המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מה שווה אם אתה מביא כמה נגרים התקפיים שיודעים לשמור?
אז תסיים כל משחק עם 40 נקודות כשעצרת את היריבה על 48?
יש הבדל בין שחקנים הגנתיים לבין קבוצה הגנתית ובשביל זה לא צריך סוס הגנתי צריך פשוט שחקנים עם מוטיבציה
צריך שחקנים שיודעים לשים את הכדור בסל
Holiday_Armadillo כתב:ואתה חושב שפארגו שחקן הגנה טוב? או לאנגפורד?
פארגו לפני כמה היה חור הגנתי
הגנה קבוצתית תעבוד עם שחקנים שרוצים לשמור ושחקן שלא רוצה לעשות הגנה לא יעשה
אני לא מבינה מה אתה רוצה להגיד
אתה רוצה להביא הנה את ג'ורדן? או פארקר? או קובי?
באירופה רוב השחקנים הם שחקני התקפה שאם בא להם לשמור אז שומרים או שיש כמה נגרים מדופלמים שלא יודעים לשים את הכדור בסל אבל יודעים לשמור
אם אתה רוצה קבוצה שמלאה בסוג השני אז שיהיה לך בהצלחה
yellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואתה חושב שפארגו שחקן הגנה טוב? או לאנגפורד?
פארגו לפני כמה היה חור הגנתי
הגנה קבוצתית תעבוד עם שחקנים שרוצים לשמור ושחקן שלא רוצה לעשות הגנה לא יעשה
אני לא מבינה מה אתה רוצה להגיד
אתה רוצה להביא הנה את ג'ורדן? או פארקר? או קובי?
באירופה רוב השחקנים הם שחקני התקפה שאם בא להם לשמור אז שומרים או שיש כמה נגרים מדופלמים שלא יודעים לשים את הכדור בסל אבל יודעים לשמור
אם אתה רוצה קבוצה שמלאה בסוג השני אז שיהיה לך בהצלחה
אני אמרתי שאני רוצה נגרים ?? סמית' לפני שהגיע היית מגדירה כנגר נכון ? כנ"ל ג'יימס, פרקינס, פארקר, מוריס "נגרים" כולם ?
פארגו היה תמיד שחקן הגנה לפחות טוב. לעולם לא היה חור הגנתי כמו קטש או אליהו כנ"ל לאנגפורד.
כן ברור שיש גם עניין של מוטיבציה אבל לומר שמכבי צריכה שחקנים שמספיק ששמים את הכדור בסל זה ממש לא נכון.
אגב באירופה גם אין היום הרבה שחקני התקפה משובחים.
שחקנים שאני מתכוון אליהם הם שחקנים כמו ג'מון לוקאס, ארל קאלוואי, קייל היינץ וכו' שהם ממש לא מייקל גורדן.
שחקנים שאני לא רוצה לראות: בובי בראון, לאמפה וכל שחקן התקפה
jol9 כתב:צריך להיות איזון בהכל. קבוצה יכולה לשחק הגנה קבוצתית טובה, גם כשיש לה כמה שחקנים פחות טובים התקפית.
העניין והחוכמה הגדולה היא למצוא את האיזון הנכון שיכול לייצר חיבור בין שחקנים שיצטיינו גם בהתקפה וגם בהגנה.
זה לא חוכמה לקחת את ליאור שנמצא בתקופה הכי גרועה בקריירה שלו ולהגיד שעדיף שלא יהיו שחקנים כאלה. לא זכור לי שהוא הפריע להרבה אנשים כשמכבי הגיעה
לגמר והוא סיים עם ממוצע עונתי של למעלה מ-10 נק'.
אם לשחקן כמו ליאור אין מקום בקבוצה, אז גם לבלו אין...
זה בסדר שיש שחקנים התקפיים בקבוצה, אם יודעים לחפות עליהם הגנתית, כמו שטל ופארקר היו מחפים על שאראס ובאסטון על ווייצ'יץ'.
שחף כתב:עד כמה שאני יודע גם באירופה שחקני התקפה מדופלמים מרוויחים הרבה יותר משחקני הגנה טובים. לורבק עושה 2.7 מיליון דולר, נבארו 3, ספאנוליס 2.5. כמה הרוויח כבר סברסנקו?
yellowaura כתב:שחף כתב:עד כמה שאני יודע גם באירופה שחקני התקפה מדופלמים מרוויחים הרבה יותר משחקני הגנה טובים. לורבק עושה 2.7 מיליון דולר, נבארו 3, ספאנוליס 2.5. כמה הרוויח כבר סברסנקו?
סברסנקו= שחקן חלש מכל הבחינות !!!
אגב לורבק שחקן הגנה טוב מאוד !! התחיל בכלל כשחקן הגנה !! נבארו ובעיקר ספאנוליס שחקני הגנה טובים ב- 3 רמות מקטש ואליהו. בשיאו ספאנוליס היה נהדר בהגנה (בעיקר ביוון)
אם כבר הייתי מזכיר את טלטוביץ' שהיה שחקן התקפה טהור (ולא הוביל את קאחה להישגים).
אגב זו בדיוק הנקודה שלי שחקני הגנה טובים וחכמים יותר זולים משחקנים כמו פארמר. במיוחד לקבוצה עם תקציב מוגבל זו בחירה מצוינת.
חשוב גם שתבינו שאני נגד קבוצה של נגרים !! אני מצפה לשחקני כדורסל קשוחים, אסרטיביים, אתלטיים, אינטליגנטים (בחלקם). לא אכפת לי עם חלקם לא יתמחה בקליעה וחלקם כן יהיה בעל כישרון. מה שחשוב שהבסיס שהזכרתי (קשיחות, אסרטיביות) יהיה אצל כל הקבוצה.
felix_r כתב:yellowaura כתב:שחף כתב:עד כמה שאני יודע גם באירופה שחקני התקפה מדופלמים מרוויחים הרבה יותר משחקני הגנה טובים. לורבק עושה 2.7 מיליון דולר, נבארו 3, ספאנוליס 2.5. כמה הרוויח כבר סברסנקו?
אגב לורבק שחקן הגנה טוב מאוד !! התחיל בכלל כשחקן הגנה !! נבארו ובעיקר ספאנוליס שחקני הגנה טובים ב- 3 רמות מקטש ואליהו. בשיאו ספאנוליס היה נהדר בהגנה (בעיקר ביוון)
אם כבר הייתי מזכיר את טלטוביץ' שהיה שחקן התקפה טהור (ולא הוביל את קאחה להישגים).
אגב זו בדיוק הנקודה שלי שחקני הגנה טובים וחכמים יותר זולים משחקנים כמו פארמר. במיוחד לקבוצה עם תקציב מוגבל זו בחירה מצוינת.
חשוב גם שתבינו שאני נגד קבוצה של נגרים !! אני מצפה לשחקני כדורסל קשוחים, אסרטיביים, אתלטיים, אינטליגנטים (בחלקם). לא אכפת לי עם חלקם לא יתמחה בקליעה וחלקם כן יהיה בעל כישרון. מה שחשוב שהבסיס שהזכרתי (קשיחות, אסרטיביות) יהיה אצל כל הקבוצה.
לורבק שחקן הגנה טוב? אתה אמיתי? הנדריקס עשה עליו את שיא היורוליג שלו במחצית אחת. במחצית השניה המאמן לא שיתף את לורבק, והנדריקס כמעט לא קלע יותר. לורבק איטי לעמדה 4, ורך לעמדה 5.
yellowaura כתב:felix_r כתב:yellowaura כתב:שחף כתב:עד כמה שאני יודע גם באירופה שחקני התקפה מדופלמים מרוויחים הרבה יותר משחקני הגנה טובים. לורבק עושה 2.7 מיליון דולר, נבארו 3, ספאנוליס 2.5. כמה הרוויח כבר סברסנקו?
לורבק שחקן הגנה טוב? אתה אמיתי? הנדריקס עשה עליו את שיא היורוליג שלו במחצית אחת. במחצית השניה המאמן לא שיתף את לורבק, והנדריקס כמעט לא קלע יותר. לורבק איטי לעמדה 4, ורך לעמדה 5.
לורבק שחקן הגנה טוב ! הנדריקס סנטר נמוך שגם לא ממש שמו עליו דגש בברצלונה.
מעניין שנבארו חלש בהגנה, לורבק חלש בהגנה, הוורטאס חלש בהגנה, שאראס חלש בהגנה, וגם טומיץ' חלש בהגנה וברצלונה אחת הקבוצות הכי חזקות בהגנה ביורוליג אי פעם...
בו תסביר לי איך ??
LIAV10 כתב:yellowaura כתב:felix_r כתב:yellowaura כתב:שחף כתב:עד כמה שאני יודע גם באירופה שחקני התקפה מדופלמים מרוויחים הרבה יותר משחקני הגנה טובים. לורבק עושה 2.7 מיליון דולר, נבארו 3, ספאנוליס 2.5. כמה הרוויח כבר סברסנקו?
לורבק שחקן הגנה טוב ! הנדריקס סנטר נמוך שגם לא ממש שמו עליו דגש בברצלונה.
מעניין שנבארו חלש בהגנה, לורבק חלש בהגנה, הוורטאס חלש בהגנה, שאראס חלש בהגנה, וגם טומיץ' חלש בהגנה וברצלונה אחת הקבוצות הכי חזקות בהגנה ביורוליג אי פעם...
בו תסביר לי איך ??
כי יש להם מאמן עם סגנון כזה, בגלל זה הם לא לוקחים את היורוליג כל שנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים