ולנושא- וואוו מאיפה להתחיל...
עד גיל 7-8 הייתי הילד הכי חנון בעולם שלא עניין אותו ספורט בכלל.
לאחר איזה אירוע מכונן ששינה את חיי שקשור דווקא לכדורגל התחלתי לאהוב ספורט והשאלה הראשונה שנשאלתי היתה איזה קבוצה אתה אוהד והתשובה הייתה מכבי.
לאחר שהתאהבתי בספורט היה ברור שמכבי תהפוך לא רק בכדורגל אלא בהכל, ככה שהתחלתי לעקוב אחרי מכבי סל באדיקות.
ההתחלה לא היתה מעודדת בלשון המעטה (מדובר כאן על שנת 95) ומכבי די דשדשה באירופה אבל בליגה היתה תחושה שזה בא בקלות (זה היה אחרי טראומת איבוד האליפות לגליל)
בתחילת שנת 95-96 אבא שלי לקח אותי למשחק הראשון שלי בהיכל, נגד פו אורתז, משחק שבו גודס שוב נפצע ואת מקומו תפס ילד שנקרא עודד קטש (שאליו נחזור מאוחר יותר). צ'ורה במשחק ענק לא נתן לי ללכת הביתה מאוכזב ועם 31 נקודות גדולות היה הגורם הבכיר לניצחון מכבי אחרי הארכה.
(למי שרוצה להתעמק יותר-
http://www.tzahevet.co.il/news-open.asp?IDNews=3671 )
באותה עונה היה גם את הסל המדהים של ג'מצ'י נגד ציבונה, אני לא אשכח בחיים איך השתוללתי בבית בצעקות (הערתי את אחותי הגדולה וגררתי אותה לטלוויזיה כדי לראות את זה

מיותר לציין שהיא לא הבינה מה אני רוצה מהחיים שלה...)
לאחר כמה עונות מדשדשות ואחרי שקטש הפך לשחקן האהוב עלי בלי תחרות הגענו לרגע שהוא נפרד מאיתנו ולאחר מכן פוגש אותנו בגמר- גם זה רגע שאני לא אשכח בחיים- בפעם היחידה בחיי בכיתי והתייפחתי אחרי משחק ספורט (אמנם בן 14, אבל גמר ראשון שאני רואה ומי שמנצח אותנו זה דווקא השחקן האהוב עלי ביותר) מאז היו מקרים שרציתי לבכות (איבוד האליפות לחולון למשל) אבל הדמעות סירבו לצאת...או שאולי זאת הבגרות...
אם זה מעניין מישהו אני אמשיך יותר מאוחר...