המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:בינתיים נראה לי שכל המשחקים של מכבי שודרו ספורט5(טפו טפו טפו)
איזה כיף לראות סוף סוף את המשחקים בצורה נורמלית אחרי שבשנה שעברה כל משחק היה בלייב וכל הזמן היה נתקע
בנוגע למשחק עצמו...משחק ליגה לא ממש קל וללא ספק הולך להיות מעניין,כדאי להמשיך ולשפשף את מדלי,לאנדסברג ורוט
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:בינתיים נראה לי שכל המשחקים של מכבי שודרו ספורט5(טפו טפו טפו)
איזה כיף לראות סוף סוף את המשחקים בצורה נורמלית אחרי שבשנה שעברה כל משחק היה בלייב וכל הזמן היה נתקע
בנוגע למשחק עצמו...משחק ליגה לא ממש קל וללא ספק הולך להיות מעניין,כדאי להמשיך ולשפשף את מדלי,לאנדסברג ורוט
לראות משחקים בצורה נורמלית?
כל פעם שאנחנו ה''משחק המרכזי'' בספורט5 אנחנו משודרים בדיוק 5 דקות במצטבר כש-2 וחצי דקות מתוך ה-5 זה הקליעות לסל של הקהל בפסקי הזמן
er79 כתב:לא ידעתי איפה לציין את זה, אבל מכיוון שזה נכתב בטור על המשחק הערב אני כבר אציין זאת כאן: רפאל נאה כותב כי במכבי לא וויתרו על בלו ושומרים עימו על קשר רציף. אני לא מאמין שזה יקרה אבל: אמן, אמן, אמן
rc4991 כתב:er79 כתב:לא ידעתי איפה לציין את זה, אבל מכיוון שזה נכתב בטור על המשחק הערב אני כבר אציין זאת כאן: רפאל נאה כותב כי במכבי לא וויתרו על בלו ושומרים עימו על קשר רציף. אני לא מאמין שזה יקרה אבל: אמן, אמן, אמן
אני לא מאמין שהוא יגיע,איך מכבי תחלק דקות בין שישה שחקנים על שתי עמדות?
וזה עוד בלי לדבר על הכסף
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־23 אורחים