המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
CYellow7 כתב:איזה מאושר רסקין מ4 הפרש על בלגיה. גדול.
jol9 כתב:שנת 2013 ויש כ"כ הרבה תקלות, כאילו אנחנו עדיין בערוץ 1 בשנות ה-80...
יש לי תובנה אחת בעניין של אליפויות אירופה ועולם בכדורסל (אולי בעצם עולם פחות). חייבים לשנות את המתכונת של הטרניר הזה.
לא יכול להיות שאליפות אירופה בכדורסל מנוהלת מול יציעים ריקים, וזאת לא הפעם הראשונה.
אני לא יודע איך אפשר לעשות את זה, אבל חייב להיות איזשהו שינוי, אווירה יותר טובה, סקאוטים ביציעים וכו'.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שנת 2013 ויש כ"כ הרבה תקלות, כאילו אנחנו עדיין בערוץ 1 בשנות ה-80...
יש לי תובנה אחת בעניין של אליפויות אירופה ועולם בכדורסל (אולי בעצם עולם פחות). חייבים לשנות את המתכונת של הטרניר הזה.
לא יכול להיות שאליפות אירופה בכדורסל מנוהלת מול יציעים ריקים, וזאת לא הפעם הראשונה.
אני לא יודע איך אפשר לעשות את זה, אבל חייב להיות איזשהו שינוי, אווירה יותר טובה, סקאוטים ביציעים וכו'.
אמרתי לידידים שלי כבר מזמן שלערוץ 11 יצא שם של ערוץ עם המון תקלות(ובצדק)אבל לערוץ הספורט יש לא פחות
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שנת 2013 ויש כ"כ הרבה תקלות, כאילו אנחנו עדיין בערוץ 1 בשנות ה-80...
אמרתי לידידים שלי כבר מזמן שלערוץ 11 יצא שם של ערוץ עם המון תקלות(ובצדק)אבל לערוץ הספורט יש לא פחות
לרגע קראתי ילדים
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־14 אורחים