המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:כן, אין עשן בלי אש. בסה"כ אני לא מאוכזב כי פופס הוא לא הסנטר שבלאט רצה מלכתחילה.
למכבי, אגב, יש תכנית מגירה וודאית ואני מאמין שעד סופש כבר היא תפורסם. לי אישית אין את השם הזה, אבל הוא קיים.
felix_r כתב:Assaf M כתב:כן, אין עשן בלי אש. בסה"כ אני לא מאוכזב כי פופס הוא לא הסנטר שבלאט רצה מלכתחילה.
למכבי, אגב, יש תכנית מגירה וודאית ואני מאמין שעד סופש כבר היא תפורסם. לי אישית אין את השם הזה, אבל הוא קיים.
בלאט כן רצה אותו. בחאט היה זה ששיכנע אותו בלונדון לבוא למכבי
felix_r כתב:Assaf M כתב:כן, אין עשן בלי אש. בסה"כ אני לא מאוכזב כי פופס הוא לא הסנטר שבלאט רצה מלכתחילה.
Assaf M כתב:felix_r כתב:Assaf M כתב:כן, אין עשן בלי אש. בסה"כ אני לא מאוכזב כי פופס הוא לא הסנטר שבלאט רצה מלכתחילה.
אני אומר לך את זה בוודאות-בלאט רצה סנטר עם משחק פוסט אפ. לא היה מוכן להתפשר ולכן מכבי רצתה כ'כ את מאריץ'. פופס היה בחירת מחדל.
שמואל1 כתב:ואו, איזה פצצה מכבי מנחיתה לנו עכשיו. הייתי בטוח שפופס ישחק במכבי.
אני קצת מאוכזב, כי כבר הרבה שנים רציתי לראות את פופס, אחד השחקנים היותר מלהיבים, לובש את החולצה הצהובה של מכבי.
אבל אם הצוות הרפואי של מכבי החליט שהוא לא כשיר, אני סומך עליהם.
הבעיה היא שאני מאוד חושש שהתחליף יהיה גרוע.
יוסי22 כתב:שישקיעו את הכסף בקו האחורי , יחד עם הכסף שיקבלו על אוחיון זה צריך להספיק לשחקן שישנה באופן משמעותי את הקו האחורי .
ומאריץ' פשוט שחקן נורא נכון להיום , עלוב שניסו להשוות אותו לסופו .
יוסי22 כתב:שישקיעו את הכסף בקו האחורי , יחד עם הכסף שיקבלו על אוחיון זה צריך להספיק לשחקן שישנה באופן משמעותי את הקו האחורי .
ומאריץ' פשוט שחקן נורא נכון להיום , עלוב שניסו להשוות אותו לסופו .
גל מקל כתב:יאן וויוקאס עוד אקטואלי ??, או שהוא מתעקש על פנא ??
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־25 אורחים