המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
aribari24 כתב:מישהו צופה זעזועים בקבוצה במידה ונפסיד?
שחרור מאמן? שחקנים?
aribari24 כתב:מישהו צופה זעזועים בקבוצה במידה ונפסיד?
שחרור מאמן? שחקנים?
aribari24 כתב:מלקולם תומאס "חולה" ולא המריא עם הקבוצה.
לפחות חסכנו כרטיס טיסה. מציע שבקרוב נחסוך גם משכורת
roy1000 כתב:aribari24 כתב:מישהו צופה זעזועים בקבוצה במידה ונפסיד?
שחרור מאמן? שחקנים?
אין סיכוי שבלאט יפוטר העונה, אבל אני חושב שהסיכוי שהוא יישאר עונה נוספת די קלוש.
לגבי שחקנים - לדעתי דני פדרמן רק מחכה להעיף את מדלי ותומאס ולחסוך קצת כסף. חוץ מהם, אני לא רואה שינויים גדולים.
felix_r כתב:roy1000 כתב:aribari24 כתב:מישהו צופה זעזועים בקבוצה במידה ונפסיד?
שחרור מאמן? שחקנים?
אין סיכוי שבלאט יפוטר העונה, אבל אני חושב שהסיכוי שהוא יישאר עונה נוספת די קלוש.
לגבי שחקנים - לדעתי דני פדרמן רק מחכה להעיף את מדלי ותומאס ולחסוך קצת כסף. חוץ מהם, אני לא רואה שינויים גדולים.
היא יכול רק לחלום להעיף את קנר-מדלי, שיש לו חוזה לעוד שנתים!
Holiday_Armadillo כתב:aribari24 כתב:מלקולם תומאס "חולה" ולא המריא עם הקבוצה.
לפחות חסכנו כרטיס טיסה. מציע שבקרוב נחסוך גם משכורת
יוני אמר לפני שבוע ''אני מעדיף שלא יהיו פה, שלא יהיה לבלאט בכלל את הפיתוי להכניס אותם''(אני חושבת שהוא דיבר על מדלי ותומאס)
לפחות עכשיו בלאט לא יתפתה להכניס את תומאס
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:aribari24 כתב:מישהו צופה זעזועים בקבוצה במידה ונפסיד?
שחרור מאמן? שחקנים?
אנחנו לא יודעים את זה
אנחנו יודעים שהוא רצה שנה פלוס שנתיים אופציה ומכבי רצו שנתיים פלוס שנה אופציה
אנחנו לא יודעים מה נחתם בסוף
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:aribari24 כתב:מישהו צופה זעזועים בקבוצה במידה ונפסיד?
שחרור מאמן? שחקנים?
אנחנו לא יודעים את זה
אנחנו יודעים שהוא רצה שנה פלוס שנתיים אופציה ומכבי רצו שנתיים פלוס שנה אופציה
אנחנו לא יודעים מה נחתם בסוף
זה לא מה שהסוכן שלו אמר בתשובה לשאלה למה הוא לא מנסה להעביר את השחקן לקבוצה אחרת בה יקבל יותר זמן משחק. הסוכן אמר שאין שום סיכוי שהם סתם ככה יוותרו על הכסף של השנתים נוספות שיש לניק בחוזה שלו עם מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים