המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:כן,אני יודע שכבר דיברנו על זה אבל נראה לי שהנושא הזה דורש ת'רד משלו
נמאס כבר לראות סגנון משחק כל כך משעמם,גם במעט המשחקים שאנחנו מובילים/מנצחים ביתרון גבוה אנחנו משחקים מגעיל
אין שום רגע מהנה במשחק ואני מוצא את עצמי הרבה פעמים בשנה-שנתיים האחרונות עושה עוד פעולות בזמן המשחק
באמת שאני מחכה כל פעם מחדש למשחק הבא של הקבוצה אבל כשהוא מגיע אני פשוט נגעל
שני השחקנים היחידים שאני נהנה לראות הם סופו ואינגלס,השאר משחקיים רע וגם כשהם טובים הם יעילים אך לא מרשימים
מקאדו 3 כתב:צריך לפתוח עוד תרד בכיינות כי גם בזה נשבר השנה שיא , הקבוצה גרועה , לא קולעת , לא ריבאונדים , סופו שמן , אינגלס אנמי , בלאט חרא מאמן , היקמן ורייס טיפשים (זה דיי נכון ) טיוס לא שייך לענף , ויורם ארבל קשקשן , אז איך זה שהקבוצה הזו מסיימת מקום ראשון בביית דיי בקלות ? איך היא מנצחת פעמיים גם באתונה וגם בקובאן ? אוף משהו פה לא מסתדר כמו שחלק רוצים...
מקאדו 3 כתב:צריך לפתוח עוד תרד בכיינות כי גם בזה נשבר השנה שיא , הקבוצה גרועה , לא קולעת , לא ריבאונדים , סופו שמן , אינגלס אנמי , בלאט חרא מאמן , היקמן ורייס טיפשים (זה דיי נכון ) טיוס לא שייך לענף , ויורם ארבל קשקשן , אז איך זה שהקבוצה הזו מסיימת מקום ראשון בביית דיי בקלות ? איך היא מנצחת פעמיים גם באתונה וגם בקובאן ? אוף משהו פה לא מסתדר כמו שחלק רוצים...
rc4991 כתב:מקאדו 3 כתב:צריך לפתוח עוד תרד בכיינות כי גם בזה נשבר השנה שיא , הקבוצה גרועה , לא קולעת , לא ריבאונדים , סופו שמן , אינגלס אנמי , בלאט חרא מאמן , היקמן ורייס טיפשים (זה דיי נכון ) טיוס לא שייך לענף , ויורם ארבל קשקשן , אז איך זה שהקבוצה הזו מסיימת מקום ראשון בביית דיי בקלות ? איך היא מנצחת פעמיים גם באתונה וגם בקובאן ? אוף משהו פה לא מסתדר כמו שחלק רוצים...
הרמה של היורוליג על הפנים
תראה איך פאו שיחקה הערב,איך קאחה העמידה את הקבוצה החלשה ביותר שלה בשנים האחרונות
אתה רוצה לצייר את התמונה בוורוד,בבקשה.אתה רק נותן לגיטימציה לפדרמן להמשיך כך!
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:כן,אני יודע שכבר דיברנו על זה אבל נראה לי שהנושא הזה דורש ת'רד משלו
נמאס כבר לראות סגנון משחק כל כך משעמם,גם במעט המשחקים שאנחנו מובילים/מנצחים ביתרון גבוה אנחנו משחקים מגעיל
אין שום רגע מהנה במשחק ואני מוצא את עצמי הרבה פעמים בשנה-שנתיים האחרונות עושה עוד פעולות בזמן המשחק
שני השחקנים היחידים שאני נהנה לראות הם סופו ואינגלס,השאר משחקיים רע וגם כשהם טובים הם יעילים אך לא מרשימים
אני עוסקת בעיקר בפעילות מאסיבית של משחק קאנדי קראש סוער....
מקאדו 3 כתב:rc4991 כתב:מקאדו 3 כתב:צריך לפתוח עוד תרד בכיינות כי גם בזה נשבר השנה שיא , הקבוצה גרועה , לא קולעת , לא ריבאונדים , סופו שמן , אינגלס אנמי , בלאט חרא מאמן , היקמן ורייס טיפשים (זה דיי נכון ) טיוס לא שייך לענף , ויורם ארבל קשקשן , אז איך זה שהקבוצה הזו מסיימת מקום ראשון בביית דיי בקלות ? איך היא מנצחת פעמיים גם באתונה וגם בקובאן ? אוף משהו פה לא מסתדר כמו שחלק רוצים...
תראה איך פאו שיחקה הערב,איך קאחה העמידה את הקבוצה החלשה ביותר שלה בשנים האחרונות
לא נותן שום לגיטמציה לפדרמן , הכי קל לקבוע בדיעבד שהיורוליג חרא והקבוצות על הפנים אחרי שבתחילת העונה הרבה כאן קבעו שמכבי נפלה בבית קשה ושאין לה סיכוי לסיים ראשונה , אני לא אומר שהכל וורוד למכבי ייש הרבה בעיות אבל היא הרבה יותר טובה ממה שעושים ממנה , קבוצה גרועה לא מסיימת ראשונה בבית ולא משנה כמה היא קולעת כל עוד היא גורמת ליריבות לקלוע פחות .
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:כן,אני יודע שכבר דיברנו על זה אבל נראה לי שהנושא הזה דורש ת'רד משלו
רק שלא תכנסי בטעות להריון
מקאדו 3 כתב:rc4991 כתב:מקאדו 3 כתב:צריך לפתוח עוד תרד בכיינות כי גם בזה נשבר השנה שיא , הקבוצה גרועה , לא קולעת , לא ריבאונדים , סופו שמן , אינגלס אנמי , בלאט חרא מאמן , היקמן ורייס טיפשים (זה דיי נכון ) טיוס לא שייך לענף , ויורם ארבל קשקשן , אז איך זה שהקבוצה הזו מסיימת מקום ראשון בביית דיי בקלות ? איך היא מנצחת פעמיים גם באתונה וגם בקובאן ? אוף משהו פה לא מסתדר כמו שחלק רוצים...
לא נותן שום לגיטמציה לפדרמן , הכי קל לקבוע בדיעבד שהיורוליג חרא והקבוצות על הפנים אחרי שבתחילת העונה הרבה כאן קבעו שמכבי נפלה בבית קשה ושאין לה סיכוי לסיים ראשונה , אני לא אומר שהכל וורוד למכבי ייש הרבה בעיות אבל היא הרבה יותר טובה ממה שעושים ממנה , קבוצה גרועה לא מסיימת ראשונה בבית ולא משנה כמה היא קולעת כל עוד היא גורמת ליריבות לקלוע פחות .
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:כן,אני יודע שכבר דיברנו על זה אבל נראה לי שהנושא הזה דורש ת'רד משלו
רק שלא תכנסי בטעות להריון
?
jol9 כתב:ד"א גם קבוצה הגנתית יכולה להיות מלהיבה. כזאת היתה למשל הקבוצה של האפמן ומקדונלד. היא היתה יותר קבוצת הגנה איכותית מאשר קבוצת התקפה רצחנית, במיוחד
בעונה הראשונה לפני שפארקר הגיע
גם הקבוצה של פארגו ופרקינס, היתה יותר הגנתית בעיקרה, והיא היתה סופר מלהיבה.
הקבוצה הזאת היא פשוט משעממת ולא מלהיבה. זה קצת כמו גאסקה בטניס. שחקן טוב ויעיל, אבל חסר לו הברק והכשרון בשביל לאיים על התארים הגדולים בסבב.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:ד"א גם קבוצה הגנתית יכולה להיות מלהיבה. כזאת היתה למשל הקבוצה של האפמן ומקדונלד. היא היתה יותר קבוצת הגנה איכותית מאשר קבוצת התקפה רצחנית, במיוחד
בעונה הראשונה לפני שפארקר הגיע
גם הקבוצה של פארגו ופרקינס, היתה יותר הגנתית בעיקרה, והיא היתה סופר מלהיבה.
הקבוצה הזאת היא פשוט משעממת ולא מלהיבה. זה קצת כמו גאסקה בטניס. שחקן טוב ויעיל, אבל חסר לו הברק והכשרון בשביל לאיים על התארים הגדולים בסבב.
מכבי הנוכחית היא קבוצת הגנה טובה??
אמממ... לא![]()
LIAV10 כתב:ברצינות? מכבי קבוצת התקפה רעה, אבל הגנה? כל הקבוצות קולעות נגד מכבי בסקור מאוד נמוך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים