המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:עד כמה פתטיים אפשר להיות... ?
Holiday_Armadillo כתב:בדיוק בגלל זה הכדורסל הישראלי לא יגיע לשום מקום
השחקן הישראלי כל כך מחפש שיכירו בו כפרח מוגן שאסור לקטוף, אסור לגעת ובקושי מותר להסתכל שכל מה שחשוב זה הכסף ולא באמת הרמה של השחקן או למה הוא נמצא על המגרש
מתי הכדורסל הישראלי היה בפריחה? כשהישראלים חוייבו לנסות להגיע לרמה של הזרים או לפחות להתקרב בשביל שיהיו זכאים לדקות המשחק שלהם
עכשיו? אכלו לי, שתו לי, לקחו לי ועכשיו תנו לי, תנו לי, תנו לי
פני הכדורסלן הישראלי כאזרח הישראלי המצוי, הכל מגיע להם רק כי מגיע להם
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:בדיוק בגלל זה הכדורסל הישראלי לא יגיע לשום מקום
השחקן הישראלי כל כך מחפש שיכירו בו כפרח מוגן שאסור לקטוף, אסור לגעת ובקושי מותר להסתכל שכל מה שחשוב זה הכסף ולא באמת הרמה של השחקן או למה הוא נמצא על המגרש
מתי הכדורסל הישראלי היה בפריחה? כשהישראלים חוייבו לנסות להגיע לרמה של הזרים או לפחות להתקרב בשביל שיהיו זכאים לדקות המשחק שלהם
עכשיו? אכלו לי, שתו לי, לקחו לי ועכשיו תנו לי, תנו לי, תנו לי
פני הכדורסלן הישראלי כאזרח הישראלי המצוי, הכל מגיע להם רק כי מגיע להם
הקטע הוא, שגם בזמנים ההם, גם כשהיה מותר לשתף רק זר אחד, שאר השחקנים אף פעם לא היו כולם ישראלים.
האנשים שוכחים, שהיו אז 8000 מתאזרחים! הותיקים בטח זוכרים את חמישיית הכושים של אליצור נתניה (קרל נברסון, וילי סימס וכו').
NY boy כתב:מה האופציה? ברורה וחדה. לעזוב את הליגה, לעבור לVTB (ליגה שמכניסה כסף, סתם לידיעה, האלופה מקבלת שם הרבה כסף), לנשק לליגה את התחת לשלום ולתת להם לשחק בחרא.
עזיבה של מכבי את הליגה תפרק אותה. אני מעריך שעזיבה כזאת תפרק לפחות 3-4 קבוצות שחיות על הכסף מהנהלת שירד בחצי. ערוץ הספורט יאלץ לבחור בין לשדר את מכבי ואת הליגה.
אחרי שנה בחוץ הליגה תתחנן לחזרה שלנו לליגה ואז נוכל להעמיד את התנאים שלנו לחזרה. אין לליגה תקומה בלעדינו, ולנו מצד שני יש בהחלט.
NY boy כתב:מה האופציה? ברורה וחדה. לעזוב את הליגה, לעבור לVTB (ליגה שמכניסה כסף, סתם לידיעה, האלופה מקבלת שם הרבה כסף), לנשק לליגה את התחת לשלום ולתת להם לשחק בחרא.
עזיבה של מכבי את הליגה תפרק אותה. אני מעריך שעזיבה כזאת תפרק לפחות 3-4 קבוצות שחיות על הכסף מהנהלת שירד בחצי. ערוץ הספורט יאלץ לבחור בין לשדר את מכבי ואת הליגה.
אחרי שנה בחוץ הליגה תתחנן לחזרה שלנו לליגה ואז נוכל להעמיד את התנאים שלנו לחזרה. אין לליגה תקומה בלעדינו, ולנו מצד שני יש בהחלט.
עפר כתב:אני בעד לשחק בליגה ה VTB .
יש שם כסף אמיתי והרבה.
ובלי מגבלות של "מגיע לי כי אזרח ישראלי."
זו רמה מעולה ויהיו משחקים טובים.
נוקייה יהיה מפוצץ פעמיים בשבוע (בהנחה שיבנו קבוצה נורמלית לא כמו השנה)
בזמן הזה לשחק בארץ עם נוער מחוזק.
לא יקרה שום דבר אם נסיים במקום ה 8 ונארגן את הסגל האמיתי לפלייאוף.
יהיה נחמד לראות מה יגידו שיירת הצבועים כאשר ממקום 8 ניקח את האליפות.
נראה את כמות הצופים בארץ ללא מכבי לעומת הליגה האירופית וה VTB
נראה את זכויות השידור והספונסרים.
למה לא לנסות?
לכל מי שאומרים שמכבי לא תסכים לשחק בארץ עם סגל חלש אני אומר מה ההצעה שלכם?
עד מתי נשחק עם יד קשורה בגלל שמכבי היא האגודה המקצוענית היחידה בארץ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים