המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מצד שני, עוד לפני זה, גיא פניני נגע בכדור ברגל והשופטים התעלמו. אז זה די מתקזז.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:מצד שני, עוד לפני זה, גיא פניני נגע בכדור ברגל והשופטים התעלמו. אז זה די מתקזז.
אתה תעשה הכל בשביל להצדיק את הנצחון ההזוי של הקבוצה שלך.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:מצד שני, עוד לפני זה, גיא פניני נגע בכדור ברגל והשופטים התעלמו. אז זה די מתקזז.
טוב, בסדר. במקום להשמיץ, תתייחס לתוכן ההודעה. כנראה אין לך מה להגיד ואתה יודע שאני צודק, אז אתה יורד לפסים אישיים ומכוערים ומכפיש אותי בהאשמות משפילות וחסרות בסיס.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:מצד שני, עוד לפני זה, גיא פניני נגע בכדור ברגל והשופטים התעלמו. אז זה די מתקזז.
טוב, בסדר. במקום להשמיץ, תתייחס לתוכן ההודעה. כנראה אין לך מה להגיד ואתה יודע שאני צודק, אז אתה יורד לפסים אישיים ומכוערים ומכפיש אותי בהאשמות משפילות וחסרות בסיס.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:מצד שני, עוד לפני זה, גיא פניני נגע בכדור ברגל והשופטים התעלמו. אז זה די מתקזז.
אוי מסכן, אם אתה כל כך טוב בקיזוזים אולי תסביר לי מה מקזז את המסירה של גילי עובד? כי מקודם אמרת שהרגל של פניני מקזזת את זה (מה הקשר אין לי מושג, זה היה לפני, ללא זה לא הייתה רגל).
עוד מעט יגידו שבטעות הוסיפו לירושלים 3 נקודות ותגיד שהרגל של פניני תקזז את זה.
זה בסדר שמואל, כולנו יודעים שקפצת כמו הקהל של הפועל רק בשביל להוכיח שצדקת בחפירות שלך כל השבועיים האחרונים, אז צדקת, בסדר? הפועל ירושלים אימפריה, קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי וליאור אליהו הוא אלוהים שבמקרה לא נמצא בכושר.
עכשיו תעשה לנו טובה ותתמקד בקבוצה שעל שמה הפורום הזה כי נמאס לנו לשמוע על מגדל בת׳רדים של משחקי יורוליג.
felix_r כתב:שמואל, אתה מדבר שטויות כמו ב 90% מהתגובות שלך
Assaf M כתב:מסתבר שהעבירה של דרווין קיצ'ן הייתה חמישית קבוצתית בה מכבי הייתה צריכה ללכת לקו ולא לכדור מהאמצע! שימו לב:
דקה 31:30 אדם אריאל עבירה
דקה 32:30 אדם אריאל עבירה
דקה 36:30 ג'וש דאנקן עבירה
דקה 39:30 דרווין קיצ'ן עבירה
דקה 39:58 דרויין קיצ'ן עבירה
השיפוט שלכם
roy1000 כתב:בפעם האלף - זה מזכירות, לא שופטים. יש פה מישהו שאשכרה מבין משהו באיך מתנהל משחק כדורסל?
Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:בפעם האלף - זה מזכירות, לא שופטים. יש פה מישהו שאשכרה מבין משהו באיך מתנהל משחק כדורסל?
מה זה משנה? מישהו פישל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים