המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ההמשכיות היחידה שפוגעת במכבי כרגע היא ההמשכיות של ההנהלה
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:ההמשכיות היחידה שפוגעת במכבי כרגע היא ההמשכיות של ההנהלה
אבל זה בדיוק הכיוון שלא רציתי שהת'רד ילך אליו, כי יש מספיק ת'רדים אחרים שעוסקים בזה. את חושבת שההשארה של היקמן, שון ג'יימס וסמית' יחד עם ההבאה של סופו זה מהלך נכון?
חציברטאס כתב:תכל'ס אתה צודק. שחקנים בינוניים הם שחקנים בינוניים גם אם הם ממשיכים עונה שנייה. וזאת הבעיה של מכבי, שהיא חושבת שבינוני זה מספיק טוב לעוד עונה. זה היה יכול להיות נכון אם היו מחזקים אותם בשחקנים טובים, אבל במקום זה חיזקו (?) אותנו בג'ייק כהן וטייריס רייס.
MTA2311 כתב:קודם כל, סופו לא צריך להיות ברשימה הזאת. מכבי לא יכולה להביא להביא סנטר יותר טוב ממנו, גם בחוזה גדול פי 2 ממה שהוא מקבל.
אמרת לכרמל שאתה לא רוצה להפוך את זה לדיון על ההנהלה, אבל אין ברירה.
כמה משלמים להיקמן? בסכום הזה אפשר למצוא שחקן טוב ממנו? רוב הסיכויים שלא. לכן עדיף כבר להשאיר אותו.
כנ"ל דווין סמית. אפשר למצוא 3 טוב ממנו ב800 אלף דולר לעונה? אני בספק רב.
משון ג'יימס אני לא מחזיק, אז אין לי יותר מדי מה להגיד.
לכולם פה ברור שמכבי חיה מהימורים. לדעתי, הימורים שנחלו הצלחה יחסית, צריך להשאיר. היית מעדיף לראות פה עוד 4 רייסים? כי בכסף שמכבי משלמת, יש סיכוי לא רע שזה בדיוק מה שתקבל.
לגבי האמירה על החוזים הארוכים. שוב, קבוצה שחיה מהימורים, צריכה לקחת את הסיכון ולהחתים שחקנים על חוזה ארוך טווח, עם סעיפי יציאה מוגבלים\מסוייגים. אחרת כל שחקן שייתן קצת יותר מהתפוקה שלו, יעוף לקבוצה אחרת בשביל חוזה גדול יותר. יש לא מעט דוגמאות למקרים כאלה.
Maccabikid כתב:אני לא מסכים. היקמן, סמית וגיימס נתנו עונה טובה מאוד בעונה שעברה. סופו הוא סנטר מצוין שהיה צריך להיות פה היום. הבעיה היא העובדה שאין רכז ברמה גבוהה באמת (בתור הכוכב של הקבוצה) וכנראה גם העובדה שאין 4 אמיתי, אבל אם 4 אומר לוותר על אינגלס אני לא בטוח עד כמה אני רוצה 4 אמיתי..
שחף כתב:
אני אתן לך עוד דוגמא מצויינת. אחרי שבלו עזב מכבי התלבטה בין מדלי לג'סטין דולמן. במקום כלומניק שלא עשה פה כלום בלאט יכל להביא לפה פורוורד עם יד מבחוץ, פיק אנד רול וסייז לשמור גם על פאוור פורוורדים יותר מאסיביים שמסתובבים ביורוליג(ואם לא הבנת עדיין אז הכוונה לדולמן, שעומד על ממוצע של 18.8 נקודות וכמעט 6 ריבאונדים לערב בליגה הספרדית כרגע). במקום זה הוא הביא כלום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים