המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:למרות שאני לא ממש מסכים אם הנתוח שלך לגבי סופו (לא היו איתו בעיות, היתה לו פציעה שדרשה ניתוח והעדרות של חודש בערך, והצוות המקצועי החליט לא לאשר לו לבצע את הנתוח באמצע העונה, החלטה שהתבררה כטעות גדולה), אוחיון (לדעתי היה פה פוטנציאל גדול להפוך לאחד הפוינטגארדים הטובים ביורוליג. אבידה גדולה) ובלו (לדעתי, שחקן שולי, שעשה לא פחות נזק מתועלת בגלל תרומה אפסית בכל האספקטים חוץ משלשות), זה לא העניין. גם השחקנים החדשים שהוחתמו הם לא העניין.
מה שכן גורם לאוהדים להכנס לדיכאון, זה שני דברים:
א) הפיכתה של מכבי לסוג של לובליאנה או פרטיזן, שלא מסוגלת להחזיק אף שחקן שהוכיח משהו ברמת יורוליג. אפילו יותר גרוע. פרטיזן לפחות עושה כסף ממכירת שחקנים. מכבי סתם באבדת אותם בצורה מטומטמת.
ב) סירוב מוחלט של ההנהלה להחתים שחקנים מוכחים ברמת היורוליג. ואני לא דורש להחתים את חמשת המצטיינים של היורוליג העונה. אבל חייבים מישהו ברמה גבוהה. לפחות שחקן אחד או שנים. כי אתה לא יכול להגיע לרמות הגבוהות רק עם שחקני הימור שבחיים לא הובילו קבוצת יורוליג.
felix_r כתב:למרות שאני לא ממש מסכים אם הנתוח שלך לגבי סופו (לא היו איתו בעיות, היתה לו פציעה שדרשה ניתוח והעדרות של חודש בערך, והצוות המקצועי החליט לא לאשר לו לבצע את הנתוח באמצע העונה, החלטה שהתבררה כטעות גדולה), אוחיון (לדעתי היה פה פוטנציאל גדול להפוך לאחד הפוינטגארדים הטובים ביורוליג. אבידה גדולה) ובלו (לדעתי, שחקן שולי, שעשה לא פחות נזק מתועלת בגלל תרומה אפסית בכל האספקטים חוץ משלשות), זה לא העניין. גם השחקנים החדשים שהוחתמו הם לא העניין.
א) הפיכתה של מכבי לסוג של לובליאנה או פרטיזן, שלא מסוגלת להחזיק אף שחקן שהוכיח משהו ברמת יורוליג. אפילו יותר גרוע. פרטיזן לפחות עושה כסף ממכירת שחקנים. מכבי סתם באבדת אותם בצורה מטומטמת.
ב) סירוב מוחלט של ההנהלה להחתים שחקנים מוכחים ברמת היורוליג. ואני לא דורש להחתים את חמשת המצטיינים של היורוליג העונה. אבל חייבים מישהו ברמה גבוהה. לפחות שחקן אחד או שנים. כי אתה לא יכול להגיע לרמות הגבוהות רק עם שחקני הימור שבחיים לא הובילו קבוצת יורוליג.
שחף כתב:felix_r כתב:למרות שאני לא ממש מסכים אם הנתוח שלך לגבי סופו (לא היו איתו בעיות, היתה לו פציעה שדרשה ניתוח והעדרות של חודש בערך, והצוות המקצועי החליט לא לאשר לו לבצע את הנתוח באמצע העונה, החלטה שהתבררה כטעות גדולה), אוחיון (לדעתי היה פה פוטנציאל גדול להפוך לאחד הפוינטגארדים הטובים ביורוליג. אבידה גדולה) ובלו (לדעתי, שחקן שולי, שעשה לא פחות נזק מתועלת בגלל תרומה אפסית בכל האספקטים חוץ משלשות), זה לא העניין. גם השחקנים החדשים שהוחתמו הם לא העניין.
את זה אנחנו לא יודעים, לפחות לא עד שנראה את שתי ההחתמות האחרונות. וכאן אולי הבעיה של האנשים פה. משתמש כלשהו בתפוז מפליץ שם וכולם בטוחים שהוא הגארד\סנטר הבא של מכבי.
אני בכלל חושב שאנשים פה צריכים להרגיע. פאקינג אלכס ת'יוס גרר מבול של תגובות מבואסות, כאילו הווארד החליט לא להגיע.
yiffy כתב:felix_r כתב:למרות שאני לא ממש מסכים אם הנתוח שלך לגבי סופו (לא היו איתו בעיות, היתה לו פציעה שדרשה ניתוח והעדרות של חודש בערך, והצוות המקצועי החליט לא לאשר לו לבצע את הנתוח באמצע העונה, החלטה שהתבררה כטעות גדולה), אוחיון (לדעתי היה פה פוטנציאל גדול להפוך לאחד הפוינטגארדים הטובים ביורוליג. אבידה גדולה) ובלו (לדעתי, שחקן שולי, שעשה לא פחות נזק מתועלת בגלל תרומה אפסית בכל האספקטים חוץ משלשות), זה לא העניין. גם השחקנים החדשים שהוחתמו הם לא העניין.
אני חושב שלנגפורד היה השחקן היחיד המוכח ברמת יורוליג שלא הוחתם 19 שנה אחרי שיאו (בראון, פאפאלוקאס) או כשהקריירה שלו הייתה בדרך לאבדון (סופו - יצא סביר בסוף). גם במקרה שלו זה הגיע אחרי פציעה ולא הרבה רצו לקחת איתו את הסיכון.
בסופו של יום הפנמתי בכיתה י' (אני היום שנה ב' באוניברסיטה) שמכבי לא מחתימה כוכבי יורוליג. מקסימום כוכבי יול"ב קאפ, וגם אז זה רק אם איכשהו הם הצליחו לעשות להם עיניים אי שם בחודש מרץ. אני מסוגל לחיות עם זה כל עוד היא באמת מבצעת החתמות רציניות (מדלי, שרמנדיני) או הולכת על הימורים זולים אך עם פוטנציאל משמעותי (היקמן).
ההתנהלות הביזיונית של מכבי לטעמי היא לא בגזרת הרכש, אלא בעזיבות. אני משוכנע שכל הסיפור עם יוגב היה יכול להימנע עם קצת יותר סבלנות וטיפ טיפה פחות קמצנות מצד פדרמן (ואני מ-מ-ש לא בצד של יוגב). גם קרבות החפירות עם לנדפורד והנדריקס יכלו להיגמר אחרת. על בורשטיין אני בכלל מרחם. לא רבים שמים לב שמכבי כבר מדקלמת מסוף השנה שעברה "בורשטיין נחוש לפרוש" למרות שהוא מעולם לא אמר דבר כזה בתקשורת. אם אני הייתי קפטן קבוצה בן 30+ והייתי שומע כל שנייה ברדיו שהקבוצה טוענת שאני נחוש לפרוש, הייתי רוצה לשבור משהו.
מכבי בקיץ האחרון שמה את הגושפנקא הסופית על מות תקופת "שחקנים רוצים לשחק במכבי". אין. לא קיימת יותר החיה הזאת. במקום קבוצה מחבקת ותומכת, היא בעיקר נראית כמו קבוצה שלא מתגמלת כשרונות צעירים שעושים קפיצת מדרגה, שלא זזה מילימטר במו"מ עם שחקנים איכותיים ומבוקשים שנתנו עונה טובה במדיה, שמפרישה בכל הכוח סמלים שלה. אוי לבושה.
gandya כתב:שחף כתב:felix_r כתב:למרות שאני לא ממש מסכים אם הנתוח שלך לגבי סופו (לא היו איתו בעיות, היתה לו פציעה שדרשה ניתוח והעדרות של חודש בערך, והצוות המקצועי החליט לא לאשר לו לבצע את הנתוח באמצע העונה, החלטה שהתבררה כטעות גדולה), אוחיון (לדעתי היה פה פוטנציאל גדול להפוך לאחד הפוינטגארדים הטובים ביורוליג. אבידה גדולה) ובלו (לדעתי, שחקן שולי, שעשה לא פחות נזק מתועלת בגלל תרומה אפסית בכל האספקטים חוץ משלשות), זה לא העניין. גם השחקנים החדשים שהוחתמו הם לא העניין.
את זה אנחנו לא יודעים, לפחות לא עד שנראה את שתי ההחתמות האחרונות. וכאן אולי הבעיה של האנשים פה. משתמש כלשהו בתפוז מפליץ שם וכולם בטוחים שהוא הגארד\סנטר הבא של מכבי.
אני בכלל חושב שאנשים פה צריכים להרגיע. פאקינג אלכס ת'יוס גרר מבול של תגובות מבואסות, כאילו הווארד החליט לא להגיע.
לגבי אלכס טיס, אף אחד(אני מניח), לא חושב שמדובר בשקן ברמה גבוהה, ולא מבכה על כך שהוא לא במכבי, מה כן מעצבן?
הניהול של מכבי מחפיר, אם רוצים להחתים את טיוס(ורצו להחתים כי הציעו חוזה), המינימום זו הצעה הגיונית של 200K, מה שמקבל כאן כל בוגר ליגה, ואם לא רוצים שחקן, אז אין טעם להציעה לו דבר, כל העולם ואשתן ידע שיש לטיוס הצעות כפולות כמעט מקבוצות אחרות, רק ההנהלה המטומטמת של מכבי סגרה עיניים והחליטה להציעה חוזה בדיחה, כן כאשר מצעים לשחקן חוזה הרבה יותר גבוהה, וכולם יודעים זאת, מדובר בחוזה בדיחה(זה נכון פי 1000 עבור שחקן שלא היה כאן עונה קום לכן), כל הצעה כזו, ודחייה מצד שחקנים מצחקים כמו טיוס, מורידה מהמונטין של מכבי. התנהלות בדיחה של המועדון, לא יודע היה אחראי על ניהל את המו"מ מול טיוס, אבל הוא לא חכם בלשון המעטה.
חנו'ש כתב:gandya כתב:שחף כתב:felix_r כתב:למרות שאני לא ממש מסכים אם הנתוח שלך לגבי סופו (לא היו איתו בעיות, היתה לו פציעה שדרשה ניתוח והעדרות של חודש בערך, והצוות המקצועי החליט לא לאשר לו לבצע את הנתוח באמצע העונה, החלטה שהתבררה כטעות גדולה), אוחיון (לדעתי היה פה פוטנציאל גדול להפוך לאחד הפוינטגארדים הטובים ביורוליג. אבידה גדולה) ובלו (לדעתי, שחקן שולי, שעשה לא פחות נזק מתועלת בגלל תרומה אפסית בכל האספקטים חוץ משלשות), זה לא העניין. גם השחקנים החדשים שהוחתמו הם לא העניין.
לגבי אלכס טיס, אף אחד(אני מניח), לא חושב שמדובר בשקן ברמה גבוהה, ולא מבכה על כך שהוא לא במכבי, מה כן מעצבן?
הניהול של מכבי מחפיר, אם רוצים להחתים את טיוס(ורצו להחתים כי הציעו חוזה), המינימום זו הצעה הגיונית של 200K, מה שמקבל כאן כל בוגר ליגה, ואם לא רוצים שחקן, אז אין טעם להציעה לו דבר, כל העולם ואשתן ידע שיש לטיוס הצעות כפולות כמעט מקבוצות אחרות, רק ההנהלה המטומטמת של מכבי סגרה עיניים והחליטה להציעה חוזה בדיחה, כן כאשר מצעים לשחקן חוזה הרבה יותר גבוהה, וכולם יודעים זאת, מדובר בחוזה בדיחה(זה נכון פי 1000 עבור שחקן שלא היה כאן עונה קום לכן), כל הצעה כזו, ודחייה מצד שחקנים מצחקים כמו טיוס, מורידה מהמונטין של מכבי. התנהלות בדיחה של המועדון, לא יודע היה אחראי על ניהל את המו"מ מול טיוס, אבל הוא לא חכם בלשון המעטה.
ומי אמר לך שמכבי באמת הציעה לטיוס הצעה מחפירה?? גלדסטון?
דווקא השמועות אומרות שמכבי רק גיששה איתו מעט אבל ממש לא היתה סגורה שהיא מעוניינת בו בכלל (ואל זה אפשר בהחלט להתווכח).
אני לא באה להגן על ההנהלה שבאמת הרגיזה אותי לא מעט הקיץ, אבל אני לא חושבת שיש הרבה מה להתלונן על ההתנהלות שלה מול טיוס.
מילוס כתב:felix_r כתב:למרות שאני לא ממש מסכים אם הנתוח שלך לגבי סופו (לא היו איתו בעיות, היתה לו פציעה שדרשה ניתוח והעדרות של חודש בערך, והצוות המקצועי החליט לא לאשר לו לבצע את הנתוח באמצע העונה, החלטה שהתבררה כטעות גדולה), אוחיון (לדעתי היה פה פוטנציאל גדול להפוך לאחד הפוינטגארדים הטובים ביורוליג. אבידה גדולה) ובלו (לדעתי, שחקן שולי, שעשה לא פחות נזק מתועלת בגלל תרומה אפסית בכל האספקטים חוץ משלשות), זה לא העניין. גם השחקנים החדשים שהוחתמו הם לא העניין.
אתה מדבר שטויות.. מכבי היא לא לובליאנה ולא פרטיזן, לובליאנה היא קבוצה עם תקציב של 2 מיליון דולר בקירוב. זה קבוצות שבונות עצמן על הנוער, ומה לעשות שבסלובניה וסרביה יש ים שחקני-על ברמת הנוער, ובישראל לא? זה קבוצות שבבסיס שלהן מתנהלות אחרת ממכבי, אין שום מקום להשוואה.. ברור שפדרמן אחראי לזה שכל הספורט הישראלי קקמייקה כבר מהיסודות שלו.. מכבי זה פשוט קבוצה שאין לה נוער ברמת יורוליג, וכשאין לך נוער כמו של פרטיזן, הכל שאלה של כמה כסף יש לך. ולמכבי אין את הכסף של היריבות הגדולות שלה- היא לא יכולה להתחרות עם זה.
עוד עניין, "אתה לא יכול להגיע לרמות הגבוהות עם שחקני הימור שבחיים לא הובילו קבוצת יורוליג". אחינו, מכבי בונה על זה כבר 20 שנה... בקבוצה של 2000, חוץ ממקדונלד מישהו במכבי ראה פיינל פור? או היה שחקן-על ברמת יורוליג? אותו דבר הקבוצה של פארגו ופרקינס, או זאת שהגיעה לפיינל פור ב2008..
כסף זה שם המשחק אם לא שמת לב. בדיוק כמו ששחקני כדורגל שזכו בהכל, עדיין מעדיפים ללכת לשחק בדובאי, סין וגם במנצ'סטר סיטי- על פני יונייטד או מילאן.. בשביל להביא את פארמר או מקאלב אתה צריך כסף, הרבה כסף. וכשאין לך אז זה בין להמר על פארגואים, לללכת על שחקני דרג 3 ביורוליג שמתאימים לתקציב.. אני הייתי ממשיך להמר..
מילוס כתב:felix_r כתב:למרות שאני לא ממש מסכים אם הנתוח שלך לגבי סופו (לא היו איתו בעיות, היתה לו פציעה שדרשה ניתוח והעדרות של חודש בערך, והצוות המקצועי החליט לא לאשר לו לבצע את הנתוח באמצע העונה, החלטה שהתבררה כטעות גדולה), אוחיון (לדעתי היה פה פוטנציאל גדול להפוך לאחד הפוינטגארדים הטובים ביורוליג. אבידה גדולה) ובלו (לדעתי, שחקן שולי, שעשה לא פחות נזק מתועלת בגלל תרומה אפסית בכל האספקטים חוץ משלשות), זה לא העניין. גם השחקנים החדשים שהוחתמו הם לא העניין.
אתה מדבר שטויות.. מכבי היא לא לובליאנה ולא פרטיזן, לובליאנה היא קבוצה עם תקציב של 2 מיליון דולר בקירוב. זה קבוצות שבונות עצמן על הנוער, ומה לעשות שבסלובניה וסרביה יש ים שחקני-על ברמת הנוער, ובישראל לא? זה קבוצות שבבסיס שלהן מתנהלות אחרת ממכבי, אין שום מקום להשוואה.. ברור שפדרמן אחראי לזה שכל הספורט הישראלי קקמייקה כבר מהיסודות שלו.. מכבי זה פשוט קבוצה שאין לה נוער ברמת יורוליג, וכשאין לך נוער כמו של פרטיזן, הכל שאלה של כמה כסף יש לך. ולמכבי אין את הכסף של היריבות הגדולות שלה- היא לא יכולה להתחרות עם זה.
עוד עניין, "אתה לא יכול להגיע לרמות הגבוהות עם שחקני הימור שבחיים לא הובילו קבוצת יורוליג". אחינו, מכבי בונה על זה כבר 20 שנה... בקבוצה של 2000, חוץ ממקדונלד מישהו במכבי ראה פיינל פור? או היה שחקן-על ברמת יורוליג? אותו דבר הקבוצה של פארגו ופרקינס, או זאת שהגיעה לפיינל פור ב2008..
כסף זה שם המשחק אם לא שמת לב. בדיוק כמו ששחקני כדורגל שזכו בהכל, עדיין מעדיפים ללכת לשחק בדובאי, סין וגם במנצ'סטר סיטי- על פני יונייטד או מילאן.. בשביל להביא את פארמר או מקאלב אתה צריך כסף, הרבה כסף. וכשאין לך אז זה בין להמר על פארגואים, לללכת על שחקני דרג 3 ביורוליג שמתאימים לתקציב.. אני הייתי ממשיך להמר..
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־24 אורחים