סוף סוף עונת היורוליג מתחילה במשחק קשה מול מלאגה בחוץ
נקווה שמכבי ישתפרו הרבה השבוע בהגנה,בריבאונד ובתיאום כי אנחנו באמת זקוקים לזה כדי לנצח
שיהיה לנו בהצלחה במשחק הזה ובכלל העונה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:לצערי במצבה הנוכחי, מכבי אינה יכולה לנצח את אוניקאחה מלאגה. מבחינתי ניצחון במשחק הזה הוא הפתעה עצומה.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:לצערי במצבה הנוכחי, מכבי אינה יכולה לנצח את אוניקאחה מלאגה. מבחינתי ניצחון במשחק הזה הוא הפתעה עצומה.
שמואל מה תעשה אם מכבי תנצח?
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:לצערי במצבה הנוכחי, מכבי אינה יכולה לנצח את אוניקאחה מלאגה. מבחינתי ניצחון במשחק הזה הוא הפתעה עצומה.
תחשוב על משהו יצירתי
עידן כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:לצערי במצבה הנוכחי, מכבי אינה יכולה לנצח את אוניקאחה מלאגה. מבחינתי ניצחון במשחק הזה הוא הפתעה עצומה.
תחשוב על משהו יצירתי
להוסיף לחתימה שלך את תומאס?
שמואל1 כתב:עידן כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:לצערי במצבה הנוכחי, מכבי אינה יכולה לנצח את אוניקאחה מלאגה. מבחינתי ניצחון במשחק הזה הוא הפתעה עצומה.
תחשוב על משהו יצירתי
להוסיף לחתימה שלך את תומאס?
זה יקרה בכל מקרה
rc4991 כתב:איך מלאגה בנתה קבוצה כזאת עם תקציב של שמונה מיליון יורו?
felix_r כתב:rc4991 כתב:איך מלאגה בנתה קבוצה כזאת עם תקציב של שמונה מיליון יורו?
1) קודם כל מאיפה המספר?
2) הספרדיות מפרסמות בדרך כלל רק את תקציב השחקנים, ולא את תקציב הקבוצה כולו.
3) לא מתלהב מהסגל של מלאגה. יש להם סנטרים טובים, אבל שאר הקבוצה לא משהו בכלל
Holiday_Armadillo כתב:הדבר שאני הכי מודאגת ממנו תאמינו או לא זה לוגאן
בכל השנים עד עכשיו היה הבדל עצום באחוזי הקליעה שלו בין בית וחוץ וכפי שזה נראה עכשיו אנחנו חייבים את השלשות שלו
העונה היחידה שהוא תיפקד טוב מחוץ לקשת במשחקי חוץ זה הייתה העונה בפרוקום ומאז עברו כמה שנים טובות(וגם שם היו לו שני משחקים לא טובים בחוץ)
felix_r כתב:הינה הסנטר שאנחנו צריכים![]()
מכביסט27 כתב:כמו שכבר רשמתי בת׳רד המשחק מול אשדוד, אני חושב שצריך לקרות נס גדול בשביל שנצא משם עם ניצחון.
כל כך הרבה דברים עומדים לרעתנו:
1. הצד המיסטי - כבר תקופה ארוכה שאנחנו לא מצליחים לנצח במחזורים הראשונים במשחקי החוץ..
2. אין לנו הגנה.
3. אין לנו התקפה.
4. אין לנו ריבאונד.
5. אין לנו סנטר אחד נורמלי. שרמאן חביב ואני מת עליו, אבל הוא רחוק מלהיות סנטר מטרה..
6. יש לנו רק שחקן אחד בכושר נורמלי (לוגאן). אם הוא לא יופיע למשחק הזה אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יהיה..
7. אין לי כח.
מצד שני יש לנו את בלאט, מחולל נסים ידוע. אולי הפעם דווקא מהגיהנום הזה תצמח הישועה
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־25 אורחים