בבקשה תשמרו על הסגל מציאותי ולא מה שאתם מחשיבים מציאותי(לורבקים למיניהם)
אני אביא את שלי בהמשך אחרי חשיבה רצינית(לא שמישהו יראה את זה)

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט28 כתב:לא היקמן.
לא לוגאן.
לא מדלי.
לא פלאניניץ׳.
לא אליהו.
כן סמית׳ למרות הסדרה מהסיוטים שלו. אני לא שוכח לו את הסיבוב השני המצוין ויחד עם ג׳יימס הם הזרים היחידים לטעמי שצריכים להשאר. המשכיות רק איתם!
כל השאר הביתה כמה שיותר מהר. במקומם אני מתחנן לשחקנים עם שכל שיכניסו קצת תחכום התקפי לקבוצה. זה המעט.
or163 כתב:פארגו, אוחיון/מקל
היקמן, לוגאן
סמית', לאנדסברג, פניני
כספי, טיוס
זוריץ', ג'יימס
בתקציב שחקנים של 10.5M זה אפשרי בהחלט.
מכביסט28 כתב:לא היקמן.
לא לוגאן.
לא מדלי.
לא פלאניניץ׳.
לא אליהו.
כן סמית׳ למרות הסדרה מהסיוטים שלו. אני לא שוכח לו את הסיבוב השני המצוין ויחד עם ג׳יימס הם הזרים היחידים לטעמי שצריכים להשאר. המשכיות רק איתם!
כל השאר הביתה כמה שיותר מהר. במקומם אני מתחנן לשחקנים עם שכל שיכניסו קצת תחכום התקפי לקבוצה. זה המעט.
Holiday_Armadillo כתב:רכזים: בריאן רוברטס(חוזה של 450K מדורג) יוגב אוחיון(אך ורק כרכז שני)
קלעים: טרל האריס (350K נטו), היקמן (אותו חוזה), לאנדסברג(מאכזב במהירות הרגליים שלו ברמות הגבוהות)
סמול פורוורד: סמית'(עד 900K נטו), פניני(יש לו חוזה, מקווה שיחזור לעצמו)
PF: כספי(1.1 מליון נטו), טיוס(בשביל לפנות מקום לזר, לא יותר מ-250K נטו)
C: שון ג'יימס(יש לו חוזה וצריך להמשיך), הנדריקס(מקווה שיחזור בסביבות 850K)
טרל האריס שחקן שאני לא יודעת אם השם שלו עלה בפורום אבל הוא כבר שיחק באירופה, הוא בגיל המושלם(25), מניחה שינסה להשיג חוזה ב-NBA כי הוא כבר שיחק שם אבל אם יציעו לו הצעה יפה(לא כספית אלא מבחינת הבטחות)אולי יסכים להגיע הנה לפני המחנות הסופיים של ה-NBA באוקטובר
קלעי טוב, מוסר טוב, לא נמוך(1.93), מהיר וחזק
אשמח אם הוא יגיע
yellowaura כתב:מכביסט28 כתב:לא היקמן.
לא לוגאן.
לא מדלי.
לא פלאניניץ׳.
לא אליהו.
אני מאמץ את זה בחתימה
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רכזים: בריאן רוברטס(חוזה של 450K מדורג) יוגב אוחיון(אך ורק כרכז שני)
קלעים: טרל האריס (350K נטו), היקמן (אותו חוזה), לאנדסברג(מאכזב במהירות הרגליים שלו ברמות הגבוהות)
סמול פורוורד: סמית'(עד 900K נטו), פניני(יש לו חוזה, מקווה שיחזור לעצמו)
PF: כספי(1.1 מליון נטו), טיוס(בשביל לפנות מקום לזר, לא יותר מ-250K נטו)
C: שון ג'יימס(יש לו חוזה וצריך להמשיך), הנדריקס(מקווה שיחזור בסביבות 850K)
טרל האריס שחקן שאני לא יודעת אם השם שלו עלה בפורום אבל הוא כבר שיחק באירופה, הוא בגיל המושלם(25), מניחה שינסה להשיג חוזה ב-NBA כי הוא כבר שיחק שם אבל אם יציעו לו הצעה יפה(לא כספית אלא מבחינת הבטחות)אולי יסכים להגיע הנה לפני המחנות הסופיים של ה-NBA באוקטובר
קלעי טוב, מוסר טוב, לא נמוך(1.93), מהיר וחזק
אשמח אם הוא יגיע
כמה הערות:
1. בראין רוברטס קלעי מצויין אך לא רכז, עד כמה שזכור לי מגליל.
2. עמדה 5 עדיין בעייתית. שון ג'יימס אחלה, אבל הנדריקס כמו שראינו כששיחק במכבי לא סנטר לרמות הגבוהות.
חנו'ש כתב:כרמל, את לא משאירה את מדלי??
LIAV10 כתב:הקבוצה של דני מזומני:
פאפאלוקאס, אוחיון
שאראס, הלפרין
סמית׳, פניני
הנדריס, אליהו
סופו, ג׳יימס
(מיליון מנויים, לא עוברים את שלב הבתים)
LIAV10 כתב:והסגל שלי בהנחה שפדרמן מאבד את הנכסים ובא בעלים שמעמיד תקציב ראוי למועדון כמו מכבי:
דיאמנטידיס, אוחיון
היקמן, הלפרין
סמית׳, לאנדסברג
כספי, אנת׳וני טוליבר, פניני
ג׳יימס, בורוסיס
ח בטח
LIAV10 כתב:הקבוצה של דני מזומני:
פאפאלוקאס, אוחיון
שאראס, הלפרין
סמית׳, פניני
הנדריס, אליהו
סופו, ג׳יימס