקציב:

"מכבי לא השתנתה. התקציב שלה זהה למה שהיה בשנים ההן, וזה לא שאנחנו לא שמים כסף על השחקנים החשובים", אומר פדרמן. "מה ששונה זה שניקולה וויצ'יץ' קיבל בזמנו הצעה לשכר פי 3 מצסק"א ובחר להישאר. שאראס ופארקר קיבלו הצעות ובחרו להישאר. שחקים עושים את השיקולים שלהם, כספיים, חברתיים ומקצועיים ואפשר לומר שבשנים האחרונות הכסף מנצח"

אני חושב שפדרמן לא מדייק (שלא יתבעו אותי אני מנסח יפה).. התקציב הוערך אז ב - 25 מיליון והיום ב 20 מיליון לכל היותר. בנוסף וויצ'יץ' קיבל 1.3 מיליון ופארקר 3 מיליון לשנתיים. אז תעשו אתם את החשבון אם פדרמן מדייק והתקציב לא השתנה.

חוץ מזה שפדרמן לא מדבר על העלאת מחירי המנויים כל שנה (אני מבין שלפחות חלק מהאינפלציה אבל באותה מידה שמעלים בעשרות אחוזים את המנוי כך גם התקציב צריך לגדול משיקולי איפלציה ולא לרדת בפועל או בגרסה הלא מדוייקת לטעמי של פדרמן- להישאר)
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 30 יוני 2012, 20:00

כמה הייתי רוצה לראות את דוח רווח הפסד והמאזן של מכבי... ואת המשכורות העדכניים של הבכירים בחברה (לא של הצוות המקצועי אלא הבנים של וכל המקורבים... יש לי הרגשה שאם זה יחשף יהיה פיצוץ רציני)
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Maccabikid » 30 יוני 2012, 20:20

לדעתי - חייבים להכניס עוד משקיע שישים עוד כסף במכבי, לא הגיוני שמכבי היא הקבוצה המרוויחה ביבשת והתקציב שלה אפילו לא בכיוון..
Maccabikid

הודעהעל ידי Mta_atic » 30 יוני 2012, 20:28

yellowaura כתב:פדרמן מרגיש לא בנוח ...עם עניין התקציב:

"מכבי לא השתנתה. התקציב שלה זהה למה שהיה בשנים ההן, וזה לא שאנחנו לא שמים כסף על השחקנים החשובים", אומר פדרמן. "מה ששונה זה שניקולה וויצ'יץ' קיבל בזמנו הצעה לשכר פי 3 מצסק"א ובחר להישאר. שאראס ופארקר קיבלו הצעות ובחרו להישאר. שחקים עושים את השיקולים שלהם, כספיים, חברתיים ומקצועיים ואפשר לומר שבשנים האחרונות הכסף מנצח"

אני חושב שפדרמן לא מדייק (שלא יתבעו אותי אני מנסח יפה).. התקציב הוערך אז ב - 25 מיליון והיום ב 20 מיליון לכל היותר. בנוסף וויצ'יץ' קיבל 1.3 מיליון ופארקר 3 מיליון לשנתיים. אז תעשו אתם את החשבון אם פדרמן מדייק והתקציב לא השתנה.

חוץ מזה שפדרמן לא מדבר על העלאת מחירי המנויים כל שנה (אני מבין שלפחות חלק מהאינפלציה אבל באותה מידה שמעלים בעשרות אחוזים את המנוי כך גם התקציב צריך לגדול משיקולי איפלציה ולא לרדת בפועל או בגרסה הלא מדוייקת לטעמי של פדרמן- להישאר)

אינפלציה זה אלמנט מינורי בכל הסיפור הזה.
קח בחשבון התחייבות קודמות שמכבי נכנסה אליהם - פיני גרשון, ג'ף פוט ועוד כמה שחקנים נחמדים שהלכו כלעומת שבאו וגזרו קופון לא קטן מהקבוצה.
זה חלק מהדברים שמשלמים עליהם עד היום בתשלומים...
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקובי » 30 יוני 2012, 22:35

קודי- אני גם מנוי ולי המנוי לא עלה.
כל מי שאומר שהמנוי עלה אני באמת יותר מאשמח אם תרשמו כאן כמה שלמתם שנה שעברה וכמה השנה וכמובן את המיקום של המנוי.

אתם רציניים שאתם מביאים את האופציה של חרם מנויים?
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יוני 2012, 22:42

מקובי כתב:קודי- אני גם מנוי ולי המנוי לא עלה.
כל מי שאומר שהמנוי עלה אני באמת יותר מאשמח אם תרשמו כאן כמה שלמתם שנה שעברה וכמה השנה וכמובן את המיקום של המנוי.

אתם רציניים שאתם מביאים את האופציה של חרם מנויים?

אני ארשום לך בפרטי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יולי 2012, 04:58

גם לי המנוי לא עלה , אומנם זה בלי אדראטית אבל נוספו משחקים יורוליג...מבחינתי ,משחק אחד ביורוליג שווה ארבע משחקי אדראטית מבחינת עניין ושווי כרטיס...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

תיבת הפנדורה בשם "התקציב שנתי"

הודעהעל ידי Tomer05 » 08 יולי 2012, 11:22

שלום לכולם
לפי נתונים של שנת 2010 מכבי הוציאה על השחקנים בלבד 10.5 מיליון דולר כאשר התקציב הסופי עמד על 17 מיליון דולר (7 מליון דולר כולל הכול מאמנים,תחזוקה משכורות וכו' עלות ממוצעת לשנה ) ,מאותו סוף שנה (ראה ערך אנדרסון) הודיעה הנהלת מכבי שלא תצא יותר להרפתקנות ולא תשלם סכומים גבוהים בסביבות מיליון דולר כמו אותה שנה אלא רק לכישרון מוכח (הבעיה שהם חיים בלהלה לנד..שחקן מוכח עולה יותר אולי פי שתיים) , השנה היתה עונה הוצאה על שחקנים בסביבות 6.5 מיליון דולר שכל אחד יעשה חישוב לבד..פשוט למדי.
זאת אומרת שקיצצו כמעט בחצי..במשכורות לשחקנים מעבר לשנת 2010.
השנה בינתיים נראית כך:
1. שון גיימס-350K
2. ליאור אליהו-750K
3. פניני-500K
4.שרמנדידני-500K
5. ריקי היקמן -350K.
6.מדלי-750K.
7.סמית-600K.
8.לנדסברג-300K.
9.מצ'בן-900K(עדיין חתום).

עומד על 5 מיליון בערך...
מה שמעניין כאן הוא כדלקמן...לפי ההתנהלות בשנתיים האחרונות לא יחתימו שחקנים יקרים יותר מדי מעבר למה שחתום כבר גג מיליון דולר לשני שחקנים נוספים ביחד (מישהו אמר הלפרין ועוד סנטר מעולם הלהלה לנד) ..
טוענים שהתקציב עומד על 20 מיליון דולר,זאת אומרת שיש לפחות עוד 5 מיליון בשנה.
אבל השאלה שהכי מטרידה היא... איפה לעזאזל שאר הכסף??איך זה שאין כסף להחתים שחקנים עם שם וניסיון ?
ניהול חכם שחוסך 5 מיליון דולר בשנה? הזוי מוזר ...גם אם יש חובות זה לא מסתדר 5 מיליון דולר בשנה (לפחות בשתי עונות האחרונות/עונות פיננסיות?)...??
איך הצליחו לקצץ בחצי מתקציב השחקנים ואף אחד לא שם לב.?
זה רק נראה גרוע משנה לשנה כנראה ששקיפות "אמיתית " לא תזיק נוכח התמיהה הנוכחית.
Tomer05

Re: תיבת הפנדורה בשם "התקציב שנתי"

הודעהעל ידי gandya » 08 יולי 2012, 11:34

Tomer05 כתב:שלום לכולם
לפי נתונים של שנת 2010 מכבי הוציאה על השחקנים בלבד 10.5 מיליון דולר כאשר התקציב הסופי עמד על 17 מיליון דולר (7 מליון דולר כולל הכול מאמנים,תחזוקה משכורות וכו' עלות ממוצעת לשנה ) ,מאותו סוף שנה (ראה ערך אנדרסון) הודיעה הנהלת מכבי שלא תצא יותר להרפתקנות ולא תשלם סכומים גבוהים בסביבות מיליון דולר כמו אותה שנה אלא רק לכישרון מוכח (הבעיה שהם חיים בלהלה לנד..שחקן מוכח עולה יותר אולי פי שתיים) , השנה היתה עונה הוצאה על שחקנים בסביבות 6.5 מיליון דולר שכל אחד יעשה חישוב לבד..פשוט למדי.
זאת אומרת שקיצצו כמעט בחצי..במשכורות לשחקנים מעבר לשנת 2010.
השנה בינתיים נראית כך:
1. שון גיימס-350K
2. ליאור אליהו-750K
3. פניני-500K
4.שרמנדידני-500K
5. ריקי היקמן -350K.
6.מדלי-750K.
7.סמית-600K.
8.לנדסברג-300K.
9.מצ'בן-900K(עדיין חתום).

עומד על 5 מיליון בערך...
מה שמעניין כאן הוא כדלקמן...לפי ההתנהלות בשנתיים האחרונות לא יחתימו שחקנים יקרים יותר מדי מעבר למה שחתום כבר גג מיליון דולר לשני שחקנים נוספים ביחד (מישהו אמר הלפרין ועוד סנטר מעולם הלהלה לנד) ..
טוענים שהתקציב עומד על 20 מיליון דולר,זאת אומרת שיש לפחות עוד 5 מיליון בשנה.
אבל השאלה שהכי מטרידה היא... איפה לעזאזל שאר הכסף??איך זה שאין כסף להחתים שחקנים עם שם וניסיון ?
ניהול חכם שחוסך 5 מיליון דולר בשנה? הזוי מוזר ...גם אם יש חובות זה לא מסתדר 5 מיליון דולר בשנה (לפחות בשתי עונות האחרונות/עונות פיננסיות?)...??
איך הצליחו לקצץ בחצי מתקציב השחקנים ואף אחד לא שם לב.?
זה רק נראה גרוע משנה לשנה כנראה ששקיפות "אמיתית " לא תזיק נוכח התמיהה הנוכחית.

נתחיל ונסיים בזה שחישוב השכר לך לוקה בחסר, איפה המס על הישראלים? הלפרין, סנטר, וגארד- אלו שלושה שחקנים שעלותם יכולה לנוע בין 2.5-3M דולר.
gandya

הודעהעל ידי Tomer05 » 08 יולי 2012, 12:47

תמיד האוהדים חיים באיזה פלנטה שלא קיימת...יביאו עוד רכז (בחלומות..ועוד אחד יקר,ראה ערך וישנבסקי) ריקי הוא הרכז המוביל לשנת 2012!
סנטר מוביל אולי אם הוא יתפשר על מליון דולר...לא סביר בעליל..יבויאו איזה גרוייס מציאה מברזיל..או משהו מוגבל.
יותם..כנראה שהוא כבר מתאים לסכומים של מכבי..
אז...2-3 מיליון לא נראה לי שיוציאו.
כל שנה אותו דבר...הגיע הזמן להיות מציאותיים ..למזלה של מכבי היא איך שהוא מצליחה להתעלות על עצמה עם כל ההימורים שהיא עושה ..אבל לא תמיד זה עובד.כי הימור זה הימור יום עסל יום בסל.
Tomer05

הודעהעל ידי התנין » 09 יולי 2012, 16:34

yellowaura כתב:פדרמן מרגיש לא בנוח ...עם עניין התקציב:

אתה מתבלבל אחי.
התקציב של מכבי מעולם לא היה 25 מיליון דולר, גם לא בשנים היפות ביותר. העיניין הוא שמכבי החזיקה בתקציב שנע סביב ה-13 מיליון דולר, ובתקופה ההיא הקבוצה הכי עשירה ביורוליג היתה צסק''א עם 17 מיליון דולר, כך שהפערים היו ניתנים לצמצום.
כיום מכבי הגדילה את התקציב(נראה לי שכיום הוא עומד על אזור ה-17 מיליון), אבל הקבוצות האחרות התעשרו ביחס מטורף בהשוואה לשנים ההם.
התנין

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים