הצעה:שיתוף פעולה עם פרטיזן בלגרד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

הצעה:שיתוף פעולה עם פרטיזן בלגרד

הודעהעל ידי rc4991 » 20 ספטמבר 2012, 22:45

חשבתי על זה כבר כמה זמן שכדאי למכבי לבדוק את האפשרות לחתום על חוזה עם פרטיזן שיכריז על שיתוף פעולה בין שני המועדונים.מה זה אומר ואיך שני הצדדים מרוויחים מזה?
אנחנו כמובן נוכל לקבל מהם את הכישרונות הבאים של אירופה וגם נוכל להשאיל אליה שחקנים פטנציאלים בתקווה שיפרצו במדיה.בנוגע למה שפרטיזן יקבלו בתמורה יכולים להיות כמה דברים:
1.מענק כספי
2.אולי לפתוח טיפה את הכיס ולעזור להם אם הם רוצים להחתים שחקן שעולה קצת יותר מהיכולות הכספיות שלהם
3.נוכל לעזור להם להחתים הרבה כישרונות כי עבורנו לא מדובר בכסף גדול
כך פרטיזן תקבל כל שנה עוד ועוד כישרונות ושחקנים שהיא שמה עליהם את העין ואולי גם תקבל מענק כספי שיעזור לה,ומכבי תקבל שחקנים כישרוניים שפרצו והוכיחו את עצמם באירופה

נכון שזה נשמע לא ממש ריאלי אבל אולי עם מענק כספי גבוה (ביחס לפרטיזן) ואולי עוד כמה רעיונות שלא חשבתי עליהם הם יסכימו?
הרעיון הזה יכול להתיישמם גם עם קבוצות כמו ריטאס אבל אני חושב שפרטיזן היא הטובה ביותר בתחום הזה
מה דעתכם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: הצעה:שיתוף פעולה עם פרטיזן בלגרד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 ספטמבר 2012, 17:36

למכבי יש (או לפחות היה) הסכם כזה עם ורסאץ'.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי התנין » 21 ספטמבר 2012, 17:49

הסכם שלחלוטין לא משתלם לקבוצה כמו פרטיזן. קודם כל הקבוצה הזאת תגדל את הכישרונות שלה עם או בלי מכבי, ולמה לה בדיוק לתת אותם למכבי בחינם או במחיר ''נוח'' כשקבוצות אחרות ישלמו עליהם מיליון יורו?
היתרון היחידי עבור קבוצה כמו פרטיזן בהסכם כזה הוא מצב בו מכבי מביאה כישרון גדול כמו מצ'באן ומשאילה אותו לפרטיזן שם ישתפשף ויהפוך לשחקן מצויין. אבל כמה כישרונות כבר מכבי מחתימה לאורך השנים? מעט מאוד.
סיוע כספי לפרטיזן? כמה? 100 אלף דולר בשנה? כי אני לא רואה את מכבי מוציאה מענקים שמנים לקבוצה הסרבית, בזמן שלה אין כסף להחתים שחקנים שעולים יותר מ-400 אלף דולר.

בקיצור מדובר בהסכם שעשוי להועיל בעיקר לצד אחד, ואני לא חושב שפרטיזן עד כדי כך מטומטמים על מנת לשמש כקבוצת בת של מכבי.
התנין

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ספטמבר 2012, 18:05

ברור שזה לא ישתם לפרטיזן אם היא תקבל 100-200 מכל הסיפור,אני מדבר יותר על כיוון ה500-800 אבל זו סתם השערה
אפשר אולי לעזור להם בעוד דברים,אולי מכבי תעזור להם מבחינה שיווקית?אולי היא תחתים את הכישרונות שפרצו אבל תשאיר אותם לשנה נוספת לפרטיזן כדי שגם היא תהנה?
השאלה היא בעצם האם קיים סיכוי למצוא נוסחא בה שני הצדדים ירוויחו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 22 ספטמבר 2012, 21:39

rc4991 כתב:ברור שזה לא ישתם לפרטיזן אם היא תקבל 100-200 מכל הסיפור,אני מדבר יותר על כיוון ה500-800 אבל זו סתם השערה
אפשר אולי לעזור להם בעוד דברים,אולי מכבי תעזור להם מבחינה שיווקית?אולי היא תחתים את הכישרונות שפרצו אבל תשאיר אותם לשנה נוספת לפרטיזן כדי שגם היא תהנה?

שוב, גם אלו סכומים זעומים למדי. דבר איתם על 2 מיליון דולר בשנה ואז הם אולי יסתכלו לכיוון שלך, בזמן שדני פדרמן יתפוצץ מצחוק.
ואין למכבי שום יכולת לעזור לפרטיזן מבחינה שיווקית. ומכבי לא מחתימה כישרונות שאותם היא יכולה להשאיל לפרטיזן. פרטיזן מוצאת ומטפחת את הכישרונות בעצמה ולאחר מכן היא מוכרת אותם לכל המרבה במחיר. לא מנהלים את המועדון הזה מטומטמים.
קיצר, לגנוז.
התנין

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ספטמבר 2012, 09:18

rc4991 כתב:ברור שזה לא ישתם לפרטיזן אם היא תקבל 100-200 מכל הסיפור,אני מדבר יותר על כיוון ה500-800 אבל זו סתם השערה

ניזכרתי במשהו לגבי הרעיון שאמת לעשות תרייד לעמדת הסנטר ....
אמרתי לך שאני לא זוכר שהיה טרייד באירופה אבל ניזכרתי שהשנה מלאגה עשתה טרייד עם ברצולנה , ואסקז תמורת אלכס אבריניאס הצעיר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 10:55

yzafrir כתב:

ניזכרתי במשהו לגבי הרעיון שאמת לעשות תרייד לעמדת הסנטר ....
אמרתי לך שאני לא זוכר שהיה טרייד באירופה אבל ניזכרתי שהשנה מלאגה עשתה טרייד עם ברצולנה , ואסקז תמורת אלכס אבריניאס הצעיר....

נכון,גם גליל וחיפה עשה טרייד לפני שנתיים:וילקרסון תמורת קילנגסוות'
בכל אופן,אוחיון נאשר כך שזה לא משנה כבר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 23 ספטמבר 2012, 11:44

כמו שנאמר פה, מכבי לא תפתח את הארנק, פשוט כי אין לה מספיק כסף אפילו בשביל עצמה..
פרטיזן גם ככה לא משקיעה בזרים, ככה שאין לה מה להרוויח מהסידור הזה.
והאמת שגם למכבי זה לא משתלם, כי היא יכולה, נאמר, בהגזמה, לשלם לפרטיזן 300 אלף דולר בשנה.. ואז מה? פעם ב- 3 שנים יפול לה לידיים איזה פקוביץ' אחד? שיבקש סכומים שמכבי לא תוכל לעמוד בהם, וגם ככה יברח לאן בי איי או לברצלונה כבר אחרי שנה?... מיותר...
מילוס

הודעהעל ידי מילוס » 23 ספטמבר 2012, 11:47

זה לא יכול לעבוד בכדורסל האירופאי..
בכדורגל קבוצה יכולה להחתים ככה סטארים שיקפיצו את הרמה שלה, ו\או יכניסו לקופה שלה 20, 30, 40 מיליון דולר אם תמכור אותם בעתיד..
בכדורסל האירופאי אין סכומים כאלה.. מי שבאמת טוב יבוא לתת פה עונת קבלנות ואחריה ידרוש ללכת לאן בי איי, או לאיזה קבוצת אוליגרכים אירופאית תמורת באיי-אאוט של חצי מיליון דולר... לא משתלם..
מילוס

הודעהעל ידי rc4991 » 30 ספטמבר 2012, 10:37

ומה דעתכם על שיתוף פעולה עם קבוצה צרפתית?
יש להם המון כישרונות(לדעתי שניים לספרד)וסגנון המשחק שלהם מתאים בדיוק לסגנון של בלאט כי רובם אתלטים וגם שומרים טוב
בניגוד לפרטיזן יש להם כמה בעיות שיכולות לאפשר שיתוף פעולה שכזה:
1.יש להם תקציבים מאוד נומכים(למרות שזו גם הבעיה של פרטיזן)-נוכל לתמוך בהם קצת(וכמובן שבהמשך זה ישתלם לנו כך שאין סיבה שלא להשקיע בהם)
2.הרבה מהכישרונות שלהם בורחים עוד לפני שהם פורצים בגלל הסכומים הקטנים שרצים בליגה-נוכל להחתים אותם ולהשאיר אותם בקבוצה הזאת עד שיפרצו
3.(כנראה הכי חשוב)אין שם אף קבוצה דומיננטית וכמעט כל פעם יש אלופה אחרת-עם העזרה של מכבי אותה הקבוצה תקבע את עצמה כקבוצה המובילה של צרפת וגם תשתתף ביורוליג בדרך קבע(בתנאי כמובן שהיא תצליח),מהלך שיכניס להם עוד לא מעט כסף

דווקא אני חושב שיש לנו סיכוי לא רע להגיע להסכם עם קבוצה צרפתית בגלל הסיבות הנ"ל
מה דעתכם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 30 ספטמבר 2012, 11:17

rc4991 כתב:ומה דעתכם על שיתוף פעולה עם קבוצה צרפתית?
יש להם המון כישרונות(לדעתי שניים לספרד)וסגנון המשחק שלהם מתאים בדיוק לסגנון של בלאט כי רובם אתלטים וגם שומרים טוב
בניגוד לפרטיזן יש להם כמה בעיות שיכולות לאפשר שיתוף פעולה שכזה:
1.יש להם תקציבים מאוד נומכים(למרות שזו גם הבעיה של פרטיזן)-נוכל לתמוך בהם קצת(וכמובן שבהמשך זה ישתלם לנו כך שאין סיבה שלא להשקיע בהם)
2.הרבה מהכישרונות שלהם בורחים עוד לפני שהם פורצים בגלל הסכומים הקטנים שרצים בליגה-נוכל להחתים אותם ולהשאיר אותם בקבוצה הזאת עד שיפרצו
3.(כנראה הכי חשוב)אין שם אף קבוצה דומיננטית וכמעט כל פעם יש אלופה אחרת-עם העזרה של מכבי אותה הקבוצה תקבע את עצמה כקבוצה המובילה של צרפת וגם תשתתף ביורוליג בדרך קבע(בתנאי כמובן שהיא תצליח),מהלך שיכניס להם עוד לא מעט כסף

דווקא אני חושב שיש לנו סיכוי לא רע להגיע להסכם עם קבוצה צרפתית בגלל הסיבות הנ"ל
מה דעתכם?

יכול להיות מאוד מעניין ויעיל....
כל קבוצת NBA שתבחר איזה צרפתי בדראפט(לא חסר כאלו), יכולה להשאיל אותו אלינו ולראות אותו מסתדר ברמות הגבוהות...
מי יודע אולי הם יגדלו להיות סטארים באירופה\NBA....
מאוד מעניין, אבל מי במכבי יחשוב על העניין?
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים