המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:נראה לי אחרי אובדן האליפות של ברצלונה אתמול אפשרי לקחת להם את נתן גוואי האוסטראלי.
יכול להיות אופציה מעניינת לייד ג'יימס וגם אני חושב שהוא לא כזה יקר כיום אני טועה?
felix_r כתב:refael כתב:נראה לי אחרי אובדן האליפות של ברצלונה אתמול אפשרי לקחת להם את נתן גוואי האוסטראלי.
יכול להיות אופציה מעניינת לייד ג'יימס וגם אני חושב שהוא לא כזה יקר כיום אני טועה?
זה באמת הגיוני מאוד שנקח להם את ג'אוואי, הרי יש לנו תקציב פי שלוש גבוה מזה של בארסה![]()
אההה.... זה הפוך, התקציב של בארסה גבוה פי שלוש... איזה מבולבל אני
refael כתב:שחקן פחות טוב מסמית, שחקן שכן יכול לשים נקודות על הלוח בעיקר בעזרת שלשות אבל חוץ מזה לא הכי מצטיין בתחומים אחרים כמו ריבאונד הגנה אסיסיטים.
לא יכולים להרשות לעצמנו שחקן בעמדה 3 שידע לשים רק שלשות אנחנו צריכים שחקן הרבה יותר מגוון שידע לעזור בכל התחומים.
LIAV10 כתב:felix_r כתב:refael כתב:נראה לי אחרי אובדן האליפות של ברצלונה אתמול אפשרי לקחת להם את נתן גוואי האוסטראלי.
זה באמת הגיוני מאוד שנקח להם את ג'אוואי, הרי יש לנו תקציב פי שלוש גבוה מזה של בארסה![]()
אההה.... זה הפוך, התקציב של בארסה גבוה פי שלוש... איזה מבולבל אני
הוא התכוון בגלל שהוא ישוחרר (כנראה זה עשוי לקרות לדעתו לאחר אובדן האליפות)
נראה לי שזאת הייתה הכוונה..
0ved1212 כתב:הלוואי יחזירו את סופו שהוא בריא אחד הסנטרים הטובים באירופה ויחד עם גיימס
סוגר לנו יופי של עמדה 5
ואם יביאו את וסילאידיס נוכל לפתוח מושבה יוונית בנוקיה
דרך אגב וסילאידיס לא שיחק באולימפיאקוס עם ניקולה?
פלאניני'ץ לא נקבל בטוח פלנינחף אולי ... אבל הוא גם יקר בשביל מכבי...0ved1212 כתב:יכןל להיות מעניין הרכב עם שלושה יוונים. ויסלאידיס סופו וקאלטיס ותוסיפו לזה את היקמן ופלנינחף יופי של חמישיה וגם לא יקרה
מקאדו 3 כתב:פלאניני'ץ לא נקבל בטוח פלנינחף אולי ... אבל הוא גם יקר בשביל מכבי...0ved1212 כתב:יכןל להיות מעניין הרכב עם שלושה יוונים. ויסלאידיס סופו וקאלטיס ותוסיפו לזה את היקמן ופלנינחף יופי של חמישיה וגם לא יקרה
מקאדו 3 כתב:סופו שוחרר מפאו אולי ... אה לא בלאט לא אוהב אותו הוא עושה פרצופים והוא לא חרגול טיפש...
מקאדו 3 כתב:סופו שוחרר מפאו אולי ... אה לא בלאט לא אוהב אותו הוא עושה פרצופים והוא לא חרגול טיפש...
0ved1212 כתב:לפי וואלה מכבי הגישה הצעה של 450000 לוסילאידיס מבילבאו
רק שמלגה גם רוצה אותו ובטוח תציע יותר כסף
yellowaura כתב:מקאדו 3 כתב:סופו שוחרר מפאו אולי ... אה לא בלאט לא אוהב אותו הוא עושה פרצופים והוא לא חרגול טיפש...
מאיפה המסקנה שבלאט לא אוהב את סופו ?? בלאט הוא זה שהביא אותו ובנה את כל המשחק סביבו. הוא זה שהוביל את סופו לשיא שלו (חמישייה שניה ביורוליג)
הסיבה שסופו לא במכבי הוא שבעונתו האחרונה במכבי היה חלש, סבל מפציעות והכל נפל על הנדריקס.
והעונה ? 8 נק', 2.3 ריב' בלבד ורק כ- 12 דק' למשחק. הממוצעים דומים בליגה היוונית וביורוליג.
כנראה שבלאט צדק ...סופו בירידה חדה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־31 אורחים