המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
aribari24 כתב:המצב שהגענו אליו זה פשוט כשלון טוטאלי של ההנהלה.
בכל עסק שמכבגד את עצמו יש תכנון תמידי לשנה שנתיים קדימה תוך כדי תנועה.
פשוט אין מצב שהעסק נשאר במצב כזה
קודי כתב:חבל שלא דיברו על שינוי המטרות לפני שאנשים כמוני חידשו את המנוי. אני לא הולך לשלם סכומים מטורפים בשביל לראות את ליגת קופל.
איפה אסף וחביב שכל הזמן טענו שהכל בסדר ואין שום בעיה?
yarinsaky כתב:קודי כתב:חבל שלא דיברו על שינוי המטרות לפני שאנשים כמוני חידשו את המנוי. אני לא הולך לשלם סכומים מטורפים בשביל לראות את ליגת קופל.
אתה יכול להחזיר את המנוי היום ? תמכור אותו ?
קודי כתב:חבל שלא דיברו על שינוי המטרות לפני שאנשים כמוני חידשו את המנוי. אני לא הולך לשלם סכומים מטורפים בשביל לראות את ליגת קופל.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:חבל שלא דיברו על שינוי המטרות לפני שאנשים כמוני חידשו את המנוי. אני לא הולך לשלם סכומים מטורפים בשביל לראות את ליגת קופל.
אני בעיקרון לא אוהבת הצהרות כאלה כי אני לא אוהבת שאנשים קונים מנויים לפי שחקנים אבל יש לעניין הזה שני סוגים של אנשים
1)אלה שרוצים הצגה אז מתלהבים כשמחתימים להם את פארמר ורצים לקנות מנוי או שמביאים שחקן כמו פארגו אז הם לא רצים לקנות כי הם לא באמת באמת אוהדים
2)(אני חושבת שאתה נכנס למשוואה הזאת)אנשים שלא מחדשים את המנוי כאקט של מחאה כי הגיעו מים עד נפש..לא מחדשים את המנוי כסוג של מחאה כי כמה אפשר כבר לעבוד על האוהדים?
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:חבל שלא דיברו על שינוי המטרות לפני שאנשים כמוני חידשו את המנוי. אני לא הולך לשלם סכומים מטורפים בשביל לראות את ליגת קופל.
אני בעיקרון לא אוהבת הצהרות כאלה כי אני לא אוהבת שאנשים קונים מנויים לפי שחקנים אבל יש לעניין הזה שני סוגים של אנשים
1)אלה שרוצים הצגה אז מתלהבים כשמחתימים להם את פארמר ורצים לקנות מנוי או שמביאים שחקן כמו פארגו אז הם לא רצים לקנות כי הם לא באמת באמת אוהדים
2)(אני חושבת שאתה נכנס למשוואה הזאת)אנשים שלא מחדשים את המנוי כאקט של מחאה כי הגיעו מים עד נפש..לא מחדשים את המנוי כסוג של מחאה כי כמה אפשר כבר לעבוד על האוהדים?
אני ממש לא מחליט על המנוי בהתאם לשחקנים, אבל כשמורידים את רף המטרות וכנראה גם את תקציב הקבוצה, אין סיבה שאני אשלח סכומים מטורפים כאלה על מנוי.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:חבל שלא דיברו על שינוי המטרות לפני שאנשים כמוני חידשו את המנוי. אני לא הולך לשלם סכומים מטורפים בשביל לראות את ליגת קופל.
yellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:חבל שלא דיברו על שינוי המטרות לפני שאנשים כמוני חידשו את המנוי. אני לא הולך לשלם סכומים מטורפים בשביל לראות את ליגת קופל.
אני לא מסכים איתך... אני לא אלך לראות קבוצה עם שחקנים בינוניים ומשעממים כי לקבוצה קוראים "מכבי ת"א". מבחינתי מדובר בבידור. זה אפילו לא קשור לכסף... מדובר בזמן שלי. יש אוהדים שבשבילם מכבי היא מאהבת ולא אישה . כלומר הולכים על סמך ריגושים ולא על סמך התחייבות קודמת.
אני שילוב של שניהם..אני לא אלך למשחק של קבוצה אחרת גם אם ירכשו את כל השחקנים הטובים בעולם (מתוך מחויבות לקבוצה) מצד שני אני לא רואה סיבה לבזבז זמן וכסף בלראות קבוצה משעממת (מילא בטלוויזיה). במיוחד שאני יודע שההנהלה לא עושה את המקסימום.
קודי כתב:כרמל, אני ממש לא אוהד של נצחונות או משהו כזה. אני מנוי כבר שנים רבות והייתי כזה גם בשנות ה-90 המשמימות. אני ממש לא מחפש קבוצה שתיתן show time כל הזמן. אבל מה שכן, אני רוצה לראות את הבעלים עושים מאמץ גדול להרים קבוצה טובה, גם אם זה אומר, רחמנא לצלן, להכניס קצת את היד לכיס (ואם הם לא מוכנים לזה אז מה בדיוק ההבדל בינם לבין אלי טביב?). אני רוצה לראות בעלים שעובדים קשה בשקט ובצניעות כדי להרים את הקבוצה ולא כאלה שיורדים בתקשורת על המאמן או ילדים חסרי נסיון שיוצאים בהצהרות שחצניות ובטוחים שהם נולדו כדי לנהל את מכבי. אני רוצה גם בעלים שאומרים את האמת - שיבואו ויאמרו בתחילת הקיץ שבעונה הבאה התקציב יקוצץ ושהמטרות יהיו אחרות - ושלא יספרו לנו סיפורי מעשיות.
מעבר לכך, את לא יכולה לצפות ממני לשלם סכומי עתק על מנוי לקבוצה שברור שלא תוכל להתמודד בצורה סבירה במסגרת היחידה שהמשחקים שלה מעניינים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים