המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:הסופר קלאסיקו של הכדורסל הישראלי. מכבי נגד ליאור אליהו והפועל ירושלים.
לדעתי זאת הפעם הראשונה מזה עשרות שנים שמכבי מגיעה למשחק ליגה כשהיא לא פייבוריטית. הפועל ירושלים , קבוצה נהדרת ומחוזקת באליהו, פייבורטית ברורה במלחה לנצח את מכבי.
לצערי, לאור היכולת של מכבי בתקופה האחרונה, אני צופה תבוסה שתגרור אחריה משמעויות רבות.
שמואל1 כתב:הסופר קלאסיקו של הכדורסל הישראלי. מכבי נגד ליאור אליהו והפועל ירושלים.
לדעתי זאת הפעם הראשונה מזה עשרות שנים שמכבי מגיעה למשחק ליגה כשהיא לא פייבוריטית. הפועל ירושלים , קבוצה נהדרת ומחוזקת באליהו, פייבורטית ברורה במלחה לנצח את מכבי.
לצערי, לאור היכולת של מכבי בתקופה האחרונה, אני צופה תבוסה שתגרור אחריה משמעויות רבות.
קודי כתב:לא תהיה תבוסה ולא נעליים. מכבי לא פחות טובה מירושלים, אשר עם יתרון הביתיות יש לי עדיפות קלה מאוד. משחק פתוח לחלוטין שיכול ללכת לשני הכיוונים ואני לא רואה אף קבוצה מנצחת בפער גדול. עם ההתעוררות של הישראלים במכבי יש לי תחושה טובה אבל נחכה ונראה.
LIAV10 כתב:משפטים הזויים.
״מכבי לא פחות טובה מירושלים״
כאילו מכבי יכולה להפסיד ללבסקי סופיה או איך שלא קוראים לקבוצה עם ה-4% מחוץ לקשת.
ירושלים יחלמו לדגדג את הסגל של מכבי.
מי ישמע, שני ישראלים מובילים שהובילו את הנבחרת לכלום, גארד זר נחמד, פורוורד זר טוב ועוד פורוורד וסנטר זרים בינוניים בקינוח הסופרסטאר חנן קולמן.
jol9 כתב:אין מה להיכנס למצ'אפים. בסוף מה שיכריע זה המוטיבציה. אם השחקנים של מכבי יגיעו במוטיבציה גבוהה אז כל המצ'אפים הבעייתיים לכאורה יהיו לא רלוונטיים.
ד"T, למה התעלמת מהספסל? הספסל של מכבי הרבה יותר עמוק ואיכותי, ואם בלאט ינהל נכון את הרוטציה, זה יהיה יתרון די גדול למכבי.
rc4991 כתב:מספיק שנשמור איזורית כל המשחק והסיכויים שלנו לנצח יעמדו על 95%
אני מאוד מקווה שבלאט לא יטעה כמו עם הפועל ואותם ישמור באיזורית
הפעם יהיה לסופו יתרון גם בליגה בגלל שישמור על פרחוסקי ולא על חרגולים
LIAV10 כתב:נכון, וכדי שיהיה 100% אז גם לתת לאחד הגארדים שישמור את הלפרין אישית, בערך היחיד שיודע באמת לקלוע מבחוץ.
(כמו שאובאדוביץ׳ שמר בזמנו בפאו׳ את ברצלונה ונבארו אם זכרוני לא מטעה אותי)
לא מאמין ששמתי את הלפרין ונבארו באותו משפט.
MTA2311 כתב:בוקס אנד וואן זאת הגנה מיושנת מאוד. יש היום פתרונות אחרים לקבוצה עם קלעי אחד.
אפשר לשמור איזורית שמתחלפת לאישית אחרי פיק אנד רול שיותם עושה, אפשר לשמור מאצ' אפ זון כשבהגדרה השחקן ששומר למעלה באיזורית עובר עם יותר בחסימה\פיק אנד רול במקום לעשות חילוף( ואם משחקים בשבילו שוטרס פליי ההגנה מתחלפת לאישית על כל חסימה שהוא יוצא עליה), או לשחק מאצ' אפ 1-3-1, שזאת הגנה מאוד מורכבת, ולא ראיתי את מכבי שומרים אותה, אבל היא יכולה להיות יעילה במקרים כאלה.
MTA2311 כתב:בוקס אנד וואן זאת הגנה מיושנת מאוד. יש היום פתרונות אחרים לקבוצה עם קלעי אחד.
אפשר לשמור איזורית שמתחלפת לאישית אחרי פיק אנד רול שיותם עושה, אפשר לשמור מאצ' אפ זון כשבהגדרה השחקן ששומר למעלה באיזורית עובר עם יותר בחסימה\פיק אנד רול במקום לעשות חילוף( ואם משחקים בשבילו שוטרס פליי ההגנה מתחלפת לאישית על כל חסימה שהוא יוצא עליה), או לשחק מאצ' אפ 1-3-1, שזאת הגנה מאוד מורכבת, ולא ראיתי את מכבי שומרים אותה, אבל היא יכולה להיות יעילה במקרים כאלה.
MTA2311 כתב:פחות סביר שימרו מאצ' אפ עם בלאט?
זאת ההגנה העיקרית שהקבוצה הזאת משחקת כבר 3 שנים.
אני הייתי שומר 3-2 וזהו, אבל דווקא זה פחות סביר שיקרה אצל בלאט.
felix_r כתב:עכשיו בחדשות הספורט אמרו ששון ג'יימס לא ישחק נגד ירושלים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים