המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט28 כתב:מי שיקנה מנוי לעונה הבאה בחוסר ודאות, מגיע לו כל מה שיקבל מההנהלה. זה המסר היחיד והברור שלי.
Holiday_Armadillo כתב:הם לא מפטרים אותו, זאת תהיה פרידה הדדית כשג'וניור וסניור פותחים את הדלת בצורה הדדית וסוחבים את בלאט מחוץ להיכל..בצורה הדדית כמובן
הם לא רוצים אותו פה ויודע מה? גם אם הוא יישאר, הוא לא יקבל את התנאים בשביל להצליחמכביסט28 כתב:מי שיקנה מנוי לעונה הבאה בחוסר ודאות, מגיע לו כל מה שיקבל מההנהלה. זה המסר היחיד והברור שלי.
למה שאנחנו נקנה מנויים בגלל ''אהבה עיוורת'' ונקבל, אם יורשה לי לצטט חבר מהפורום, בולבול בפיתה כי ימשיכו לשים עלינו ז*ן? כי להנהלה הנוכחית ממש לא אכפת מהטופ של אירופה
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הם לא מפטרים אותו, זאת תהיה פרידה הדדית כשג'וניור וסניור פותחים את הדלת בצורה הדדית וסוחבים את בלאט מחוץ להיכל..בצורה הדדית כמובן
הם לא רוצים אותו פה ויודע מה? גם אם הוא יישאר, הוא לא יקבל את התנאים בשביל להצליחמכביסט28 כתב:מי שיקנה מנוי לעונה הבאה בחוסר ודאות, מגיע לו כל מה שיקבל מההנהלה. זה המסר היחיד והברור שלי.
למה שאנחנו נקנה מנויים בגלל ''אהבה עיוורת'' ונקבל, אם יורשה לי לצטט חבר מהפורום, בולבול בפיתה כי ימשיכו לשים עלינו ז*ן? כי להנהלה הנוכחית ממש לא אכפת מהטופ של אירופה
גם לא אכפת להם מהליגה. בעצם בכלל לא אכפת להם מכדורסל.
הדבר היחיד שאכפת להם זה המותג, המנויים, הפרסום.
כל עוד אנחנו כאוהדים נמשיך לקנות מנויים, זה לא יזיז להם.
Mta_atic כתב:
והנה המשפט שמתמצת את כל התורה של מכבי בשנים האחרונות על רגל אחת:
"בהנהלת המועדון תולים בו את האחריות לעונה המאכזבת"
מתי מישהו בהנהלה יתלה בעצמו את האחריות לעונה מאכזבת?
Mta_atic כתב:
והנה המשפט שמתמצת את כל התורה של מכבי בשנים האחרונות על רגל אחת:
"בהנהלת המועדון תולים בו את האחריות לעונה המאכזבת"
מתי מישהו בהנהלה יתלה בעצמו את האחריות לעונה מאכזבת?
rc4991 כתב:הוספתי עכשיו סקר לת'רד
בבקשה תצביעו כדי שההנהלה תבין שאנחנו רוצים את בלאט
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:הוספתי עכשיו סקר לת'רד
בבקשה תצביעו כדי שההנהלה תבין שאנחנו רוצים את בלאט
אתה לא באמת חושב שמישהו שם קורא בצהבת נכון?
אנחנו פורום מכובד והכל, אבל נסחפנו קצת.
מכביסט28 כתב:
אין להם בושה.. אני מקווה שבלאט יטרוק להם את הדלת כל כך חזק בפרצוף..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים