המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:העניין הוא מה לדעתכם הסיכויים שהוא ילך ל NBA ?
JasonWilliams12 כתב:כל הכבוד סוף סוף משהו מעודד ממכבי
er79 כתב:הלוואי! אם זה נכון, החתמה אדירה, למרות שלדעתי רק הופעה זוועתית בליגת הקיץ תמנע מפארגו להתקבל לליגה הטובה בעולם, כי הוא בהחלט שייך לשם, אז אני לא מחזיק לו אצבעות. אני מקווה שגם אידסון יחתום. בכלל, אמרתי בעבר ואומר זאת שוב: חייבים המשכיות וחייבים לשמר את הסגל, עם שינויים קוסמטיים בלבד, דהיינו שחרור גרין ואולי השאלת שחקן מעמדה 4, והחתמת ג׳יימס והלפרין או שייר.
אבי כתב:העם רוצה את דה קולו במכבי!
er79 כתב:נכון, שכחתי מהשביתה הזו. השאלה הגדולה היא האם בסופו של דבר היא תצא אל הפועל.
Holiday_Armadillo כתב:אבי כתב:העם רוצה את דה קולו במכבי!
העם יכול לרצות..זה לא יקרה,אין אפילו חצי מצב..
השערה שלי,יילך לפאו
טיקי חוזר כתב:עם גם רצה את רדוליצה ומה הוא עשה העונה ? בסוף גייסו שחקן מעבר לשיא כדי להיות גיבוי של חלום שלכם.
מעדיף להשאיר שחקן ששיחק השנה ונתן תרומה מכל מני תגליות אינטרנט ...
jol9 כתב:טיקי חוזר כתב:עם גם רצה את רדוליצה ומה הוא עשה העונה ? בסוף גייסו שחקן מעבר לשיא כדי להיות גיבוי של חלום שלכם.
בדיוק!!
עונת המלפפונים יכולה להיות גם יבשה, וזה אפילו מומלץ לפעמים.
כן הייתי מנסה למצוא שחקן צעיר שיוכל להתפתח בקבוצה, במיוחד אם מכבי תשחק בשלוש מסגרות.
felix_r כתב:jol9 כתב:טיקי חוזר כתב:עם גם רצה את רדוליצה ומה הוא עשה העונה ? בסוף גייסו שחקן מעבר לשיא כדי להיות גיבוי של חלום שלכם.
בדיוק!!
עונת המלפפונים יכולה להיות גם יבשה, וזה אפילו מומלץ לפעמים.
כן הייתי מנסה למצוא שחקן צעיר שיוכל להתפתח בקבוצה, במיוחד אם מכבי תשחק בשלוש מסגרות.
מאצ'בן צעיר מאוד
jol9 כתב:
נכון, ואני מאמין שהוא יהיה הנהנה העיקרי מהשתתפות באדריאטית. הוא מכיר טוב את הליגה, ויוכל להשתלב שם מצויין, והוא גם יקבל הרבה דקות בליגה.
עונה לאחר מכן, הוא כבר יוכל להפוך להיות שחקן יורוליג לגיטימי עבור מכבי.
ככה בונים שחקן (בדומה למה שעשה איבנוביץ' עם באראץ').
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־36 אורחים