המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל מקל כתב:אני מכיר לפחות איש אחד שיצטער מאד,
וזה אני.
מתוך מאות ואלפים רבים.
דיוויד פדרמן הוא מנהל אדיר, ששמו יהיה לנצח חקוק באותיות גדולות בספר המתאר את תולדות מכבי,
אמנם הוא לא במדרגה של שמעון מזרחי,שמלוק,וקליין שזה מבחינתי האולימפוס.
אבל הוא לא הרבה מתחתם, מאז שהגיע למכבי עשה לה רק טוב,
וב"ה ימשיך עוד שנים רבות.
גל מקל כתב:אני מכיר לפחות איש אחד שיצטער מאד,
וזה אני.
מתוך מאות ואלפים רבים.
דיוויד פדרמן הוא מנהל אדיר, ששמו יהיה לנצח חקוק באותיות גדולות בספר המתאר את תולדות מכבי,
אמנם הוא לא במדרגה של שמעון מזרחי,שמלוק,וקליין שזה מבחינתי האולימפוס.
אבל הוא לא הרבה מתחתם, מאז שהגיע למכבי עשה לה רק טוב,
וב"ה ימשיך עוד שנים רבות.
Holiday_Armadillo כתב:אם בן אדם יצטרך לבחור עם מה הוא רוצה לחיות, סיוט שהוא מכיר או סיוט שהוא מעולם לא חווה הוא תמיד יבחר במה שהוא מכיר..למה? כי הוא יודע איך להתמודד עם דברים שכבר קרו
אתם אולי לא אוהבים את פדרמן אבל אתם מכירים אותו..אתם ממש לא יודעים מה יגיע במקומו
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בן אדם יצטרך לבחור עם מה הוא רוצה לחיות, סיוט שהוא מכיר או סיוט שהוא מעולם לא חווה הוא תמיד יבחר במה שהוא מכיר..למה? כי הוא יודע איך להתמודד עם דברים שכבר קרו
אתם אולי לא אוהבים את פדרמן אבל אתם מכירים אותו..אתם ממש לא יודעים מה יגיע במקומו
יגיע כנראה מישהו שיש לו מספיק כסף כדי להזרים מדי פעם לקבוצה.
Holiday_Armadillo כתב:ואתה אומר את זה כי קיבלת איזשהו מידע?
להגיד דבר כזה בודאות זה שטויות
אף אחד מאיתנו לא יודע האם יגיע מישהו שיהיה מוכן להזרים כסף מהכיס שלו(מה שהפדרמנים עושים כבר לא מעט שנים)או שיגיע מישהו עם יד הרבה יותר נעולה מאשר הפדרמנים
יכול להית שכולכם תתגעגעו אליהם אחרי שהם יעזבו
Mta_atic כתב:אני מציע לאנשים להיזהר עם המשאלות והציפיות כי בינתיים אני לא רואה שעשירי ישראל עומדים בתור בשביל לשרוף את הכסף שלהם על קבוצת כדורסל.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בן אדם יצטרך לבחור עם מה הוא רוצה לחיות, סיוט שהוא מכיר או סיוט שהוא מעולם לא חווה הוא תמיד יבחר במה שהוא מכיר..למה? כי הוא יודע איך להתמודד עם דברים שכבר קרו
ואתה אומר את זה כי קיבלת איזשהו מידע?
אף אחד מאיתנו לא יודע האם יגיע מישהו שיהיה מוכן להזרים כסף מהכיס שלו(מה שהפדרמנים עושים כבר לא מעט שנים)או שיגיע מישהו עם יד הרבה יותר נעולה מאשר הפדרמנים
roy1000 כתב:Mta_atic כתב:אני מציע לאנשים להיזהר עם המשאלות והציפיות כי בינתיים אני לא רואה שעשירי ישראל עומדים בתור בשביל לשרוף את הכסף שלהם על קבוצת כדורסל.
הוא לא הזרים סנט אחד המשך הרבה מאוד זמן, אם הוא לא מושך כסף בכלל. תן לו כמה קרדיט שאתה רוצה, אבל להגיד שהוא מזרים כספים זה פשוט לא נכון, וזה לא נכון כבר די הרבה זמן.
Mta_atic כתב:roy1000 כתב:Mta_atic כתב:אני מציע לאנשים להיזהר עם המשאלות והציפיות כי בינתיים אני לא רואה שעשירי ישראל עומדים בתור בשביל לשרוף את הכסף שלהם על קבוצת כדורסל.
הוא לא הזרים סנט אחד המשך הרבה מאוד זמן, אם הוא לא מושך כסף בכלל. תן לו כמה קרדיט שאתה רוצה, אבל להגיד שהוא מזרים כספים זה פשוט לא נכון, וזה לא נכון כבר די הרבה זמן.
ואת זה אתה יודע כי אתה מנהל את ספרי החשבונות של מכבי?
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם בן אדם יצטרך לבחור עם מה הוא רוצה לחיות, סיוט שהוא מכיר או סיוט שהוא מעולם לא חווה הוא תמיד יבחר במה שהוא מכיר..למה? כי הוא יודע איך להתמודד עם דברים שכבר קרו
ואתה אומר את זה כי קיבלת איזשהו מידע?
יש מספיק אוהדי מכבי עשירים מאוד שיכולים בהחלט לעמוד בזה. אבל מה זה משנה, כרגע אנחנו תקועים עם פדרמן שמצד אחד לא מקבל את דעתו המקצועית של המאמן, מצד שני מלכלך עליו חופשי, מצד שלישי עושה מינויים "מקצועיים" בדמות הבן שלו ומצד רביעי גם לא מזרים כסף. מה שמדהים הוא שבלי להזרים שקל יש לפדרמן את מכונת יחסי הציבור הטובה במדינה ולכן הוא לא יעזוב את הקבוצה כל כך מהר.
Mta_atic כתב:roy1000 כתב:Mta_atic כתב:אני מציע לאנשים להיזהר עם המשאלות והציפיות כי בינתיים אני לא רואה שעשירי ישראל עומדים בתור בשביל לשרוף את הכסף שלהם על קבוצת כדורסל.
roy1000 כתב:Mta_atic כתב:roy1000 כתב:Mta_atic כתב:אני מציע לאנשים להיזהר עם המשאלות והציפיות כי בינתיים אני לא רואה שעשירי ישראל עומדים בתור בשביל לשרוף את הכסף שלהם על קבוצת כדורסל.
לא. כי אני יודע לחבר שני מספרים, אבל לאלו שלא יודעים, פשוט אפשר להסתכל על מחירי המנויים שעולים מעונה לעונה והמשכורות לשחקנים שיורדות מעונה לעונה.
Mta_atic כתב:roy1000 כתב:Mta_atic כתב:roy1000 כתב:Mta_atic כתב:אני מציע לאנשים להיזהר עם המשאלות והציפיות כי בינתיים אני לא רואה שעשירי ישראל עומדים בתור בשביל לשרוף את הכסף שלהם על קבוצת כדורסל.
לא. כי אני יודע לחבר שני מספרים, אבל לאלו שלא יודעים, פשוט אפשר להסתכל על מחירי המנויים שעולים מעונה לעונה והמשכורות לשחקנים שיורדות מעונה לעונה.
אף אחד מאיתנו (כולל אף אחד) לא יודע דבר וחצי דבר על מה שקורה מבחינה תקציבית בקבוצה.
הכל ספקולציות כולל חלק לא מבוטל מהחוזים של השחקנים.
אתה באמת חושב שאחזקה כלכלית של ארגון כמו מכבי זה "אחד ועוד אחד"?
מה עם חובות וגרעונות (ויש לא מעט כאלה במכבי), מחשבה לעתיד, צורת התנהלות כלכלית וכו'?
בכלל, אם הקריטריון להשארת בעלים בקבוצה נובע מתרומה כספית אז שמעון מזרחי היה צריך לעזוב מזמן מכיוון שכלכלית הוא תרם הרבה פחות גם מפדרמן וגם מכץ.
Mta_atic כתב:אף אחד מאיתנו (כולל אף אחד) לא יודע דבר וחצי דבר על מה שקורה מבחינה תקציבית בקבוצה.
הכל ספקולציות כולל חלק לא מבוטל מהחוזים של השחקנים.
אתה באמת חושב שאחזקה כלכלית של ארגון כמו מכבי זה "אחד ועוד אחד"?
מה עם חובות וגרעונות (ויש לא מעט כאלה במכבי), מחשבה לעתיד, צורת התנהלות כלכלית וכו'?
בכלל, אם הקריטריון להשארת בעלים בקבוצה נובע מתרומה כספית אז שמעון מזרחי היה צריך לעזוב מזמן מכיוון שכלכלית הוא תרם הרבה פחות גם מפדרמן וגם מכץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים